- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sir Sparrow #10835 üzenetére
Ha szoktál Budapesten járni, akkor egy kitérőt megér, mert a boltban ki tudod próbálni, amúgy meg tényleg necces. Bár lehet az én telefonom ilyen válogatós, egyszer egy fórumtárstól is vettem aksit, de azt se töltötte, pedig Ő korábban használta
-
válasz
Sir Sparrow #10833 üzenetére
Szia,
Speedshopnál van aksi. Én kettőt vettem, de mind a kettő vissza is ment, mert bár működött velük a telefon, egyiket se töltötte
Az mondjuk gyanús, hogy mindegyik aksira 2013-as gyártási dátum volt írva. Minden esetre egy próbát megérhet, hátha neked tölti.
-
Lacusa
csendes tag
válasz
Sir Sparrow #10291 üzenetére
Hali.Pont ez van nálam is. V37-es van rajta 1,5 éve,soha semmi baja, a mibandot leszarom.minek kínozzam magam a sok félkész rommal.Mit izgat.hogy régi, ha tökéletes!
-
válasz
Sir Sparrow #10291 üzenetére
Szerintem olyan stabil ROM-juk még1 nem lesz, mint a már már legendás V5 / V37, de azért a V7 is eléggé élhető ROM (szerintem). Keresni kell egy olyan verziót belőle, amelyiket nem anyáz senki, és telepítés után első lépések között kikapcsolni az automatikus frissítést
-
tahepa
senior tag
válasz
Sir Sparrow #10004 üzenetére
T.W.R.P. 2.8.6.0
Step by step
Milestone2 -
tahepa
senior tag
válasz
Sir Sparrow #9999 üzenetére
Igen. 7.1.2.0. multi stabil. TWRP-vel , dupla wipe , dupla format data , majd a telepítés végén wipe cache.
Első indítás hosszú idő. SU telepítés utólag a ikonból rendszerből indítva (twrp gombra bökés a programban)
Eddig nem akad (pedig televágtam jó sok programmal) Háttérben fut a face , messenger , időkép , gmail , akkucsekker. Így a szabad mem. ~1 GB. Melegedést nem tapasztaltam. Az akkuidő az előző hszben.
Jelzőfények ok. Hangok ok. Fagyás eddig nem volt. GPS ok . Zenelejátszó ok. Magyar nyelv ok.
Hírtelen ennyi. -
válasz
Sir Sparrow #9976 üzenetére
Elég Stabil. én mondjuk a miui.hu-ról szedem a vagyula félét, ami a fejlesztői változat, de még azzal se szokott gond lenni!
-
válasz
Sir Sparrow #9970 üzenetére
Én 8 hónapig használtam V5 / V37... egyszer volt, hogy akadtak a felvett videók (azaz már akadozva rögzítette a telefon), de egy reinstall megoldotta.
Viszont lehet érdemes lenne megpróbálkozni a V7-el, már STABIL, és sokkal többet tud, mint a V5
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Sir Sparrow #9970 üzenetére
Attyám, van még ki e készüléket v5-tel használja...? OMG!
-
_ak_
addikt
válasz
Sir Sparrow #9836 üzenetére
Edigi, Wayteq az itthoni szerviz, ill pontosabban valami elektrodoki.
-
Flexy90
senior tag
válasz
Sir Sparrow #9820 üzenetére
Próbáltam mindkettőt!
Nem volt gond. -
Flexy90
senior tag
válasz
Sir Sparrow #9816 üzenetére
Nekem megy..
Most raktam fel az alkalmazást, több videót is elindítottam, egyikkel sem volt gond.
5.10.22 -
tahepa
senior tag
válasz
V37 szintén zenész
-
molnardenes
tag
válasz
Szia!
Ez nem a telefon, hanem az alkalmazás hibája - más telón is jelen van. A megoldás: újra is újra el kell indítani a streamet (van, hogy 20-30-szor), és előbb-utóbb elindul.
Egyébként roppant bosszantó, én már nem is használom emiatt. Van böngészőből megnyitható alternatíva is elég, ami nem ilyen macerás. Ráadásul nem foglalja a memóriát sem... -
válasz
Sir Sparrow #9549 üzenetére
Amit használsz az elkopik, elromlik egy idő után... Számítógépnél is előfordul, hogy egyszer csak egy program elkezd hülyéskedni.
Ha más böngészővel elvagy, ne foglalkozz vele, más különben egy ROM újra telepítést tudok javasolni, de akkor már kipróbálhatnád a V7-et, már eléggé használható.
-
Veatta
aktív tag
válasz
Sir Sparrow #9280 üzenetére
Nem sajnos....
-
válasz
Sir Sparrow #9027 üzenetére
Rögös út vezetett a sikerhez, de a lényeg, hogy megoldattad
-
tolvaj!
őstag
válasz
Sir Sparrow #9024 üzenetére
Írd át online-ra az apn-t.
Végső elkeseredés: kérj egy konfigurációs smst az ügyfélszolgálattól.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Sir Sparrow #9019 üzenetére
Az apn- t írd át online- ra, ha online akkor net-re.
-
válasz
Sir Sparrow #8675 üzenetére
Esetleg addig is vegyél egy [ilyet]
-
Mr X
veterán
válasz
Sir Sparrow #8670 üzenetére
Nekem egyébként V6 alatt azt csinálja, hogy ha lerakom, kis idő után 2-3%-ot "visszatölt".
-
Mr X
veterán
válasz
Sir Sparrow #8661 üzenetére
Csodálom, hogy ennyi év után még mindig él ez a kalibrálós legenda. [link]
-
vipviform
senior tag
válasz
Sir Sparrow #8428 üzenetére
az a baj, hogy igazából semmihez, egyik reggel egyszer csak ott volt
-
tolvaj!
őstag
válasz
Sir Sparrow #8031 üzenetére
Arról nem beszélve, hogy 64bites a rendszer chip. Itt már lesz értelme az 5.0-nak.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Sir Sparrow #8025 üzenetére
A 401-es 1.2-es Snapival engem nem érdekel (csak 4 magos) inkább összegyűjtöm a pénzt a MiNote pro-ra.
-
válasz
Sir Sparrow #8027 üzenetére
Már egy ideje van róla infó angol miui fórumon.
-
válasz
Sir Sparrow #8025 üzenetére
"'Alert Me On Arrival"
Meglepő is lett volna az elérhetőség, ha pl. az Ibuygou oldalán is csak előrendelhető egyelőre ez a típus.Bocs, ott már elérhető.
De csak egy dzsiga a memória... -
Kristof14
senior tag
válasz
Sir Sparrow #7743 üzenetére
fellülírja a töltés folyamatos világítását?
mert engem megőrít, hogy ha 15% alatt van vagy töltődik akkor a led szinte semmire nem jó, mert nem jelzi az üzeneteket. -
_ak_
addikt
válasz
Sir Sparrow #7732 üzenetére
Dettó, egy óráig volt fent kb. és töröltem is. Számomra egyáltalán nem volt intuitív a használata. Most vmi. Light Manager van fent, de még nincs tapasztalatom vele.
V6-nál meg úgy látom, hogy elsősorban a programokat javítják/turbózzák, de a rendszerhez nem igazán nyúlnak, így húzódnak a bugok. Legalábbis ezt panaszolják, igaz olyasmiket írnak, hogy rossz a ram kezelés, meg gyorsan merül, szvsz több, mint a fele user error lehet.
-
Chaser
legenda
válasz
Sir Sparrow #7732 üzenetére
használtam, de mindenre jó volt, csak arra nem amire kellene
kukáztam
úgy láttam 4g v5-ből van stabil és 4,4 alapú az is -
tahepa
senior tag
válasz
Sir Sparrow #7640 üzenetére
-
GoZoL
senior tag
válasz
Sir Sparrow #7309 üzenetére
Este csak felraktam, magyar nyelvű. Kis bugokat javíthatott.
-
Xabi78
aktív tag
válasz
Sir Sparrow #7076 üzenetére
Én az ingyenes verziókkal használom, tökéletes.
vipviform:
-
vipviform
senior tag
válasz
Sir Sparrow #7076 üzenetére
Én a fizetőssel próbáltam, azzal ment
-
válasz
Sir Sparrow #7063 üzenetére
Sajnos a vágyak, és a lehetőségek nem mindig fedik le egymást, még 2015-ben sem
Nyilván a legegyszerűbb a másolás lenne, de eddig, ahol az általad felvetett 4GB+ -os filmekkel foglalkoztak, mindenhol a konvertálás, vagy a film szétvágása volt a megoldás. Ha esetleg mégis találsz valami jobbat, kérjük oszd meg velünk isA stream-ben meg a [VLC] lejátszó is nagyon jó + könnyű [beállítani] rajta a stream-et. Mivel gondolom a PC és a telefon egy hálózatban van, gond nélkül tudnod kell(ene) csatlakozni.
-
Xabi78
aktív tag
válasz
Én ugyanerre a PC-n Serviio-t használok, a telefonon meg MediaHouse-t.
Wifin keresztül simán a PCről nézem sorozatokat és a filmeket este az ágyban. Szabvány DLNA-t használ, vagyis DLNA képes tévén is így nézzük a sorozatokat.
X.
-
bladegery
senior tag
válasz
-
dzsidzsas
tag
válasz
Sir Sparrow #7055 üzenetére
Én szét szoktam szedni a filmet közzel 4 gigás darabokra. Mkvtools-ot használok, ha jól emlékszem a progi nevére, most nem vagyok otthon, hogy megnézzem.
-
válasz
Nem okoskodás ként, de az sugall valamit, ha ezt a "problémát" nem orvosolták még.
A telefon alapból nem egy hordozható DVD, vagy Blu-Ray lejátszó, meg aztán egy 32 gigás SD kártyára mennyi 4 GB+-os film is fér rá?
Én azt javasolnám, hogy keress egy jó konvertáló progit, és a 4 GB+ -os filmeket konvertáld át, hogy kisebb legyen a méretük. Legegyszerűbb, ha a bitrate-t csökkented. Kicsit nyilván romlik a minőség, de legalább fel tudod másolni, le tudod játszani a filmet.
Ha nem akarsz minőség vesztést, másik megoldás lehet még a film szétdarabolása kisebb fájlokra.
ezek a legegyszerűbb és legkevésbé sufni tuningos opciók.Update: Vannak telefonok (pl. ilyen a Redmi Note is), amik alapból nem eszik meg a 64 GB-os MicroSD kártyát, de, ha a számítógépben előbb megformázod FAT32-re, és utána dugod a telefonba, elvileg lekezeli... Ha neked a filmek a fontosak, így kétszer annyit tudsz egyszerre tárolni
-
tolvaj!
őstag
válasz
Particionáld a memória kártyát. A 4.4 is android....
-
Sir Sparrow
tag
válasz
Sir Sparrow #7054 üzenetére
Némileg sikerült megoldani a problémát, mert az "új" MX Player a "Paragon exFAT, NTFS & HFS+" pogival már képes külső meghajtóról is lejátszani.
Egyetlen gond, hogy van egy 32GB-os microSD kártyám a telefonban, amire nem tudok 4GB-nál nagyobb méretű fájlt másolni a FAT32 miatt.
Ha vkinek van erre vmi megoldása, akkor várom szeretettel!
...egyébként a 4.4-es androiddal a V6-os miui sem tudja lekezelni az exFAT-ra vagy NTFS-re formázott microSD-t? -
válasz
Sir Sparrow #7052 üzenetére
Én kipróbáltam az exFAT-fájlrendszert, nem ismerte fel a Hongmim...
-
tolvaj!
őstag
válasz
Sir Sparrow #6809 üzenetére
Nem a romból vették ki, hanem a wsm nem tudja felülírni a rendszer beállításokat egy-két ponton. Sajnos ez is ilyen.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Sir Sparrow #6734 üzenetére
Minek nevezték? V37 Google-nak? Vagy V37 India-nak?
Mondom hogy üzleti fogás, India baromi nagy piac, csináljunk nekik egy V38-at, hogy jól érezzék magukat, elégedettek legyenek, úgy hogy közben azért dolgoznunk ne nagyon kelljen vele… -
tolvaj!
őstag
válasz
Sir Sparrow #6731 üzenetére
Nincs rootolva alapból és mély integrációta kapott a google. Play books/music/
kisfasz*m, integrált chrome. Lényegében a .zip-en belül a data/miui/apps mappát teleszórták minden földi jóval, ezért olyan rohadt nagy a méretkülönbség. Ez egy kibővített V37 root jog nélkül. -
tolvaj!
őstag
válasz
Sir Sparrow #6715 üzenetére
A v38-hoz adnál egy linket?
-
tolvaj!
őstag
válasz
Sir Sparrow #6712 üzenetére
Te is megteheted! Hungobungo bejegyzése segít a magyarításban. Igaz nem lesz annyira teljes, mint egy forrásból fordított rendszer, de minimum 85%-ot elér így is ( általában jóval többett
).
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Sir Sparrow #6708 üzenetére
Kína után a második legnépesebb ország.
Sok ember, sok eladás! Egyszerű üzlet .
Kiemelten kezelik hát őket is. -
válasz
Sir Sparrow #6705 üzenetére
Igen. Kb 3 hete nézegettem a romokat, már akkor is V38 volt
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Sir Sparrow #6705 üzenetére
Hogy kerültél Indiába? Csak viccelek
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Sir Sparrow #6677 üzenetére
Nekem is tökéletes 3 hónapja a Nilkin Tempered Glass.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Sir Sparrow #6695 üzenetére
nice...
Hadititok: A PH! pedig a prohardver
-
Chaser
legenda
válasz
Sir Sparrow #6679 üzenetére
De, feszültség lehetett benne és elpukkant. De nem baj, szebb így a kijelző
GoldhandRent Note 3g és 4g lesz az nem? 3g tegnap futott ki, de sztem 4g volt az csak most vették észre. Majd nézzük meg a 4g árát 1-2-3 hét múlva mikor kifogy a régi készlet.
-
válasz
Sir Sparrow #6679 üzenetére
Nem, biztos egy lágy landolt rajta
Mellesleg a Jiayu G3S-emen se volt fólia, mivel rajta is GG2 van. Karcot sose láttam rajta, ezért se értem, minek a fólia. De, ha valakinek esetleg kell, én kaptam a noteomhoz egyet, azt 1 sörért odaadom -
Chaser
legenda
válasz
Sir Sparrow #6677 üzenetére
Fogta magát és szétrepedt az asztalon. Nem nilkin volt.
-
Chaser
legenda
válasz
Sir Sparrow #6621 üzenetére
Sok notebookban is már fix akku van, telefonnál megbocsájtható. De én is jobban kedvelem a cserélhető akkus megoldást. Persze biztos lehet cserélni, csak macerásabb.
-
válasz
Sir Sparrow #6146 üzenetére
Az én válaszom, hogy igen is meg nem is.
A fényszenzor érzékeli a beérkező fényt, és ennek megfelelően reagál. Pl, ha telefont a füledhez teszed hívás közben, a telefon okosan lekapcsolja a kijelzőt, mert míg a füleden van a telefon, nem nézed a kijelzőtIlyen elven kikapcsol a kijelző a flip tokra, de amúgy nem (Legalábbis nálam, másnál lehet másképp van).
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Sir Sparrow #6007 üzenetére
Viszon kívánom!
-
Flexy90
senior tag
válasz
Sir Sparrow #5992 üzenetére
Na akkor még jó, hogy nem frissítettem v37-re
Én használom a WSM Tools-t és az XExtraStorage modult, jól működik v34 alatt.
-
válasz
Sir Sparrow #5992 üzenetére
Na igen, kb. 2 nappal korábban frissítettem föl V36-ről V37-re. Én is olvastam a boot-loop-os részt, de már csak akkor, mikor reboot-oltam
Tanuló pénznek jó volt, szerencsére sima recovery-vel vissza tudtam hozni az életbe.
Mindenképp ki fogom próbálni az appokat.
Üdv, és kösz!
-
zzola
titán
válasz
Sir Sparrow #5958 üzenetére
Igen, biztosan erről van szó...
-
Meghivott
addikt
válasz
Sir Sparrow #5753 üzenetére
Próbáltam
-
Chaser
legenda
válasz
Sir Sparrow #5742 üzenetére
v34-nél sem működik, kameránál nekem is van hang
-
Sir Sparrow
tag
válasz
Sir Sparrow #5685 üzenetére
boccs, lejárt a szerkesztési idő! Módosítok az előzőn: a drágábbik a 4G-s lesz!
dual SIM: nem;
LTE támogatás;
processzor frekvencia: 1,6MHz, 4 mag -
west76
aktív tag
válasz
Sir Sparrow #5639 üzenetére
Én meg már többször írtam a hivatalos angol nyelvű fórumba... De nem nagyon válaszolgatnak...:/
-
Weeman1
veterán
válasz
Sir Sparrow #5639 üzenetére
Egyébként pont ma írtam e miatt a Facebook oldalukra.
-
Weeman1
veterán
válasz
Sir Sparrow #5636 üzenetére
Mi is örülnénk ha legalább a V5-ből adnának ki frisebb verziót.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Sir Sparrow #5571 üzenetére
Ez fájni fog, de lehet ehhez is 4.4 kell...
-
tolvaj!
őstag
válasz
Sir Sparrow #5563 üzenetére
Nnnnna. Úgy fest valahol félúton elekad a root jog kérelem és az engedélyezés között a paragon. Gondolom te is a beépített root jog kezelőt használod a MIUI romban. Gyorsan leszedtem egy superSU-t és utánna ismételten telepítettem a paragont, máris kérte a jogosultságot a superSU-tól megkapta és kész. Működik, tesztelve, 3rd party rootjog kezelő kell a futtatáshoz!
-
tolvaj!
őstag
válasz
Sir Sparrow #5563 üzenetére
Sajnos nekem is ezt produkálja. Esteleg még van egy tc plugin ami működik, de nem realtime. Tehát előbb át kell húzni a készülékre, vagy a micro sd-re a tartalmat a pendrive-ról.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Sir Sparrow #5561 üzenetére
Az egyik PC, a másik ARM. Az egyik .exe a másik .apk. Az egyik alapból tartalmazza az FTP prtokol kezelést, a másik bővítményként telepíti
..... viccet félre: semmi különbség nincs!
-
tolvaj!
őstag
válasz
Sir Sparrow #5338 üzenetére
A hívás rész stimmel.
azt még elfelejtettem írni tegnap, hogy ha befejeződik a hanghívás, akkor visszavált net kapcsolatra a telefon és letöltés fajtájától függően fojtatja is, illetve újra el kell kezdeni, ha olyan protokollon át tölt az ember.
-
Veatta
aktív tag
válasz
Sir Sparrow #5338 üzenetére
Én két kártyával használom hanghívásra, amikor az egyiken beszélek akkor a másik - mint ahogy írod -nem kapcsolható. Én lekapcsoltam a hangpostákat,bejön a hívásértesítő SMS az elég szokott lenni.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Sir Sparrow #5326 üzenetére
Pont ma lőttem egy telenoros net kártyát. Mindjárt összerrakom és rápróbálok.
Megvolt, elkezdtem letölteni a V37 Romot a miuiandroid.hu-ról és utánna a slot2- ben lévő kártyámat felhívtam párom telefonjárol. MEGSZAKADT a letöltés és átváltott a vodás kártyámra. Élesben tesztelve....
Herbert J. Garrison: " Én nem akarok pöcs lenni, de megmondtam!..."
-
válasz
Sir Sparrow #5326 üzenetére
Xiaomival nem tudok most tesztelni egy ThL t6S egy Lenovo S650 es S660-on talán.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Sir Sparrow #5324 üzenetére
Elolvastam.... és még mindig baromság, pedig direkt többször elolvastam, hátha igaz lesz....
-
tolvaj!
őstag
válasz
Sir Sparrow #5310 üzenetére
Ezt honnan vetted? A beszéd hívás magasabb prioritású így bármit töltesz, bármit nézel, ha hívás érkezik átvált arra.... kérlek olvass utána!
Van olyan ember itt a fórumon, akinek pont az a baja, hogy voip közben, ha hívás érkezik átvált arra telefonja és azon próbálkozik, hogy ezt meg tudja oldani.
-
válasz
Sir Sparrow #5310 üzenetére
Na holnap teszek rá egy próbát , de többek beszámolója alapján is így használják más dual-standby készüléküket is
-
válasz
Sir Sparrow #5308 üzenetére
Mobilnetről volt most szó jelen esetben
És az működik minden gond nélkül.
1-es SIM mobilnet
2-es SIM mobilhívásraA kettő megy együtt, nincs ütközés és hívást is tudja fogadni amikor megy az internet.
-
Meghivott
addikt
válasz
Sir Sparrow #5076 üzenetére
BlueMailben lehet állítani a színeket a ledhez.
Az LG F6-on sima volt, itt nem mindig olyan színű a led, mint amilyenre a jelzést állítottam. -
_ak_
addikt
válasz
Sir Sparrow #5062 üzenetére
Swype-nál lehet nyomkodni is, de hamar bele lehet jönni a húzogatásba is tényleg nagy szókinccsel rendelkezi. Nekem annyi bajom volt vele, hogy egy idő után nagyon belassult, de lassan 4 éves lenne az előző telóm.
A Swift-el nem volt ilyen gondom, de abban nincs ennyi ragozott szó és ékezetes karakter sincs a billen, ellenben szeretem, hogy a billentyűzet méretét kisebbre lehet venni, így kevesebbet takar. -
erik35
csendes tag
válasz
Sir Sparrow #4874 üzenetére
Üdv
"emulated" Ez ugye a rendszer azért emulated mert az újabb androidokon már nem úgy van hogy külön particók vannak hanem emulálja a rendszer a system storage-ot ha innen nyitod meg a sdcard0(sdcard) vagy sdcard1 ugyan az mintha külön meg nyitnád ugyan oda vezérel csak más néven is fel van címkézve(meg van határozva) ugyan az a cél.
"sdcard0" telefon tárhely
"sdcard1" külső tárhelySzerk:Tehát ugyan oda jutsz csak más úton -
west76
aktív tag
válasz
Sir Sparrow #4881 üzenetére
Amúgy én végtelen egyszerű megoldást alkalmaztam... Szigetelőszalag
hatásos... Nem csúszik szét.
-
McReay
aktív tag
válasz
Sir Sparrow #4881 üzenetére
Azt hívják földelés nélküli konnektornak!
...nem valami biztonságos! -
Milestone2
nagyúr
válasz
Sir Sparrow #4877 üzenetére
Ezt én kreáltam a cikkben lévő képből.
Sajna témát még nem tudok gyártani... -
tolvaj!
őstag
válasz
Sir Sparrow #4735 üzenetére
Használd a keresőt, mindkét kérdésedre választ kapsz. A memoria kezelésre éppúgy,mint a wsmre. Többször kitárgyaltuk, kinek mennyit "eszik" a rendszer.
Zoleewolf
Nekem is elő szokott fordulni a hiba, de megtanultam együtt élni vele, sajnos miui betegség,ahogy utánna olvastam. Esetleg egy külsős tárcsázó appal megpróbálkozhatsz.
-
n42
tag
válasz
Sir Sparrow #4730 üzenetére
A RAM arra való, h használjuk, nem arra, h nézzük milyen sok szabad kapacitás van... :-)
-
Flexy90
senior tag
válasz
Sir Sparrow #4730 üzenetére
A wsm toolst rakd fel, abban van ilyen modul ami felcseréli a belső tárhelyet az sd kártyával.
A 17 rom után felrakott 37re én tuti nyomtam volna egy wipe data és cachet. Ez töröl mindent.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Sir Sparrow #4703 üzenetére
Igen.
-
west76
aktív tag
válasz
Sir Sparrow #4694 üzenetére
Semmi baja nem lesz az akksinak. De ahogy látom, te szereted túlkomplikálni a dolgokat, szóval inkább hallgass a wifis adatátviteli megoldásra
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Sir Sparrow #4694 üzenetére
Erre valók a wifin kapcsolódó programok, pl Airdroid.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Sir Sparrow #4689 üzenetére
Mehet mind a levesbe nyugodtan és GRAT!
(#4690) -PLevi-
Én nem akcióztam, ugyanonnan rendeltem mint te és kornelka, de kifizettem a teljes árat és 3.-án a fülemben volt. Az akciókat ezért nem szeretem, mert hajlamosak "lesz*rni" a pandánál. Megkapod, csak marha későn.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Sir Sparrow #4687 üzenetére
Ha van működő updater app (márpedig raktál be képet) akkor onnan bootoltasd be recoverybe és telepítsd a frissítést, egyszerűbb sokkal, mint cserélgetni mindent. Utána ráérsz cserélni reco-t vagy mást. Rom csere után helyre fog jönni a bootválasztó.
Amúgy a 17-es saját problémája volt, hogy nehezen tudtad csatlakozásra bírni, mivel a boot.img meg volt változtatva ami tartalmazza a kernelt, stb. stb.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Sir Sparrow #4685 üzenetére
Amiben van GP abban CSAK play áruház van, minden mást neked kell letöltened a Google szolgálatások használatához.
Amúgy nem ugorhat a gari, mert a készülékeden eleve egy módosított rendszer volt.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Sir Sparrow #4683 üzenetére
Akkor kezdjük!:
"Most már csinálok egy szűz gyári állapot mentést MTKDT-vel, ha már idáig eljutottam nagy nehezen"
Megteheted, de akkor mérlegelj!- lesz egy olyan rendszerről egy mentésed, ami nem működik rendesen, hiányoznak belőle dolgok és már így is változtattál rajta, avagy frissíted a készüléket egy működő normális romra és abból csinálsz egy visszaállítható mentést, ami azt eredményezi, hogy bármi szoftveres baj van a visszaállítás után lesz egy azonnal használható rendszered.GP a multilang rendszerek nagy részében van, ha nincs, akkor sem kell heggeszteni, csak olyanra frissíted amiben integrálva van.
A MUT kell neked igen, de az csak ROOT után képes cserélni a recoveryt. Ha ROOT nélkül akarod, arra is van megoldás, az SPFT.
Lehet akaratoskodni, de nem célszerű, tudom sok időt őltél bele, de ha van egy kis eszed, akkor ne válaszd a körülményesebb és ostobább megoldást az egyszerűbb és jóval kedvezőbb helyett!
-
tolvaj!
őstag
válasz
Sir Sparrow #4681 üzenetére
Ha újra indul recovery-ben akkor ennyi erővel a frissítést telepítsd. Utána már menni fog a mentés is. Én is a 29-es rom alatt csináltam meg a mentést. Jobban is jársz sokkal, mert az új rom alatt már minden funkció működni fog.
-
GoldhandRent
őstag
válasz
Sir Sparrow #4677 üzenetére
mondom, eddig nem volt vele baj
amúgy vágom azt a módszert, de ha hamar elengedem, akkor kikapcsolja a lámpát (nálam)
ez a redőnyös nagyon jó -
Weeman1
veterán
válasz
Sir Sparrow #4673 üzenetére
Sok kérdésre magadtól választ kaptál volna ha használnád a keresőt.
-
Weeman1
veterán
válasz
Sir Sparrow #4670 üzenetére
Kicsit szedd már össze a kérdéseidet és 1 hozzászólásban kérdezd meg mindet.
Már kicsit unom hogy minden 2. hsz te vagy. -
west76
aktív tag
válasz
Sir Sparrow #4670 üzenetére
Xiaomi.eu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest