- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Flexy90 #9871 üzenetére
Sok sikert, bár a note2-ről mások is írják, hogy nem hozta azt a szintet, amit vártak...
Én voltam olyan mákos, hogy tavaly ilyenkor 30.000-ért vágták hozzám a telefont (Fekete pénteken vett a srác egy Samsung -ot, ezt meg gyorsba el akarta sózni), szóval én olyan sokat nem bukok rajta jövőre seBár mivel alávetően semmi baja a telefonnak + most a V7 is elég jól muzsikál rajta, lehet haláláig nálam marad
-
törölt tag
válasz
Flexy90 #9739 üzenetére
Köszi!
Ezt kipróbáljuk hátha.
Érdekes még hogy ha rábökök az apn-re akkor bal oldalt narancssárga jelezvén hogy kiválasztva, viszont ha kilépek a menüből és vissza akkor eltűnik a kijelölés.(#9738) Murphy(O.o)
Alapból volt egy teszkós apn a rosszul beállított vodafonos mellet, de azt töröltük.
Ha nem sikerül sehogy akkor megpróbálok felrakni egy v37et.
Nálam telenorosként gond nélkül ment a net v40en majd egy évig. -
trafóóó
tag
válasz
Flexy90 #9704 üzenetére
Szuper, köszönöm.Lehet valamit félreértettem.
Közben olvasgattam és MIUI Magyarországon rajen azt írja hogy vasárnap jön OTA ra is a frissítés.
FrostyBoy84:Vasárnap ha minden igaz jelez majd és mehet OTA frissítés.
Viszont ha már így utánnaolvastam lehet megcsinálnám a TWRP frissítést.
Arra rábólint valaki hogy jól írtam e a telepítés menetét vagy sem. -
Depression
veterán
válasz
Flexy90 #9670 üzenetére
Ha találkoztál ebben szoftveres hibával, az abban is benne lesz.
Én jelenleg fallout shelterrel játszom, ez a játék: ugyanolyan lassan tölt be (azaz a rom ugyanilyen lassú, csak több), ugyanúgy akadozik 200 lakosnál (kevés neki a 2 giga ram)
Szóval papíron hiába gyorsabb, én sajnos nem tapasztaltam. Nekem ez egy váltáshoz kevés lett. Tegyük hozzá, hogy a note1 magasra tette a lécet. -
Varesz_86
aktív tag
válasz
Flexy90 #9670 üzenetére
Nekem is nagyon nehéz a döntés mert a mostani is elég jól muzsikál, soha nem volt meg 1 évnél tovább egy telefonom se kivéve ezt, jó lenne egy prime, mert erre felteszek két nagyobb játékot aztán annyi a 8 giga tárhely, tudom hogy van erre is megoldás de mokeroltam én már eleget telefonokkal, ja meg sárgul a kijelző amit lecserélnék egy full hd-ra, de viszont a hosszútávú támogatástól itt is félek egy kicsit, mert mégis csak mtk chipsetes a teló, amit ugye a xiaomi nem annyira tart elsődlegesnek, vagy ez itt most megváltozott? szóval vannak aggályok...tudom hogy várnom kellene mert olcsóbb is lehet meg jön tapasztalat is hozzá hát majd kiderűl
-
Flexy90
senior tag
válasz
Flexy90 #9665 üzenetére
Már feltettem az 5.10.8. Átnevezni se kellett
Szeretem ezt a telefont, egyiket sem volt ilyen egyszerű frissíteni, gép sem kell hozzá.
Viszont ma felraktam hardverapróra, ha el tudom adni, akkor csere lesz Redmi Note 2-re.
Vegyes érzelmek, mert nincs oka, hogy lecseréljem, nagyon elégedett vagyok vele, de az előző telefonnál megfogadtam, hogy évente cserélek, és akkor nem bukok rajta nagyot, mert egy 2 éves telefont már nem igazán lehet eladni.
-
GoZoL
senior tag
válasz
Flexy90 #9217 üzenetére
Köszi az infót, a power bank ennyiért beszerzős.
Ez meg minek??? -
Milestone2
nagyúr
válasz
Flexy90 #9176 üzenetére
Ha megtalálnád és működne Hungaryban is, akkor külföldi utazásnál a virtual SIM segítségével lehet olcsóbban barangolni....vagy valami ilyesmi...nem avattak be, mert csak néhány országból kerestek tesztert.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Flexy90 #9158 üzenetére
79 yüan lesz az ára. MiWiFi Nano a neve.
Ha jól értelmezem hálózati kábel nélküli, feltölthető változatRedmi Note 2 csak annyiban nem győzött meg, hogy MTK processzorú maradt. Ennek nem örülök.
De ha valóban - a régebbi pletykákkal ellentétben - a Redmi Note 1 is megkapja a MIUI 7-et, akkor különösebben nem érint a Redmi Note 2, mert meg vagyok én ezzel a kis telefonnal elégedve...
-
válasz
Flexy90 #8824 üzenetére
Szerintem, ha váltani akarsz, csövezz még el pár hónapig a mostani telefonoddal, aztán vegyél egy [Mi Note Pro] -t.
4 GB RAM, 64 GB ROM, 4 * 2GHz-es Snapdragon 810 CPU, 2560x1440 kijelző felbontás, 4G, 5-ös Android, MIUI 6... mi kell még? És biztosra veszem, hogy pár hónap múlva ezt is megkapod 80.000 körüli árért.
-
105kacsa
őstag
válasz
Flexy90 #8302 üzenetére
Sajnos orosz barátain előbb járnak mint a gyári miui mint a fenti képen látszik
Óra probléma az updater-script miatt volt
Hozzáteszem nekem nem redmim van de ehhez használom alapnak már a v5 óta
Ami nálatok hiba az a portolt verziókban is hiba lesz -
válasz
Flexy90 #8296 üzenetére
Nem, mert Redmi Note és Redmi Note között is van különbség, rgo nem lehet rájuk egy ROM-ot tenni, mert más a hardver alattuk.
Ha pl. a MIUI.HU-ra felmész és a [letöltésnél] megnézed, a legtöbb telefonra más és más verziójú ROM-ot tölthetsz le.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Flexy90 #8290 üzenetére
MIUI ROM 5.4.10 Full Changelog
[System]
Fix - Power button did not respond when charging with phone turned off (04-10)[Contacts]
Fix - After importing a contact from SIM card, operating in that contact detail page might cause UI error (04-09)[Lockscreen, Status Bar, Notification Bar]
New – Added icons superscripts, notifications ringtone/vibration, notification light options in notifications management page (04-02)
Optimization - Restored and optimized 'Skip swipe screen' option (04-09)
Optimization - New notifications will not wake screen when smartcover is closed (04-09)
Fix - Changing system language caused system to crash (04-07)[Home screen]
Optimization - Enabling one-handed mode for the first time will lead to one-handed mode settings page automatically (04-10)
Fix - Sometimes, home screen icons were repeated (04-07)
Fix - Clock widget did not show (04-09)[Weather]
Fix - Swiping up/down was recognized as swiping left/right (04-08)
Fix - Using third party font caused temperature text to misalign (04-08)
Fix - Temperature text was misaligned when first launching Weather app (04-08)[Settings]
New - Support using Reading mode globally, and adjusting reading mode effect (04-09) (Mi Note)[Market]
New - Added 'Ignore this update' option (04-08)
New - Added Feedback function (Personal - Settings - Feedback) (04-08)
Fix - Sometimes, app permissions page would FC (04-08)
Fix - 'Ad' icon in front page displayed wrong (04-08)
New - Support deleting history items (04-07)
New - Added Download section to manage local stations (04-07)[Calendar]
Optimization - Launching speed of calendar widget after booting up the device (04-09)[Radio]
New - Support deleting history items (04-07)
New - Added Download section to manage local stations (04-07) -
FGab74
csendes tag
-
Flexy90
senior tag
válasz
Flexy90 #7870 üzenetére
"Sziasztok!
Kaptam céges telefont, de nem szeretnék 2 készülékkel mászkálni.
A dilemmám az, hogy nem szeretném, ha a rámásolt telefonszámok bekerülnének a gmail-es névjegyzékembe! Megoldható ez?Nem szeretném sim-re se menteni, meg amúgy sem férne rá az összes kontakt.
Továbbá a névjegyzék vCard (.vcf) formátumban van meg, tudom ezeket egyszerűen importálni? Minden kontakt külön fájl."Megoldottam, leírom, hátha valakit érdekel.
Első körben létrehoztam egy gmail-es accountot külön a céges névjegyeknek.
Összefűztem a vCard kontaktokat egyetlen vCard fájlá, egy pofon egyszerű parancssoros megoldással (yt video alapján). Valaki kérdezte, hogy mentettem le külön-külön vCard fájlba minden kontaktot, hát nem én csináltam, a céges névjegyzék alapból így van, valószínűleg outlookban hozták létre.
Végül böngészőből beléptem a Gmail címtárba és importáltam az egybefűzött .vcf fájlt. Azért kellett egybe fűzni, mert egyszerre csak egyet lehet importálni, és macera lett volna 450+ névjegyet egyesével importálgatni.Miután betettem a 2. simet, a tárcsázóban a hívó gomb fel lett osztva, igényesen meg van csinálva!
-
tolvaj!
őstag
válasz
Flexy90 #7552 üzenetére
MT6592 alatt jelenleg NEM LEHET véglegesen helyreállítani az NVramot. Itt ez a lényeg. MT6589 alatt van rá lehetőség itt nincs. Amíg nem tudom újra generálni az nvramot, a protect partíciókkal együtt, addig nagyon frissíteni sem lehet Gergely telefonját, mert minden megmozdulás után újra kell írni az imei számát (ami mellesleg nem jó szemmel nézett dolog).
-
axlfsi
veterán
válasz
Flexy90 #7512 üzenetére
Kozben talaltam egy profi leirast pont errol a visszaallitasrol.
Mar csak arra probalok rajonni, hogy merjem-e USRDATA nelkul rakuldeni a Flash Tool-t, ugyanis nem tudom, hogy ez esetben az akkor azt jelenti, hogy a telefonon levo, meglevo data particiot nem bantja (kvazi az alkalmazaskhoz tartozo adatok megmaradnak) vagy esetleg ellenkezoleg es nulla lesz a merete ... Igy most felszabaditottam inkabb helyet amennyi kell es TWRP alol raengedtem egy csak Data mentest, hogy legyen belole (elozoleg a MtkDroidTools nem keszitette el, ugyanugy a helyhiany miatt). -
axlfsi
veterán
válasz
Flexy90 #7510 üzenetére
Koszi a segitseget, ezekszerint, Te sem tudsz rola, hogy lenne mukodo, ket SIM-es V6
... kar erte. No, sebaj.
Igen, van mentesem a MtkDroidTools_248b progival. Habar sajnos, helyhiany miatt, nem keszitett CWM backupot a kartyara, csak a PC-n van meg, "kibontva" (ezt ugyanugy, a MtkDroidTools_248b-vel kellene visszatolni?).
Koszi
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Flexy90 #7280 üzenetére
Tartok tőle, hogy nem lesz egyszerű, mert a V6 átírta a Hangerő le+Power rendszerét is...és onnantól baxhatod, nem működik. És ez mindaddig nem zavaró, ha van OP rendszer a telefonon, de kibszott nagy bajt okoz, ha nincs, mint neked...talán ez az amiről Tolvaj! írt anno, hogy ezt ki lehet kerülni, ha valamit kiszedünk a v6ROM-ból és akkor nem írja át, de lehet hogy az csak a recovery-ről szólt...tudjafene...van ami nekem is magas...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Flexy90 #7270 üzenetére
Azt pedig itt találsz: http://bbs.ydss.cn/forum-hongmi_note-1.html
Kínai (lassan megtanulok, a belépés jelet már felismerem bármelyik kínai oldalon
), de azért az OTA, meg a napi frissítésekre rá lehet lelni...
-
Milestone2
nagyúr
-
Chaser
legenda
válasz
Flexy90 #6667 üzenetére
Ok, akkor ne legyen már ott a 426$ áthúzva, mellette you save 425$..vicces
Sztem lesz note2. A MI note-nál nem elfelejteni, hogy igen vékony és viszonylag könnyű. Note2-nél nyilván marad hasonló vastagság és tömeg mint a mostaninál, csak a kijelző lesz ami kvázi jobb. Ára lesz érdekes. Note1 átlagára shopokban 200$ volt, vagy 210. 4G-s most 160-ért van minidealen, lehet csak kisöprik. Note2 életszerű ára az új jövevényekkel 250$ körül lehet majd. Ha nem lesz note2 és kamu hírek voltak akkor viszont marad a 4G-s note az olcsóbb phablet kategóriában. Engem csak az érdekel melyiken lesz piros érintő, mert anélkül nem kell
szerk: ráadásul ez MI note, komolytalan az ibuygou, hiába viszonteladók, se a nevét nem tudják leírni, se a preordert megcsinálni..kiciocóhülekínaik'
szerk2: másodszorra eltalálták a nevét a képen
-
tolvaj!
őstag
válasz
Flexy90 #6536 üzenetére
Így van! Lehet kissé hibás, de ez egy preBETA. Azt én nem mondom, hogy kellemesen csalódtam, de már nem keserű a szám íze. Igaz én nem vártam úgy ezt az updatet mint itt sokan, de mégis kipróbáltam, hisz ha beüt a sz*r, akkor inkább nálam
. Nem lesz ez rossz, sőt ha így folytatják akkor a rosszindulatú március megjegyzésem annyiban lesz valós, hogy addigra egy atomstabil romot fog használni szinte mindenki!
(#6538) Milestone2
Menni nekem is megy, de nem hajlandó onnan telepíteni semmit. Alternatív forrásokból települ minden, de az APN beállító alkalmazások mind FC-znek, így a vodafonosoknak nem jó ez a BETA. Valszeg integrálták a vitamax.vodafone.net APN-t.
-
-
GoldhandRent
őstag
-
GoldhandRent
őstag
válasz
Flexy90 #6211 üzenetére
na ez a baj, hogy keveset jatszom, videot nem nezek...
auto fenyeron hasznalom (utkozben, vagy "kinnt") de ha soknak erzem (epuletben) leveszem.
Wifi, 3G kombo allandoan megy, de nem hinnem hogy ez a ludas..
Egy tesztet mindenkeppen lefuttatok-most is 14ora uzemido, 4ora kijelzo (most maxon) es 30%.. egesz nap csak pdf-eket olvastam, f@szbuk cset, viber es whatsapp bent, valamint zenet hallgattam
(most meg talan elfigadhato, se van hogy ennyit se csinalok es lemerul)
-
válasz
Flexy90 #6211 üzenetére
Amúgy igaz, 4-5 óra kijelző idő nem rossz, pláne, ha olyat csinálsz, ami a procit is pörgeti.
Mondjuk érdekes, mikor vettem egy Jiayu G3S-t ahhoz egy 2750 mAh-os aksi volt, amit már 1 éve használtak a telefonban, én meg vettem hozzá egy új gyári 3000 mAh-osat, de az üzemidőben kevesebb ideig bírta, mint a használt 2750-es
-
válasz
Flexy90 #5995 üzenetére
Szidtam is magam miatta
De gondolkodtam rajta, hogy vissza rakok egy régebbi ROM-ot, ha más megoldás nem lesz.A boot-loop-ból úgy jöttem ki, hogy kivettem az aksit, majd a szokásos módon recovery menüből reseteltem a telefont. Utána mondtam egy gyors imát, és bekapcsoltam
Azóta megy szépen.
Üdv!
-
tolvaj!
őstag
válasz
Flexy90 #5902 üzenetére
Valóban, igazad van! Saját kútfőből hülyeséget írtam, de akkor felvetődik a kérdés: miért nem megy? Hiszen az Y kábel mellékágán 2A-t kapott a vinyó, aminek bőven elegendőnek kellene lennie, hiszen ha tényleg 5V -ról megy a kicsike, akkor az Y kábel párhuzamosan van kötve, az áramerősség növelése miatt és úgy 1A-t vesz fel. Ebből indult ki a fejmenésem (aminek a vége ugyan az, csak rosszul gondoltam az okát).
-
terra052
őstag
válasz
Flexy90 #5902 üzenetére
Az megvan, persze, koszi. De egy oreg harcsa szeme mar azt nem latja, ami az akku ikonban van, Gravitybox/Mitools alatt lehet jo nagy szamokat is kiiratni statbar-ba. Mas: Note 4G-n mar van V6, ketszer feltettem, de mindketszer vissza is tettem a V5-ot, most is az van fennt. Az ovis designon kivul en nem talaltam kulonbseget, kiveve az egykezes modot, na az tenyleg jo, csak keves egy verzioszam ugrashoz, szerintem.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Flexy90 #5894 üzenetére
A leadásban teljesen igazad van, leadja tényleg, rámértem multival. Terhelés alatt viszont lóf*sz az áramerősség.
Onnan, hogy annyi az üzemi fesze a legtöbb SATA1 cuccnak és ami van nálam vinyó az is ilyen.
Ami van itthon mobilrack házam, az sem mostani... egy próbát megért, de nem jött be sajnos. -
musicproo
tag
válasz
Flexy90 #5766 üzenetére
Hogyan tudnám felvarázsolni a teljes verziós poweramp-t anélkül hogy megvásárolnám? (Nem rendelkezek google playhez szükséges fizetőeszközzel)
Ncore-ról szedtem egy verziót, lucky patcher és Poweramp Full Version Unlocker v2-t tartalmaz, leírás szerint megcsinálom, de mégis feldobja a program hogy nem eredeti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest