- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Chaser #10596 üzenetére
Szia, ha a factory reset nem segít, esetleg egy clean installt még megpróbálhatnál. [Innen] letöltheted a V5 / V37-et, hátha...
A szenzorok tesztelésére pedig üsd be a tárcsázóba: *#*#6181#*#* ... ezzel megkapod a telefon szervíz menüjét, ahol végig tesztelhetsz mindent. Ott kiderül, ha valami nem kerek.
-
Kornel
veterán
szerintem én váltani fogok a xiaomiról.
az, hogy nincs normális ota frissítés, meg egy nyomvadt dupla koppintásos lezárás, stb., ezek azért necces dolgok.
az, hogy a kijelző sárgul, az ij kategória, de akkor is jobbat vártam.
mennyibe lehet reálisan elpasszolni most ezt szerintetek? -
-
Varesz_86
aktív tag
-
+1
Én is kb. pont ezért "poénkodom" a V6-al, mert egy vicc az egész. Hányszor hallottam már, hogy "hamarosan kiadjuk", "December végén itt lesz", "Január 13.án érkezik"... Ez a mostani 5.6.1-es is "bűzlik" nekem, 3 nappal a pénteki 5.5.29 után már itt a stabil
Másik érdekessége, hogy füstölniük kéne a fórumoknak a hírtől, de se miui.com, se miui.hu még csak említést se tesz róla
A cég jön fel, mint a talajvíz, mobil gyártók egyik éllovasa, de ez a V6 egy nagy fekete bárány náluk. -
A Viber értesítési hang kezelése úgy sz@r, ahogy van.
Már 234982346324234832942342397 alkalommal jeleztem nekik, hogy nem lehet levenni az összes értesítési hangot, és bár fejlődtek, még mindig nem az igazi.
Hogy válaszoljak is.
A Viberen belül a Vibrate when ringing opciót is kikapcsoltad?Hátha az felel ezért.
-
Nem tagadom, nekem is megfordult már a fejemben, hogy talán váltani kéne, de annyira bejön a telefon
-- gyors, jó benne a GPS meg Wifi antenna, a MIUI is tetszik...Részemről én biztos nem adom el, de jó lenne a 4.4-es Droid, mert nagyon zavar, hogy az SD-re nem tudok telepíteni. Tudom, hogy vannak sufni tuningok rá, de a 4.4-es Androidnál elvileg sokkal könnyebb.
-
Milestone2
nagyúr
Biztonságosan? (Leginkább sehogy) Minden flesselés kockázat...
1. Készítesz egy teljes mentést a telefonodról ezen leírás alapján. Megismered Ingbrzy unbricked módszerét.
2. Mindig figyelsz arra, hogy semmi ne írhassa át a gombkombinációs indítómenüt.
3. Kerülöd az operációs rendszer nélküli újraindítást.
4. Óvod, véded, visszatelepíted a custom recovery-det.
5. Minden telepítés előtt készítesz recovery mentést az előző rendszerről.Tudnék még sok hülyeséget írni, egyszerűen óvatosnak, elővigyázatosnak, előre tervezettnek kell lenned.
Mindezt úgy írom, hogy magamat egy kezdő Redmi Note-snek tartom. Majd szakértőbb kollégák válaszolnak szakértőbben.
-
Érdekes, én pl. [Real Racing 3] és [Smash Hit] alatt tapasztaltam laggot, és nem hiszem, hogy az MTK proci miatt, mert a 4 magos Jiayu-mban ugyanúgy MTK proci volt, és annál nem laggolt
Remélem a V6 orvosolja...
-
HornedReaper
senior tag
Magára a MIUI futására írták, hogy nem tökéletesen smooth (magyarul nem is ugrott be rá szó, sok hülye angol fórum...), és hogy az MTK hajlamos meg-megröccenni játékok közben is (laggol és mikro-laggol
). Persze tapasztalatom nincs, bocsi ha bárkit megsértettem
Lehet csak az újabb Android miatt volt jobb eddig ilyen szempontból a 4G, több helyen is olvastam.
De mondjuk a kernel-mizéria miatt is szimpatikusabb a Snapi proci, legalább támogatottabb és talán kiforrottabb ha már nem gyors..
-
tolvaj!
őstag
A MA! tesztben rendesen le lett húzva annó a telefon és persze mindenki aki idejön arra a tesztre hivatkozik. Persze részletkérdés, hogy amikor az ( és a többi oldalon is létrejött teszt azokból az időkből) készült a "17-es" futott a készülékeken. Amiről mint tudjuk, hogy minden volt csak jó nem...
-
molnardenes
tag
-
Hát igen, mert, ha a főnök nem ad fizetés emelést, azt mondom "ez van", na-de, ha folyton hiteget, hogy majd kapok, és mégse, előbb utóbb ráborítom az asztalt
Nekem amúgy annyiból lenne jó a 4.4-es android, hogy elvileg azzal már meg tudnám oldani, hogy az SD kártyámra is tudjak appokat telepíteni. Tök gáz, hogy a Note lekezeli akár a 64 Gigás MicroSD-t is, de a hajamra kenhetem, ha nem tudok rá semmi telepíteni
-
tolvaj!
őstag
Mit vársz, de most komolyan?! Felnőttek a nagyokhoz, innentől ugyan azt kell csinálni, különben nem veszik be őket a klubba! A nagyok is magasról tesznek a közép és belépő szintű eszközeikre, nekik sem szabad másképp cselekedniük. Azt meg felejtsd el, hogy prestige veszteség lenne számukra, mikor hazai piacon pofátlanul olcsó a készülék és ott már csak azért is megveszik az újabbat a helybeliek, nem szüttyögnek feleslegesen a fiatalok. Ez csak nekünk európaiaknak kellemetlen, de mi nagyon kis része vagyunk a piacuknak, amúgy is a csúcskategóriát tolják jobban terjeszkedés címszó alatt és az jobban is van támogatva.
-
McReay
aktív tag
Innen tudod leszedni azt, amiben van magyar nyelv is: [link]
(#6302) Milestone2:
Nem hiszem, hogy router gond lenne, akkor a laptopok is "elfelejtenék" az internetet!
Egyedi problémának sem nevezném, mivel kapásból 3 embernek van most itt a fórumban ilyen gondja!
Azt meg reméljük, hogy nem széria hiba...(a ti érdeketekben)Egyébként 4 hónapig semmi gondja nem volt a telefonnak, pár napja meg hirtelen ezt csinálja!
Itt szerintem HW probléma lesz! -
Flexy90
senior tag
Pont erről beszélünk, hogy hiába dugta rá külső tápra, nem ment a dolog! Van olyan, hogy egy eszköz érzékeny a feszültségre, és mondjuk a külső töltő kicsit több, vagy kevesebb feszültséget ad le, mint 5V akkor, az eszköz egyből letiltja a bemenetet. Pl Motorola Defy-m érzékeny volt a töltőkre, nem sokat fogadott el
-
tolvaj!
őstag
Az index támogatóit ismerve a cikkben unblock a kínai cuccokra utalnak. Keress vissza nyugodtan, de pl itthon ők voltak az elsők akik lehozták a samsung- apple-stb. sárdobálását, hogy a xiaomi kémkedik. Szerencsére már ez a hülyeség is a múlté, mert rájöttek az emberek, hogy kamu!
-
gyuszito
senior tag
Nem véletlen! csodálatos telefon! Nem éreztem szükségét sem a lollipopnak, sem a kedvenc csokimnak.. 23-mas rom futott rajta! tökléletes volt minden! Az a rendszer úgy jó ahogy van, nem is étem ezt a kiakadást.. most vibe z-n is javult az akkuidő, szerintem nem is megyek majd tovább..
-
piglet76
tag
19 éve kereskedelemben dolgozom, szóval sok újat ezzel kapcsolatban nem tudsz nekem mondani.
Én azonban a mai napig úgy gondolom, hogy van különbség a tisztességes haszon és a "keresleti piac kiaknázása" között. Magyarországon sajnos nagyon sokan (vendéglátóstól a kereskedőkön át a "tanácsadókig", stb...) gyorsan és könnyen akarnak meggazdagodni. Ez van.
De ezzel már tényleg nagyon eltávolodtunk a topictól...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest