- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tolvaj!
őstag
válasz
gyuszito #2808 üzenetére
yesssssss
D
dzsidzsas
Na látod! Itt a bibi, magadból indultál ki
nekem összesen 9 app van fent + a rendszer és nagyon sokan vagyunk ilyenek akik nem töltenek le mindent. Igaz viszont az is, hogy több száz alkalmazás vonult már át a készülékeimen mire megtaláltam azt ami kell és azóta is használom. De pont ebből adódik, hogy nem mindíg az alkalmazások a hibásak
ez a téma egy dobókocka, töb oldala van, de egyszerre nem látni az összeset és mindenki csak azt tudja mondani amit lát! Igazad van neked is a szemeteléssel, de azt is vedd figyelembe, hogy van aki nem szemetel
-
tolvaj!
őstag
válasz
gyuszito #1238 üzenetére
azt mondtad, hogy más kártyával sem küldte el..... mellesleg milyen sok rommal csináltad? és azokat hogy raktad fel?
teljesen szűz partícióra, vagy az előző rendszerre húztad rá mondjuk wipe nélkül? mert akkor maradthatott bent a romban az előzőböl bug. vagy tényleg a sim rossz, de akkor az összes amit beletettél. -
tolvaj!
őstag
válasz
gyuszito #1235 üzenetére
Majdnem mondtam az sms szervert, de nemhiszem hogy az lenne, aztán a teszt mód sem lehet, hogy onnan állíts... max az újra húzást tudom mondani. Előtte ments mindent, amit lehet felhőbe, amit meg nem (pl játék állás stb.) azt titanium backup al. Majd a tibi mentéseit húzd át memkarira.
-
-
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
válasz
gyuszito #464 üzenetére
Nem tudom, hogy mit matekoztál már megint, de arról volt szó, hogy szétoszlik a posta.
230USD a telefon. A posta Németországból rendelve 38USD 1db, 44USD 2db-nál (először én iselnéztem, mert 48-cal számoltam) 48USD 3db-nál.
Akárhogy számolom az 252USD (230+22) lesz 2db esetén és 246USD 3dbnál. Ez sehogy nem lesz 68e csak 57e. -
tolvaj!
őstag
válasz
gyuszito #296 üzenetére
Ahogy olvastam a soraidat, szabályosan elszégyelltem magam, hogy nekem fél évig is kihúzza egy sima fólia
samun 8 hónapot volt fent és azzal is adtam el. A Vowney már 5" ezért mohóbb volt így 7 hónap után kellet cserélni rajta, pedig csak szilikon tokban hordom a telefonokat, utálom a flippes tokokat
-
Remiel
őstag
válasz
gyuszito #292 üzenetére
nem túl vastag ez? vagy csak a demonstráció kedvéért tűnik annak?
mondjuk nem túl olcsó, van ennél jobb áron is?
vagy vissza kéne olvasnom az is lehet
én olyan hátlapot próbáltam keresni, ami gumival van borítva, az sem lenne gáz ha mintás, rücskös kicsit, de nem találok sajna, max hát tok van olyasmi
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest