- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
-
_ak_
addikt
Bár már korábban próbáltam rákeresni, de eredménytelenül, hogy mit is csinál pontosan az a CPU kapcsoló. A legvalószínűbb, hogy 900mhz körül fixálja a cpu-t.
Azt már könnyen elhiszem, hogy a játék meg mondjuk csak 1 magot használ ki és nincs is egyáltalán optimalizálva több magra, akkor ilyen esetben érthetően elhasal.Ezt már csak zárójelben, hogy Lumia készülékeken is hasonlót produkált. Na jó konkrétan az 520 esetében volt.
-
McReay
aktív tag
Nekem tempered glass fólia van rajta, sokszor van zsebben és bizony 1-2 hajszál karc már ezen is van.
Én úgy vagyok vele, hogy inkább a fólián, mint magán a telefon kijelzőjén, ezt elég könnyű cserélni szemben a telefon kijelzőjével....Szerk.
Bár azok a karcok lehet, hogy karcállóság tesztből erednek -
Sir Sparrow
tag
OK! ...akkor gondolom letöltöm a legfrissebb ROM-ot innen (kár lenne hajkurásznom a leírásban szereplő 23-as verziót, gondolom a 37-ben is benne van).
Melyik verziót töltsem WCDMA China-t vagy WCDMA Global-t?
Az updater.apk-t hova mentsem a telefon belső memória valamelyik mappájába (és ha igen melyikbe) vagy SD gyökerébe? Vagy tökmindegy hova mentem és honnan indítom? -
-
-
Flexy90
senior tag
Ja, de előtte mentse le az smseit, mert romolásnál elvesznek. Azután állítsa vissza őket
(rom telepítésnél nagyon ajánlott a wipe data, kivéve ha az előző romnak egy frissítését teszed fel - pl MIUI romoknál
)
Régóta használom ezt az alkalmazást: SMS Backup & Restore
Ingyenes, tudja az ütemezett mentést és az archív mód használatát (egy fájlba ment)
(#4465) Sir Sparrow: A cache az gyorsítótár, nem fontos ha nem menti. A data pedig tartalmazza az összes felhasználó által utólag telepített programot, beállításokat. Tehát ha benne van a data partíció is akkor lényegében tükrözöd a jelenlegi rendszered, beállításaid, programjaid. Visszaállításnál minden olyan lesz, mint amikor a mentés készült. (Data partíció nélkül, olyan a visszaállítás, mintha nyomtál volna neki egy gyári beállítások visszaállítását is.)
-
tolvaj!
őstag
Tudom, hogy samu, csak ironikus poén akart lenni
Verzió váltás egy készüléken"belül" csak egyszer volt, ez igaz, de ott sem okozott gondot a migrálás. Ott inkább a verzió kidolgozásával voltak bajok ( sga2 szvsz ennyi elég is magyarázatnak
).
Sir Sparow
Bölcsen hallgatva mások véleményére is, azt tanácsolom, hogy a programokat frissen töltsd le és csak utánna csinálj egy adat visszaállítást a TB-vel, így talán megesszük a kecskét és a káposztát is és mindenki jól lakik
Weeman1 a note 2őt tudtam, azért illet rád is a lezárás!
-
Sir Sparrow
tag
mall.hu-n rendeltem végül.
Hát kár, hogy nem lehet áttenni gond nélkül azt a pár progit, de akkor majd megpróbálom levadászni azokat a korábbi verziókat valahonnan, amik még nincsenek túlcifrázva, mint az újak play-en, de akkor a 2. kérdés kipipálva.
Egyébként a drivereket úgy kell telepíteni, hogy előtte rádugom a gépre telót vagy anélkül?
-
-
Gara1979
csendes tag
Oké.
Tehát mivel nekem a kínai v30 van fenn azt OTA nem fogja magától frissíteni (se most, se soha).
Tehát muszáj lesz Root -ni a mobilt és utána felrakni egy multi v30 vagy v34 (bár ennek mintha lennének gondjai), innentől lehet frissíteni bár OTA ez sem lesz."A root.zip-et letöltjük, a memória kártya gyökerébe helyezzük, majd a frissítés menün keresztül lefuttatjuk. Frissítés/ bal alsó gomb-ROM telepítés kiválasztása/ betallózod és jóváhagyod. Ezután a Biztonság/ Engedélyek/ Root jogosultságok kapcsolót aktiváljuk és van root jogunk. (28-as romverziótól nem működik a Vroot)"
Honnan töltjük le a root.zip -et és egyáltalán működik -e még? Mert a zárójeles megjegyzés nem azt sugallja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest