- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 8300 mAh, maradhat?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Kornel #10137 üzenetére
Személyesen láttam akinek nyílt.
Személyesen láttam akinek nem.
Itt ennyi a baj, hogy nem feltétlen tudod nyitni, ha akarod nyitni.
Arról meg már beszéltünk, hogy nem mindenki Kornelka vagy Tolvaj!, vagy milestone2, aki ért hozzá.
Egy átlag kezdõ user, megveszi, majd kerekíti a szemét, hogy nem magyar?
Vagy magyar, de nem tudom csak PC-n keresztül mindenféle "varázslattal" frissíteni?
Szóval, nem engem zavar, ha zárt, mert én az eredeti ROM híve vagyok.
De sokakat ért meglepetés, kellemetlen... -
tolvaj!
őstag
-
Milestone2
nagyúr
-
válasz
Kornel #10011 üzenetére
Rosszabb nem lesz az biztos, sőt 10% -al jobb akku időt, és 30% performance növekedést ígérnek.
Azért a V5 utolsó frissítése óta már több mint 1 év eltelt, azalatt azért bele került ez-az.De itt van 2 videó, ami talán segít dönteni: [MIUI V6] [MIUI V7] -- nyilván amit a V6-ban láttál, azt tudja a V7-is
-
tolvaj!
őstag
Jogos!- , de miután átolvastam két dolog jött le:
- 3 éve történtek az esetek,
- max a Ferrari nem illik bele a felsorolásba, de a többiről nem tudok ilyet mondani.Sőt a RR-ről konkrétan tudom, hogy be is perelték azt a sofőrt, aki ki merte nyitni a motorháztetejét egy lerobbant példánynak
- megjegyzem meg is nyerték a pert....
De tényleg menjünk vissza a telefonokhoz. Lehet, hogy a Vertu telefonjai is elavulnak a mai " fogyasztói társadalomban", de a szolgáltatás amit mögé kapsz nem évül és avul el
-
Kicsit messzire autóztunk a témától
A lényege az egésznek, hogy a pórnép számára már nem nagyon elérhető az a minőség, ami régen még megvolt, így nem érdemes arra számolni, hogy bármelyik Xiaomi (vagy más gyártó) telefonja 2-3 év múlva is a zsebünkben lesz, mert:1, A mostani világban üvöltik, hogy "vedd az újabbat",
2, A mostani világban már "elvárás" a gagyi minőség.Persze kivételek mindig lesznek, szóval senki ne kezdjen el írogatni, hogy de az Ő barátja sógorának az édesanyja már 4 éve használ egy telefont...
-
Flexy90
senior tag
Szerintem nem rosszabb, és nekem ezzel sincs bajom.
Előrelépés az 5GHz-es Wifi, az Infra port, a Lollipop, a kamera, a 4G, a 64Bites proci és jobb videokártya (ami talán a FHD kijelző miatt nem észrevehető), és a Glonass GPS..
Szerintem ár/érték arányban nincs jobb, de szólj, ha van!
-
Jól mondod, előfordul. És ez a lényeg. Haverom óva intett, hogy Fiat-ot vásároljak, mert ő bele nyúlt egy rosszabb szériába... 7 éve hajtom a gépet gond nélkül.
Az én Noteom hibátlan, se sárgulás, se karc, se fagyás... pedig napi szinten használva van. Sőt egyszer 10 napig kihúzta egy töltéssel. Nekem ez a telefon az "über alles", de lehet csak szimplán szerencsém volt ezzel is.Amúgy meg: "megszoksz, vagy megszöksz", van kismillió telefon a piacon, de jól gondold meg mit veszel, láttam már 200.000-es ájfónt is tönkremenni (vagy meghajlani
)
-
Van, de tudtommal jelenleg valamiért a Xiaomi az éllovas. De lehet más gyártónál megtalálod a számításod, legyen szerencséd. Én továbbra is amellett vagyok, hogy egy széria hiba miatt nem lehet leírni egy céget. Nagy Autó gyártóknál (pl. Toyota, Honda...) is előfordult, hogy vissza kellett hívniuk egyes szériákat, pedig ott milliós összegű kocsikról beszélünk, nem 50.000-es telefonról.
A szoftveres támogatásról meg az a véleményem, hogy a legnagyobbnak tekintett ájfón-nál rendszeresen olvasok cikkeket, hogy ezt meg azt a frissítést fel ne rakd, mert mert rosszul jársz, megdöglik a telefon... Ezek után nem is olyan gázos a V6 sufni tuningja.
-
tolvaj!
őstag
Vegyél samsung galaxy ace, vagy S mini szériát.... Azokkal van egy kategóriában a rednote (a piaci besorolás alapján). Kíváncsi vagyok mennyi támogatást kapsz majd rá. Volt samsungom és"csak" 9 hónapot késtek a 4.1-vel, egy olyan telefonra, aminek már elve azzal kellett volna kijönnie. És ez csak egy a sok közül. Vagy vegyél sonyt és hordhatod vissza szervizbe két havonta. Onnantól örülnél ha csak a kijelző sárgaság lenne a baj! A lenovo pedig egyre trágyább, főleg az itthon forgalmazott készülékekkel van baj. És szinte mind szoftveres.... A kinti származású készülékek még faszák, de ki tudja meddig...
-
Kowi84
aktív tag
Az enyémet 45-ért kezdtem le hirdetni, itt az aprón. Rá se szartak. (Patika állapot +fólia, két tok, tartozékai, doboza egyszóval minden) Csak miután levittem 40-re akkor lett rá egy két érdeklődő, és még volt aki ebből is alkudott volna.
Úgyhogy a tapasztalatok alapján én úgy látom, ha egy ilyen telót sikerül elsütni jóval 40 fölött az már az "isteni csoda" kategória.
Tehát a reális és egyben a forgalomképes ás szerintem 40 max 42.
-
Milestone2
nagyúr
5.1.22 hivatalos TESZT ROM. Hivatalos 5.1.22 - 5.1.23 OTA frissítés. A hétvégén nem volt időm böngészni keresgélni újabb frissítések vagy teljes ROM után...
Napi frissítést kap az a 30DB (nem 300, nem 3000, 30 !!!) hivatalos BETA tesztelő, aki megkapta a lehetőséget.
Mi többiek pedig várjuk, hogy egy-két nap csúszással hozzájussunk a kiszivárogtatott BETA ROM-okhoz, vagy OTA frissítésekhez.
Nem stabil. Persze mindenkinek mások a felhasználási szokásai. Nekem kiválóan muzsikál a V6, legtöbben azonban állnak vissza V5-re.
Fontos szólnom mindenkinek: úgy gondolom, akármilyen recovery-d van fenn, a V6 visszaírja az eredeti kínaira. Így a ROM telepítése után célszerű azonnal visszatelepíteni egy custom recoveryt, ho később nem akarsz meglepődni.
Én ennyit tudok most hirtelen hozzáfűzni.
-
-
tolvaj!
őstag
Komolyan kérlek linkelj egy cikket ( félhivatalos is bőven elég) amiben DT-t írnak? Oké, hogy a GG sincs megerősítve, de még mindig hihetőbb, mert arról legalább írtak. Amúgy pedig teljesen mindegy, mert tempered glass van rajta, szilikontokkal és nem, nem vált még el sehol, pedig már 3 hónapja rajta van.
-
GoldhandRent
őstag
ez a telefon MTK fronton jelenleg felsokategoria szerintem (legalabbis a kinalatukban)
sose ertettem miert csak a Qualcomm a felsokategora...ugyan ez van sz.gepek teren is... az intel a draga = az intel a jo...
pedig az amd tartja a vilagrekordot fenetudja hany GHz-el.egyebkebt xiaominal pont az tetszik, hogy olcson kinal JOT (mert ez jo...mit kapsz ennyiert idehaza), es nagy a kinalatuk is. (pl az az Mi TV nagyon erdekes szamomra, marmint vennek, de ugye nem nagyon lehet, szintugy az Mi Box.. a fulesek kivaloak, stb stb) remelem nem hagyja el ezt az uzletpolitikat a mocskos penzert cserebe..(dehat mindenhol ez van...miert lennenek ok a kivetelek?)
btw.. iras kozben sokat kellett javitgatnom, lehet maradt is benne par hiba... GO keyboardot hasznalok ilyen piros temaval, de EZ SE az igazi
valahogy minden billentyuzetnek van valami hibaja..es nem kicsi hibak! esetleg otlet, h mi lenne jo?
-
tolvaj!
őstag
Ott sem fogsz mást kapni, csak lóf*szt, mert amint bebiztosították magukat, már nem lesz érdekes a támogatás, lásd samsung. Az agyon dícsért apple is kezdi egyre feljebb tornázni a támogatási korhatárt.....
Akinek nagyon sokáig és jól támogatott készülék kell az vegyen One+ One-t. Eleve közösségi a rendszer rajta, hiszen gyárilag CM rommal fut. Mivel a CM modderek állatok, hisz a galaxy ace-re is heggesztik még mindíg a romokat így egy csúcskonfiggal megáldott telefon ami eleve rájuk volt bízva, addig támogatva lesz amíg lesz AOSP.
(#5046) kornelka
Ismétlem: "amint bebiztosították magukat, már nem lesz érdekes a támogatás, "
(#5047) Remiel
Azt nem mondtam, hogy jó is
-
-
-
Chaser
legenda
pontlesz@rom
nekem ahogy van most is tökéletes
szerk: KamuMazsola ha 16GB fix van akkor sokra mégy a "32-64GB mindenre elég" dologgal, mert nem lehet beletenni többet, ez olyan bonyolult
16GB nekem semmi, ha már ilyen frankó kijelzője van hadd tegyek már rá filmeket meg amit akarok, jah majd kanóccal hurcolászik az ember egy telefont
-
-PLevi-
senior tag
Nekem 17,99$ volt Happy Hour keretében. (Amúgy HH-nál működhet a kuponkód?) Voltam annyira skót hogy nem kértem 1,5$-ért trackinget... Szállításra 4-6 hetet írtak. Kíváncsi leszek hogy mennyi lesz belőle...
Más:
Mennyibe kerül egy extra akku a Note-hoz? Vagy egy powerbankkal (Xiaomi) jobban járnék? -
Chaser
legenda
-
-
jarisz46
csendes tag
Annyira tetszik ez a telefon, hogy lemondtam az LTE ről elég a 3G is...
. A két SIM volt nálam első számú paraméter.
A disztributornál a GUBACSI úton szeretném intézni, más kiegészítők vételével egyetemben?! pl. klaviatúra..Kérdésem:
1,/ Vett valaki ott belőle és mi tapasztalata?
2,/
Magyarított, legújabb ROM os , tehát kvázi kulcsra kész eszközt kapok., ha ott veszem..
NEM értek a mókoláshoz és nem is kívánom megtanulni.,/Valahogy úgy képzelem el, mint az új autó vételt....átveszem és nyomom bele benzint... hihi
/ 3,/ Ha később erre kerülne a sor akkor majd kérek segítséget a helyzet szerint. !! /
3 éves Huawei slim tabomat hiba-csont nélkül használom..pl../
Köszi ! -
weniwo
újonc
Nem igazán volt gyanús. Csoportos rendelésekben többen írták, hogy 49k körül megkapták a telefont. Gondoltam ilyen árban jutott hozzá az eladó is. Állítása szerint 40 nap körül várt a telefonra, azt hitte már meg sem kapja, ezért vett egy Huawei Ascend G610-et, aztán közben megérkezett. Szóval nem gyanakodtam. Állítása szerint a telefon eredeti, és csak azért reklamálok, mert a "buherálós bűvészkedésem" miatt használhatatlan lett a telefon (a fentebb említett gyári adatok visszaállítása (marhára buherálós bűvészkedés :\ )). Szóval nem hajlandó visszaadni az árát, és nem hatotta meg, hogy a feljelentést megemlítettem neki.
(#3614) tolvaj!
Szóval 50k az értékhatár? Akkor ilyen értéknél már érdemes próbálkozni a feljelentéssel? Nem szeretnék még inkább pórul járni. Gondolok itt arra, hogy ő meg rágalmazásért jelent fel, mert annyira védi a maga igazát, ilyesmi. Gőzöm nincs hogy mennek ezek a dolgok, tanácstalan vagyok. -
weniwo
újonc
Szia!
50.000-ért vettem, és adott hozzá egy tokot az illető. Sajnos amit helyszínen egyébként sem mondtam volna meg ránézésre, az az, hogy a hozzá adott kábel és a töltőfej is hibás, szerintem valahol meg van törve a kábel, mert töltést és PC csatlakozást is folyton eldob (a fej "csak" törött, mármint a belsejében zörög valami kis alkatrész, a helyszínen nem kezdtem el rázni).
Én is fontolgatom a feljelentést, de szeretnék biztosra menni azzal kapcsolatban, hogy a telefon hamis-e vagy sem. Bár egyre többen ezt mondjátok. Ez esetben viszont nem kezdeném el buherálni a szoftvert, remélve, hogy az majd megoldja a problémámat. Még a WayteQ válaszát várom, ha ők is hamisítványnak nyilvánítják, valószínűleg feljelentést teszek.
Szerintetek mekkora az esélye, hogy a fentebb is leírt infók, plusz a levelezés birtokában sikerrel járjak és visszakapjam a pénzem a feljelentést követően? Ugye az a gáz, hogy nem közvetlen az Ebay-es forrástól kaptam, hanem már előzőleg megvásárolt telóról van szó. Volt már bárkinek hasonló tapasztalata ilyenben? -
Oldman2
nagyúr
Van, de csak egy kósza próbálkozás.
Nem az igazi, a lényeg sajnos ki van belőle herélve.
:-( -
-PLevi-
senior tag
-
2GB ram, jó aksi, 5+ kijelző, nem túl erős, de azért nem rossz SoC. Utóbbi azért, hogy kevesebbet fogyasszon. Most Nexus 4-em van (Snapdragon 600), és örülök, hogy 1 napot kibír 1 töltéssel (2100-es akku), miközben feleslegesen erős a vas. Egyáltalán nem használom ki, így a Snapdragon 400-at a HD kijelzővel épp jónak látom.
Amúgy ha nem jött volna Snapdragonos változat, mindenképpen megrendeltem volna az MTK-sat, de nekem valahogy vonzóbb a Snapdragon. Senkit nem akarok rábeszélni erre, ez az én preferenciám. Amúgy LTE-re sincs szükségem, csak hát kérdezted, hogy mi a különbség.
-
GoldhandRent
őstag
Nekem akkuhasználatnál a kijelző a legutolsó, első az ANDROID rendszer (általában), de esetenként a TÉRKÉP és a GPS is felkerül az elejére...
Bekapcsolt MOBILNETTEL iszonyat gyorsan merül (kártyacsere kéne?!), a WIFI kicsit lassabban szívja..
Szó mi szó, a kijelző nálam állítólag semmit nem vesz le
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Parfüm topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Futás, futópályák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest