- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
válasz
bladegery #7714 üzenetére
Hi all
ezen a héten megszavazta, hogy kissé ~ Brush kérjen meg valakit, hogy vegyen részt a szavazásban, mondd el mindenkinek ajánlani fok!Kérjük, frissítse MIUI 5.3.5 speciális csoport tagjait, hogy szavazzanak ( más változatok kérjük, ne szavazzanak )
verziója Leírás:
megfelelő béta verzió: 5.3.5
béta verzió száma megfelel: 5.3.6: Megjegyzések
1. Kérjük Brush gondosan tesztelt egy ideig, mielőtt a szavazás, szavazás végeredménye péntek 15:30
2. A szavazás eredményét lesz a frissítést a hirdetést és frissítési napló Brush hivatkozást minden felhasználó számára, így biztos, hogy objektív és pártatlankérjük unokahúga tagjai a szavazás után Válasz beszélni menet ajánlás és okok nem ajánlott
---------------- által ajánlott vizsgálja, hogy az ecset?
Radio poll , összesen 2039 emberek szavazni
Szavazati véget ért
1. Ajánlott87,84% 1791
2. Nem ajánlott12.16% 248
A közvélemény-kutatás bezárt vagy lejárt, nem szavazhat -
Flexy90
senior tag
-
-
tolvaj!
őstag
válasz
bladegery #1122 üzenetére
Nem ettől kell bejönnie a bootválssztónak, azt te hozod be a gomb kombinációval. Csak azért kell gépre, vagy töltőre vagy valami usb cuccra dugni, hogy a telefon kernelét( vagy a preloaderét) kényszerítsd. Ugyanis kikapcsolt állapotban ez vezérli a gombokat is, amik tudjuk nem mennek minden telefonon. Ráadásul meg is fog fordulni a dolog, mert ha helyre ugrik, akkor hang le+ power lesz a belépő a gyári hang fel+ power helyett.
-
gubabela
senior tag
-
-
-
tolvaj!
őstag
válasz
bladegery #893 üzenetére
ellenőrizd az md5 kódját, hogy jól töltődött e le.
referencia: BB10242F59A4744FE5357450C5E3E04Ftelefonon a beállításokban engedélyezd az ismeretlen forrásból származó alkalmazások telepítését, majd telepítsd az updtare apk-t ha jól töltődött le ( letöltés után ellenőrzés, ha jó mehet a memóriakártyára, a telepíteni kívánt oprendszerrel együtt a memória kártya gyökérkönyvtárába és onnan....) Ha ez megvan akkor restart a telefonnak, majd updtaer elindít, menügomb, újraindít recoveryben. elvileg innentől már angolnak kellene lennie a reconak és működnie kell a gombok funcionalitásának is.
recoban:
aply updtae from sdcard stb stb.remélem siker lesz!
-
tolvaj!
őstag
válasz
bladegery #890 üzenetére
most komolyan megkérlek valamire: szívj el egy cigit, vagy ha nem dohányzol akkor menj ki és igyál lassan egy csésze teát! ez most komoly nem savazás. ha ezzel megvagy akkor utánna kapsz egy teljes leírást. kérlek
depi
dugd be az usb kábelt a telefonba és úgy kapcsold be hang le+ power utánna már engedni fog navigálni hang le gombal és hang fellel meg okézni fogja. ugyan ebe szaladtam bele mondom.
-
McReay
aktív tag
válasz
bladegery #882 üzenetére
Updater.apk-t ha felraktad akkor onnan el tudsz jutni a recovery menübe xhege leírása alapján onnantól kezdve, pedig azt kell csinálni, amit tolvaj! írt!
Én így csináltam és már a 23-as multi rom van a telefonon!
Köszi tolvaj!A kínai menübe én is belefutattam, de ignoráltam azt az utat!
-
válasz
bladegery #878 üzenetére
Az itt az melyik lépés?
Telefonon USB hibakeresés, ismeretlen források engedélyezve van?
Ha elsőre nem ismeri fel vroot ezek után, dugd rá újra.Vroot-ból én a legutolsót használtam, tegnap csináltam meg párom Note-ját, így működik.
Innen tudod leszedni, a kék gomb amin fehér alapú körben lefele nyíl van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BestBuy topik
- Tőzsde és gazdaság
- Apple MacBook
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- iPhone 11 pro max Gold , független 64GB
- Apple IPhone 14 PLUS PURPLE 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 96% AKKU
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest