- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
-PLevi-
senior tag
válasz
tolvaj! #4691 üzenetére
Hmm, ez érdekes... Mindenesetre első külföldi rendelésem volt, még csak most "gyűlnek" a tapasztalatok. De legközelebb majd erre is figyelek.
Nem tudom, hogy jelent-e valamit, de a csomagoláson Sep/22 szerepel (stimmel, ekkor adtam le a rendelést), másik felén a leragasztásnál a matricán 2014.09.24., s tegnap (okt. 22.) hozta a postás. Tehát valószínűleg feladták egyből.
Nem tudod esetleg, hogy a kuponkóddal mi a helyzet? Ott is megy ez a "szívatás"? -
-PLevi-
senior tag
válasz
gubabela #4654 üzenetére
Az enyém tegnap jött meg Pandawill-ről 30 nap után. Eredeti, minden rendben van vele.
17.99$ volt akcióban, egyébként 21.99$ a rendes ára (+ opcionális 1,5$ (?) TN-nel). Viszont ha van kupon kódod (pl. regisztráció után kapsz egy -10$-ost), akkor már szinte "ajándék" áron van. -
-PLevi-
senior tag
Nekem 17,99$ volt Happy Hour keretében. (Amúgy HH-nál működhet a kuponkód?) Voltam annyira skót hogy nem kértem 1,5$-ért trackinget... Szállításra 4-6 hetet írtak. Kíváncsi leszek hogy mennyi lesz belőle...
Más:
Mennyibe kerül egy extra akku a Note-hoz? Vagy egy powerbankkal (Xiaomi) jobban járnék? -
-PLevi-
senior tag
Ma éjfél után sikerült elcsíptem egy Piston II-t Pandawillen 17.99$-ért!
Remélem hamarosan érkezik a teló is.
-
-PLevi-
senior tag
Azt hiszem "megtaláltam" a választ! Illetve a Live chat-es fickó linkelte be, miután megértette, hogy mit szeretnék. Annak ellenére hogy ezt én is könnyedén megtalálhattam volna az oldalon, nagyon segítőkész volt.
Szóval itt a megoldás! A countdown to start-ot kell nézni. Ha jól számolok az 22-én 0:00.(#3452) dzsidzsas
"Lehet hogy nem az eredeti pristont árazgatják le? Csak egy jól sikerült hasonmást?"
Ezt ugye poénnak szántad? -
-PLevi-
senior tag
-
-PLevi-
senior tag
Sziasztok! Nemsokára remélhetőleg én is csatlakozok hozzátok!
És hogy egy kis hasznos információt is írjak, ne csak OFFoljak: Piston 2 akció 21-étől!!
Ahogy olvasom más is szeretne itt rajtam kívül venni. -
-PLevi-
senior tag
válasz
Marcikutya #3052 üzenetére
Egyik sem microSIM.
forrás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Energiaital topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gurulunk, WAZE?!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest