Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Csóró™ #10488 üzenetére
Feltettem, sikerült, de!
A mobil álltó helyében képes (használat nélkül) egy nap alatt nullára merülni! Soha ilyen problémám nem volt. Általában két-három napig bírta az én használatom mellett. Ez az új szoftver óta van. Lehet, hogy valamit mégis csak rosszul csináltam? -
törölt tag
Sikerült!
-
törölt tag
Hát valamit nagyon eltoltam a frissítésnél, de ez várható volt, mert nem csináltam már két éve.
A lényeg, hogy milestone2 leírását követtem egészen odáig, hogy kijelöltem az SD kártya kivételével mindent! Erre hibát írt ki, mert olyant is kijelöltem, amit nem szabad (vagy recovery vagy restore, már nem tudom). Lényeg, hogy visszaléptem, és azt már nem jelöltem ki, így végig futott a Wipe.
A format Data sort nem láttam, így nem tudtam rákattintani. A jobb sarokban írta az újraindítást talán, arra nyomtam. Sajnos, csak a MI logóig jut el, nem megy tovább.Mit tegyek?
Hurrá! Próbálkoztam, sikerült Recovery modban újra indítani, és bejött MUT!
Megkeresem a Format Data részt. Gondolom az jöm, majd az újra telepítés. -
törölt tag
válasz
Csóró™ #10480 üzenetére
Szia!
Csak szükségem van még némi segítségre, mert láma vagyok ezekhez a dolgokhoz!
Letöltöttem a MobileUncle Toolst, de már a root jog megadásánál elakadtam. Sajna, én még oroszt tanultam a suliban, azután meg németet. Nem igazodok ki rajta. Hol kell megadnom a Root jogot?Előre is köszi a segítségedet!
-
törölt tag
Üdv Mindenkinek!
Segítséget kérek!
Hosszú idő után szántam el magam a frissítésre. Most a MIUI 4.0-ás van fent (4.2.2). A leírás szerint (vagyula) próbálnám a frissítést, ahol ki kell választani az angol nyelvet. Sajnos, csak kínai karakterek fogadnak, így nem tudok tovább lépni.
Biztosan szerepel valahol a fórumban, hogy ilyenkor mi a teendő, de a napi 11 óra meló+túlórák mellett sem időm, sem energiám nincs több ezer hozzászólást átolvasni, ezért kérem a segítségeteket!Előre is köszönöm!
-
törölt tag
válasz
GoldhandRent #3049 üzenetére
Az irigységtől! Biztosan magyar...
-
törölt tag
Szeretnék egy vadi új , tiszta, szűz telefont csinálni a telómból. Tűnjön el minden róla, telefonszámok, letöltött progi...minden!
A 17-es romtól indultam, mert azzal kaptam meg. "milcse93" leírását követve sikerült a 23-as romot feltenni, majd jöttek a legegyszerűbb módon a 29, majd a 30-as rom. Nem volt soha gond a felrakással, pedig tényleg nem értek a telefonokhoz.
Elolvastam a fő-fő leírást, de abból (nyilván én vagyok a hülye, nem tagadom) számomra nem derült ki, hogy az általam kívánt célt hogyan lehet elérni. Melyik megoldás takarítja ki a telefont tényleg teljesen? Szeretném a bent ragadt dolgokat kitakarítani, mert jó a 30-as rom, de mint korábban írtam, pl. a tájoló nem akar jól működni, na meg a Viber és más szinkronizálások bele rondítottak a telefon névjegyzékébe. Nem tetszik, hogy névjegyzékben szerepel pl. egy e-mail cím, mert a neve majdnem ugyanaz: ...Gábor, ...GabiSzóval kezdeném elölről. Tényleg nem derült ki, pedig átolvastam, ne szóljatok meg érte, ha nem muszáj. A lebasz helyett inkább fogadom el a segítséget. Jobban esik.
Köszönöm!
ui: hülyéhez, kezdőhöz illeszkedő segítséget szeretnék kérni!
-
törölt tag
A felválós Nillkin helyett ez az egyik, amit rendeltem, megjött. Nem pont ettől az eladótól rendeltem, mert nem látom nála a már elküldött visszajelzésemet.
http://www.aliexpress.com/item/New-9H-Premium-Tempered-Glass-Screen-protector-For-Xiaomi-Hong-Mi-Redmi-Note-Free-Shipping/1866671619.html
A lyukak a képen szereplő helyen vannak, nem u alakú kivágásos, a hangszórónak csak akkora a nyílása, amekkora maga a hangszóró, a selfi kamera le van takarva.
Hogy le fog-e válni, az a jövő kérdése. Jön még egy harmadik fajta is, de eljutottam oda, hogy most meg sajnálom levenni a 10 dollárod Nillkint. Ez a hülyeség!
-
törölt tag
Nekem sajnos az iránytű állt le a 30-as romnál, pedig szükségem lenne rá néhányszor.
-
törölt tag
Még valamely korai romnál volt egy számomra kellemes funkció, nevezetesen, ha a hívott fél felvette a hívást, akkor a telefon egy rövid rezgéssel jelezte azt. Ez eltűnt, és nem tudom, hogy hol lehetne visszaállítani.
Ebben kérek segítséget. Köszönöm!A felválós Nillkin üvegfólia helyett rendeltem két másik típusút. Majd jelzem, hogy milyenek.Nem u alakban kivágottak, és remélem, hogy azt is küldik majd. Hamarosan itt lesz.
-
törölt tag
Sziasztok!
Hát a nagy ajánlásotoknak megfelelően én is megrendeltem a Pistont, de nem tudom, hogy melyiket. Az az oldal, amit ajánlottatok, és éppen akciós volt (Pandavil) nem írja, hogy Piston II, vagy Piston 2, csak azt, hogy "Original".
Megrendeltem az akciósat kb 17 dodóért. Ha megérkezik, majd látom!
Értékelni fogom, ha nem sértek meg ezzel senkit, mégpedig két fajta Sennheiserhez és egy Koss Porta Pro-hoz fogom hasonlítani, lehetőség szerint audiofil lemezekkel. Elképzelhető, hogy ettől a meghallgatástól függetlenül más zenei stílusokra alkalmasabb lesz a füles. Nem tudom! Majd kiderül! Biztos, hogy nem bántam meg, mert az ohmikus ellenállása miatt sokkal jobb táblára és telóra. -
törölt tag
Úgy tűnik, hogy meg ér egy próbát a noname "üvegfólia", ha már a nagyhírű leválik.
-
törölt tag
Apró gondom támadt az "üveg" fóliával. A bal felső sarka finoman el kezdett válni az előlaptól. Ez fokozatosan halad. Olyan, mintha valami hő hatására finoman elgörbülne, és ez által elválna az előlaptól.
Valaki tapasztalt-e már ilyent?
Amúgy szenzációs fólia. Sokkal finomabban csúszik a kéz rajta, mint a sima műanyagon. Más a tapintás érzete. -
törölt tag
válasz
maggi1886076 #1303 üzenetére
Amit bodrik 11-nek írtam, csak azt tudom válaszolni. Bemásolom:
Hát ez nem egyszerű!
Azért nem egyszerű, mert egyrészt nem igazán emlékszem, melyik oldalról rendeltem, másrészt a megküldött csomag feliratai sem adnak támpontot, ezért feltételezem, hogy az alábbi oldal volt az!
http://www.aliexpress.com/item/22-Color-Toughened-Glass-Back-Cover-And-Aluminum-Frame-For-Xiaomi-Hongmi-Red-Rice-Redmi-Note/1897764177.html
Azt biztosan tudom, hogy a 22-es variációról rendeltem, nem a 17 és egyébről. Szerintem ez volt az. Viszonylag gyorsan küldte, van raktáron neki.
A fehér (két fajta van, és én a nem csíkosat, hanem az egyben fehéret ezüst oldalút választottam) szenzációs! Szebb, mint a fekete kék oldallal.
Egyáltalán az egész tok egy nagyságrendet dob a telefonon!
http://www.aliexpress.com/item/22-Color-Toughened-Glass-Back-Cover-And-Aluminum-Frame-For-Xiaomi-Hongmi-Red-Rice-Redmi-Note/1897764177.html -
törölt tag
Ma megjött az alukeretes üveg hátlap. Eszméletlenül nagyot dob a dizájnon! Kényelmesebb fogni, nem fél az ember, hogy kicsúszik a kezéből a lekerekítés miatt. A csengő hangját kivezeti, így az ágyra dobot telefon csegőhangja is jól hallatszik. Egyszerűen gyönyörű ez a hátlap. Tiszta fehéret ezüst kerettel rendeltem, de nem tudtam ellenállni a feketének sem. Azt meg királykék kerettel rendeltem meg. Az lesz az ünneplős...
-
törölt tag
Nem tudom lefényképezni, ezért elmondom, milyen.
Nagyon-nagyon víztiszta, valóban olyan,mintha semmi nem lenne rajta. Az érzékenységből semmit nem vesz le. Az átlag fóliától, pl. amit a telefonhoz adtak, vastagabb, írja is, hogy 0,3 mm-es. Ennek egyáltalán nincs jelentősége, mert nem érezhető rajta, nem akad bele a kéz. Merevebb az átlag fóliánál. Felrakásnál semmi buborék nem maradt alatta. Volt egy nagy, egy negyed képernyőnyi levegő alászorulva, de mire bármit tehettem volna, szép lassan eltünt. Nem kellett kinyomkodni bankkártyával. Egyszerűen nem látszik, hogy rajta van.
Egy napos, sok (karc) tapasztalatom még nincs vele, de nem valószínű, hogy ezek után mást vennék,annyival jobbnak találom a korábbiaktól.
Ez szigorúan a saját véleményem. -
törölt tag
Szenzációs a Nillkin üvegfólia! Nekem soha nem sikerült makulátlanul felrakni a fóliát, de ez hibátlan lett. Mire észbe kaptam,hogy majd kinyomkodom a buborékokat, a fólia ezt megtette minden ráhatás nélkül. Ajánlani tudom az ára ellenére is. Megéri!
Az alu-üveg hátlapot várom nagyon, mert van egy konstrukciós hibája az amúgy rendkívül jó telefonnak. A hangszóró a hátlapon van kivezetve, ezért, ha nem kemény felületre teszem le, sok esetben alig hallatszik a csengetés! Az új hátlap a teló aljára vezeti a hangot, így reményeim szerint megoldódik ez a kellemetlenség.
-
törölt tag
Lenne egy apró problémám!
Ha én hívok, kiírja a hívott nevét, ám ha engem hívnak, (pl. ugyanaz a személy) akkor már csak a szám látszi, a hívó fél, amúgy telefonkönyvbel levő nevét a telefon nem írja ki. Milehet a probléma?
-
törölt tag
Koss Porta Pro füles. Az árához képest szuper, fórumok szerint is, meg szerintem is. Két Sennheiserhez tudom hasonlítani. Megállja a helyét. Picit többa bass, mint amit én kedvelek, de még ízlésesen adja.
-
törölt tag
Az igazat megvallva nem gondoltam, hogy ekkora!
Nálunk, a városnak mondott faluban nem tudtam sehol megnézni. Lehet, hogy az 5" untig elég lett volna, a 4,7" meg nem jelent jelentős változást a korábbihoz képest.
Sajnos öregszem, és már nem látok makulátlanul. Reggel, örömömre szemüveg nélkül tudtam egy sms-t elolvasni!
Szóval majd meglátom. Meg lehet szokni. Nagyon tetszik! Eddig a méret miatt nem használtam ki a Redhez kapott 2GB netet, hát most pótolom.
-
törölt tag
Ez az első kínaim, előtte Samsung Galaxy S Advance volt. Hát ahoz képest csúcs, de meg kell tanulnom a buherálást. A nem hozzá értés miatt sokan , köztük én is kicsi félelemmel nyúlok a telefonhoz. Sokat segít az érthetően elmondott segítség ami sajnos nem mindig van így. A félszavak, szakszavak sajnos nem segítenek a magamfajtának.
De azért küzdök, megéri! -
törölt tag
-
törölt tag
Üdvözlök mindenkit! Segítségre szorulok. Vodás Red csomagom van. A wifi megy, de a mobilnetet sehogyan sem tudom bekapcsolni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Harmincezer forint alatti áron debütál Kínában a Xiaomi nyolcmagos processzorral és méretes HD kijelzővel felvértezett kétkártyás óriásmobilja.
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Bontatlan Apple iPhone 16 512GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Iphone 13 Pro 128gb
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- Oneplus 11 5g 8/128gb.
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest