Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A25 5G - az út középen járható
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- EKG-val és forgatható koronával várható a OnePlus Watch 3
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Magisk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
turikcsaba
csendes tag
válasz boogiemano #10186 üzenetére
úristen, komolyan az animáció sebesség volt a baja, én azt az első használatkor kapásból lehúztam felesre, most 1x-esen csinálja a záridőt rendesen, hatalmas nagy köszi!!!
a fehér pöttyök kb 10mp-es záridő után kezdenek előjönni, akármit csinálsz vele, akármilyen patyolat a kamera fedőizéje, ha rárakom az ujjamat akkor is ott vannak a pöttyök, de ezt már feljebb kiderítettük, hogy ez minden p8-nál jelen van.
van egy tákolt kameraállványom, azzal csináltam a 2 kontrolleres képet amit felül mutattam.
viberen minden ki van maxolva, mégis szeret viccelődni, hogy nem mutatja, hogy üzenetem jött, majd update lesz ha ráérek, aztán igyekszem beszámolni, hogy javult-e.
sok alkalmazás nincs a telefonon, olyan 15-17-et töltöttem le, de a gyárikból is töröltem ki, nem hiszem, hogy azok húznák be, nem ilyen "mindig aktív" appok (shazam, otp smart bank, sketch, telekom, google pdf és társai vannak).
ne érts félre, a telefon nálam nagyon jól szuperál úgy ámblokk (főleg az xperia sp után, az annyit akadozott, hogy minden nap azon gondolkodtam, mikor fogom kettétörni), youtubeon vagy inkább google mapson látszik, hogy nem mindig tud magából kipréselni 60fps-t animációk között, és utánaolvasva furcsálltam, hogy tavalyelőtti flagshiphez képest tényleg nincs benne egy bika gpu. de hát ez legyen a legnagyobb problémám a telefonnal, játszani meg úgy sem játszok szinte semmit.
ha a hidegesdit ki akarod próbálni, hagyd kint a telót olyan 20percig de ne nyomkodd mert a terhelésből származó hője felmelegíti, egész biztos vagyok benne, hogy fogod látni a homályosodó mozgást (nem akadást kell keresni). olyan mint a need for speedben a motion blur amikor 200-al mész
köszi a tippeket![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EAFC 25
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest