- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
McReay
aktív tag
válasz
GoldhandRent #9583 üzenetére
Most fejeztem be az 5.9.24 letöltését, de akkor várok egy hetet, amíg ünnepelnek és nem javítják ki ezt a hibát.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Vissza is vonták a hivatalos letöltő oldalakról. Mindenhol újra a múlt heti 5.9.17 van kint.
Sőt ha ma vagy holnap nem készítenek valami javítást, akkor nem is fognak egy hétig, mert megint ünnepelnek. Akkor jövő utáni hét végén lesz majd javítás.Beharangozták a miNotePro tulajoknak, hogy ma megkapják az 5.1.1-et, erre ma kiadnak egy sort: "...MIUI 7 China developer ROM 5.9.24 for Mi Note Pro suspended this week. It will be released on Oct. 9. Thanks for your patience. Please stay tuned...." Na jó, akkor várjatok október 9-ig...van itt felhasználóbarát üzemmód...
-
Flexy90
senior tag
válasz
Kár érte... Nekem a 9.17-en néha elszáll a bluetooth kapcsolat, mi band + képernyő feloldás miatt pedig elég idegesítő... Csak a restart segít ilyenkor..
-
Milestone2
nagyúr
válasz
-
Milestone2
nagyúr
válasz
GoldhandRent #9579 üzenetére
Hmmm... te MiRecovery-n vagy? Ahhoz nem értek. Én TWRP-zek.
V5 37.0 az már elég rég volt. De szabad világban élünk...ha neked az volt a legjobb...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
GoldhandRent #9576 üzenetére
A következő frissítésig igen. Márpedig most asszem valami nemzeti ünnep jön, nem fognak jönni beta frissítések sem. Valamikor október elején fejezik be a tyuhajkodást....
Én azt javasoltam álljon vissza a legutolsó olyan ROM-ra, ahol még működött a SIM PIN. Még nem jött visszajelzés, hogy sikerült-e...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
GoldhandRent #9572 üzenetére
Hm...a heti beta tesztek során több embernél volt ilyen Note1-en. Csak új tiszta telepítés oldotta meg....bár volt akinél még az sem...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
GoldhandRent #9500 üzenetére
-
Milestone2
nagyúr
válasz
GoldhandRent #9500 üzenetére
Az a kérdés, hogy GLOBAL ROM-ot, miui.eu GLOBAL ROM-ot, vagy miui.hu GLOBAL ROM-ot használsz?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
GoldhandRent #9497 üzenetére
Kint vannak az 5.9.17 global ROM-ok.
Az alap ROM 5.9.16-ban kapott MUSIC app frissítést.
Gondolom az új global már tartalmazza.
Nálam a miui.hu ROM-ban nincs FC a zenében. -
válasz
GoldhandRent #9497 üzenetére
Lassan jön az 5.9.17... hátha azzal már nem lesz FC. Esetleg, ha régen raktad újra, egy clean install "csodákra képes"
-
válasz
GoldhandRent #9393 üzenetére
Megoldja egy időre, de aztán megint KO. Nem is értem, van amikor 1 percig se megy, tegnap este viszont egy Real Racing 3-at fel tudtam tenni WIFI-vel, ami vagy 900 MB. Ezt leszámítva amúgy jó minden (eddig), szóval lehet együtt élek vele, amíg nem javítják ki.
De kösz a tippeket mindenkitől.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
GoldhandRent #9360 üzenetére
Ma 08.28, tegnap 08.27...a tegnapi ROM-ot linkeltem...nem tudom mit hiányolsz...keressem meg Neked csak az OTA fájlt? Csak OTA
-
Milestone2
nagyúr
válasz
GoldhandRent #9356 üzenetére
Úgy hogy a Globalnak sajnos két változata van kint (MIUI7) az egyikben benne van a 4 téma és működik is (legalább is nekem működött az 5.8.20-asban) a másikban nincs benne (5.8.22, 5.8.24, 5.8.27) Gondolom az egyik a dev a másik a public, vagy a fene tudja, mert nem foglalkozom a globallal (tudok angolul, csak foglalja a helyet a sok felesleges nyelv.) meg aztán mégis csak a china ROM az eredeti, azt csinálják maguknak...ebben is megy a 4 téma...(mondjuk nem olyan szépek, hogy sírjak értük...), továbbra sem működik a Videonévjegy (szerintem az egyenlőre csak kínában működik), és továbbra sem kapta meg senki a beharangozott MUSE design applikációt.
Másik téma, hogy a Redmi Note 2014 az előző táblázaton, sajnos a 4G telefont takarja, tehát a 3G biztosan nem kap. Ezt közben közölték velem az XDA-n.
-
válasz
GoldhandRent #9186 üzenetére
Ez most erős dilemma, mert elég instabil lett a zombi telefonom, kell helyette másik.
MiNote-ot néztem ki, de az emészthető árba 16GB-os van, és nem bővíthető.
Redmi Note2 teljesítménybe kb. hozza a snapi 801-et, plusz belemegy a 32GB-os SD kártyám, árba meg kb. a fele.
Cserébe jó esetbe szeptember közepére ideér, ha egyáltalán -
fornettisuti
veterán
válasz
GoldhandRent #9186 üzenetére
milyen sim foglalat van benne?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
GoldhandRent #9162 üzenetére
A 999 yüanos a Pro verzió, most Prime-nak hívják.
-
GoldhandRent
őstag
válasz
GoldhandRent #9162 üzenetére
"This awesome phone can also be used as an infrared remote for your TV and air conditioner."
-
Milestone2
nagyúr
válasz
GoldhandRent #9114 üzenetére
Szóval most már nem kell ötletelni.
Kijött a Redmi Note 2MTK Helio X10 8 magos processzorral. Mindkét SIM kártyán 4G.
Minimum 3 féle változat lesz. Lesz 8 x 2.0GHz és lesz 8 x 2.2 GHz.
A kínai ára 800 és 1000 yüan között lesz.
Marad az 5.5-ös screen
és 5 féle színben lesz elérhető -
Milestone2
nagyúr
válasz
GoldhandRent #9114 üzenetére
Most már legalább háromféle TUTI konfigurációt láttam a R.N.2-ről...
Az is lehet persze, hogy ez is kijön 3 változatban, de nem hinném, hogy ebből is csinálnak csak 3G változatot, de ki tudja.
Szóval van ahol továbbra is MTK processzort jövendölnek neki, van ahol 4xSnapi 410-et, van ahol 8xSnapi 615-öt. Van ahol 4.4.4-et, van ahol 5.0.x-et.
Lehet 13-án okosabban leszünk, de lehet, hogy csak a MIUI 7-ről hallunk majd... -
McReay
aktív tag
válasz
GoldhandRent #8827 üzenetére
Akkor én +1 vagyok, mert nekem 50k a felső határ!
-
sharkypeti
aktív tag
válasz
GoldhandRent #8791 üzenetére
Én használtan (3 hónapos volt akkor) vettem, bodrik11 fórumtárstól. Már akkor is sárga volt, tehát kezdettől fogva. Annak már több mint egy éve. A sárgulás terjedése azóta minimális, leginkább nyáron, fokozott igénybevétel mellett jellemző. Hő hatására a ragasztó feloldódik, és az sárga. Legalábbis tudomásom szerint. Az UV-s meg szoláriumos orvoslás pedig valószínűleg csak urban legend, de hátha van itt valaki aki tapasztalatból tud erről nyilatkozni.
-
válasz
GoldhandRent #8787 üzenetére
Eléggé látszik. Ezek szerint terjed a sárgaláz, remélem az enyém nem kapja el.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
GoldhandRent #8710 üzenetére
Izlések és pofonok.
Nekem a v6 a nyerõ. -
vipviform
senior tag
válasz
GoldhandRent #8710 üzenetére
Szia, én is visszaváltanék v40-ről, de nem tudom, hogy miként lehet. Tudsz segíteni?
-
Chaser
legenda
válasz
GoldhandRent #8686 üzenetére
és akkor ez stabil rom, hogy gyári eszközhöz gagyi beállítást ajánl? én kérek elnézést
tolvaj! én csak egy stabil v6-ot hiányolok amit már több mint fél éve ígérgetnek
-
válasz
GoldhandRent #8678 üzenetére
Azok alapján, amiket írsz tényleg jobban merül, de ennek több oka is lehet, pl. Wifi, GPS, magas fényerő, de az is lehet, hogy valami process eszi.
Régi Jiayu G3S-emnél pl. a Go Launcher állandóan tekerte a procit a háttérben, amiatt merült is rendesen.
Azt nézted már hány százalékon pörög alap járaton a procid? -
Mr X
veterán
válasz
GoldhandRent #8679 üzenetére
Beállítások - alkalmazások - messenger - engedélyek - legalul felugró ablakokat engedélyezd.
-
Mr X
veterán
válasz
GoldhandRent #8636 üzenetére
Biztonság appban engedélyezt a felugró ablakokat neki.
-
Mr X
veterán
válasz
GoldhandRent #8632 üzenetére
Amilyen gyors a miui téma-adatbázisa, megőszülnék, mire találok olyat, ami tetszik.
-
válasz
GoldhandRent #8625 üzenetére
Sokan vannak így vele, mint te. A V5 szebb, jobb, a V6 viszont újabb. Több fórumon írták már, hogy az ideális a kettő közös "gyermeke", egy 4.4-es Androidon alapuló V5 lenne. Asszem ilyen van is, de a 4G alá
-
Milestone2
nagyúr
válasz
GoldhandRent #8596 üzenetére
Igen, kijött a V6 és Vagyuláék abból készítik a magyar ROM-ot.
-
McReay
aktív tag
válasz
GoldhandRent #8548 üzenetére
Én maradok az 5.5.8-nál. Remélem fognak valami értelmeset csinálni, nincs kedvem a full rom pakoláshoz!
-
Weeman1
veterán
válasz
GoldhandRent #8470 üzenetére
Karácsonyra ígérték.
-
válasz
GoldhandRent #8470 üzenetére
Erre a kérdésre lassan 1 éve várjuk a választ
-
Kristof14
senior tag
válasz
GoldhandRent #8115 üzenetére
sony keyboardom nincs, de nálam a smart eddig minden telón hibátlanul ment(spica, sola, talk5h, redmi note, s3)
am a menüben lehet kalibrálni, ha nem tetszik. -
Chaser
legenda
válasz
GoldhandRent #8115 üzenetére
én a gyárit használom, semmi gondom vele
-
Kristof14
senior tag
válasz
GoldhandRent #8057 üzenetére
majd fog, nekem most azért van szervízbe, de az hogy került a kijelző közepére??? o.O
én smart keyboard pro-t használok, nagyon szeretem, ha kezdem megunni megváltoztatom a kinézetét.
de én imádom, mert gyorsan lehet vele írni még ékezettel is. -
kk831228
addikt
válasz
GoldhandRent #8057 üzenetére
Én komplettet néztem 10000 körül...
-
válasz
GoldhandRent #7910 üzenetére
Hát, ha neked mindig hamar merült, akkor valószínű, hogy nem 100-as az aksid, de Dan-szan azt írta, hogy mostanában hülyéskedik az aksi, így lehet neki valami tényleg megeszi.
Még a Jiayum-nál volt olyan, hogy a GO Locker egyik frissítés után folyamatosan 20% körül tekerte a CPU-t, ami miatt ugye jobban is merült a telefon. -
Kristof14
senior tag
válasz
GoldhandRent #7874 üzenetére
az minusz 20k vagy mégtöbb.
-
Kristof14
senior tag
válasz
GoldhandRent #7871 üzenetére
ha nem lenne ez az imeis gondom vele lehet, hogy már eladtam volna.
azt nem tudkm mit vettem volna helyette, de szerintem valami lenovo-t mert nagyon tetszenek. -
Marcikutya
csendes tag
válasz
GoldhandRent #7252 üzenetére
Ez a lencse fizikai tulajdonsága. A f.gép minőségével amúgy meg vagyok elégedve, eddig ez a legjobb telefonos kamerám.
-
terra052
őstag
válasz
GoldhandRent #7254 üzenetére
...es a nagylatoszog megdontve mar nem is olyan nagy??
-
McReay
aktív tag
válasz
GoldhandRent #7252 üzenetére
Az a kínai böngészős vacak az alapértelmezett böngésző!
Az alap kamerát használod? Nekem a lenovo super kamera csinált ilyet. -
GoldhandRent
őstag
válasz
GoldhandRent #7251 üzenetére
-
vipviform
senior tag
válasz
GoldhandRent #6786 üzenetére
Itt a leírás:
Márka / Modell
Márka / Modell Uhappy UP320
Rendszer
OS Android 4.4 (Support Android 5.0)
CPU MT6732 Quad Core 1,5 GHz-es
GPU Mali-T760
RAM 1GB
ROM 8GB
Hosszabbítsa kártyával MAX támogatja 32GB Class 10 Micro SD memóriakártya (TF-kártya)
Képernyő
Kijelző mérete 5,5 hüvelykes qHD
Képernyő felbontás 960 × 540
Képernyő típusa IPS-LCD, Multi-Touch Capcitive Képernyő
Kijelző színe 16 millió szín
Általános
Nyelvek
Alapértelmezett English.
Etotalk Mod ROM olasz, cseh, német, orosz, portugál, spanyol, francia, holland, lengyel, román, dán, görög, Brazília Portugál, horvát, lett, litván, magyar, Afrikaner, Ethiopic, indonéz, maláj, katalán, norvég, Roma, szlovák, szlovén, finn, svéd, szuahéli, filippínó, vietnámi, török, Zulu, bolgár, szerb, ukrán, perzsa, hindi, thai, koreai, japán, arab, héber, mások kérje
(Ha Szükségünk van a helyi nyelvet menüből válassza Etotalk Mod ROM.)
Szín Front Fekete Vissza White
Méretek 154 x 78,8 x 8,2 mm
Nettó súly 171g akkumulátorral
Kamera
Első kamera 5,0 megapixeles, támogatja a Skype videó felhívja
Hátsó kamera 8,0 megapixeles / Auto Focus / villanófény
Zenekar
2G GSM 850/900/1800/1900 MHz
3G WCDMA: 850/900/1900/2100 MHz
4G FDD-LTE: 800/1800/2100/2600 MHz
SAR 0,5 W / Kg
SIM kártya foglalat
Dual Sim
Sim 1: LTE / WCDMA / GSM
Sim 2: GSM
Támogatott formátumok
Hang- MP3, AAC, WAV, stb
Videó AVI, MP4, FLV, 3GP, MOV, ASF, MPEG, RMVB, H.263, H.264, stb
Adatátvitel, csatlakozók
Adatátvitel Bluetooth 4.0, USB 2.0
Mobile internet WiFi, EDGE, GPRS, UMTS, HSPA, HSPA +, LTE FDD
GPS GPS
Funkciók / jellemzők
Funkciók / jellemzők
G-szenzor, P-Sensor, L-Sensor, FM rádió, Wifi, GPS, OTG, Multi-touch, Dual SIM, Áram be / ki, E-iránytű
Érzékelő
Gravitációs szenzor, közelség érzékelő, fényérzékelő, Magnetic Sensor
Akkumulátor
Akkumulátor Li-ion akkumulátor 3000mAh
Mi van a dobozban
Mi van a dobozban Akkumulátor x 1, fülhallgató / fejhallgató x 1, Power Charger x 1, USB kábel x 1Ha valaki netán megrendeli, jó lenne róla többet tudni. Lehet, hogy csak kamu klónozó csapat?
-
Flexy90
senior tag
válasz
GoldhandRent #6786 üzenetére
Wow
MT6732: Ez valami új proci? 64bit, 4x1.5GHz. Én még nem hallottam róla, bár kicsit le vagyok maradva a témában.
Azt írják 20%-al gyorsabb, mint a MT6592, de 30%-al kevesebbet fogyaszt! -
brian-w
csendes tag
válasz
GoldhandRent #6775 üzenetére
Hali
Én uv-ztam egy héten keresztül napi fél órát, de semmi nem történt, azóta megtanultam vele együttélni -
Sir Sparrow
tag
válasz
GoldhandRent #6775 üzenetére
...hát én csak azokat az infokat tudom, amik itt a fórumon jelentek meg és volt egy ilyen hozzászólás régebben. Olyan hozzászólás rémlik még, hogy átmenetileg javított rajta az UV, de később visszatért. Erősítsenek meg a fórumtársak, de én ilyen hozzászólásokra emlékszem. Talán dobj egy pü-t brian-w-nek hátha többet tud mondani.
-
válasz
GoldhandRent #6728 üzenetére
Sajnos tényleg elég dilemmát okozhat a felhasználóknak, hogy váltsanak-e a V6-ra, én is sokat agyalok rajta.
Tetszik a mostani V5, stabil is, jó is, nade azért csak jó lenne a 4.4-es Droid. Plusz nem tudom miért, de nekem néha mintha lagzana a telefon pl. játék vagy videó készítés közbenSzerintem megvárom a stabil V6-ot, aztán megnézem mi lesz a nép véleménye róla
-
Sir Sparrow
tag
válasz
GoldhandRent #6728 üzenetére
...pont ezért akadt fent nekem is a szemem, hogy van indiai V38, mert nekem egyelőre megfelel a V5 és ha még néhány dolgon csiszoltak a V37-hez képest és esetleg jobban is optimalizálták a telefonra, akkor én inkább maradok majd a V5-ön, egészen addig míg nincs vmi külső kütyüm (pl. miband), amihez kell az android 4.4 vagy vmi extra funkció, amire szükségem lesz.
Jaja, korábban Uckz linkelte be a V5 vs. V6-ot és elgondolkodtató!
-
vipviform
senior tag
válasz
GoldhandRent #6721 üzenetére
Köszi ez Ok, de együtt húzza "Csengőhang és értesítések"
-
Chaser
legenda
válasz
GoldhandRent #6689 üzenetére
14-én néztem, csak a 8 magos volt fenn, szóval tuti elírták, 4 magos volt az
ilyen $ árfolyam mellett sok értelme nincs eladni, vehetsz az árából egy 4g-set kb, mehet az ára feljebb, most nincs ott más alternatíva, az MI-k ahhoz képest drágák és kapni se lehet őket
harveszter MTK-nál mi nem smooth?
-
HornedReaper
senior tag
válasz
GoldhandRent #6689 üzenetére
Igen, sajnos tegnap reggel még volt készleten 3G is (vagy nem vették le a weblapról), de amikor délután a boltban boltam, már elvitték
Asszonynak bőven jó lesz a Sanpis 4G, az állítólag úgyis teljesen smooth, az MTK-val ellentétben. Neki a nagy kijelző és jó fényképező a lényeg, nekem meg hogy ne akarja leváltani drágábbra, és a MIUI-t belakva szerintem nem is akarja majd
Bááár a 4G fényképezőjéről pont most olvastam a nemzetközi fórumon, hogy a friss ROM-mal lassú / akadozik a használata
-
McReay
aktív tag
válasz
GoldhandRent #6680 üzenetére
Nem tudom te mit látsz, de nálam csak a 4G-s Note van fenn az oldalon!?!?
-
válasz
GoldhandRent #6673 üzenetére
Szerintem vedd le a fóliát, és nézd meg a kijelzőt
Ha továbbra is csíkos, akkor kijelző hibás a teló. Fóliát sokan árulnak itt a hardveraprón is, de máshol is találhatsz.Amúgy a Redmi Note-okon nem Gorilla Glass 2 van? Arra minek védő fólia?
-
csabi236
tag
válasz
GoldhandRent #6673 üzenetére
Kijelzővédő fóliából a Nillkin a legjobb szerintem. Kevésbé karcolodik és nem is tükröződik.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
GoldhandRent #6661 üzenetére
Persze, hogy értem, egyet is értek veled.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
GoldhandRent #6654 üzenetére
Dehogy kötekedtem, eszem ágában sem volt elhiheted, csak ne pont engem akarj meggyőzni, hogy mennyivel jobb egy nem támogatott MTK mint egy Snapi. Egy dologban jobb, AnTuTu, de tudod mit mondanak erre. Valahogy a mai napon bemutatott 2 új Xiaomi-ba se MTK került. Ezen viszont felesleges is vitázni, inkább haverkodjunk
-
GoldhandRent
őstag
válasz
GoldhandRent #6654 üzenetére
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
GoldhandRent #6650 üzenetére
Nem azt írtam, hogy a Wi-Fi-től melegszik vagy sem. Hanem ennyit bír az aksi így is. Ne azzal gyere, hogy hány nap, mert azt ki lehet tolni 10 napra is bőven, hanem mennyi ebből a képernyő. Hagyd már a mellé beszédet. Töltsd fel aztán kezd el használni alaposan és amikor leesik 42% az akku akkor fotózd le nekem mennyi volt ebből a képernyő idő. Nálam 5 óra 8 perc és ebben nem gyenge játék volt.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
GoldhandRent #6624 üzenetére
Nem veszek észre melegedést. Sok E fogyasztás? 42% az akku a Note 4G-n és a kijelző már ment 5ó 8 percet szinte állandó Wi-Fi mellett. Mennyi tud az MTK üzemidőben?
-
Flexy90
senior tag
válasz
GoldhandRent #6376 üzenetére
Mert ez fehér
Valószínűleg a miénk nem kap már android 5-öt, de ez igen.Vajon el lehet passzolni egy szeptemberi mtk-sat 50ért?
-
Kowax
tag
válasz
GoldhandRent #6261 üzenetére
Bár nekem 4G van, de aksival nekem is akadt problémám, hirtelen elkezdett gyorsan merülni, jó, ha 1,5-2 napot kibírt igen kevés használat mellett. Aztán nekem ez segített: [link]
Az utolsó mondat a lényeg...Egy próbát megér...
-
tolvaj!
őstag
válasz
GoldhandRent #6261 üzenetére
Az MTK varázsa: kikapcsolt állapotban is ébreszt. Nyugodtan kipróbálhatod
-
molnardenes
tag
válasz
GoldhandRent #6252 üzenetére
Nem lehet, hogy abbol vannak a nagy elteresek az uzemidoben, hogy mindenki mashogy tolti a telefonjat? Pl nalam legalabb 40%-kal tovabb birja az akksi, ha 95%-os toltottseg helyett 100%+1 ora ratoltes utan veszem le a toltorol. Te meddig szoktad ereszteni neki a tapot?
-
tolvaj!
őstag
válasz
GoldhandRent #6252 üzenetére
Egy próbát megér, de az újrahúzás is. Amúgy kínai telefon és kínai telefon között ég és föld a különbség,kb mint teológus és geológus között
. Én bízom benne, hogy a xiaomi nem lőtt ekkora bakot! A frissítési mizériával egy ilyen szoftveres baki már sok lenne
-
Uckz
tag
válasz
GoldhandRent #6209 üzenetére
Az akkumulátorról, én általában reggel húzom le 100-ról a telefont, zenehallgatás suliba, esetleg egy kis viber/messenger, majd
suliban órákon Heartstonneal vagy Terrariával való játékkalkikapcsolt állapotban a táskában, általában délre eléri 2-2 és fél órás kijelző időt, és akkor 50-45% körülre esik. Ebben tényleg intenzív és izzasztó használat van, folyamatos mobilnettel, meg mindennel. Úgy vettem észre, legalábbis az én telefonomon biztos, hogy 50% alatt valahogy meglódul lefelé, mint aminek muszáj, és akkor az addig elért 2 és egynegyed órához másfelet, ha sikerül hozzátennie. Amióta megvan a telefon, nem sikerült 4 és fél óránál nagyobb üzemidőt elérni, nem hiszem, hogy a te telefonod lenne rossz, csak lehet mondjuk jobban meghajtod, mint mások.Nekem amúgy ez okból van a hordozható Xiaomi Powerbankom 10ezer mAh-os, ha nagyon zavar, szerintem ruházz be egybe, nagyon hasznos kis cucc.
-
codywan
tag
válasz
GoldhandRent #6242 üzenetére
én is írtam már régebben ezt hibát pont nálam is ilyen és szintén augusztusi a teló de porra nem gyanakodtam
-
válasz
Érdekes, lehet a fény játszik veled
Az a lényeg, hogy a kijelző nem rossz!Üdv!
-
Chaser
legenda
válasz
lehet felraktál valami rgb appot
bocs...
-
válasz
GoldhandRent #6240 üzenetére
Az jó, akkor viszont nem értem, miért RGB színekben pompázik felétek a poros kijelző
Nem Pakson laktok véletlen? -
GoldhandRent
őstag
válasz
GoldhandRent #6237 üzenetére
nagyitoval megnezem:d
-
Flexy90
senior tag
válasz
GoldhandRent #6235 üzenetére
RGB por?
Szerintem inkább halott pixelek, ha pont piros, zöld meg kék színűeket látsz.
-
válasz
GoldhandRent #6230 üzenetére
Hmmm. És, ha csinálsz egy képernyő képet a telefonodon ?
Nálam, ha lehúzom a felső értesítő sávot, és átváltok a kapcsolók-ra, a jobb felső sarokban van egy "képernyők." amire rábökve lefotózza a kijelzőmet... -
Weeman1
veterán
válasz
GoldhandRent #6222 üzenetére
Képet kérünk róla.
-
válasz
GoldhandRent #6222 üzenetére
-
tolvaj!
őstag
válasz
GoldhandRent #6218 üzenetére
Nem egészen, illetve a launcher dolgaid is megmaradnak, ha a gyári backup progit is lefuttatod és átrakod memkarira.
Milestone 2
Relax! MIUI -ról beszélünk, borítékolt a root jog.
Vipviform
Összefoglaló/ újrahúzás recovery alól rész.
-
tolvaj!
őstag
válasz
GoldhandRent #6216 üzenetére
Ha azt is full wipe-val teszed fel, akkor kitisztul. Ott minden más lesz. Én magamban azért mormolok imát Jahvéhoz, Buddhához, Istenhez és aki még beugrik, hogy gyárilag engedélyeztet legyen a root jog, mert sok MTK -s telefon ami megkapta, vagy eleve ezzel jött ki egy fejtörő. Nehéz és /vagy rootolhatalan, illetve kernel cserével lehet rootolni....
-
tolvaj!
őstag
válasz
GoldhandRent #6214 üzenetére
Ha "elöregszik" a rendszer akkor szokott hirtelen merüléseket( és egyéb furcsaságokat) produkálni. Az előző telefonomon 3 hónapra volt belőve ez az intervallum. A rednote jelenleg 2-3 hónap között van. Holnap újra teszem, mert már csinál butaságokat és nekem is hirtelen merül. Ajánlom neked is a teljes újra húzást. TWRP -ből full wipe, hogy semmi ne maradjon és utána tök szűz rendszer mehet fel. Az alap beállításokat el tudod menteni így gyakorlatilag megmarad szinte mindened, csak a beragadt dolgokat és a régi törmeléket bukod.
-
Flexy90
senior tag
válasz
Francokat, én is töltöm naponta, na de használom is
4-5 óra kijelző idő az ideális, főleg ha van benne videó- vagy játékidő is. Szerintem semmi baja az akksidnak. -
válasz
Helló, az akku idő elég relatív fogalom, és sok mindentől függ, pl. mekkora fényerőn van a kijelződ, WIFI, GPS megy-e állandóan a háttérben stb.
Lehet fut valami a háttérben, ami miatt jobban merül... Itt van 2 tool, amikkel megnézheted, mi eszi az aksidat:
[GSAM Battery monitor] [OS Monitor]Mivel viszonylag új készülékről van szó, bontott, alkatrésznek szánt hirdetéseket nem nagyon fogsz találni, esetleg érdeklődj a hardveraprós kollégáknál, akik kínai telefonokkal bizniszelnek, vagy rendelj a [MI Store] -ról.
-
Gzolo
senior tag
válasz
GoldhandRent #5897 üzenetére
en.miui fórumon van egy "menetrend", aszerint december végéig kiadják, de sokan már ott sem hisznek ebben.
-
Weeman1
veterán
válasz
GoldhandRent #5897 üzenetére
Valahol olvastam hogy idén már felejtős.
-
Chaser
legenda
válasz
GoldhandRent #5647 üzenetére
nekem semmi gondom vele, vibernél meg fórumnál használom, kipróbáltam azt a huzigálóst is, az se rossz, de szokni kell
-
Gzolo
senior tag
válasz
GoldhandRent #5491 üzenetére
Nekem van egy, 1 db ezresért adom, mert nincs rá szükségem.
Ilyen típus, a színe valamiért aranyra hajaz, habár nem olyat kértem, de az jött.
-
tami92
aktív tag
válasz
GoldhandRent #5274 üzenetére
Ő megörökölte az SP-t, neki ez hatalmas lett volna
-
Milestone2
nagyúr
válasz
GoldhandRent #5233 üzenetére
Mindig csak az aktuális nyílik meg az előre jelzett időpontban. Kb 10 percig él az alacsony ár, utána egy magasabb, és végül bezárul.
-
Chaser
legenda
válasz
GoldhandRent #5207 üzenetére
attól függ milyen kijelzőn nézed, jut eszembe erről volt pár kép, majd leszedem róla valamivel azt a csoda színt akkor jó lesz
-
ggeleven
őstag
válasz
GoldhandRent #5200 üzenetére
Ingyenes! :-)
-
Chaser
legenda
válasz
GoldhandRent #5199 üzenetére
mert van fontosabb fényképeznivalóm
megnézel egy alu keretes képet, olyan, csak ciklámen a keret, kicsi kínaiak valszeg színvakok
szerk: na találtam róla képet, nyomorék majom rosszat küldött és be akarta magyarázni hogy az piros
12. az enyém, kettővel utána ott a piros...
-
ggeleven
őstag
válasz
GoldhandRent #5193 üzenetére
Én innen várok egy ilyen hátlapot:
aliexpresskeresőszavak: hátlap, üveg, tempered glass, fém, alumínium, kijelzővédő
-
Chaser
legenda
válasz
GoldhandRent #5193 üzenetére
ciklámen keretes jó lesz?
szerk: Meghivott nálam nem recseg a gyári se
-
ggeleven
őstag
válasz
GoldhandRent #5148 üzenetére
Valamint ki lehet kapcsolni a CPU energiatakarékos módot is az Akkumulátor használatban.
(A Real Racing 3 mikrolag-ok megszűntéséhez még átállítottam a felbontást Mid2-re, de nem tudom, hogy itt van-e ilyenre mód.)
-
Chaser
legenda
válasz
GoldhandRent #5103 üzenetére
nyilván adják
einstein bácsi mondott erre egy jót...
Flexy90 nekem kommersz van és nincs vele baj, de már nem vennék rá, 800ft körül volt
-
Flexy90
senior tag
válasz
GoldhandRent #5103 üzenetére
Ahogy mondták előttem is, sima fólia. Szerintem nem bír annyival többet egy tempered glass, mint amennyivel drágább. Sőt páran szidták a nillkin-t hogy 2 hét után elvált a sarkánál, nekem eszembe se jutott, hogy kéne
-
Chaser
legenda
válasz
GoldhandRent #5101 üzenetére
év kérdésére jelentkezhetsz sztem, teljesen esélyes, hogy 1$-ért 3db üvegfóliát vett....
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
GoldhandRent #5049 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest