Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
vipviform
senior tag
válasz
MolnarZolee
üzenetére
Gratulálok, legyen sok örömöd benne! Ha elfogadsz egy jó tanácsot, így az elején, előbb lakd be és ne mókold.

-
vipviform
senior tag
válasz
MolnarZolee
üzenetére
A TinyDeal- nak van egy EU Warehouse keresője, ha onnan rendelted, akkor nagy valószínűséggel nem lesz plusz költség.
-
vipviform
senior tag
Sziasztok, elköszönök a topictól, egy REDMI 3S PRIME boldog tulajdonosa lettem. Mindenkinek nagyon köszönöm a sok hasznos infót, segítséget!
Üdvözlettel, Tamás
ps: azért ide is be fogok nézegetni

-
vipviform
senior tag
Ha netán valaki vásárlás előtt állna, jól jöhet:
Magánszemélyek részére érkező küldemények vámkezelése
Vámmentes küldemények
Az Európai Unió (EU) tagországaiból érkező küldemények vámszempontból belföldi küldeményeknek számítanak, így ezek a küldemények nem esnek vámkezelés alá. Ez alól kivételt képezek azok a küldemények, amelyek az EU területéről érkeznek, de harmadik országból (EU-n kívülről) származnak (pl. USA-ból származó küldemény Németországon keresztül érkezik).
Vámmentesnek minősülnek továbbá azok a küldemények is, amelyek az EU-n kívülről érkeznek, de az értékük nem éri el
- magánszemélytől érkező küldemény esetében a 45 eurót,
- külföldi jogi személytől érkező küldemény (ún. rendelt áruk) esetében a 22 eurót.
Ezen küldemények vám és ÁFA mentesek.
Vámköteles, vámeljárás alá vont küldeményekA Magyar Posta az előző bekezdésben foglaltak alá nem tartozó küldeményeket a Nemzetközi Posta Kicserélő Központ (NPKK) küldeményforgalmát ellenőrző Vámhivatalnál köteles bemutatni, nyilvántartásba vetetni. A vámnak történő küldemény-bemutatás során, illetve a vámkezelés során bármikor a vámhatóság a küldeményt tételes vámvizsgálatnak is alávetheti, ami a küldemény felbontását és tartalmának ellenőrzését jelenti.
A küldemények vámkezelését (1.000 euró értékig) a Magyar Posta jogszabályi (28/2004 (IV.29.) PM rendelet) felhatalmazás alapján automatikusan, az illetékes vámszervvel közreműködve látja el.
1000 euró vagy ennél magasabb összegű küldemény behozatali vámkezeléséről a címzettnek rendelkeznie kell: írásbeli felhatalmazása alapján megbízza a Magyar Postát a küldemény behozatali vámkezelésével, vagy a címzettre területileg illetékes vámszervnél intézkedik a küldemény vámkezeléséről. Az ilyen értékű küldemények kezelése megegyezik a kereskedelmi forgalomban érkező küldemények vámkezelésével, így ez esetben további információkat itt alál.
A vámkezelések alapját a küldemény tartalom, illetve annak igazolható összege határozza meg. Az előzőek miatt a vámkezeléshez elengedhetetlenül szükséges az alábbi dokumentumok bemutatása:
- Számla árumegnevezéssel,
- Banki átutalásról igazolás, kivonat (internetes fizetés esetén, ún. rendelt áruk esetében)
- Ajándék esetén a feladó általi írásos értéknyilatkozat, melyben megjelöli az általa
küldött küldemény értéket. /Nem formanyomtatvány, a feladó által írt és aláírt
nyilatkozat/
A vámkezelések felgyorsítása érdekében a fenti dokumentumokat célszerű már a feladónak a küldeményhez, vagy a küldemény postai kísérőokmányaihoz csatolnia.A dokumentumok hiányában a Magyar Posta (NPKK) a küldemény vámhatóság felé történő bejelentése után felveszi a kapcsolatot a magyarországi címzettel, a dokumentumok postázása érdekében. A dokumentumokat a postavamugynokseg@posta.hu e-mail címre is továbbíthatja. Ez a dokumentum bekérési procedúra természetesen lelassíthatja a küldemények vámkezelését, így címzett részére történő kézbesítés, átfutási idő meghosszabbodik.
A Magyar Posta kizárólag a fenti dokumentumok megérkezése után tudja kezdeményezni vámkezelést!
Tájékoztató a vámteher összegéről:
A Magyar Posta küldeményforgalmát ellenőrző vámhatóság a hatályos vámjogszabályok alapján állapítja meg az egyes küldeményekre kirótt vámterheket. A vámterhek megállapítása során különbséget kell tenni a magánszemélytől érkezett és az ún. rendelt áruk között.
Magánszemélytől magánszemélynek érkező küldemény
0-45 euró között vámmentes/vámeljárás alá nem tartozó küldemény
45,1 -150 euró között vámmentes, de 27 % ÁFA terheli a küldeményt
150,1-700 euró között 2,5% vám + 27% ÁFA kerül felszámításra
700,1-999 euró között kereskedelmi vámtarifa* + 27% ÁFA terheli a küldeményt
1000 euró és ezen érték felett kereskedelmi vámtarifa* + 27% ÁFA terheli a küldeménytMagánszemély által megrendelt áru (cég-magánszemély reláció)
0-22 euró között vámmentes/vámeljárás alá nem tartozó küldemény
22,1 -150 euró között vámmentes, de 27 % ÁFA terheli a küldeményt
150,1-1000 euró között kereskedelmi vámtarifa* + 27% ÁFA terheli a küldeményt
1000 euró és ezen érték felett kereskedelmi vámtarifa* + 27% ÁFA terheli a küldeményt* kereskedelmi vámtarifa: jogszabály alapján egyes áruk, árucsoportok külön kategóriát képeznek, a vám mértéke kategóriánként változó 0-12%-ig terjedhet.
Vámmal terhelt küldemények kézbesítése
A Magyar Posta a vámkezelés során a küldeményhez ún. CN23 számú vámáru-nyilatkozatot csatol. A CN23 nyomtatványon feltüntetésre kerül a kiszabott vámteher összege is. A küldeményhez csatolásra kerül továbbá a vámteher összegéről kiállított feladóvevény nélküli készpénz átutalási megbízás (sárga csekk) is.
A küldemény abban az esetben kerül kézbesítésre, ha a címzett a vámterhet és a postai vámügynöki szolgáltatás díját megfizeti. A vámteher befizetésének igazolásául a Magyar Posta ún. számviteli bizonylatot állít ki, melyen feltüntetésre kerül a vámteher összege, az érintett küldemény postai azonosítószáma (ragszáma) és a készpénz átutalási megbízás azonosítószáma.
-
vipviform
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
oksi, de akkor mi választható alternatíva?
-
vipviform
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
és hová lépett?
-
vipviform
senior tag
Senki, sehol? Minden OK?
-
vipviform
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
és nem fért bele se az NFC, se az infra...

-
vipviform
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Egy kedves barátom felkente a telójára, nagyon jól néz ki, csak nem tudom, hogy mennyire tartós. Amúgy ránézésre jól néz ki.
-
vipviform
senior tag
Próbálta ezt már valaki, hogy vált be?
Képernyővédő -
vipviform
senior tag
És még valami, semmi extrát nem kívántam ettől a telótól. Ennek ellenére nagyon kellemes vas. A v6-tal kifejezetten extra élményt ad. Biztos, ha újra sok pénzem lesz visszalépek az eredeti márkához, de pillanatnyilag ez meglepően jól teszi a dolgát. Kb. 3 három perc volt a rom csere a v6-ra, ehhez az árhoz ez egyszerűen fantasztikus...
-
vipviform
senior tag
Sziasztok!
Mindenkinek! Néhány hsz-el korábban írtam, hogy tégla lett a kedvencem /Redmi Note WCDMA/ Miután azonnal kellett egy teló, gondoltam, hogy valami ócccssó jó lesz átmenetileg. Vettem 25 k- ért a Tescoban egy ope3dott "nudlit" Innentől megváltozott a szemléletem. Rajta van már a MIUI v6 simán, tök jól dolgozik. Nem azért írtam, hogy bárki kedvét elvegyem, de mégis. A kamerán kívül minden fullos, gyors tökéletes netre, telefonálásra. Ha nincs több pézed, és szeretnéd a MIUI érzést, akkor ez egy jó alternatíva.

-
vipviform
senior tag
Sziasztok, sajnos még mindig tégla a telóm, tud valaki egy szervizt ajánlani?
-
vipviform
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
kipróbáltam, mostmár csak az MI logo látszik középen amúgy teljesen ál minden...

-
vipviform
senior tag
Ja és a PC sem látja az USB-n
-
vipviform
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Recovery menü, amit látok: reboot;update from ADB;update from cashe;ipe cahe;wipe from factory reset;backup user data;restore user data. A factory reset nem indul
-
vipviform
senior tag
Segítsetek!!! Teljesen leállt a telóm. Tegnap még beszéltem rajta, ma reggel meg akartam nézni az emaileket, és nem indult el. A képernyőn középen a az MI felirat, az az alján android felirat olvasható, innem nem lép tovább, Kivettem az akkut pihentettem, utána is ugyanaz. Bekapcsgomb, hangerő le, recovery módban elindul, de nem állít vissza, nem megy a factory resettel sem. Van erre megoldás, vagy tapossam szét?
-
vipviform
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Na ez az a leírás, amit nyugodtan bárki kipróbálhat, nagyon nagy köszönet érte!

-
vipviform
senior tag
válasz
GoldhandRent
üzenetére
Szia, én is visszaváltanék v40-ről, de nem tudom, hogy miként lehet. Tudsz segíteni?
-
vipviform
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Megint igazad van. Ahogy írtad, reménykedjünk, végül is más úgy sincs. Én azért nem váltok, mert félek, hogy elcseszem a telefonomat, amit napi fontos munkaeszközként használok. Fontos, hogy elérhető legyek, és én is elérjek bárkit. Ha lenne két telóm akkor már biztos nekiláttam volna a V6 tesztelésébe. Így sajnos csak lógó orral olvasom a Ti híreiteket. Végül is mindegy, előbb utóbb csak lesz valami megoldás.
-
vipviform
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Srácok, miért egymást osztjátok? Mindkettőtöknek igaza van. Egy valamit azért jó lenne tisztázni. Nem mindenki "ROM" guru, én sem. Én szeretnék egyszerű stabil telefont, amit nem kell hetente buherálni, és netán még magyarul is tud. Ezért nem váltok a V5-ről addig amíg nem lesz stabil ROM ami megjelenik a frissítésben a telefonomon. Az utolsó ilyen a V40 volt. Én is várom az jobb újabb megoldásokat. Nagyon szeretem a MIUI-t, de annyi magasabb tudású teló van kinn a piacon, hasonló árban hogy néha már úgy érzem, hogy tovább kellett volna válogatnom. Nálam besárgult a képernyő széle, nemrég írtam, hogy elszállt a névjegyzékből való tárcsázás lehetősége, azóta kénytelen vagy külső programot használni. Egy éves a telóm, nem kéne így lenni.
Bocsi, ha hosszú voltam, de nekem ez a tapasztalatom.
-
vipviform
senior tag
Sziasztok, segítséget kérek. A névjegyzékből /Kapcsolatok/ nem tudok telefonálni, nem mutatja meg a telószámokat sem, ha megkattintom valamelyiket, akkor visszadob a főképernyőre. A normál tárcsázóval megy a dolog. A hívások listájából szintén lehet telefonálni. A My Phone explorerben látom a nevekhez tartozó számokat.
-
vipviform
senior tag
válasz
Sir Sparrow
üzenetére
az a baj, hogy igazából semmihez, egyik reggel egyszer csak ott volt

-
vipviform
senior tag
válasz
molnardenes
üzenetére
Fenn van a teszt a Mobilarénán. Itt a link: PROHARDVER!
-
vipviform
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Küldd el nekem is lécci!
köszi -
vipviform
senior tag
Miután Húsvét van, kívánok Mindenkinek Nagyon Boldog Ünnepeket, sok piros tojást a fiúknak, gyönyörű locsolható lányokat, hiszen itt a fórumon csak fiúk vannak!
-
vipviform
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Köszi, még V5 V40 vann fenn...
-
vipviform
senior tag
hogy tudom megnézni, hogy hánya TWRP-m van fenn? A Mobil Ounce Tool-ban valami kínai neve van a recovery image-nak, a dátuma 2014.07.10.. köszi
-
vipviform
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Köszi, OTA- val megoldható?
-
vipviform
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Csúcsszuper, már csak egy amatőr kérdés. Nekem v40 stabil multirom van fenn, hogy tudom lecserélni erre?
-
vipviform
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Jiayu s3-at. Nagyon jó!
-
vipviform
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
-
vipviform
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Letöltöttem a folder mountot én is, tökéletesen műkszik, köszi.

-
vipviform
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
-
vipviform
senior tag
De legalább érdeklődünk...

-
vipviform
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Köszi, én is erre gondoltam, csak a hol a 480 fps kérdés volt, ami ma is felmerült, az volt novemberi

-
vipviform
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Lehet, hogy valamit benéztem, de én az "_AK_ fórumtárs által ajánlott oldalt nyitottam meg. LINK
-
vipviform
senior tag
Akkor ez a rom simán telepíthető TWRP-ből a 40-esre?
-
vipviform
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
A multilanguage az tud magyarul is?
-
vipviform
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
és ez felmegy a Note-ra?
-
vipviform
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Nagy tisztelet Neked a tesztekért, de bitang jó lenne nem csak kínai angol verziót látni. Annyira szertnék magyar felülete látni.

-
vipviform
senior tag
válasz
Bitbeszúrás
üzenetére
Én ennek a headsetes verzióját használom, nekem bevált. Jelenleg csak a mikrofon nélküli kapható.
Itt megnézheted: LINK
MARLEY (EM-JE041-MI) SMILE JAMAICA FÜLHALLGATÓ, ANDROID
Marley (EM-JE041-MI) Smile Jamaica fülhallgató, AndroidÁr: 6.999 Ft
szín fekete
Platform Android vezérlősIn-ear kialakítás, mély basszus, 20 Hz -20+kHz frekvencia átvitel, részletgazdag hangzás, 8 milliméteres membrán, 16 ohm-os impedancia és dinamikus neodymium mágnessel ellátott vezérlő fémjelzi ezt a fülhallgatót. 90 fokos 3.5 mm-es jack csatlakozás, aranyozott vég, széles körű kompatibilitás a legtöbb lejátszóval, telefonnal, iOS és Android készülékekkel. Szilikon fejek három féle méretben, hogy minden fülbe tökéletesen illeszkedjen és a legmegfelelőbb kényelmet és hangzást biztosíthassa. Szöveg flat kábel kialakítás. Növeli a hangminőséget, valamit gátolja a kábel megtörést, gubancolódást. A magas minőséget nem csak a termék gyártásánál vették figyelembe a Marley-nál, hanem a környezet védelmet is szemelőtt tartva, újrahasznosított papírból készítik a csomagolást is. Ezért mikor megveszed ezt, te is gyűtsd szelektíven a csomagolást, hogy ezzel is óvjuk a környezetünket!
Membrán méret 8
Minimum frekvencia 20Hz
Maximum frekvencia 20Hz
Fülhallgató kialakítás Hallójárati
Fülhallgató típus Hallójárati
Fülharang 3 méret (S, M, L) -
vipviform
senior tag
válasz
Bitbeszúrás
üzenetére
Szia, telefonálni is akarsz vele, vagy csak zenét hallgatni?
-
-
vipviform
senior tag
Tudom, hogy ez a tpoic nem erről szól, de ha valaki váltana, érdemes megnézni a JIAYU S3-at. 64 ropi körül már elhozható. Kb. ennyi volt az induló ára a miénknek is...
-
vipviform
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Igazad van, én sem váltok havonta telót, de ha már megvan egy egyébként jó masina, akkor hozzuk ki belőle a legjobbat!

-
vipviform
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Köszi a teszteléseket, nagyon sokat lehet belőle tanulni. A gond nálam az, hogy nem tudom nélkülözni a telómon a funkciókat, így sajnos továbbra is várom, várnunk kell a hivatalos stabil multi romra.

-
vipviform
senior tag
Értem, de akkor valamit félreértettem a leírásból. Supported Devices
MIUI 6: Xiaomi Mi 3/Mi 4/MI 2/2S/Mi 2A/Mi Pad/Redmi Note 4G
MIUI V5: Xiaomi Mi 3 Mi 4/Redmi 1/1s/Note/Xiaomi Mi 2/2S/Mi 2A/Mi 1/1S/Mi Pad/Galaxy Note II/Galaxy S3/HTC ONE X/Galaxy S2/Galaxy Nexus/Meizu MX2/ Oppo Find 5/Galaxy S4 i9500/HTC One/Nubia Z5s mini/Nexus 7 II/Google Nexus 5/Galaxy Note 3 N9000/OnePlus One -
vipviform
senior tag
Changelog, V6 5.2.6. az angol MIUI oldalról... Link
-
vipviform
senior tag
Egy kis V6 5.2.6. a Youtube- ról... Link
-
vipviform
senior tag
Bocsi V37 Stabil Multiromot akartam írni. V37 link
-
vipviform
senior tag
válasz
Sir Sparrow
üzenetére
Én a fizetőssel próbáltam, azzal ment

Új hozzászólás Aktív témák
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen egeret válasszak?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Androidos tablet topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest