- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Stevenstyle #18639 üzenetére
"Ez esetben reportolni kell, hogy javítsák."
Amióta világ a világ és létezik az Android platform, mindig is a Facebook volt az első számú problémaforrás. Hatalmas mennyiségű készüléken van fent és valamennyi felmérés (Kaspersky, AVG, stb) szerint élen jár a telefonok megfektetésében. Reportolhatsz nekik bármit, de nem reménykednék abban, hogy képesek lesznek kijavítani, mert feltehetően a szándék is hiányzik hozzá.
-
Nagytoll
senior tag
válasz
Stevenstyle #18526 üzenetére
Messenger-t töröld le az összes facebook alkalmazással együtt és használd böngészőböl, funkcionalitásban ugyan annyit tud, ha chromeban bekapcsolod az értesítéseket akkor még üzenetet is kapsz ha van valami
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Stevenstyle #12301 üzenetére
Aki lg bridge-vel rakta fel a v20A-t nyilatkozzon milyen???
Technoman
Tok-shop.hu? -
zombinyul
addikt
válasz
Stevenstyle #8129 üzenetére
Igazad lehet. Nekem tokeletesen megfelel a mukodese, nem zavar. Ahogy en tapasztalom ugyanolyan mint az eddigi telefonjaimnal.
Lehet ez rendellenes, nem tudom. De nekem megfelelo. -
bounty123
őstag
válasz
Stevenstyle #8129 üzenetére
A G2-ben is hasonlóan szarul működött az auto fényerő, a Lux Lite app segített valamennyit a problémán.
-
adakiller
senior tag
válasz
Stevenstyle #8115 üzenetére
nekem is az automata fényerővel vannak problémáim...
tudsz segíteni melyik ez az xposed modul?
-
zombinyul
addikt
válasz
Sokat hasznalom sotetbe a telefont, de nem tudok rajonni milyen hibaja van a fenyerzekelonek... Teljesen jol mukodik az enyembe, pont ugy mint a tobbi telefonba. Reszrehajlas nelkul irom.
-
ctvagyok
őstag
válasz
Ezzel egyetértek, az egyik legroszabb szoftveres dolog a g4-ben.
A másik, ha egy sms-t kapok és meg van nyitva kis ablakban, akkor gyakran laggol. -
belan
addikt
válasz
Stevenstyle #7020 üzenetére
Korrekt íromány
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Stevenstyle #7031 üzenetére
Nekem csak így 3 nap után tűnt fel először. De ha ez ilyen, akkor nem cseréltetem ki. Nem mondanám, hogy zavar, csak a mutatóujjamat pont oda támasztom be és érzem a minimális lötyögést.
-
válasz
Stevenstyle #7020 üzenetére
+1
-
Taci
addikt
válasz
Stevenstyle #6714 üzenetére
Köszi az infót!
Én is próbálkoztam náluk, hasonló eredményre jutottam.
Viszont amit sajnáltam, hogy árat nem tudtak mondani. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Stevenstyle #6714 üzenetére
Az ilyen "saját hatáskörben eldönti" felfogás semmire sem garancia. Ha az LG világosan lekommunikálja a hibát a szervizek felé, akkor biztos a csere, így meg leginkább a szervizes jóindulatán múlik (vagy azon, hogy rendeltetésszerű használat közbeni kopásnak nézi vagy sem).
-
DaDa
senior tag
válasz
Stevenstyle #6712 üzenetére
Nem kell félni az arany hátlaptól, én direkt olyat vettem és eddig mindenkinek nagyon tetszett akinek mutattam. Egyáltalán nem hivalkodó és teljesen unisex. De mint a legtöbb dolog ez is ízlés kérdése.
-
zack
nagyúr
válasz
Stevenstyle #6365 üzenetére
Akkor mit szóljak én? Nyáron szélvédőn keresztül sütötte a nap, max fényerő, és ment a Sygic bekapcsolt képernyővel órákat.
Ennél jobb stressz teszt kell? Szerintem nem. Sosem volt probléma.
Persze forró volt, de úgy voltam vele, ha ettől baja lesz, akkor nálam megbukott. -
álarc
aktív tag
válasz
Stevenstyle #6370 üzenetére
Thenksz ioue
-
sajo13
senior tag
válasz
Stevenstyle #6352 üzenetére
Én csak annyit fűznék hozzá, hogy a kijelző valóban szép, tűéles, egy dolog ami picit zavaró, a fehéregyensúly, ami kicsit hűvös. Ez leginkább a piros színen vehető észre, de azzal eléggé
Más telefonokon teljesen más a piros. Gyanítom, hogy a fehéregyensúly miatt választott az LG kékes-ciános-lilás default témát
Minden másban tényleg jó a telefon. -
Taci
addikt
válasz
Stevenstyle #6332 üzenetére
Szerintem elég árulkodó a topikban lévő hangulat (napi jó pár új tulaj és kb 99% -ban tökéletesen elégedett tulajok. Ilyen pozitív topic hangulat jelenleg talán egyik Flagship topicjában sincs és elég árulkodó jel az adott készülékről mindig).
Ezt abszolút aláírom! Én jelenleg a OnePlus 2 és a Samsung Galaxy S6 topikokban vagyok aktív / nézelődöm (ezen kívül), és mindkettőben inkább a segítségkérés és az elégedetlenség van jelen.
Itt viszont: a tulajok nagy része elégedett, és a kommentek döntő többsége is pozitív! -
gatto_
senior tag
válasz
Stevenstyle #6256 üzenetére
Elismerik a jót! Kicsit paráztam annak idején mikor vettem, hogy milyen lesz, de nagyon kellemesen csalódtam. Parádés a cucc.
-
Aryon87
félisten
válasz
Stevenstyle #6224 üzenetére
O igy mar vilagos. Koszi az infot, latszolag ilyen problema nem all fenn
-
zombinyul
addikt
válasz
Stevenstyle #6217 üzenetére
Miert, akkor hogy latszik? Nalam a teljesen tiszta kijelzon se latszott, majd szandekosan "osszematyiztam", ugy se lehetett ilyesmit kivenni. Raadasul ha O is ugy csinalja mint en, hogy megvasarlas utan rogton vesz ra egy uvegfoliat... Akkor eszre fogja venni.
De a felvetesed nem hulyeseg.
-
zombinyul
addikt
válasz
Stevenstyle #6212 üzenetére
A csikos kijelzot mar vasarlas elott / kozben kilehet szurni.
-
alxza
csendes tag
válasz
Stevenstyle #4001 üzenetére
Dettó ugyan ez a helyzet ,ma jött meg az LG G4. Sony Xperia Z után váltottam én is .Ennek a kamerája valami fenomenális. Iszonyat jó
-
Nagytoll
senior tag
válasz
Stevenstyle #4001 üzenetére
Hát a Z után biztos megváltás lesz
egyik ismerősöm Z-jét használtam sokszor és még a kezdőlapon is laggolt agyba-főbe. Lehet, hogy csak ő nem tudta használni a telefont és telirakta minden szutyokkal, de ezek alapján tetszeni fog neked a G4
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fehér és Pink Színben 6 Hónap Garancia,Akku 100%
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Natúr Titán Színben ,2028.04.29-ig iStyle Garancia,Makulátlan állapot.
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- Realme GT Neo 3T Dragon Ball Limited Edition
- Iphone 13 Midnight-128gb-90% akku-2026.10.05-ig gar
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest