- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jansky1
senior tag
válasz
thesound #21988 üzenetére
Beszéltem velük. Érkezéskor körbefotózzák a telefont, a felvétel szerint már így kapták meg. Elképzelhető, de nem emlékszünk rá, hogy félretettük volna, vagy valami. Mindegy, próbálom pótolni. Gondolom GSM üzletekben nem tartanak raktáron ilyet, csak shopból tudok rendelni..
-
F-ECT$
titán
válasz
thesound #21671 üzenetére
Ez a 20-80% az aksinak tesz jót, nem annak, hogy mennyit bír a telefon
Egyébként a P30 Pro még akkor is lazán kibír egy napot, ha csak 60%-nyi aksit használsz fel. (No nem teljesen intenzív napot, de egy átlagosat.)
Szerintem nem éri meg vacakolni, én 3 évesen cseréltettem aksit, 12e Ft volt. Cserébe 1000 napig rohadtul nem figyeltem az aksira, nem görcsöltem rajta, hogy hogy töltsem, nekem ennyit bőven megért.
-
BalanceR
addikt
válasz
thesound #19776 üzenetére
4300at fizettem a bevizsgálásért...
Ráadásul ma, (mint minden hónap utolsó csütörtök-péntekén) "szerviz nap" van, kedvezményes javítás / bevizsgálás...
Nem tudom, mennyi lett volna ha normál napon viszem...
Itt -ott sufniGSM-ekben 30-40K a kameracsere, de nem merem bevéllalni, honnan tudjam, hogy gyári cuccot tesznek bele?
AliExpresen 4-8K között lehet teljes hátlapi kameramodul szettet venni, a kommentek alapján működik, viszont közel sem olyan minőségű, mint a gyári...
Egy PRO kamerás telefonban meg ne legyen már közepes kamera...
Alapvetően ha egy tucat kamera lenne minden p30 Pro-ban, bukná a flagship mivoltját, hiszen egyéb fronton ma már csak egy full átlagos teló... -
Occon adom
aktív tag
válasz
thesound #19714 üzenetére
Elhiszem, de a gyári hiba azt gyári hiba. Kérdés, Francia régiós a telefon azaz EU tagállam, ha kiküldöm a Francia Huawei szervizbe, ott megcsinálhatják?
A Másik gondolatom, ha csaló weboldalak vannak is, az a rendőrség és az APEH dolga, nem a Huaweé, az végezze az eladói és szervizelési KÖTELESSÉGÉT, ö egy gyártó. -
direwolf
őstag
válasz
thesound #19677 üzenetére
Ó, igen, az x10mini! Ilyen a fiamnak volt, amikor nekem a Ray
szerk.: tisztára elkapott a nosztalgia
A Ray-ről mindig az a Rain Man jelenet jutott eszembe, amikor Vegasban kiöltözve jön le a mozgólépcső a kaszinóba, és Charlie megkérdi Raymondot: "Na Ray, akarsz játszani?"
-
Andor34
újonc
válasz
thesound #19296 üzenetére
Nekem se tetszik annyira, de megbékélnék vele, ha nem állandóan felülről kellene levarázsolni. 11 alatt egyszerűen az alsó lefelé nyilas nav gombbal legördült. Most meg csak az értesítéseket hozza elő... De legalább visszakaptuk a zseblámpa ikont! Amúgy meg semmi extra.
-
törölt tag
válasz
thesound #16771 üzenetére
Valószínűleg az EMUI 11 kitolásának elhózódása miatt csúsztak meg a frissítések. A Huawei Central oldalon szokták időről időre közzétenni, hogy mely készülékek kerülnek le bő 2 év után a havi frissítési listáról. A jelenlegi állás szerint a P30 Pro még a havonta frissülő készülékek között van.
-
kp78
addikt
válasz
thesound #15627 üzenetére
P40Pro-n Emui 11-nél pont ugyanígy van.
Szóval szerintem max. a hangerő kijelzése ami kicsit más.
Mikor nyomsz egyet le vagy fel, akkor egy vékony kis csíkká változik a kijelzés.
Mielőtt megnyomnád a hangerő gombot, akkor tudsz a fogaskerékre nyomni, vagy némára váltani egy érintéssel. -
kp78
addikt
válasz
thesound #15617 üzenetére
10.1-en is be lehetett állítani, hogy alapértelmezetten mit szabályozzon a hangerőgomb, szóval szerintem ez nem változott EMUI11-ben (bár nekem P30pro-n még 10.1 van).
Nekem alapból a csengetési hangerő van beállítva, de ha videó/média lejátszás van folyamatban, akkor annak a hangerejét állítja, telefonálás közben pedig természetesen a beszéd hangerejét. -
kp78
addikt
válasz
thesound #14294 üzenetére
Gördülőkép app gyorsítótár és adatok törlése sem segített.
Korábban semmi gond nem volt az Opera böngésző által megnyitott oldalak gördülőképes rögzítésével, de vmi frissítéssel ezt is sikerült elb@rmolni
Viberben megy ahogy kell.
Sőt P20Pro-n Operával is megy a menetrendek.hu-n. -
-
AtHoS
nagyúr
válasz
thesound #11717 üzenetére
+1
Nálam akkor van újraindítva a teló, ha olyan frissítés érkezik rá, ami miatt szükséges. Szerencsére nincs egyetlen olyan alkalmazás sem telepítve ami igényli a teló folyamatos ki-be kapcsolását.
Érdekes, hogy csak saját szempontból nézi a problémát, de egyébként ha ekkora probléma ez az automatikus fényerő számára, akkor talán kompromisszumra is lehetne jutni, ahol a "káposzta is megmarad és a kecske is jól lakik".
Talán a repülő üzemmód használatával vagy Ne zavarj móddal szépen át lehetne ugrani, de nem: mivel megszokta, hogy kikapcs, akkor kikapcs -> marad az IJ esete, ami saját szóhasználatával élve megint sokakat hidegen hagy.
Bár nem tudom milyen hátránya van pl. a repülő módnak és/vagy Ne zavarj állapotnak a kikapcsoláshoz viszonyítva
Sokan tudjuk, hogy ez így van "valamiért" csak nem verjük magunkat emiatt, hanem ép ésszel meghozzuk a szükséges döntéseket és talán trauma nélkül tudjuk használni a telefont
-
nortol
senior tag
válasz
thesound #11715 üzenetére
Minden este 23 óra és reggel 5 óra között áll a telefon...
Ez így normális, mielött azzal jössz, hogy lehet "kussoltatni" is az alerteket, vagy az adatkapcsolatokat leállítani...
Az, hogy Te nem kapcsolod ki a telefonod, az a Te privát szokásod miatt van, ez engem hidegen hagy :-)
Tehát minden reggel (nekem) 5 órakor szüzen indul a telefon, ha ott a pipa, ha nincs, az automata fényerő mellett...
Innentől kezdve az van, amit mondtam, hogy ha ez Huawei szarság, akkor vegyék ki a pipálás lehetőségét is, ne zavarjon be, de mivel ott a pipálási lehetőség, inkább szavaznék a bug-ra, mint a "fícsőrre"... -
kp78
addikt
válasz
thesound #10283 üzenetére
Bferibörs-nek is!
Természetesen ugyanaz a fiók lenne rajtuk.
Furcsa? Miért?
P20 pro-t amúgy vszínű eladom majd inkább, és lesz vmi olcsóbb tartalék telefon...
Ha olyan helyre megy (olyan munkát végez) az ember, akkor csak sim átdob, és majdnem ugyanaz az állapot fogadja a tartalék telefonon. -
Black_Raven
veterán
-
F-ECT$
titán
válasz
thesound #7870 üzenetére
A P20 Pro 270e Ft-ról indult a minimum ára 1 év után 150e Ft-ra esett, és azóta ez alig mozdult el lefelé.
A P30 Pro (6/128) 300e Ft-ról indult, most a minimum ára 180e Ft körül van, szóval én nagy esést már nem várnék.
Már csak azért sem, mert a P40 már bizonyos Google szolgáltatások nélkül jön, így a P30 az utolsó Google-ös Huawei telefonként várhatóan sokáig keresett lesz még.
-
thesound
addikt
-
feenty
aktív tag
válasz
thesound #7825 üzenetére
3: Nálam soha semmi gond nem volt a youtube-val (fogalmam sincs hogyan kell helyesen leírni
)
4: Én világ életemben HTC-s voltam, megszoktam a Sense felületet, így kicsit fura volt pl a beállítások elrendezése, de a gesztusvezérlést fél nap alatt megszoktam és már minden telót kapásbol úgy próbálok kezelni (még akkor is ha nem lehet) Szóval könnyen szokható.
6: Szerintem szinte tuti, hogy kapja majd a 11-et... Jó eséllyel a zászlóshajók után ő is megkapja majd.
7: Az XDA-t anno sokat bújtam, de kb a HTC 10 óta nem igazán éreztem szükségességét a custom romoknak. A P30 Pro esetében sincs ez másképp... Néha egy root jog jó lenne, de egyáltalán nem vágyakozok főzött rom után. Ami egyébként nem is nagyon van porondon. Az XDA P30 Pro-s topicjaiban annyira nincs élet szerintem... épp hogy nem gurul az ördögszekér -
Aryon87
félisten
válasz
thesound #7825 üzenetére
Nem tudok róla hogy lenne az új színekből.
Hallássérültként utcán értem a másik oldalt, metrón nem telefonálok érthető okból.
Youtube helyett Vanced Youtubot használok. Akadásmentesen fut, de lezárt képernyőn nálam egy idő után lelövi, hiába van neki engedélyezve a háttérbeli futás.
Stock droidos kérdést passzolom.
Nálam 1 bug van, 10-es droidhoz kapcsolom. Időnként a BT meghülyül, mikor munkahelyen (mediaMarkt) próbálok BT eszközre kapcsolódni a több cucc listából. Otthon saját cuccokkal nincs baj.
Biztos kap Droid 11-et, de sztem a 12-t is megkapja.
Nincs custom rom, mivel tavaly nyár eleje óta nem lehet BL-t nyitni. De nem is kell, a gyári bőven jó. -
F-ECT$
titán
válasz
thesound #7825 üzenetére
1. Én még nem láttam, igaz nem is kerestem.
2. Viszonylag jól, de a környezeted is jobban hallja a másik felet.
3. Nem vettem észre, de ettől még lehet. Mondjuk azóta itt a 10.
4. Vannak furcsaságok, de a legtöbb dolog appokkal, beállításokkal megoldható.
5. Tömeges nincs. Pl a nem megjövő értesítések inkább Android bug, nem P30 bug. Az újraindulgatás talán 2 embernél fordult itt elő.
6. A 10 viszonylag hamar megjött, a 11-re még van esély, de nem az elsők között fogja megkapni.
7. Nem igazán tudok ilyenről, nekem bőven jó a gyári.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- PlayStation 5
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest