- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggeleven
őstag
válasz
Graphics #10707 üzenetére
V7-ből a flashelhető globalt itt talállod (csak hogy spóroljak időt neked): link
V8-ból nem volt kiadva stabil rá. MIUI HU leállt a heti frissítéssel szeptemberben, az EU team meg október végén. China dev a mai napig frissül hetente, de abban nincs magyar nyelv ugye.
EU-s romhoz partícionálni is kell, szóval igazából vagy marad a 7.5 global vagy MIUI HU. V8-ban egyébként sok hasznos újdonság van és hiába heti dev az alapja én hibára sem nagyon emlékszem (kivéve a kb minden ROMban jelen lévő 1%-os akksikijelzés hibát, de az egy idő után helyre áll).Daemos
Rossz helyen jársz! Nálad egy 4G van, nem 3G! Topic -
Sir Sparrow
tag
válasz
Graphics #5311 üzenetére
Hát, ha menni fog, akkor be**arok!
...pont ez a hátránya a dual standby-os telefonoknak, mert nem olyan mintha lenne két külön telefonod. Csak ugye ritkán fordul elő, hogy pont akkor hívjon vki, mikor a másik kártyádon épp beszélsz vagy letöltesz (és most szándékosan nem azt írom, hogy be van kapcsolva az adatforgalom, és böngészgetsz, vagy időnként szinkronizál egy-egy appot, mert az nem mindig generál folyamatos aktív adathasználatot)!
...azért a papírt bekészítem! -
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Graphics #5295 üzenetére
Engem az sem zavarna, ha minden rendszerből kilopják a legjobb dolgokat. Működjön gyorsan és stabilan és megfeleljen az ízlésemnek. Felőlem aztán köpködhetnek más márka elvakult fanjai, hogy ez az ő ötletük volt. Költöttem én már sokat, hogy egy névért fizessek dupla árat.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Graphics #5289 üzenetére
Nekem a v5 tetszett, nem is volt semmi gondom vele. Furcsa volt a v6, eléggé átszabták, de sokkal szebb, letisztult. Vannak még kisebb gubancok, de hétről hétre jobb. Nekem csak a témák hiányoznak, majd lesznek. Most már nem cserélném vissza, hacsak nagyon nem muszáj.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Graphics #5289 üzenetére
Nekem is bejött az alaprendszer (mondjuk nem csoda, hiszen azért vettem ezt, mert szerettem volna egyszer végre egy olyan készüléket, amire nem portolt a MIUI, hanem azzal kapom) és ez az első telefonom amit nem mókoltam szét, mert nem érzem szükségét. Ettől függetlenül, aki ismer látja, hogy már elkezdtem létrehozni az XDA-n a custom ROM-ok gyűjtőoldalát, ki tudja, lehet azért itt is fogok kísérletezgetni. Mindenesetre jelenleg ezen az alap 37 fut, a customozást meg kiélem a régi LG L9-en...
-
Fejvadi
nagyúr
-
gubabela
senior tag
válasz
Graphics #4568 üzenetére
Félre ne értsd, én megbízom az aliban is, de 2rda kérése volt a hasonló ár és a paypal. Ebay-en azért szeretek vásárolni, mert nem csak kínából tudok rendelni, ergo előbb megkapon és tapasztalataim szerint előbb postára is kerül. Ha találok terméket hasonló áron akkor inká a bay-t választom függetlenül az értékeléstől (azért egy 90% alatti kereskedő itt nem sokáig él meg). Az általam rendelt hátlapot kb fél éve használom hiba és karcmentesen, pedig már koppant párszor.
-
-
Oldman2
nagyúr
-
west76
aktív tag
válasz
Graphics #4473 üzenetére
Miért? Ha szinkronizálja a régi telójával a miaccountját amire az sms-eit visszaállítja akkor elvileg verziófüggetlenül az új telójára vissza is tudja tenni szintén egy szinkronizálással. De az sms backup progik is jók biztosan. Mondjuk ez csak logikailag megközelítve, mert én sms-t soha nem állítok vissza, sőt általában olvasás után törlöm.
-
Fejvadi
nagyúr
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Graphics #4449 üzenetére
Igen, átszabott a rendszer ha a MIUI-ra gondoltál. Ismerem és szeretem is, mint lejjebb látod azt használom. Nem is arra értettem, hogy látok e különbséget, hanem mivel újabb talán a háttérben van jelentősége. Közben Kornélka írta, hogy lesz erre is majd KitKat. MiBand nem kell, majd ha kiadnak valami tuti okos órát az érdekelne. Akkor te is az MTK ajánlanád inkább? Köszi.
-
-
Chaser
legenda
válasz
Graphics #4170 üzenetére
4,3-mal is megy, 1s-sel használják, csak nem minden funkció él. 4,2-vel nem tudom, de azért tesztelhetem hogy megy-e
Nézegetve a linkelt smart órákat/karkötőket, nekem nagy ívben elment a kedvem az mi-től..hát 10-12$-ért jó lett volna, amennyiért beharangozták. Füles mondjuk fontosabb, alig várom a gyárit, hogy össze tudjam hasonlítani a fake verzióval. Olyan brutális 50hz tartományt még egy füles se nyomott mint ez, mondjuk nem is voltak drága füleseim.
-
Kornel
veterán
válasz
Graphics #3636 üzenetére
ha jól tudom van aki arra panaszkodott, hogy nem a legfrissebb rom volt rajta, és nem ment az OTA.
de nem egy agysebészet felrakni egy note-ra egy romot, kb. 1 perc(#3637) bodrik11 : annyiban én se hagynám.
de a rendőrség 100%, hogy nem fog semmit csinálni.
marad a B verzió... -
weniwo
újonc
válasz
Graphics #3586 üzenetére
OLX-en vettem egy illetőtől, aki Ebay-en vásárolta egy elvileg megbízható eladótól. Igen, tudom, ez így elég hülye döntés volt, nem célszerű ilyen úton beszerezni. Drága volt a tanulópénz. Nagyon csalódott vagyok.
Azért még teszek egy próbát a WayteQ szervizzel, kíváncsi vagyok ők mit mondanak rá.
A bizonytalanság továbbra is bennem van, mert a két mellékelt oldalon felsoroltak közül pár dolog igaz a telefonra pár dolog viszont nem. Lehet csak próbálom meggyőzni magam annak ellenkezőjéről, ami már elég egyértelmű, de sajnos kizárt, hogy bármilyen formában visszakapjam a pénzem, szóval marad a reménykedés. -
Cyborg
őstag
válasz
Graphics #1671 üzenetére
Mi a gond a 4400-el? Nekem az az egyik kiszemeltem? Volt már kezedben mindkettő, tudnád összegezni a véleményed pár szóban?
Pár kérdésem lenne a Noteról.
Kijelző idő mennyi kb? Olvastam egy 7óra körülit, de sztem az vmi kivételes alkalom lehetett. Glonasst is tudja tényleg? 8magosokra jellemző melegedés mennyire jellemző?Köszi
-
bladegery
senior tag
válasz
Graphics #1012 üzenetére
olyan mintitt, csak kopottabb a szurke kinai jeles cucc.
amugy meg mikorra vegre sikerult a root teljesen behulyult, nem tudtam aktivalni a simet, meg ilyenek. Ekkor akartam felrakni masik romot, arra behalt es azota ugy is maradt.gubabela kosz a tippet, de tegla eppen.
-
válasz
Graphics #915 üzenetére
Én se, de nekem így amíg nem szerkesztettem az updater-scriptet errorral behalt a ROM telepítésnél, amikor a recovery-s parancsokat futtatta. 2ből 2 telefonon, eredetiek, IMEI/SN ellenőrizve Xiaomi oldalán.
Egy Linpackot futtatsz nekem, hogy mit tol? (tudom, hülyeség, de kíváncsi vagyok valamire)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA® driverek topikja
- Villanyszerelés
- Reklámblokkolók topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest