- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csipszikutya
senior tag
válasz
mongoose01 #10449 üzenetére
Látom nálad is ébren tartja valami a telefont. Nálam amik voltak: google-play szolgáltatások, google szolgáltatások.
Ha ezeket letiltottam akkor jo lett. Bár q yt, store meg ezea szarok nem mentek, de legalább nem merült le fél nap alatt magátol. -
Anonymus95
senior tag
válasz
mongoose01 #10450 üzenetére
A SIM egyébként milyen hálózaton van? Ha nem 2G-n ajánlanám kipróbálásra, mert az sokat eszik.
Plusz billentyűk nincs..nem tudom mennyire zabál, a telefonklónozó szeretném nem kéne hogy zabáljon, hosz a nevéből gondolva csak akkor üzemel, ha éppen használjuk..
Letom, hogy folyamatosan ebren van a telefon, valóban nem hagyja aludni valami.. -
Anonymus95
senior tag
válasz
mongoose01 #10446 üzenetére
Nekem iylem gondom sincs..
Mi van engedélyezve a védett appoknál? -
NandorHUN
addikt
válasz
mongoose01 #10157 üzenetére
Google-play szolgáltatásokat le tudod tiltatni többször pl. Taskerrel időponthoz vagy esetményhez kötve. Esetleg Lucky Patcherrel ha van root vagy lehet az is segít ha kikapcsolod a frissítéseket Playben.
(#10157) mongoose01
"sajnos semmit nem tudok vele csinálni mert csak a boot logóig jut és ujraindulgat,semmire se reagál-" ///
Bootlooppal nincs para, párszor nekem is összejött mikor félrenéztem root meg C-ROM telepítés közben
Ha tippelnem kéne akkor nem a teljes full ROM-ot tetted fel B391-ből, csak a frissítés részét. Nézd meg hány GB-os a ROM amit feltettél SD-re.
-
Deedays
tag
válasz
mongoose01 #10157 üzenetére
Hangerő le + power folyamat 10mp-nél picivel tovább sem segít ?
-
Anonymus95
senior tag
válasz
mongoose01 #10145 üzenetére
Ez esetben a hangerő fel és bekapcsoló gompokkal a recovery menübe lépj be, nyomj factory resetet, wipe partition meg minden ami ott va, majd 3 gombossal telepítsd újra a romot. SD kártyára tedd fel a telepítőt, tedd a telefonba és 3 gombbal telepítsd újra ami fent van.
Milyen rom volt most fent jelenleg? Felrakhatod a legújabbat is (B391) -
Anonymus95
senior tag
válasz
mongoose01 #10133 üzenetére
Bármelyiket ami felette van. B370, B382, B380 de most a legújabb (biztonsági frissítésben is) és a legjobb is szerintem, az a B392. Több ember is jelezte hogy az akksi is jobb lett és egyéb felhasználói felületet érintő javítások is vannak
Factory resetet a telepítés előtt ajánlott végezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest