- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Marcikutya #10720 üzenetére
Ez az 1%-os téma már kicsit lerágott csont
A jelenség oka, hogy bugos a rendszer (legalább V6 óta). Ha kikapcsolod a telefont, kiveszed az aksit stb. bekapcsolás után 1%-ot mutat, de valójában nem merült le 1%-ra a telefon RGO fölösleges rátölteni. Nekem volt, hogy pár óra után magára talált, és újra a jó értéket mutatta. -
erik35
csendes tag
válasz
Marcikutya #10542 üzenetére
Üdv, én is kerestem sokáig egy ilyet találtam:[link] hamarosan rendelem, az üveg hátlapos tok felejtős mert nagyon gagyi üveget tesznek rá zsebben eltörik kb...
-
tahepa
senior tag
válasz
-
fornettisuti
veterán
válasz
Note1-hez ebayon kb. semmit nem találtak tok/hátlap ügyben (asszony eltörte a tokot, így most a nullkilométeres gyári fehért hátlapjával barátkozik).
Aliexpressen érdemes szétnézni -
válasz
Marcikutya #10318 üzenetére
Szívesen, és
-
válasz
Marcikutya #10313 üzenetére
Szia!
A V40 egy kalap sz...r lett, vagy V5 / V37-nél kell maradni (aki még nem váltott) vagy V7-re (lassan V8-ra) váltani.
A vagyula féle magyar ROM bár development, mégis szerintem elég stabil a mindennapi használathoz + ki van pucolva belőle a sallang, alapból benne van a GAPPS, magyar nyelv stb.
1-2 hetente jelez a telefonom, hogy van ROM frissítés, de, ha nem akarsz, nem kötelező frissíteni. -
tolvaj!
őstag
válasz
Marcikutya #9014 üzenetére
Az, hogy a mostani tulaj nem vállal garanciát rá semmit nem jelent. Ha akkor amikor vetted volt garancia a kijelző különböző meghibásodásaira és ez papírral is tudod igazolni a mostani tulaj ha toporzékolva hisztizik is ki kell, hogy cserélje, feltéve ha jogfolytonosággal vette át a boltot.
-
McReay
aktív tag
válasz
Marcikutya #9014 üzenetére
Ha a shop még megvan csak más a tulajdonos, a garanciát elvileg nála is igénybe kell tudnod venni!
-
McReay
aktív tag
válasz
Marcikutya #9012 üzenetére
Kijelző cseréje vagy a megszokás!
Ez a két lehetőség van! -
Teki008
csendes tag
válasz
Marcikutya #8465 üzenetére
Sziasztok
Megpróbáltam. Felpakoltam minden létező drivert a gépemre. Sp Flash akku nélkül nem csinál semmit. (órákon át hagytam, hátha csak nem vagyok elég türelmes, bár az alsó állapotjelző sávon 0 k/s sebesség, és 0K letöltött adat volt)
Akkuval már lát valamit (Opcióknál With battery vagy autodetect bekapcsolva), ugyanis felváltva 3 hibaüzenettel áll le:
S_CHIP-TYPE-NOT-MATCH (3168) (Ó JAJJJ! Csak nem egy KLÓNt sóztak rám??????)
S_BROM_CMD_STARTCMD_FAIL (2005)
S_COM_PORT_OPEN_FAIL (1013)
Mindegyik hiba után az alsó állapotjelző végig piros, sebesség 482K/s, mennyiség 54k.Ha valakinek esetleg van ötlete azt szívesen venném, mert 5 éve gyűjtöttem erre a telora és ha tégla marad, akkor további öt évig használhatom a már most is 5 éves ZTE Skate-m.
Előre is köszönet minden segítségért!! -
Teki008
csendes tag
válasz
Marcikutya #8465 üzenetére
Köszi az infót!
Csak egy kérdés:Hol találok olyat, hogy "csatlakozás betett akkumulátorral,"?Kösz, megvanremélem így sikerül.
-
válasz
Marcikutya #7966 üzenetére
Na igen a sok V valóban megkavaró lehet.
A lényeg: a V5 és V6 magára MIUI verzióra vonatkoznak, a V37, V40 stb pedig a V5-ös MIUI alverziói.
A V6-os MIUI-nál (ha jól tudom) jelenleg év.hónap.nap alapján vannak a verziók, szóval az 5.3.13 = 2015 Március 13-ai ROM.Persze javítsatok ki, ha tévedek.
-
válasz
Marcikutya #7959 üzenetére
Na igen, a MIUI V5-el jól merül az aksi, de talán olvashattad (volna), hogy ők a Béta állapotú MIUI V6-al próbálkoznak, azzal vannak ilyen jellegű problémák.
-
Marcikutya
csendes tag
válasz
Marcikutya #7448 üzenetére
JAV: szerencsére csak a Chrome-ot ette meg valami...de a fenti programok amellett, hogy kínai nyelvűek, csúnyán megfertőzik a gépet, pedig az Avast működött...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Marcikutya #7433 üzenetére
TWRP-bõl futtasd (flesseld) ezt és visszaállítja az UBOOT-ot.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Marcikutya #7431 üzenetére
-
Flexy90
senior tag
válasz
Marcikutya #7278 üzenetére
V6 alatt én sem tudtam belépni a recoverybe, csak MUT-ból..
Szerintem ehhez flash tools kell majd.. Esetleg próbáld meg a telefont töltőre dugva belépni, előző telómon pl csak úgy ment...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Marcikutya #7275 üzenetére
Nem emlékszem már a menüre.
Mingyá kimegyek.
Kimentem.
Szerintem a V6 ezt is átírja.
Nekem sem működik.
A léptetés megy, csak a kiválasztás nem!
Hangerő le+Powerrel a KÍNAI RECOVERY jön be?
Hát most keresd Tolvaj! mestert privátban.
Bár az utóbbi időben nagyon eltűnt... -
Marcikutya
csendes tag
válasz
Marcikutya #7273 üzenetére
A hangerő le felfelé viszi a kurzort...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Marcikutya #7273 üzenetére
Most nincs OP rendszer a telefonon?
Ha van, onnan ki tudsz menni Recovery-be mondjuk MUT-tal.
Ha nincs akkor meg működnie kell.
Ha a fel gombot a legfelsőnél továbbnyomod nem ugrik újra alulra?
Olyan rég voltam abban a menüben, már nem emlékszem rá. -
GoldhandRent
őstag
válasz
Marcikutya #7256 üzenetére
Ezzel én is így vagyok. A képeket amiket vaku mellett csinál, egyszerűen gyönyörűek.
Ez az egy negatív tapasztalatom van vele, ezt is csak nem rég vettem észre, viszont néha (nagyon) zavaró :s
Eléggé el tudja torzítani a valóságot... -
Marcikutya
csendes tag
válasz
Marcikutya #7176 üzenetére
Köszi, akkor ezek szerint a 39-es sem engedi. Régebben kipróbálás céljából feltettem az 1,5GB-os Asphalt 8-at, akkor utána sírt egy kicsit. De most már alig van telepített program...
-
válasz
Marcikutya #7176 üzenetére
Appokat nem lehet az SD-re tenni, legalábbis V37 alatt nekem nem ment (a nagy sufni tuningot inkább hanyagoltam)
Böngésződ mentéseit, cache stb törölt, mikor én megvettem a telómat, 2 Giga böngésző, facebook meg hasonló mentés volt rajta
-
tolvaj!
őstag
válasz
Marcikutya #6783 üzenetére
Így lesz
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Marcikutya #6780 üzenetére
Nem kockázatosabb.
Ott pontosan tudtad mit csinálsz.
Itt most tanulod.
Ha itt is pontosan fogod tudni, akkor itt is magabiztos leszel.
Csak a rutin kell. -
tolvaj!
őstag
válasz
Marcikutya #6778 üzenetére
Ha kínai a lista, akkor az factory mode és az utolsó sor a reboot. Ilyenkor a hang fel+pwr gombra jön be a bootválasztó menü és onnan nincs tovább. Akku ki majd normál módban indít. Ilyet egyébként nem szabadna csinálnia, kivéve, ha a uboot.img-et is kicserélted. Ha működik, akkor nem szabad piszkálni! Remélem arról is volt mentésed, ha nem akkor lehet újra kell rakni a romot.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Marcikutya #5967 üzenetére
Ez a kínaiak ostobasága, hogy nem adják ki a kódot. Amikor a sony csinált egy mtk-s telefont (xperia C MT6589), ki is adta a forráskódot azonnal... Volt belőle egy kisebb botrány, lecsengett, elmúlt. Utána a HTC csinált egy MT6582-es telefont, nem láttam a szerződést,de valszeg úgy adta a ki a SOC -ot a MediaTek, hogy vastag kártérítést kellene fizetnie a HTC-nek ( amit ugye nem engedhet meg magának már), ha valamilyen módon kiszivárog tőlük a forráskód. A kis- és nagyobb kínai gyártóknak meg nem érdekük, hogy kiadják, hiszen amíg az mtk bírtokolja a forráskódot, addig nekik is kell megírni a kernel egy részét, ami benne van a SOC árában és ha így nézzük akkor még pofátlanabbul olcsó a cucc egy Qualcommhoz, vagy Intelhez, vagy Nvidiához képest, hiszen nem csak olcsóbban kapja a gyártó a lapkát, de még a munka egy részét is megspórolja.
Ilyenkor a telefonod belső tárhelyére ment, azért hisztizik. Tökmindegy mekkora kártya van benne és azon mennyi a szabad hely, sajnos nem azt nézi. Én alternatív letöltő alkalmazást ajánlok, amivel megtudod adni a letöltés helyét. Pl opera böngésző.
-
G'bor
csendes tag
válasz
Marcikutya #5885 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
-
Weeman1
veterán
válasz
Marcikutya #5802 üzenetére
Ő lehet így jobban járna vele.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Marcikutya #5802 üzenetére
Azt tedd hozzá, hogy mozdonyról van szó, nem mindenkinek tiszta, mi az a szili és, hogy melyik dögnek mi a típus száma
-
zzola
titán
válasz
Marcikutya #5724 üzenetére
Rendeltem egy fehéret, jól néz ki!
-
Weeman1
veterán
válasz
Marcikutya #5488 üzenetére
Sajnos ha már a kamera síkjában együtt van akkor vastagabb mint a gyári.
(#5495) Fejvadi
Én sem,azért rendeltem 2 gyárit. -
Weeman1
veterán
válasz
Marcikutya #5477 üzenetére
Tetszene,de jól látom hogy vastagabb lesz tőle a telefon?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Marcikutya #5194 üzenetére
A modem újraindítása oldotta meg.
Tegnap este a UPC mahiált valamit.
Szerintem az okozta. -
MolnarZolee
tag
válasz
Marcikutya #5098 üzenetére
Közben megoldódott, mert túllicitáltak. Először buta módon csak a %os értékelést néztem
Amúgy válaszolt az emailemre is, bevallotta, hogy fake és bármikor kész törölni a licitet, ha kérik! Már többször töröltettem licitet így, készségesen segítenek. Biztosan ők is használnak lekorlátozott mobilnetet raktárcsarnokban ebay-ezésre
-
Chaser
legenda
válasz
Marcikutya #4948 üzenetére
Melyik pontosan? többet találtam ilyen névvel a keresőben.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Marcikutya #4885 üzenetére
Belefutottam egyszer én is egy ilyen témába. Csak pislogtam. Gyors témaváltás és törlés.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Marcikutya #4885 üzenetére
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Marcikutya #4627 üzenetére
Én itt csináltam
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Marcikutya #4627 üzenetére
Alul a lap alján create an account.
És ott akarja aktiválni a számodat az accountban.
-
Weeman1
veterán
válasz
Marcikutya #4591 üzenetére
Lg G2 is sárgul eléggé.
-
Sir Sparrow
tag
válasz
Marcikutya #4591 üzenetére
...hát engem se!
jó lenne tudni mitől van és mit lehetne tenni ellene utólagosan vagy megelőzés képpen (tudom nem kell használni) -
Weeman1
veterán
válasz
Marcikutya #4309 üzenetére
Mindkettő tudja,de csak az 1. tudja a 3G-t.
-
Weeman1
veterán
válasz
Marcikutya #4307 üzenetére
Azért nem olyan kicsike.
-
tami92
aktív tag
válasz
Marcikutya #3921 üzenetére
Szia. Ez a fajta tok mennyire bírja a kiképzést? Pont ilyesmit szeretnék rendelni.
-
-PLevi-
senior tag
válasz
Marcikutya #3052 üzenetére
Egyik sem microSIM.
forrás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Facebook és Messenger
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- BestBuy topik
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Lite 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest