Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- One mobilszolgáltatások
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokarudi
aktív tag
Nekem is halványsárga a képernyő alja és a teteje, egy pár hónap után lett feltűnő, nem egyből. Azt írták valahol, hogy ahogy többször felmelegszik a teló, úgy jelenik meg egyre feltűnőbben a ragasztó. Én próbáltam az UV fényt, valamivel talán halványabb lett, de nem tűnt el teljesen. Mondjuk én nem annyira erős UV fénnyel próbáltam, talán a műkörmös UV hatékonyabb
Szerintem amúgy garanciális probléma, legalábbis a kínai fórumokon a cserét javasolták annak, aki ezt beszopta.
Az mondjuk vicces volt, hogy a One+One-nál azt mondták a kínaiak, hogy ez csak a képernyő színe, a telefon ilyen meleg színeket használ
Gondolom, aki ennyi pénzért vett telefont, az nem találta ezt annyira viccesnek.
-
rokarudi
aktív tag
Valaki nem próbálta még ezt a játékot? [link]
Régebben még egy kétmagos tablettel játszottam vele minden probléma nélkül, viszont a Note-on néha iszonyat módon laggol. Egy 2013-as játék. Furcsa.
-
rokarudi
aktív tag
Találtam egy appot, állítólag biztosan be tudja azonosítani, hogy hamis-e a telefon: [link]
-
rokarudi
aktív tag
Hm, tényleg jöhetne már a 4.4
[link]
-
rokarudi
aktív tag
34-esen próbálta már valaki a wsm toolst?
-
rokarudi
aktív tag
Akinek sárgult alul a képernyő, annak romlott, miután megjelent? Nekem elég halványan látszik még mindig, csak félek, hogy nehogy később romoljon. Meg emiatt nem szívesen küldeném vissza hónapokra Kínába.
-
rokarudi
aktív tag
Basszus, most, hogy jobban megnéztem nekem is sárgul
Ezek szerint tényleg beköszöntött az ősz, elsárgulnak a levelek és a kijelzők
Amúgy ez garanciális dolognak számít? -
rokarudi
aktív tag
válasz
GoldhandRent #3000 üzenetére
Hm, fura ez a kamera 38%.
-
rokarudi
aktív tag
-
rokarudi
aktív tag
Köszi, mindkettő van már
A problémám az, hogy mivel a telefon oprendszere angol nyelvű lett a global rommal (és nincs benne magyar), az ékezetes betűk hiányoznak az alap betűkészletből. Illetve vannak, de más nagyságúak és kilógnak a többi közül. Tehát tudok ékezetes betűket írni, csak láthatóan kilógnak és olyan fontot kerestem, ami ezt a problémát kiküszöböli. Illetve a módszert, hogy ezt hogyan lehet telepíteni.
-
rokarudi
aktív tag
Viszont a golbal-nál sajnos nemcsak a menü nem magyar (ami annyira nem is zavar), de a fontokból is hiányoznak, vagy eltérnek az ékezetes karakterek. Email írásnál nem túl hasznos. Ezt hogyan lehet megváltoztatni?
-
rokarudi
aktív tag
Hm, egy érdekesség. Tiszta telepítéssel felraktam egy global 30-as romot. Az a Quadrant, ami a multinál 3500 pontot adott, ennél több, mint 17000-et. Nem tudom, hogy mi lehet ennek az oka, de ezek szerint a multiba nem csak a nyelveket pakolják bele.
-
rokarudi
aktív tag
Na ma már nekem is lett egy Piston 2-m
Kicsit féltem tőle, hogy nekem is halk lesz, de szerintem teljesen rendben van. Utazás közben még nem próbáltam, csak egy csendes szobában, de ott elég volt a teljes hangerő kicsit több, mint fele (ez már a módosított hangerőbeállítások után).
-
rokarudi
aktív tag
A kínaiak azért farigcsálják ezeket a romokat, ha valaki elég bátor hozzá, itt is szétnézhet
:[link]
-
rokarudi
aktív tag
Tényleg azt nem tudja valaki, hogy akik a multis romot csinálják, mennyire nyúlnak bele a rendszerbe? Ezek szerint a global-hoz képest kisebb, pár program hiányzik, de rendszerszinten nem lehet, hogy ők is állítgatnak benne? Csak mert ezt írják: "MIUI ROM Downloads modified English optimised version based on original via MIUI China miui.com" Mert a 30-ast én sem érzem érzem annyira jónak, csak nem tudom, hogy hányan faragják a romokat, csak a miui vagy mások is nyúlkálnak bele?
-
rokarudi
aktív tag
Kipróbáltam az OTG-t, de a külső USB tároló leválasztása nevű menüpont szürke, nem működik. Mondjuk az SD kártya leválasztása menüpont is, csak a kártya törlése aktív. 30-as rom, másnak működik ez a funkció?
-
rokarudi
aktív tag
válasz
GoldhandRent #2621 üzenetére
Én a multis 30-ast tettem fel, de nekem sem nem jött semmi pluszban.
-
rokarudi
aktív tag
Csak szeretném itt is megköszönni milcse93 kollégának, hogy elküldte nekem az éppen nem használt képernyővédő fóliáját.
-
rokarudi
aktív tag
válasz
Viktor0610 #2253 üzenetére
De hogyhogy a global a 100 megával nagyobb file?
-
rokarudi
aktív tag
válasz
tolvaj! #2245 üzenetére
Lehet
Bár az interneten más is írt arról, hogy néha furán működik a stock email app. Függ attól, hogy az embernek mennyi levele van, mekkora mellékletekkel, de ez a többszáz megányi felesleges adatforgalom azért eléd durva. Mindegy az email appok gyorsítótárait ezután nem fogom letörölni, biztos, ami biztos
A 29-es multi romot honnan töltöttétek?
-
rokarudi
aktív tag
válasz
rokarudi #2229 üzenetére
Basszus, kiderült, hogy az email app leszívott kb. 200 Mb adatot az 1 Gb keretemből
. Mindet a péntektől szombatig terjedő időszakban
(azt hiszem azóta van rajta a 28-as rom, de lehet, hogy nincs összefüggés). Nem tudom, hogy állandóan szinkronizálni próbált-e, vagy valami mást csinált, de ez így nagyon nem OK. Azon is gondolkodtam, hogy az optimalizálgatás (amit minden nap kipróbáltam, hogy számít-e valamit) lenullázta a gyorsítótárat, és azt mindig újra és újra feltöltögette, persze nem wifiről, mert nem voltam otthon. Na, mindegy, nagyon rejtélyes dolog ez.
-
rokarudi
aktív tag
Tegnap egy érdekes dolog történt. Az email kliensben a munkahelyi email-emet állítottam be, és tegnap este (hajnalban) a háttérben futó alkalmazás lekapott 150 Mb-nyi adatot. Sajnos a wifi éppen nem volt bekapcsolva rajta, úgyhogy a havi 1 Gb-os keretemnek egy elég nagy részét elfogyasztotta ez a dolog. De igazából nem szedett le semmi olyan fájl-t, ami ekkora lett volna, és fura, hogy egy adott egy órás időszakban húzta le azt az irdatlan mennyiségű adatot (egy email-hez képest). Azóta visszatértem ismét a Cloudmagic-hez, mert az előző telefonjaimon is mindig csak a bajom volt a hivatalos email klienssel (folyton futott, zabálta az akksit és nem mindig működött), bár bíztam benne, hátha a miui-ban jobban működik. Tapasztalt már valaki hasonlót?
-
rokarudi
aktív tag
Ha valaki szeretne hangbeviteles keresősávot (mint én is
), akkor töltse le a google search-öt a Play-ből. Megjelenik egy új widget-ként a google keresősáv és a hangbeviteles keresés.
-
rokarudi
aktív tag
Nem tudja valaki, hogy a launcherben kirakható kis keresősávnál hogyan lehet átállítani, hogy ne a kínai oldal legyen a default beállítás, hanem a google?
-
rokarudi
aktív tag
A frissítés 28-asra nekem is kinyírta a root-ot, de a root zip újratelepítése megoldotta.
-
rokarudi
aktív tag
Sziasztok, nincs valakinek egy fölös képernyővédő fóliája (sima műanyag, nem az üveg)? Sikeresen tönkretettem az enyémet amit adtak hozzá, rendeltem újat, de az még legalább két hét. Addig sem szeretném fólia nélkül használni. Ha valakinek van, kérem, hogy küldjön egy pm-et, hogy mennyiért adná tovább nekem. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Harmincezer forint alatti áron debütál Kínában a Xiaomi nyolcmagos processzorral és méretes HD kijelzővel felvértezett kétkártyás óriásmobilja.
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- AliExpress tapasztalatok
- Jogász topic
- Minden ami hőszivattyú
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest