- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoneTom
tag
Szia!
Ne is mond... Mikor megjelent a G4, úgy éreztem, hogy az lesz a következő telefonom. De akkor még rendesen működött az Optimus G-m....
Az utóbbi pár hónapban folyamatosan romlik... lassan 3 éves lesz és megérett a cserére.
Elkezdtem olvasni a G4 fórumát és rengeteg hibáról lehet olvasni, de a legsúlyosabb a bootloop, meg a kijelző beégése.
Mivel vidéki vagyok, Egertől nem messze egy kis faluban lakok, az utazás meg nem olcsó Bp-re, így jól meg kell gondolnom, hogy mit és mennyiért választok és az megéri-e annyiért...
Pesten olcsóbbak az árak, de ha oda fel kell vinnem 1-2-szer, akkor mindjárt kevésbé éri meg. Meg, hogy egyáltalán megéri-e egy olyan telefont venni, ami hiába tetszik (nagyon tetszik), de feketében, ami leginkább illik hozzám nem tudnak itt rendelni, mert elfogyott a nagykerben.
Alternatívát kell keresnem, de vannak kikötéseim:
- cserélhető akksi
- nagyon jó kamera
- stabil rendszer
- jó RAM kezelés
- microSD bővíthetőség
- még megfizethető árAmi ezeket tudja a G4-en kívül az sztem csak a V10...
De annak még csak nem is kérdeztem utána a Capri-ban, neten is alig találni feketét, így kérdéses a dolog, hogy most mi a nyavalya legyen..
Próbálok infókat gyűjteni a megfelelő döntés érdekében, hogy a következő mobilom is kibírjon kb 2-3 évet, mivel nincs annyi pénzem, hogy folyton váltogassam a telefonjaimat...
A segítségeteket köszönöm és higgyétek el, ez amit Ti kaptok a döcögős mobilvásárlásomból az semmi ahhoz képest amit itthon hallanak a szüleim, akiket totál hidegen hagy a mobilos téma....
-
E2E4
aktív tag
Ha csak a Hi-Fi képességeket nézzük, még így is túl van árazva a G5... Mert ahhoz, hogy a V10-el "egy ligában" (bár a Head-Fi szerint némileg gyengébb minőségben) játszhasson a "Hi-Fi csapatban," kell az a Hi-Fi Plus barát is, aminek az ára meg nem nagyon ment lejjebb...
Így a G5 + Hi-Fi barát = nagyon nem ajánlott minőség/ár arány.
Ha pedig nem csak a Hi-Fi képességeket nézzük, akkor már több másban is elmarad a G5 a V10 mellett.
Ami a V sorozatot illeti:
Ha a V20 is megörökli a G5 "nem tetsző tulajdonságait", (meg kikerül a Hi-Fi rész egy külön megvásárolható Hi-Fi barát füle modulba) akkor sajnos úgy néz ki, hogy a V10-nek nem lesz olyan ellenfele, ami miatt érdemes lenne azt lecserélni. De még ha jó is lenne a V20, szerintem az első kb. fél évben még mindig a V10 marad a minőség/ár arányú bajnok...se high gain trükköt (ami szerintem nem szükséges, ha jó minőségű fej/fül hallgatót szerzel be)
Pedig de, szükséges lehet. A kolléga igénye a hangerő növelés volt, és ez a high-gain trükkel elérhető.
Sőt...Ha 24 bit-es vinyl rip-et hallgatsz olyan időkből, ahol még a hangerőháború nem játszott, ott bizony szükség lehet a hangerőnövelésre. (Tapasztalat.)
Abban viszont egyetértek, hogy mindez erősen fej/fülhallgató függő... -
psg5
veterán
No akkor melyik boltot javaslod? Miért hülyeség? Az összefoglaló is kitér rá vagyis létező dolog...
Most a gsmhome.hu nnál biztosan van fekete de csak saját jótállási jegyet adnak nem gyárit, igaz ezzel érvényesíthető lg nel a gari,de gondoltam az ota nem. Hol vettétek ti? -
-
E2E4
aktív tag
Tényleg az.
Pici probléma, hogy ehhez rootolni kell a készüléket. Ez pedig több okból sem olyan "érdekes". (pl. garancia, biztonsági kérdések)
Igazán beletehetné már végre ezt a "feature"-t az LG a 7.0-ás modifikált Androidba, amit a V20 megjelenésével egy udőben, meg is kaphatna a V10. (Ezzel példát mutatva más gyártóknsk is abban, hogy a cég nem hanyagolja azon vásárlóit sem, akik az előd modellt vették meg.)
Egyuttal "beletehetnék" azokat a változásokat is, amikkel a V10 apróbb hiányosságait orvosolnák. (Ezt már leírtam korábban. Pl. az értesítési LED-et pótló, optikailag is feltűnő grafikai elemek megjelenése a másodlagos kijelzőn, ami méterekről tudatja, hogya "esemény" volt addig, amíg a V10-et letettük valahová.)
-
psg5
veterán
Mit nem ertesz? Külföldi tulajdonosi háttérű, főleg arab tulajdonú kereskedéstől nem szívesen vásárolok. Mobilkereskedes.hu pedig ilyen. Jah es semmi bajom az arabokkal meg mielőtt alaki...
Más: Így még nem kérdeztem: Milyen kritikákát negativumokat tudnátok, ha a szivetekre teszitek a kezetek felsorolni v10-vel kapcsolatban?
-
Az általam hallgatott FiiO DAP készülékekkel párban van (X1, X3 v2). High gain-t nem aktiváltam, még mindig nem győzött meg senki sem, hogy 50Ohm alatti fejhallgatónál lenne bármi előnye. Elolvastam a másik topicot, még jobban elbizonytalanodtam. A saját fülemnek hiszek, így is nagyon jó.
Jövő héten jön egy iBasso DX90 teszt, pár napon át. Majd beszámolok.Más: a heti első kijelzőtörés után megrettentem, és egy 9H-es edzett üveget feltettem a V10-re. Csak a biztos kedvéért
Más2: Appetite for Distruction GnR lemez nincs felszabdalva a falc számonként, hanem oldalanként egyben van (LP-ből van). A Poweramp ezt nem képes kezelni, még az albumok köze sem vette fel
Szerencse hogy nem vettem meg a Poweramp-ot, mert így most pont annyit ér, amennyit fizettem érte. Valaki nem tud egy normális lejátszót, ami tudja ezt kezelni? Az általam eddig használt összes DAP-nak nem okozott ez gondot . . . -
MaxxDamage
félisten
Nekem az eszköz nagyon bevált ami 50 Ohm feletti gyárilag.... így nem kell játszani a Jackes eszközökkel (feleslegesen)
/ezt a témát körbejártam sokszor már és ez a megoldás tűnt a legjobbnak és leggyorsabbnak a sok közül... bár rendeltem adaptereket is eBay-ről , de az a fiókba hever...
/
V10 az amit remélem mostanában nem cserélek le semmire !L
-
MaxxDamage
félisten
Nálam a 64 Ohm +-10% fülessel olyan mértékben megnőtt a teljesítmény és hangzás, hogy fél hangerőn veri ON-ba az OFF beállítást! (nagyon durva) Ja és max hangerőn el sem bírja az eszköz (mint mikor túlerőltetve van az eszköz által vagy hasonló jelenség - szétszakad a membrán (hangfal esetében)...na szerintem a V10 HiFi DAC Opció (vezérlő) többet ad át mint amit a füles elbír(na)
), meg a fülem is szétmegy! Ma utaztam (buszon) közel 400 km-t és nagyrészt a fülembe volt a füles és a zene max 50-55-ös hangerőn szólt, de mire haza értem, arra a fülemmel a hangokat nem igazán hallottam úgy ahogy szoktam (mondom max 55-ön volt a HiFi hangerő...)
~~most már helyreállt a fülem így estére~~ Egyszerűen élvezetes a hangzás és hangerő, nem bírom ki, hogy ne szóljon majdnem max.amit bír a füles!!!
L
-
WiFI: első, felületes tesztre impresszív a HiFi mód, fülre ( és emlékeim szerint ) nem hallottam lényeges különbséget a korábbi DAC cuccokhoz, amelyeket használtam. Hétfőn tudom egy iBasso DX90-el összemérni, akkor elválik hogy kell-e buherálni az extenderrel vagy sem?
Nem vagyok meggyőződve hogy egy 35 Ohm-os fülesen változtatna-e komolyan? -
-
Taci
addikt
Ahogy a kollégának privátban is írtam, szerintem azt a plusz 5 ezer Ft-ot már csak a garanciális háztól-házig szállítással is megérné (főleg ha nem budapesti).
Jogos, nagyon valószínű, hogy csak az első év a gyártói garancia körébe tartozó időszak, de őszintén, ha letelik az egy év, és azután jönne egy garanciális-szerű hiba, akkor nem megéri még plusz egy évig a tudat, hogy ebben az esetben is "védve vagy", még ha talán csak "sufni-szervizes" háttérrel is?
Szerintem nagyon is megéri azt a plusz 5 ezer Ft-ot - én is ezzel rendeltem. -
malphitee
senior tag
Én fejemben kell rendet tenni?
Na tegyünk akkor egy próbát ,csillogtassatok meg ó nagy tudasotokat. Lehet irni a HIFI szakmai topicba , e remek mokolasi dolgaitokkal az impedanciarol. Hajrá, készitem a popcornt
Luimapeiz sajnos nem elvezhette sokaig, azt a ragyogo elmét ami ráaggadtatok, gyorsan szerte foszlották azt.
Persze tudom sose foglak ott latni, nem akarod gondolom mások fejét megtisztitani ó nagy tudásoddal, nincs erre időd.
-
MaxxDamage
félisten
Mint gyártó nagyon rugalmasak és segítő készség 100% !
Mint említettem, korábban facen írtam az LG Magyarország -nak üzenetet, és kértek termék SN számot , (vásárlás, helye, ideje) elérhetőséget, lakcím, stb...és automatán (1-2 munkanap elteltével) az LG szervizes (lakóhely szerinti legközelebb eső helyről) hívott időpont egyeztetés miatt, mikor jöhetne a készülékért... (csak néztem) ja és az még említésre méltó, hogy az LG szervizes mikor hozta vissza a lejavított készüléket, akkor ő maga ment be személyesen az adott Euronics üzletbe a hivatalos garancia jegy érvényesítése (megfelelő kitöltés, pecsét, bélyegző) miatt, hogy a garanciám rendben legyen, mert hivatalosan csak a számlám volt meg (A4-es lap) és ez nagyon jól esett, hogy a szaki személyesen intézte ezt... (akkor még nem volt elegendő egy sima számla a hivatalos garanciáztatáshoz? nem tudom... 2013 az nem most volt, azóta sok minden változott)Na OFFolás vége !
/akinek info kell, az vagy összefoglalóba megtalálja, ha mégsem, akkor hivatalos LG ügyfélszolgálatot tudom javasolni/ --- Link --> Támogatás ---> (majd ott van = Élő Chat , Telefon , E-Mail mint Opció) és nagyon korrekt, segítőkész munkatárssal lehet kommunikálni!---
(#1960) E2E4:
(#1962) Remekelek28: Szerintem már lerágott csont a téma és felesleges beszélni róla, vagy újra-újra előhozni bármilyen szempontból is! Lényeges információk adottak, (remélem) értelmezted szerintem. Remek kis telefon, ajánlom a vételt pl. mobilkereskedés-nél és biztosan nem fogod megbánni!
Az még említésre méltó a mobilkerrel kapcsolatban, hogy mikor a G4 -et vettem, akkor a beígért határidőre nem tudták (1-2 napot késett - munkanap) leszállítani a készüléket és ajándékba kaptam egy kijelzővédő fóliát a G4 -re (nem ilyen bóvli fajtát...)
L
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest