- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoldhandRent
őstag
válasz
Fejvadi #6656 üzenetére
ez az MTK vs Snapi kérdés... lerág
Ez csak olyan faszság a gyártók részéről, hogy én Samsungot veszek, te meg iPhone-t...(remélem azért a lényeg megvan)
jobb példa: SJ4000 vs GoPro... SJ olcsó, jó teljesítményű... GoPro drága, kicsit jobb teljesítményű...
Ellenben mindkettőnek van JÓ és ROSSZ tulajdonsága is... SJ-nek szebbek a színei, élethűbb a kép... GoPro tud 60fps-t
Bugatti vagy Bentley
stb
MTK vs Snapi ugyan ez...
folytathatnám, de elfogyott a fogalmazási képességem mára...majd máskorde remélem azért érted...
-
GoldhandRent
őstag
válasz
Fejvadi #6651 üzenetére
nem kotekedtem...neked viszont olyan volt a hangveteled
az enyem szar... hibas... kerj meg olyat, akinek jol mukodik...
most 11ora48p uzem volt, 4ora kijelzo full fenyeron, ket ora hungry sharkkal.. wifi/3g allandoan, es volt masfel oras vonatozasom (halozatkereses)
93%rol indult reggel 10%on tettem fel -
GoldhandRent
őstag
válasz
Fejvadi #6641 üzenetére
ugyan olyan szineten a snapi melegebb es E igenyesebb.. plusz berakjak a fullHD kijelzo melle...kivancsi leszek meddig birja az akksija
(egyebkent valtozo az mtk uzemido, nekem gyorsan merul, van akinek 2-3-4napot birja)
(a melegedest jateknal es komolyabb hasznalatnal ertettem..a wifitol nem (((kene))) melegszik)
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Fejvadi #6374 üzenetére
Bakker, össze kell szednem rá a pénzt....ez már 8 magos, 4G-s és két SIM kártyás (bár előre szólok mindenkinek, ha én veszek, akkor megszűnik a támogatás....!!! LG L9-et azért vettem meg mert ígérte az LG, hogy nyithatóvá teszi a BL-t és kiad majd rá Kitkatot is, megállt a támogatás JellyBeannél, most hogy megvettem a Redmi Note-jét csúszik-halasztódik a 4.4 és ki tudja lesz-e tovább támogatás olyan erővel nyomják az új készülékeket.)
-
gyuszito
senior tag
válasz
Fejvadi #5438 üzenetére
"Samu s3 mint a Note4"
Szerintem ez egy kicsit erős hasonlítgatás volt... Sőt... kb olyan, mintha a Redmi 1s-t hasonlítanád egy Mi4-hez.... Szerintem nem érdemelte meg a Note ezt a bírálatot...Szerk.:tolvaj! Kiemelted az összehasonlítás hibáit, és én találtam egy olyat is, miszerint egyikből sem kiszerelhető az akku..
-
GoZoL
senior tag
válasz
Fejvadi #5423 üzenetére
Találtam egy összehasonlítást. Ez alapján nincs szégyenkezni valója a Note-nak.
-
GoZoL
senior tag
válasz
Fejvadi #5418 üzenetére
Ebben igazad van de ami a rovásra megy:
- kisebb felbontás csak HD
- gyengébb CPU
A kettő meg kiegyensúlyozza egymást mivel kisebb a felbontás így elég kevesebb "erő" is.
A note meg hozza ami hiányzik az MI3-ból:
- dual SIM
- bővíthető memória
- nagyobb kijelző
Értem, hogy felső és középkategória de a középkategóriát most hasznosabbnak tartom. És elég csak 1 telefont cipelni. -
-
-
-
válasz
Fejvadi #5266 üzenetére
Nem írom ki mennyi rendelésem volt onnan, de egyszer sem kaptam hamis készüléket...
Lenovo, Xiaomi, Cube tablet. Minden eredeti volt.
Kár ezzel riogatni a népet, azért mert egy newsletter-t elírtak..
Ha hamis készülék lett volna amit onnan kapok, akkor az első esetben, amikor szoftverezem őket, akkor téglagyárban találtam volna magam.
De ez nem történt meg...
Amúgy sok embernek megadtam a lakcímem, mert a postázott csomagon rajta volt
, még senki nem jött
-
-
tolvaj!
őstag
válasz
Fejvadi #4806 üzenetére
Azt egy szóval sem mondtuk, te kérdezted, hogy miért akar valaki olyan helyről rendelni, ahol még a leírás is kusza. Aztán szó szót követett végül kilyukadtunk oda, hogy nemhogy megbízható a kereskedő, de hivatalos magyar kontaktja is van. Arról nem volt szó, hogy ő árulna itthon
-
tolvaj!
őstag
-
gubabela
senior tag
válasz
Fejvadi #4656 üzenetére
Igen, többek között azért is, de nézd meg az értékelését az eladónak. Ráadásul sehol sem szerepel, hogy "original". Elég szemét húzás az eladótól, hogy az eredeti képeit használja. Ha nem vagy biztos benne, akkor kérdezd meg tőle, de hajlamosak a csillagot is lehazudni. Eredetit kb 20 $ környékén lehet venni. Ami 10$ körül van az biztos, hogy hamis.Fóliából találsz rengeteget. Ha simát szeretnél akkor keress valami márkásabbat(mondjuk nillkin), de van az üvegfólia amit itt sokan használnak (nekem még nem volt). Az kicsit vastagabb, de elég jól véd.
-
-
-
-
válasz
Fejvadi #4455 üzenetére
Így van.
Amúgy van egy sejtésem miért került ki a 4G-ből a kit sim.
Sajnos Qualcomm alatt valahogy nem sikerült a MIUI-t hozzá igazítani, ez leginkább a Redmi 1S-nél jött ki, rengeteg panasz jött a 2. SIM foglalatra, bizonyos országokban használt SIM-ek miatt.
Talán ez is ok lehet arra, hogy nem próbálkoztak vele mégegyszer.
-
-
-
Milestone2
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest