- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pinyo16689 #23641 üzenetére
Nekem is a dobozában pihen és az új gazdijàra vàr az összes gyári tartozékával együtt szintén dobozában.
-
Peace
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #23193 üzenetére
Így van!!! Kifizetsz egy rahedli pénzt és nem lesz meg az az érzet, hogy ez baromira megérte. Iszonyatosan jól összerakták ezt a telót!
-
spileraaa
senior tag
válasz
Pinyo16689 #23052 üzenetére
Igen bontatlan és eredeti forgalmazótól Romániai Orange -tol vásárolt egy árban nem részletre. Aki vette bérlet hosszabbításra vette ennél is olcsóbban 230 ezer forintért és amiatt nem tartotta meg és adta el végül mert még nem akart váltani a P30 pro telefonról!
-
Peace
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #23049 üzenetére
Nagyon bús leszek, amikor ez bekövetkezik. Pusztulat árak vannak jelenleg.
-
Zoz
őstag
válasz
Pinyo16689 #23044 üzenetére
Nézegettem én is a Magic 5-t, de nem bírtam megbarátkozni a hátuljával, ami úgy néz ki mint egy régi telefon konnektor
Elöl meg az a bazi nagy kamerakivágás.
Így végül S23U lett.Nekem amúgy 2 éves korában (1 héttel a gar lejárta után) megdöglött a P30 Pro főkamerája, 3 éves korára az aksi gyenge lett, már naponta kétszer kellett tölteni. És ehhez jött, hogy már biztonsági frissítések sincsenek.
-
Peace
nagyúr
válasz
Én sem látom értelmét továbbra sem. Nekem is bő 3 éves. Akksi szuper, rendszer sebessége is ugyanolyan gyors, kamera is ütős és a céges dolgok is elfutnak rajta. Itt egyedül az lesz majd a döntő, amikor egy kritikus alkalmazás már azt fogja mondani, hogy nem támogatja már ezt a modellt. De életem legjobb telefonja, az biztos! Az egyetlen amit bánok, hogy innentől már mindig csak csúcskategóriára fogok vágyni.
-
spileraaa
senior tag
válasz
Hunor magic 5 pro ki lehet fogni jó áron 270 ezer forint körül ami a mai árak mellett Best Buy ha nem is előre lépés de szerintem legalább hozza azt a szintet mint a mostani telefonod!
-
norrberth
addikt
válasz
Pinyo16689 #22668 üzenetére
Reméljük így lesz.
Mert na az egy dolog hogy nem frissül.
De play áruházból eltűnt az app.
Rá se lehet keresni az áruházban.De lehet az lesz amit írtál.
Név változtatás.
Meg lehet átkerül másik fejlesztőkhöz.
Csak egy valami biztos.Nagy buzik! 😂
-
F-ECT$
titán
válasz
Pinyo16689 #22659 üzenetére
Az ne legyen már baj, hogy viszonylag friss os-t követel az app. Nem sok minden irigylésre méltó a másik oldalról, de a frissítési policy az az. Itt meg fél én alatt a telefonok 5%-án van fenn az új verzió és a fejlesztőknek 10 felé verzióra kell figyelniük...
-
kenzoli
csendes tag
válasz
Pinyo16689 #22022 üzenetére
Igen, van vodapaccsom, az az eddigi legutolsó frissítés
-
kenzoli
csendes tag
válasz
Pinyo16689 #22018 üzenetére
Szintén zenész
-
Foose
addikt
válasz
Jah. Én is 144-en vagyok.
-
M@Db0Y
senior tag
válasz
Van
-
F-ECT$
titán
válasz
Pinyo16689 #21948 üzenetére
Bármivel lényegében, kivéve játék, bár ott is vannak keveset fogyasztók.
-
Nikaré
őstag
válasz
Pinyo16689 #21946 üzenetére
Nincs patch.
-
Nikaré
őstag
válasz
Pinyo16689 #21944 üzenetére
Igen.
Szerintem írtam korábban. -
F-ECT$
titán
válasz
Pinyo16689 #21941 üzenetére
Nálam 5% most. Attól is függ ez, hogy mennyire használod a telefont. Ha csak egész nap pihen, akkor értelemszerűen a Kezdőlap lesz a legnagyobb szoftveres fogyasztó, ha meg intenzíven használod, akkor hátrébb kerül.
-
sajby
senior tag
válasz
Pinyo16689 #21941 üzenetére
1,9% nálam.
-
F-ECT$
titán
válasz
Pinyo16689 #21936 üzenetére
Van akinél jó, van akinél nem.
Az alkalmazások elég sokat esznek mondjuk.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Pinyo16689 #21933 üzenetére
Huh, akkor elnézést !
Szerk: ez esetben szeritnem reklamálni kell -
Sztyepadzso
őstag
válasz
Pinyo16689 #21930 üzenetére
Ez azért fos.
De nálad az áldott/átkozott TMX nem is jött szóba? -
sajby
senior tag
válasz
Pinyo16689 #21914 üzenetére
Volt full reset?
-
törölt tag
válasz
Pinyo16689 #21920 üzenetére
Milyen a szolgáltató lefedettsége? Ott ahol, alacsony a jelerősség (térerő), a telefon állandóan hálózatot keres, és ez is le tudja húzni az akkut.
Beállítások > Alkalmazások > jobb felső sarokban lévő menü > Speciális hozzáférés > Akku optimalizálás (legfelső menüpont. Itt alapból azok az appok vannak felsorolva, amelyeknek nincs megengedve, hogy a rendszer leállítsa, vagyis ezek futnak a háttlrben.
Illetve, a Beállítások > Akkumulátor > Alkalmazásindítás > jobb felső sarokban rendszerfolyamatok mutatása. itt lehetnek rendszeralkalmazások, amelyeknél be van kapcsolva az automatikus kezelés. Ezeket esetleg ki lehet kapcsolni.
-
janeszgol
félisten
válasz
Tedd fel egész éjszakára 1-2 amperes töltőre. Gyorstöltés ki, természetesen.
-
F-ECT$
titán
válasz
Hát igen, innen 2 esélyes: vagy nem cseréltek, vagy valami fut a háttérben. Bár ez utóbbi nem annyira jellemző a Huawei-re, eléggé agresszívan lelövi a cuccokat.
-
F-ECT$
titán
válasz
Pinyo16689 #21918 üzenetére
Hát ez tényleg nem túl vastag, persze az is kérdés, hogy a maradék 4 óra kijelző mivel ment el. (Nem olyan rossz egyébként így se, de nem tűnik 100%-osnak.)
-
F-ECT$
titán
válasz
Pinyo16689 #21914 üzenetére
Konkrét számok? Mennyi kijlzőidővel hány százalékon áll?
-
Nikaré
őstag
válasz
Pinyo16689 #21903 üzenetére
Igen, épp az én készülékem.
-
sajby
senior tag
válasz
Pinyo16689 #21908 üzenetére
Á,mikor megvettem másfél éve,én azóta nem frissítettem.Különösebben nem izgat.Android 9 volt a kezdőszett.Ma is azon áll.
-
kenzoli
csendes tag
válasz
Pinyo16689 #21902 üzenetére
"Szintén zenész"... voda-tól van és 144 :-/
-
Bferibörs
addikt
válasz
Pinyo16689 #21903 üzenetére
Nekem most vodás sim van a telóban,amúgy független,nem vodától származik a teló,megkaptam pár napja.
-
Zoz
őstag
válasz
Pinyo16689 #21893 üzenetére
A József körúti szervizben még úgy volt, hogy a cserélt alkatrészre újraindul az eredeti garanciaidő.
-
Nashville
tag
válasz
Pinyo16689 #21891 üzenetére
Köszi megnézem őket.
Neked hogyhogy garanciában cserélték, mi volt a baja? -
sajby
senior tag
válasz
Pinyo16689 #21885 üzenetére
NEm,pedig minden szart megnyitok
-
F-ECT$
titán
válasz
Pinyo16689 #21885 üzenetére
Nem. Mondjuk odafigyelve netezek és használom a telefont.
-
Nikaré
őstag
válasz
Pinyo16689 #21866 üzenetére
Nem olvastam vissza, hogy próbáltad e
My Huawei
Támogatás
Továbbiak
Frissítés
lépéseket, ha nem akkor egy próbát megér. -
F-ECT$
titán
válasz
Pinyo16689 #21869 üzenetére
De lehet ott is napon belül teljesen jól használható. Reggel húzd le a töltőről, este nézd meg hol tart. Ha mondjuk 4 óra SOT-od van, de még van 40-50% az aksiban, akkor az teljesen jó.
-
Lacccca87
addikt
válasz
Pinyo16689 #21869 üzenetére
Szerintem felejtsd el az aksi kapacitas nezegeteset. Jobb nem lesz. Ne legyel rabja a telefonnak, az van erted es nem forditva. Hasznald, aztan ugyis erezni fogod ha kezd meghalni vagy valami nem okes.
-
F-ECT$
titán
válasz
Az accubattery valakinél tök jól működik, másnál meg teljesen fals adatokat mutat. Nekem pl egy ideig jól működött még 2019-ben, de tavaly mikor feltettem akkor össze-vissza mért. Ha megvan a 7-10 óra SOT, akkor nem kell aggódni az akku miatt.
-
Attila9711
tag
válasz
AccuBattery appot használok speciel
-
Nikaré
őstag
válasz
Pinyo16689 #21863 üzenetére
146 -on vagyok
-
Lalacs
csendes tag
válasz
Pinyo16689 #21820 üzenetére
Azt elhiszem, én P20 - al nyomtam, az se volt egy kapkodó ideg beteg a P30 prohoz képest.
Ha csak egy hétvége esik bele, akkor szerintem simán megvan egy hét alatt.
-
Lalacs
csendes tag
válasz
Pinyo16689 #21816 üzenetére
Szia!
Február 3.-án adtam át a telefont, február 13.-án kaptam vissza (volt benne 2 hétvége), kb csak a hátlap maradt eredeti azon kívül minden cseréltek.
A nyomon követés működik, mondjuk a frissítését nem nagyon kapkodják el, hogy "up to date" legyen...
Én meg voltam velük elégedve.
-
F-ECT$
titán
válasz
Pinyo16689 #21816 üzenetére
Inkább 2-3 hét lesz az, de persze gondolom attól is függ, hogy épp mennyi melójuk van.
-
Peace
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #21796 üzenetére
Telekom.
-
Peace
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #21787 üzenetére
Fa**ságnak tűnik. Most kivettem a Telekomos SIM-emet és semmit nem talált a teló továbbra sem. Ugyanúgy novemberin vagyok.
-
kenzoli
csendes tag
válasz
Pinyo16689 #21787 üzenetére
Voda-nál vásárolt készülékem van, de már t-com-os kártyával használom, mégsem jön 144-es óta frissítés.
Este otthon megpróbálom ezt a sim-nélküli keresés verziót, hátha... -
törölt tag
válasz
Pinyo16689 #21782 üzenetére
A C431 kezdetű build esetében a szolgáltatónak nincs köze ahhoz, hogy a frissítés mikor jön. Régebben voltak olyan telefonok, ahol szolgáltatói firmware volt. Ezek olyan telefonok voltak, amelyekben csak az adott szolgáltató sim-kártyáját lehetett használni. A firmware build száma pl. Vodafone esetében C02, telekomnál c150 stb. (az Összefoglalóban van egy lista, hogy melyik régiónál/szolgáltatónál mi a custom firmware jelzése).
A frissítéseket IMEI alapján tolják ki, ezért előfordulhat, hogy várni kell. Esetleg a Huawei ügyfélszolgálatánál lehet érdeklődni, hogy várható-e frissítés a készülékre. IMEI és soroztaszám alapján meg tudják mondani, hogy lesz-e a közeljövőben frissítés a készülékre, de azt nem, hogy az mikor jön. (1-2 alkalommal már végigcsináltam ezt.)
EMUI 12 óta valamiért mindig csak a My Huawei appon belül jelez frissítést a telefon (érdekes, hogy a Mate 40 Pro-nál is ez a helyzet).
My Huawei app > Támogatás fül, alul > Gyors szervizmegoldások > Frissítés.
Nálunk még a 146 végú frissítés van fent, de megnézem, hátha megjön a 149 is.
-
Thoty
senior tag
válasz
Pinyo16689 #21783 üzenetére
Ilyen ez a Huawei átok
-
Peace
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #21703 üzenetére
Na van egy aggasztó jelenség, ilyet még nem igen csinált a teló. Opera böngésző most két nap alatt másodszor omlott össze. Bezárul és kidob az asztalra.
Opera betegség lehet? Tapasztaltatok hasonlót?
-
F-ECT$
titán
válasz
Pinyo16689 #21701 üzenetére
Ezek nem szürkeimportos készülékek, simán csak az induláskori akciók kihasználása. (Amik mindenkinek elérhetőek.)
Egyébként meg a mai 500e Ft ér kb annyit, mint a P30 Pro megjelenéskori 330e Ft-ja. Sajnos.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #21694 üzenetére
Akkor javaslom nézz rá HA-ra
Itt egy link hozzá, ha nem találnád [link] és ezeken a vadonat új bontatlan készülékeken már fognak is valamennyit
"nem a kedvezményekkel kell nézni"
Jó tudom, Te már csak azért se használ kedvezményt
-
F-ECT$
titán
válasz
Pinyo16689 #21694 üzenetére
Miért ne lehetne kedvezményekkel nézni? Vagy te direkt szeretsz mindent drágábban venni, mint lehet
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #21684 üzenetére
Hát az S23 300-ért már vehető, szóval megértem, hogy nem láttál benne félmilliós "érzetet"
Ferenczi Áko
"Ugyan az mint az S22 Ultra..."
Ezt most viccnek szántad?
Üzemidő vs. S22 Ultra [link] nézd csak meg a sima alap S23-at? Valahogy nem értem az előző széria csúcs készülékének "teljesítményét"
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Pinyo16689 #21684 üzenetére
Ugyan az mint az S22 Ultra, csak nem olyan ívelt a széle. Pofás telefonok..
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Pinyo16689 #21629 üzenetére
Nekem több Huawei telefonom jött már vissza onnan: P30 Pro 2x,P40 Pro 1x, valamint egy Galaxy Z Flip 3 is. Kijelzőcsere, akksicsere stb volt mindegyik esetben. Hibátlan munkát végeztek.
-
Lalacs
csendes tag
válasz
Szia!
Garanciálisan csak a TMX van.
Én pont most jöttem ebből a garanciális dologból, én most pozitívan csalódtam bennük, szépen megcsinálták a telefont.
Egy dolog miatt mentem bele, a Huawei ügyfélszolgálat megnyugtatott, ha bármit is elcseszne a TMX akkor ők mindenben segítenek és végig nyomják az ügyet.
-
sajby
senior tag
válasz
Egyik fórumtárs éppen azt a műveletet kérte nemrég.Várjuk a visszajelzését
-
zkobee
újonc
válasz
Pinyo16689 #21589 üzenetére
Nekem sem jött meg. 144-et ír ki a rendszer.
-
Peace
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #21591 üzenetére
-
Peace
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #21589 üzenetére
Jelen.
-
Nikaré
őstag
válasz
Pinyo16689 #21401 üzenetére
Módosítok, pár percre "csengetett", hogy frissítsek.
-
F-ECT$
titán
válasz
Pinyo16689 #21414 üzenetére
Vagy veszel valami használtat 200k körül még 2 év garival.
-
knox83
senior tag
válasz
Pinyo16689 #21418 üzenetére
Halandó ember sosem fogja megtudni mi állt pontosan a háttérben, mondani azt mondanak amit akarnak. De biztos vagyok benne hogy az apple érdekében is történt a tiltás..
Az új oneplus jól néz ki de egy indiai videóban már az iszonyatos melegedésről beszélnek, az ujjlenyomat olvasó használhatatlan. Xiaomi 13 proval hasonlítják össze ami egyszer sem tévesztett a o+ folyamatosan. Kezdtem megbarátkozni a pixel 7 proval, de ott meg a kamera üveg berobbanás van porondon ráadásul a google leszarja a problémát és garanciába sem hajlandó cserélni. (még) -
norrberth
addikt
válasz
Pinyo16689 #21416 üzenetére
Egy tollvonással jól tönkre tették a Huaweit
-
norrberth
addikt
válasz
Pinyo16689 #21413 üzenetére
Én is imádom, le nem cserélném semmire.
Ilyen jó telefonom még nem volt.Azt nem tudom hogy a Huawei AppGallery ból ha elérhető lesz ugyanaz az app.
Akkor onnan lehet e majd használni tovább.
Hamarosan kiderül(#21414) Pinyo16689
Szerintem se kapunk újabb Android frissítést.HarmonyOS lesz? Ez mire lesz jó?
-
norrberth
addikt
válasz
Pinyo16689 #21408 üzenetére
-
Nikaré
őstag
válasz
Pinyo16689 #21408 üzenetére
Milyen újítások lennének azok?
-
Nikaré
őstag
válasz
Pinyo16689 #21401 üzenetére
Nekem még nem jelzett.
-
törölt tag
válasz
Pinyo16689 #20872 üzenetére
Erre mondják azt a jogászok, hogy a jogszabályok ismeretének hiánya nem ment fel a jogszabály betartása alól. [link]
-
törölt tag
válasz
Pinyo16689 #20868 üzenetére
Ahogyan utánad írták, újabb Android nem lesz. Ha lesz EMUI 13 ( a Huawei Central oldalán arra tippelnek, hogy lesz, de ez csak tippelés, a Huawei még semmit nem erősített meg azzal kapcsolatban, hogy mely készülékek kapják meg az új felületet)), akkor Android 10 alapú lesz (ahogyan az EMUI 12 is az). 2019-ben az amerikai cégeket eltiltották a Huawei-jel való kereskedéstől. A Huawei kapott egy ideiglenes engedélyt, amely 2020. augusztus 15-én lejárt és nem volt hosszabbítás. Így 2020-ban a P30 Pro még megkapta az Android 10-et. Az már rejtély marad, hogy milyen Android verziót kapott volna még a P30 Pro, ha nincs a tiltás.
Az, hogy a Huawei új Android verziót is kitol az új EMUI-val, azt jelentené, hogy a GMS-t (vagyis a Google szolgáltatásokat) el kellene távolítani a ROM-ból (maradna az AOSP). Ez elég problémás lenne jogi és szoftverfejlesztési és még ki tudja milyen szempontból is.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #20870 üzenetére
Elvileg új Andro alapokra nem érvényes csak a már határnapig kiadott verziókra, így új andro-ból kiesik a GMS csöcs az ember szájából. Persze szigorúan szvsz. ugyanis nem vagyok jogász
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #20868 üzenetére
GMS akkor sem lesz már benne, ha igen. Ez inkább a nagyobb probléma sokaknál
-
törölt tag
válasz
Pinyo16689 #20780 üzenetére
Szia!
A P9 jó telefon, nekem is volt. Annyi, hogy nem volt optikai képstabilizálás.
Létezik egy módszer, amelyikkel lehet a GMS appokat használni HMS készülékeken. Az AppGallery-ből le kell tölteni a GSpace nevű appot és azon keresztül lehet használni a korábban megszokott appokat. A családban van egy HMS tablet, azon futnak olyan alkalmazások, amelyek a Play Áruházban elérhetőek, de az AppGallery-ben nem. Sőt, a tablet még nyár elején HarmonyOS frissítést kapott, de még így is működik minden.
A trükk az, hogy amikor a GSpace-ben bejelentkezünk a Google-fiókba, a GSpace olyan eszköznek tünteti fel a HMS-es eszközt (telefon, tablet), amelyik még rendelkezett hivatalos GMS támogatással. Pl. az említett tablet P30 Pro-ként kért hozzáférési engedélyt a Google-fiókhoz.
A nagybátyám P40 Lite-ján is segítettem ezt beállítani és most már tudja használni az összes GMS támogatású appot.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Pinyo16689 #20757 üzenetére
P30 Pro előtt SONY XZ1 volt, míg a feleségemnek Huawei P10.
Akkor egy fos volt az akku, meg láthatólag nem akartak konkurálni a fényképezőgépes részlegükkel, a P10 softveresen elpicsázta.
Azóta ezeket tudtommal orvosolták.
Melegedni az átlagnál jobban melegednek, viszont a kijelző sík(ezt sosem fogom szeretni a P30ban, az utód egyenes lesz, az tuti), de nincs se lik, se notch. Az XZ1nek vaskos kávái voltak fent és lent, az azért erős volt, de ezeknek az újaknak minimális, de belefér így is minden. Egyébként 2017-es, apám használja azóta megelégedéssel(csak netezni a szobában) -
xcsabo
senior tag
válasz
Az imént néztem meg pont egy 1+ 9 pro-t. Tuti telonak tűnik.
-
F-ECT$
titán
válasz
Szoftveresen nagyon gyenge volt mindig is a Sony, és ahogy olvasom az új teszteket, ez a mostani telefonjainál is hiba.
Viszont a Pixel 7 Pro elhozta az első helyet a Dxomarknál. -
Bferibörs
addikt
válasz
Én sem tudom, 1x volt egy qurva drága sonym,hát jó sz@r volt,soha többet.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Pinyo16689 #20677 üzenetére
@mirci18
Örülök, hogy segíthettem!
Az előrelépés véleményem szerint a vidiózásban lehet látható, az ekkor még nemigazán ment a Huaweinek, emlékeim szerint a 4K 30 FPS nem nagyon van meg, hanem ennek értéke erősen hullámzó(lefelé). -
Sztyepadzso
őstag
válasz
Pinyo16689 #20663 üzenetére
Ezt itt többször leírtuk már, de gyors leírom.
Három lencserendszer van, azek között bármely, NEM PRO MÓD/RAW esetén az automatika vált, egészen egyszerűen azért, mert mindegyik lencserendszernek megvan az a minimum és maximum távolság amin belül éles tud lenni. Ez igaz nagy zoom és kis zoom esetén is. Azaz közeli tárgynál átvált a nagylátószögűre(figyeld a kis "zökkenést" a képen, és a vonalvezetés változását.) Ez fizika. Azt meg nem lehet beg@szni.
Ezt tudja a ToF szenzor alapján, viszont, ha a fényviszonyok kedvezőtlenek, akkor szintén nem fog átváltani a legalsó, 5× kamerára. Mert nem tudna értékelhető képeket lőni, mert olyan hosszú ideig kellene a fényt beengedni, hogy nem tudnád tartani egyenesen.
10 és az feletti zoom esetén már átvált, így 5× optikai és arra digitális nagyítás lesz érvényes. -
zsizsef
senior tag
válasz
Pinyo16689 #20663 üzenetére
Ez van nálam is.
-
törölt tag
válasz
Pinyo16689 #20612 üzenetére
Szia!
1. Ha behúzod oldalról a sávot, legalul van 4 kis négyzet, erre kell koppintani.
2. Ha ez megvan, akkor az alul lévő + jelre kell koppintani.
3. Ha ez is megvan, akkor fentről lefelé látod majd az éppen a sávon lévő appok ikonjait. Mindegyiknek a jobb felső sarkában van egy kis - jel. Ha erre rányomsz, az app lekerül a sávból. Hozzáadni pedig úgy tudsz, hogy a bal oldalon lévő appok közül a hozzáadni kívánt app ikonjára koppintasz egyszer.
4. Ezután az alul lévő pipára kell rányomni.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Pinyo16689 #20613 üzenetére
Félreérthetően fogalmaztam, ez privát telefon, cégesnek 2020-as Iphone SE van, Outlookkal, azon elöbb ott van az email, mint a PC-n a levél.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Pinyo16689 #20606 üzenetére
Köszi, és neked is, @bontabela73!
Egyszerű GMail appot használok, nem klienst( a frász jön rám, ha a cégnél az outlookban kell szopnom, egész egyszerűen nem vesz rá a lélek, hogy feltegyem).
Gyári klienst nem ismerem, nem használom.
Az Akkumulátor beállításokon belül, az alkalmazásindítás menüben hogy van beállítva a Gmail? Automatikus kezelés?
Kézi, és három pipa.
Az akku optimalizációnál nem engedélyezett.
Nem szoktam ezt birizgálni, azért idegesít ez most fel.
Egyébként van pofája a gmail app megnyitása után, ahogy az új emaileket gyorsan betöltötte, még nekem kidobni az értesítési ablakba, hogy jött emailem. Nem szégyeli. -
xcsabo
senior tag
válasz
Pinyo16689 #20430 üzenetére
Kezdődik.... Nagy tesó figyel..... Ezzel jár ha az állam beteszi a lábát.
-
realmadrid
aktív tag
válasz
Pinyo16689 #19597 üzenetére
Igen
-
realmadrid
aktív tag
válasz
Pinyo16689 #19595 üzenetére
Enyémben Voda és Digi kártya van jó ideje. Nem vettem észre semmi ilyet.
-
Nikaré
őstag
válasz
Pinyo16689 #19483 üzenetére
Szokott fennakadás lenni, ha
nem megfelelő az akku töltöttsége.
Próbáld másik alaplapi usb -re tenni.
Nekem soha nem sikerült usb3 -ról ilyet indítani (saját gépről van szó, tehát lehet egyedi ütközés) -
Nikaré
őstag
válasz
Pinyo16689 #19478 üzenetére
Nekem is két héttel korábban jelezte a HiSuit, mint az OTA.
-
balintka
addikt
válasz
Pinyo16689 #19461 üzenetére
Nekem sincs még...
-
Foose
addikt
válasz
Jelen!
-
xcsabo
senior tag
válasz
Jelen!
-
D4v3
őstag
válasz
Pinyo16689 #19426 üzenetére
Jelen, már legalább 4-5 napja.
-
subset
senior tag
válasz
Pinyo16689 #19339 üzenetére
Nekem se jött még. Szintén 174.
Vodás, 2019 szeptemberi -
balintka
addikt
válasz
Nekem is 174. Független euronics-es a telefon. 2020 júliusi. Nekem is mindig utolsóként jön a frissítés.
-
Foose
addikt
válasz
Nekem is 174. Épp pár perce néztem hogy van-e frissítés. Vodánál vettem régen.
-
Technoman
őstag
válasz
Pld nekem. Hivatalos helyen vásárolt (Euronics), független (!) 2020 májusi teló.
De én azért nem parázok, mert általában mindig legutoljára szoktam megkapni a frissítéseket. + ha jól emlékszem, én csak HiSuite-vel tudtam eddig is frissíteni, OTA-n még sosem jött semmi (talán csak 1x) -
xcsabo
senior tag
válasz
Pinyo16689 #17314 üzenetére
Nillkin sem rossz. Bár most vettem észre hogy a sarkojnál reped. Szűk a telóra.
-
törölt tag
válasz
Pinyo16689 #17027 üzenetére
Ma másodszor kérdeztem meg a Huawei ügyfélszolgálattól, hogy a márciusi frissítls a P30 Pro-ra késik vagy elakadt-e. Hasonlóan kitérő sablonválaszt kaptam, mint korábban.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Pinyo16689 #17015 üzenetére
Azért rengeteg dolog van, amit nem sikerült abszolválniuk, részben a saját rendszerük(bugok, lefagyások, stb), részben a rivális OS-ok(Google Appok) és nagy, de ezektől függetelen fejlesztők miatt(FB, WA, etc.). Ez inkább ilyen dejóvoltakádárrendszerben nosztalgia, és az ember arra emlékszik, hogy menniyre jó volt az élő csempés dizájn(az is volt), meg a kamera.
@knox83 Ha kézbe fogható lesz, akkor meglesem majd a SONY-t, mert nekem meg az jön be, onnan jöttem. Meglátom, mit fejlődtek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest