- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Weeman1 #9276 üzenetére
Az a klassz, az a dicsérendõ, az elismerésre méltó, hogy a miui.hu az elsõ! Nem tudok másik csapatot, akik ki tudták volna hozni a miui7-et! A global ROM-ot a kínaiak csak hétfõn adják majd ki, a miui.eu és a xiaomi.eu fejlesztõcsapat is elakadt 5.8.8-óta nem tudtak új ROM-ot kiadni. Ennek fényében nagy dolog hogy miui.hu ROM viszont van! Gratula! Köszönet!
-
-
válasz
Weeman1 #8208 üzenetére
Persze, tudok róla, de ahhoz, hogy megtaláld a választ a kérdésedre, pont azokat a szavakat kell beírnod, amik benne vannak a válaszokba, amiket meg én speciel nem tudok, mivel nem találtam még meg a választ.
De szabad az út, mit írjak be a keresőbe, ha szeretném megkapni a választ a [8188] -as kérdésre?
-
_ak_
addikt
válasz
Weeman1 #7301 üzenetére
Mivel nincsen (még) MiFit-em, ezért annyira nem sürgető a frissítés, csak egyszerűen szeretem, ha minden friss. Igazából azért bosszant egy kicsit, mert nekem is ez az első Xiaomi telefonom és eddig mindenhol azt olvastam, hogy rendesen nyomják ki a hibajavításokat és az új romokat erre a note-ra meg pont tojnak magasról.
Más. Multiban nektek a téma app nem hibádzik? Háttérkép böngészés közben ha rányomok a képre, hogy teljes képernyőben mutassa és még nem töltött be teljesen a kép, akkor amikor betölti, le is tölti egyből. Nem tudom, hogy ez így mennyire érthető.
Továbbá érdekes ez a gomb háttérvilágítás. V5 alatt nem akar normálisan működni, mindig bekapcsol újra magától, hiába nem érek a képernyőhöz, V6 alatt nincs ilyen problémám. Hasonló a helyzet a szellemérintésekkel is, igaz V6 alatt csak egy rövid időre volt bekapcsolva az érintés mutatása, de V5 alatt lehet, hogy ritkán, de határozottan találkozom a jelenséggel.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Weeman1 #7069 üzenetére
5.1.30
Hétvégén nem csináltak újat.
Nem találtam azóta hivatalos frissítést.
Nekem megfelelő. Főleg most hogy megláttam az AOSP mennyit zabál.
De az alap nyűgjei megvannak.
(Szerintem az akku kijelzést direkt nem csinálják meg, hogy az átlagfelhasználónak még nem legyen értelme használni)
De lehet hogy csak azért szeretem mert megszoktam a szarságaival együtt. -
gubabela
senior tag
válasz
Weeman1 #6988 üzenetére
Azt írtam, hogy lehet az miatt is és nem azt, hogy biztos hogy azért nem jó. Egyébként fordult már elő nem egyszer, hogy sima eső miatt nem volt mobilnet a telenornál nálunk. (Esetleg még ufótevékenység vagy a napfoltok
). De most komolyan. nem tart semeddig felhívni a szolgáltatót és megkérdezni, hogy nincs e valami gebasz, legalább ezt ki tudja zárni. Gondolom, neked is ugyan az a szolgáltatód és ugyan azon a tornyon vagy mint pepirama ezért biztos, hogy nem az a hiba mert nálad jó
-
válasz
Weeman1 #6985 üzenetére
Helló, bár nekem már van egy, de én is szívesen játszanék vele, ha a gyereknek esetleg nem kell
pepimama: : Ha a leveleid megjönnek, van net kapcsolat, persze az E-mailok sokkal kisebb letöltéssel járnak, mint egy teljes weboldalt betölteni.
2 gondolatom lenne:
1, Nem-e le van lassítva a mobil neted? Ilyenkor ugye nagyon sokáig tartana, míg betölt egy oldalt, lehet timeout-al elszáll a böngésződ.
2, Nincs-e tűzfal, ami esetleg blokkolja a sima http (8a-as) portot, de a levelezésnél használt smtp, és imap portokat átengedi?
-
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Weeman1 #6454 üzenetére
Egy v6-ra TÉMÁZOTT v5-öt...
De leginkább még azt sem... -
Xabi78
aktív tag
válasz
Weeman1 #6381 üzenetére
Pontosan ez lesz következő lépésem. Van még 2 napjuk az e-mailre válaszolni...
Naivan abból indultam ki, hogy egyrészt szakszerűen meg tudják javítani, és viszonylag gyorsan, mert ugye márkaszerviz, és így a gari sem ugrik, mintha én csináltatom meg valahol máshol. Akkor már kicsit szívtam a fogam, amikor 3 hét múlva azt mondták, hogy akkor 35e a javítás... De hogy azóta csak akkor tájékoztatnak, amikor én keresem őket, újabban meg már akkor sem, az egy márkaszerviztől több, mint véleményes...
Ha valaki csak a szervizháttér miatt vásárol magyar forrásból, ezek után azt mondom, gondolja meg. A kínába visszaküldött telefonok szervizelése ennél sokkal gördülékenyebben megy, általában...
X.
-
válasz
Weeman1 #6226 üzenetére
Nem csak viccből írtam, hogy ne unatkozzak
A haver pl sík idegesen felhívott egyszer, hogy az 1 hónapos boltban vásárolt Alcateljét 3 napja töltőn tartja... reggel mikor leveszi 100%-os, mire hazaér a munkából dughatja vissza, mert 30%-on van.Neki is ezt mondtam, és mióta megcsinálta szép az élete
Én is baromságnak tartom, de már legalább kétszer orvosolta a problémánkat, lehet most istolvaj:
Igazad van, de slussz poén a történetben, hogy ennek a havernak 2014-es telefonjánál volt ez a gond, amin már 4.2.2-es robot van -
GoldhandRent
őstag
válasz
Weeman1 #6206 üzenetére
Enis a redmi note2-re gondoltam
Gond... egyre tobb helyen latom, igy egyre gyanusabb az akkumlatorom...
A minimum 2 nap az alap mindenkinel, ugye?
4-5ora kijelzoidovel...
nekem max 1nap 4-5ora kijelzovel O.o
->>valakinek elado uj, vagy ujszeru akksija (ami rendesen mukodik) vagy honnan tudok szerezni? -
HornedReaper
senior tag
válasz
Weeman1 #6187 üzenetére
Ide toltottem fel kepeket:
miuiandroid.hu -
terra052
őstag
-
Norby007
tag
válasz
Weeman1 #6089 üzenetére
Hahó,
Azt nem tudom néztétek-e alább:
Ez csak kínára lesz jó nem?
Másik dolog, kérdésem lenne hozzátok:
A két Note között vacilálok, 3G vagy 4G. A neten a youtubon sok videó van arról, hogy a 3G-s, azaz a 8 magos teló hogy alázza a 4 magosat. Viszont azon már megy a 6miui és 4.4 kitkat. Engem a 4G nem érdekel, viszont máshol azt olvasom, hogy az MTK procikkal szerelt telókkal elég sok a gond. Ugyanakkor a sebessége viszont agyonveri a 4G-s változatot.
Mit javasoltok melyiket válasszam?
Alapvető használatoka a következők:
1. telefonálás
2. internet használat
2. e-mail olvasás és írás
4. sms írás
5. gps navigáció használatsemmi zene, semmi játék, egy sim bőven elég.
Köszi. -
Flexy90
senior tag
válasz
Weeman1 #5895 üzenetére
Ezek közül nekem is fent van pár. (MiTools+MiTheme+XExtStorage egy pakk volt a WSM-el. Az újraindítás menü és az extra battery info a MiToolsban is bekapcsolható)
Ez az automatikus tájolás nem tudom mi, de alapból ki-be lehet kapcsolni a képernyő elforgatást ha arra gondolsz. Akkor úgy érzem nem vagyok lemaradva(#5896) tolvaj!: Olyan HDD-nek ami csak USB-ről kap tápot nem lehet nagyobb az üzemi feszültsége 5V-nál. A 3,5" normál méretű HDD-k működnek 12V-ról, azok külső táposak.
(1,8" HDD-k 3,3V-ról, 2,5" HDD-k 5V-ról, 3,5" HDD-k 12V-ról működnek, a SATA is ezeket a feszültségeket tudja a különböző lábakon)(#5899) terra052: Százalékos akkukijelzést alapból be lehet állítani. (Beállítások/Akkumulátor/Jelzés stílusa)
-
terra052
őstag
válasz
Weeman1 #5893 üzenetére
Köszi.
Gyakorlatilag a Gravitybox érdekelt csak, ki is próbáltam, bootloop nem lett szerencsére, de nem is működik. Bár sok aprósága alap a MIUI-ban, a zenelejátszó lockscreen-re (nem a natív), és a százalékos akku kijelzés számmal érdekelne belőle, a többit tudja a Mitools is, ami nekem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Facebook és Messenger
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest