- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
bladegery
senior tag
A spanyol fizetos kitkat/lolipopot probalta mar valaki? megeri az 5 eurot?
Illetve stabil stock 4.4-et tudtok?
Koszi. -
bladegery
senior tag
válasz
Milestone2 #7713 üzenetére
A translate app tud kep alapjan is forditani, nem?
-
bladegery
senior tag
A lollipopos rom egyebkent stock feluletu, vagy valami moddolt cucc?
-
bladegery
senior tag
Kicsi kulonbseg?
Egeszen mas architektura a ketto, ez persze nem jelenti azt hogy nem kellet volna kiadniuk mar reges reg.En mar reg megvaltam vona tole, csak az egyik custom rom elbaszta a telefont, es most tolvaj imei-t hasznalom ha jol tudom, igy meg nem tudom eladni.
-
bladegery
senior tag
válasz
Sir Sparrow #7063 üzenetére
-
bladegery
senior tag
Nekem can chromecast-om jo kis cucc, csak az baj hogy anetflix itthonrol nem megy vele, youtube, google play music stb. mennek szepen.
Ja meg persze hogy itthon viccesen draga.
Amerikaban 25 dollar, ugy hogy kapsz melle 20 dollars google play kreditet..
Gyakorlatilag ingyen van ott... -
bladegery
senior tag
válasz
Milestone2 #6164 üzenetére
Ja meg annyi hogy nekem az elejen jol mukodott egeszen addig amig ki nem csereltem a memoriakartyat, akkor viszont mar be sem kapcsolt. Csak tolvaj tudta visszahozni.
-
bladegery
senior tag
válasz
Milestone2 #6162 üzenetére
En magamra ismertem tolvaj hozzaszolasabol, azt hiszem ez vagta gajra az enyemet: http://www.needrom.com/download/aosp-z3/
vagy ennek valami elodje, legalabbis ettol a spanyol gyerektol volt ugy emlekszem. -
-
bladegery
senior tag
A fejleszteses dologban sajnos igazad van. Ja hogy emailezni meg telefonalni tudsz rajta, akkor tuti baromi eros!! En nem vagyok negyven, nem is nezek antutu pontokat, nem jatszok telefonon, de nem tudom minek kell ide jonni ilyeneket irkalni es megserteni a fel topikot.
Az mtk tenyleg erosebb, persze van aki nem hasznalja ki a masikat se ugy latszik.. -
bladegery
senior tag
válasz
Kaminski #5714 üzenetére
A megnyikkanast en is tapasztaltam es nagyon idegesitett, viszont a hatlap lecserelese utan elmult szerencsere, ugy tunik amit vettem az szorsosabban osszefogja, igy kutya baja.
Voltak kifelzo sargulasok, de fogalmam sincs milyen aranyban, szerintem eleg ritka.
En a mostani fejemmel tuti nem vennem meg ezt a telefont, nem gondoltam hogy a xiaomi ennyire leszarja szoftveresen.. -
bladegery
senior tag
válasz
kk831228 #4941 üzenetére
Teljesen szubjektiv, hogy kinek mi a nagy vagy a kicsi. Ha kis kezed van es egy kezzel akarod hasznalni akkor mondhatjuk hogy tul nagy.
(#4942): ha csak a meret erdekel, akkor be tudsz menni barmelyik boltba ahol lehet telefonokat kapni es kiprobalsz egy ugyan ekkorat.
-
bladegery
senior tag
Hat nem tudom, nekem is tud erdekes dolgokat csinalni, van amikor 1-2 perc zseblampazas utan ujraindul, meg hasonlok..
-
bladegery
senior tag
válasz
Milestone2 #4415 üzenetére
Azt irtak, ennek semmi alapja nincs, csak valaki kitalalta, csinalt belole egy konszeptet ezek meg racuppantak es irtak belole egy cikket
-
bladegery
senior tag
Csak nekem nem szeret automatikusan racsatlakozni a wifikre?
-
bladegery
senior tag
Nekem csak annyi kellene, hogy a telefont felnyissa es ne keljen kodot irkalni. Ahhoz meg pont kell a 4.4 ha jol tudom.
-
bladegery
senior tag
egyszer szerintem amr kerdeztem, de megp[orbalom megegyszer.
Hol tudom kikapcsolni a miuiban hogy ne nyomja az arcomba az ertesiteseket?
pl sms vagy calendar.Meg a kijelzot is bekapcsolja a naptarnal hogyha le van zarva.
Masnak egyebknet sikerult lecserelni az sms appot? en beallitottam a hangoutson ahogy szoktam, de nem abba kapom. -
bladegery
senior tag
válasz
KamuMazsola #3560 üzenetére
Azt irja 4g-s, ugyhogy snapi.
-
bladegery
senior tag
Hogy tudom kikapcsolni ezeket az elougro ertesiteseket? pl. sms vagy calendar cucc.
-
bladegery
senior tag
Elkellene egy "hol vagyek fulest/powerbank-ot" topik..
-
bladegery
senior tag
válasz
ekrisztian #3072 üzenetére
-
bladegery
senior tag
Nekem is ilyen tempered glassos cuccom van, viszont ma megjott a 32 gigas sd kartyam, de nem tudom belerakni mert nem jon le..
Masnak is van ilyen problemaja?
Esetleg valami tipp mielott eroszakkal probalkozok? -
bladegery
senior tag
Na leteszteltuk tolvajjal es teljesen jonak tunik.
-
bladegery
senior tag
válasz
Bitbeszúrás #1776 üzenetére
Az hogy kinek milyen tok jon be az szerintem teljesen mas mindenkinel.
En peldaul nem szoktam tokot hasznalni, a szilikont utalom, a bor tokok meg valamennyire elfogadhatoak.
frissitest igertek ra. -
-
bladegery
senior tag
válasz
tolvaj! #1573 üzenetére
Nem tudom hogy ez gyan az az aosp-e, vagy masik.
Ami nekem van az szerintem hibatlan.
illetve egy dolog, amit lehet hogy csak nem tud a jelly bean:
van elozifetesem a google play music all access-re, es a masik telomon kitkat volt es ott berakta az album artot lockscreen hatternek, itt meg csak egy kis reszen teszi be, ami eleg csunyacska igy.
Bar funkcionalitasban ez is ugyan azt tudja, csak csunya. -
bladegery
senior tag
Igazad van, a ket-harom het meg optimista is szerintem.
szerintem abban kene maradni, hogyha valaki lat alin, vagy akarmilyen megbizhato helyen ilyet akkor az megosztja velunk. Akkor nyilvan lesz egy ar, amit mindenki eldont hogy jo-e neki, aztan ha ingyenes a szallitas, ami valoszinuleg az lesz, akkor lehet hogy tulbonyolitjuk csak ezzel.tolvaj!: atverik a tolvajt?
-
bladegery
senior tag
Johet a fekete!
-
bladegery
senior tag
Arra leszek meg kivancsi, hogy szoftveresen kell-e majd hozza a miui.
Akinek megjott az uveg hatlapja akkor tudna feldobni par kepet? -
bladegery
senior tag
válasz
menyhartlevi #1267 üzenetére
eleg masszivnak tunik a tok.
Aki vett uveg/alu hatlapot az tudna kepeket kuldeni nekem, hogy hogyan is nez ki igazazbol?
Vagy akar egy kis beszamolo es beszerezsi hely? -
bladegery
senior tag
válasz
Graphics #1012 üzenetére
olyan mintitt, csak kopottabb a szurke kinai jeles cucc.
amugy meg mikorra vegre sikerult a root teljesen behulyult, nem tudtam aktivalni a simet, meg ilyenek. Ekkor akartam felrakni masik romot, arra behalt es azota ugy is maradt.gubabela kosz a tippet, de tegla eppen.
-
bladegery
senior tag
Fejlemeny:
Amit kaptam telefon valoszinuleg fake!
Az imei alapjan eredeti, viszont talaltam ezt a topicot:
http://xiaomi.eu/community/threads/difference-between-real-and-fake-red-mi-hongmi-note-hm-note-1w.24750/
Es ebbol tobb dolog is fake-nek tunik.
A matrica a dobozon nem olyan dombornyomott, mint az eredetin.
A boot logo, nem olyan "wo"-sViszont a belso matrica pl. eredetinek tunik, meg a doboz es manual is jo, imeire is ad ki dolgokat..
En mar nemtudom mi lesz ebbol..
Abban meg tudtok erositeni hogy nektek olyan a matricatok es a logotok mint az eredetin? -
bladegery
senior tag
Sikerult teglasitanom a telefont.
A sikeres root utan bugok jelentkeztek ezert gondoltam hogy frissitem is egybol a twrp recovery-bol vegre, de elhasalt ket kulonbozo rommal is, ujrainditottam most meg nem all fel a rendszer.
ez alapjan probaltam unbrickelni, de szerintem megint driver gondok lehetnek mert nem csinal semmit.
Szerintem holnap visszakuldom hogy rakjanak ra valami normalis rendszert.. -
bladegery
senior tag
En is ugyan igy allok, mar mindent probaltam. Tolvaj nekem is ugyan igy leirta szepen hogy mit kell csinalni, (koszonom utolag is megegyszer) de nem mukodik sehogy. Angol forumot bongeszve talaltam meg egy-ket hasonlo problemaval kuszkodo embert.
Nekem a vegcelom egy stabil stock android lenne, de mostmar egy rootnak vagy frissebb verzionak is orulnek.
-
bladegery
senior tag
Van szegedi forumozonk aki ert a romolashoz? Kezdem feladni, fizetnek ha valaki tudna frissiteni nekem.
-
bladegery
senior tag
Igy sem tudom felrakni az updatet, talaltam egy nagyreszben angol vrootot, de az meg nem ismeri fel a telefont.
Mara elmentem, aztan holnap indulhat a kovetkezo nap szenvedes ezzel.. -
bladegery
senior tag
Installation aborted.. Lassan a kardomba dolok.
-
bladegery
senior tag
Az en telefonom el van atkozva, itt elhasal a vroot is..
Csak ertenem mit ir hibanak. -
bladegery
senior tag
Probaltam rootolni a telefont es minden jonak tunt, azt irta hogy sikeres, viszont mikor ujrainditottam megsem volt rootolt. most azt irja 17.01-es verziom van, az utolagosan felrakott update app azt irja hogy ez a legfrissebb, ha manualisan kivalasztom hogy sdrol telepitse akkor csak kidob a menube. Nem tudom a sim kartyat feloldani, meg egy par ujabb bug is jelentkezett. Valavkiel tortent hasonlo? Tudok ra valami megoldast?
Elore is koszonom. -
-
bladegery
senior tag
Valaki szorgos raeros emberke nekifoghatna egy osszefoglalonak, hogy ne kelljen mindenkinek ugyan azokat a dolgokat megkerdeznie.
-
bladegery
senior tag
En rendeltem egy ilyet, multkor 5 dollarra le volt arazva es le vagyok nyugozve, fabol van es nagyon jol szol ilyen aron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest