- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remiel
őstag
bár mostanában nem voltam aktív, de elköszönök, mert megérkezett az új telefonom... én nagyon elégedett voltam a Note -al, soha semmi baja nem volt, elkerült a sárgulás a kijelzőn és minden egyéb betegsége, igaz sosem piszkáltam, csak használtam...
szóval sziasztok és mindenkinek köszönöm a segítséget, amit az idők folyamán kaptam
-
Remiel
őstag
sziasztok
szerintetek van esély arra, hogy eladjak egy Note - ot 30.000 forintért?
hibátlan (semmi sárgulás), karcmentes, a hátlap kicsit lepattogzott ezért rendeltem újat, ergó az is hibátlan plusz adok egy üveg hátlapot, az alu keretest.
-
Remiel
őstag
Lehet annyira nem idevaló, de azért megkérdezem...
Szerintetek mennyit ér most egy ilyen hibátlan telefon (sárgulás semmi, karc se) pluszban van hozzá az üveg hátlap, Nilkin tok, Piston 2 füles és a kis pöcök aminek most nem ugrik be a neve
-
Remiel
őstag
elkezdett hámlani a gyári fehér hátlapom... üveg van de azzal nehéz és vastag, ha valakinek van eladó hátlapja ami hasonló a gyárihoz és mondjuk nem rózsaszín dobjon egy pm
-
Remiel
őstag
válasz
Milestone2 #5226 üzenetére
aha néztem én is de csak az e mailben van benne az oldalon már másik 2 termék szerepel aznap
-
Remiel
őstag
nekem a Nilkin hátlaptokhoz kapott fólia van fenn vagy 2 hónapja és eszébe nincs leválni, pedig csak sima fólia
érdekes módon amikor feltettem pár napig azt hittem lejön, mert a hangszóró felett a vékony csík nem akart letapadni rendesen de aztán mégis és azóta is kapaszkodik ahogy kell
-
Remiel
őstag
válasz
Milestone2 #5054 üzenetére
értettem én, csak hiába való pörögni ezen, amíg nincs befolyásunk arra kiadják e
én mondjuk elvagyok így is semmi olyat nem használok amit ne szolgálna ki teljesen a mostani verzió
-
Remiel
őstag
válasz
Milestone2 #5042 üzenetére
hát ez azért nem olyan, ami a mi döntésünkön múlik (sajnos)... a "nagyoknál" is ez megy, van amire kiadnak valamit, van amire nem... és ha üzleti szempontból nézed nekik ez a jó, ha 2 éves készülékekre jönne 4.4 és futna rajta rendesen, akkor nem cserélnéd le... persze a miénk nem ilyen idős, de az elv ugyan az... egyébként szerintem lesz 4.4 csak ki kell várni, már csak presztízsből is ki kéne adják
és ez már csak így lesz mindig is
-
Remiel
őstag
komolyan nem értem minek ez a nagy keserűség... van gondotok a jelenlegi verzióval? frissítik folyamatosan? mi az a + a hülye karkötőn kívül ami miatt olyan nagy baj, hogy nem 4.4? ez olyan mint antutu eredményeket linkelni... attól még nem fog jobban működni, de fasza a magas érték, mert olyan jól mutat...
úgyis kijön és kész, aztán meg tele lesz buggal és akkor majd az lesz a baj, hogy minek is adták ki
-
Remiel
őstag
kb ugyan olyan a wifi vétel, viszont a súly és a vastagság jelentősen megnő... nekem van de visszatettem a gyárit, mert elegánsabb az üveggel, de kényelmetlenebb (mondjuk nekem nem reped, semmi baja)
egyébként nekem sincs bajom a wifi vétellel, nem tudom neked miért nem "acélos"...
-
Remiel
őstag
válasz
MolnarZolee #4261 üzenetére
hát ez nem volt túl informatív...
van, hogy csak az alaplapi usb-t szereti és néha a kábel sem mindegy milyen
-
Remiel
őstag
-
Remiel
őstag
na meg ugye a bumper...
-
Remiel
őstag
válasz
maggi1886076 #3915 üzenetére
tudom én azt, hogy a Nilkin a legjobb de az tok, ergo vastagabb lesz tőle, ezért örülnék egy minőségi hátlapnak ami nem csúszik és mondjuk olyasmi mint a Nilkin tok olyan kicsit recés, de nem láttam ilyesmit
-
Remiel
őstag
válasz
codywan #3909 üzenetére
nem, ez nem olyan
én valami olyasmire gondolok ami kimondottam gumival van borítva és ezáltal egyáltalán nem csúszik, olyat ami nem kopogós hanem puha... na nem foszlós radírszerű, de gumi
van Nilkin kemény hátlap tokom ami jó, de én kimondottan hátlapot szeretnék, mert akkor szinte egyáltalán nem lenne vastagabb, vagy csak a gumiborítás miatt kicsit, feltéve, hogy nem autógumiból van
-
Remiel
őstag
válasz
Weeman1 #3907 üzenetére
én is visszacseréltem a gyárira mert bár jól néz ki de a járulékos "károk" (vastagság, súly) miatt jobb az...
amit én el tudnék képzelni, az egy olyan, a gyárival megegyező hátlap, ami gumírozott... olyasmi perforált mint az S5 hátlapja, csak nem kemény műanyag hanem valami vékony gumiborítású, de szerintem ilyet max legyárthatnék, mert tuti nem lehet kapni
vagy egy narancssárgát.... mondjuk azt szerintem lehet kapni utángyártottban
-
Remiel
őstag
válasz
Weeman1 #3875 üzenetére
Ez most beugratós kérdés volt?
Mert ha nem, akkor a gyárból...
Az üveg hátlap szerintem a legjobban kinéző cucc (mondjuk nekem fekete natúr matt alukerettel), de az tény, hogy kurva nehéz és ujjlenyomatmágnes, de a fene tudja mennyire ütésálló azt nem teszteltem, de karc nincs rajta még nekem, igaz nem is rugdosom a betonon naponta
-
Remiel
őstag
válasz
szepnorbee #3786 üzenetére
köszi
Amazonon van pár dolog most leárazva, többek között a swype is
-
Remiel
őstag
válasz
Jano_023 #3273 üzenetére
Wakelock Detector-Save battery esetleg?
-
Remiel
őstag
válasz
Jano_023 #2984 üzenetére
nekem innen van és csak 8.79$ volt
bár kurva lassan jött meg, ezért:
Hi, friend
Do not worry, your package was send to russina by mistake, now it is comes to your country, i think you will received it soon, please wait for more timesfogalmam nincs hol van russina, de a hátlapom tuti járt ott
-
-
Remiel
őstag
megvettem a PowerAmpot és minden nagyon jó lenne, ha nem recsegne minden fejhallgatóval folyamatosan, először azt hittem csak a Piston 2 - t nem bírja, de másikkal is szar
a gyári lejátszónak semmi baja, azzal szép tisztán megy, csak abban nincs ennyi állítási lehetőség
tapasztalt ilyet valaki, vagy nekem sikerült valamit nagyon elállítani?
-
Remiel
őstag
eddig semmi gondja nem volt a gyári levelezőnek, de 2-3 napja egyszerűen közli, hogy leáll, amikor megnyitnék egy levelet... törölni, többet kijelölni enged és van amikor meg is tudom nézni a leveleket, de 90%-ban leáll
van ilyen másnak is?
-
Remiel
őstag
na megjött az üveg hátlap nagy nehezen... tényleg vaskosabb így kicsit, de mivel eddig is egy Nilkin keménytok volt rajta így kb ugyan olyan, csak sokkal elegánsabb... most van egy bazi nagy iPhonom
viszont ahogy sejtettem ujjlenyomatmágnesnek kiváló, mert fekete
-
Remiel
őstag
válasz
simonzsoli #2833 üzenetére
privátban írd meg mennyit gondolsz érte és hol lehet megnézni
-
Remiel
őstag
na az van, hogy a piston 2 saját lejátszóval szuper, de a powerampnál recseg és torzít kissé...
valami ötlet lehet?
-
Remiel
őstag
na megjött a Piston2 füles ez nagyon igényesen van előadva, simán megérte a 4000 forintot
csak az üveg hátlap nem jön az istennek sem
-
Remiel
őstag
válasz
maggi1886076 #2816 üzenetére
egyáltalán nem csúszik, a hátulja recés, oldalt sima
-
Remiel
őstag
válasz
maggi1886076 #2814 üzenetére
hát nekem Nilkin keménytokom van ennél jobbat nem tudok ajánlani... mondjuk én hányingert kapok a szilikon tokoktól
-
Remiel
őstag
nekem is rendesen jönnek az e mailek és végre nincs az, mint a 23 al, hogy már olvasott levelek újra olvasatlanként jelennek meg.... volt, hogy 30 e mail jelent meg mint új egyszerre.
viszont vagy én vagyok a béna, vagy nem lehet, de nem tudok kijelölni több email hogy mondjuk töröljem, vagy olvasottnak jelöljem... eddig volt a levelek előtt egy kis kör amiben lehetett piálni. én vagyok béna vagy tényleg nem lehet már csoportosan kijelölni?
-
Remiel
őstag
válasz
eladogeppc #2763 üzenetére
most komolyan egy telefon használati és/vagy élvezeti értéke a tesztprogramokban kapott pontszámokon múlik?
életemben nem tettem fel egyet sem, bár az én vagyok...
-
Remiel
őstag
nem tudja valaki, hogy egy Miui témából ha csak és kizárólag az ikonokat szeretném használni arra van e lehetőség?
-
Remiel
őstag
na feltettem a 30 ast hála az eladónak nekem 23 assal jött így simán feltettem a zippet és frissítés sd ről aztán annyi... szerencsére
-
Remiel
őstag
szóval az lenne a kérdés, ha 23 as rom van a telón (ezzel jött) és leszedek egy 29 est simán tudom frissíteni, vagy rootolni kell, meg mókolni mindenfélét? mert ha igen akkor marad a 23
tudom olvassak, de totál láma vagyok ehhez
-
-
Remiel
őstag
na ide is beteszem hátha valaki itt tudja a megoldást:
Beautiful Widgetet használok egy óra skinnel amit letöltöttem... azt vettem észre, hogy a naptár nem frissül, csak ha bemegyek a beállításokba, de ami a legszebb, hogy most már maga az óra sem a pontos időt mutatja, hanem azt amikor leutoljára benn jártam a settingsben...
látott ilyet már valaki? van erre megoldás, vagy hagyjam a fenébe ezt az appot?
-
Remiel
őstag
eh csak nekem jön meg kurva lassan az üveg hátlap, majdnem egy hónapja rendeltem...
viszont tegnap érdekeset csinált a telefon, megálltam egy helyen és jelezte van wifi hálózat és egyszerűen beragadt a hangjelzés és a kiírás is pörgött egyfolytában a felső részén a képernyőnek, lehúzni meg nem lehetett, mert akadt mint az állat, újra kellett indítani
-
Remiel
őstag
válasz
GoldhandRent #2181 üzenetére
most tényleg nem azért, hogy sértődés legyen, de szerinted erre itt kellene megkapnod a választ?
ha elsőre sem lettél nyugodtabb sokadszorra sem leszel
szerintem és ha rám hallgatsz azt csinálsz ami kis szívednek jólesik..,. ha tartsz az áfától akkor rendeld külön, ha nem akkor meg egybe és ennyi... ha darabonként rendeled sem lesz tragédia, mivel ugye 0 a posta akkor nem tök mindegy???
-
Remiel
őstag
lakik valaki közületek Úpalotán aki világoskék pólóban mászkált 1-2 napja a csarnok körül?
mert láttam egy srácot aki nagyon nyomkodta a telefonját
-
Remiel
őstag
a gyári zenelejátszóban az istennek se tudom állítani, hogy albumok, mappák vagy számok szerint keressen, pedig mintha lett volna ilyen, de most csak beszórja az összes zenét egy lapra
-
Remiel
őstag
válasz
tolvaj! #1942 üzenetére
én aztán semmit...
szerintem majd megkereslek személyesen ha mégis jön
láttátok ezt (nem mintha konkurencia lenne a webshopos rendeléseknek)?
Xiaomi és OnePlus márkák forgalmazását kezdi meg a WayteQ Magyarországon
de a xiaomishop.hu nem fog örülni
-
Remiel
őstag
ha 23 as rom van fenn (ezzel érkezett) és nem szarakodtam a 25 - el és lesz V6 akkor az simán update - ként jön majd vagy az is mókolást igényel?
-
Remiel
őstag
válasz
menyhartlevi #1733 üzenetére
ööööööööö leszarom?
szerinted egy egyszerű magyar usert mi a fenéért érdekelné ilyesmi?
-
Remiel
őstag
ja utána néztem kell root jog meg mindenféle amiről azt sem tudom mi
nem akarok belepiszkálni nagyon mert tényleg nem értek hozzá, majd ha valaki Pesten ráér kicsit tarthat egy tovább képzést ha belefér
ja meg reggel jött egy halom csirkeláb a közepén 5GB szerepelt, gondolom tárhelyet lehet növelni, vagy passz, ti is kaptatok ilyesmit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- RC modell földön, vízen, levegőben
- XPEnology
- Nintendo Switch 2
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest