- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uuser
tag
Mivel nem jött válasz, nekiálltam és kipróbáltam néhányat.
Nos, van amelyik tartalmaz magyar nyelvet, van amelyik nem. Most raktam vissza a V37-et, mert mindegyiknek van valami "kehéje", amellett hogy eléggé egyedi elképzelés alapján lett személyre szabva mindegyik kinézete. Amelyikkel meg tudtam volna barátkozni, az a Cyanogenmod volt, de ott nem működött az értesítő led. A MIUI V6 skinnel felszerelt ROM nem lett volna rossz, de ott meg nincs magyar nyelv. Szóval egyik sem teljes értékű, nem érdemes velük kísérletezni, öszvér megoldás az összes. -
ZoleeWolf
tag
-
-
Remiel
őstag
-
gubabela
senior tag
Szia!
Én is a vagyula -féle időjárás lockscreent használom. Én a témák appból töltöttem le és onnan is telepítettem. ( írd be a keresőjébe, hogy vagyula, vagy a neve: miui v5 with weather) Ha lejött, akkor csak állítsd be simán a témákon belül(kategóriák/ téma szerkesztése/zár stílusa). Ha megvan akkor a lockscreenen lévő fogaskerék ikonnal tudod állítani, hogy a miui vagy más weather appot használjon. -
tolvaj!
őstag
1.) Tegyétek offba légyszi!- Ez nem rendelési topik!!!!
2.) A minideal most nem volt a legjobb választás. Engedte a paypal fizetést? FONTOS KÉRDÉS - csak mert fel lettek törve....
3.) Ugyan ott vagy ha fizeted a DHL után is az áfát, mintha kifizeted a magyar kezelési költséget, maximum 2000.- a különbség, csak cserébe nem vársz egy hónapot, hanem egy hét alatt legfeljebb a kezedben van a "kicsike". -
Chaser
legenda
Elég sokszor rendeltem már..talán ha benéznél a külföldi rendelés topikba többre jutnál
Innen legtöbben csoportos rendelésben veszik, vagy itteni árusoktól vagy üzletből. Egyénileg már nem nagyon éri meg. Én akkor hagytam abba SG/CN/HK rendelést mikor a vámon 3-4 heteket kezdtek ülni a csomagok, lehet azóta már változott.
-
Chaser
legenda
És szted SG-vel nem fogsz tréfát fizetni?
ha épp peched van 2-3 hét alatt itt a teló, vámon meg ül ugyanannyit. +kapsz még 1,5k kezelési ktsg-et ami DHL-lel nem lenne, szóval egy kicsit elbactad...DHL-lel kb 1 hét alatt itt van és kb 2-3k-val drágább a végére mint SG-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Harmincezer forint alatti áron debütál Kínában a Xiaomi nyolcmagos processzorral és méretes HD kijelzővel felvértezett kétkártyás óriásmobilja.
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest