- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kenzoli
csendes tag
válasz
NoOne1976 #23704 üzenetére
A MC kártyákkal való fizetéshez nem feltétel a wallet-ben történő regisztráció, a Visa kártyákhoz viszont igen. A kártya-szolgáltatók (MC vs. Visa) felhasználási feltételei e tekintetben sem egyformák. (saját tapasztalat, banki informatikai osztály támogatói részlege által megerősítve)
-
-
Zoz
őstag
válasz
NoOne1976 #23488 üzenetére
Az a APKMirror-os nekem működik.
-
F-ECT$
titán
válasz
NoOne1976 #21488 üzenetére
Már 2020-ban is voltak olyan telefonok, amik itt-ott megverték, csak olyan nem nagyon, ami mindenhol. Főleg fotózás terén az éjszakai képességek és az 5x-ös optikai zoom még most is nagy szám. A kijelző felbontás és frissítési képessége már meghaladott, és még van pár terület, ami nem a csúcs manapság.
-
F-ECT$
titán
válasz
NoOne1976 #21485 üzenetére
Szerintem kb minden gyártó csúcs modellje jobb lesz már, szinte minden téren. Persze én se rohanok cserélni, még teljesen jó a sebesség, kamera, üzemidő, de ha a frissítések miatt elkezdenek mondjuk nem működni a bankos appok, akkor váltani fogok.
Az ár persze kérdéses, ahogy többször is írtam már én valami garis használt készülékre fogok hajtani.
-
knox83
senior tag
válasz
NoOne1976 #21361 üzenetére
Szia, silion. Nekem az van lassan 2 éve. Amiben nekem jobb mint a spiegen (volt az is) hogy az előlapi kameránál fent nincs kivágva így nem megy be a por.
https://silioncase.hu/collections/huawei-p30-pro-tokok/products/mandala-eco-kornyezetbarat-huawei-p30-pro-telefontok-fekete
-
törölt tag
válasz
NoOne1976 #19589 üzenetére
A Google Play-szolgáltatásokat először letiltottam, aztán a jobb felső sarokban rányomtam a frissítések eltávolítása opcióra (Beállítások > Alkalmazások > Alkalmazások > Google Play-szolgáltatások). Ezután előjött egy értesítés, hogy frissítsem a Google Play-szolgáltatások appot. Az eltávolítás előtti verzióra frissítette magát vissza. Azóta rendben van az akku merülése, illetve a Play-szolgáltatásoknak is volt frissítése. Előfordul, hogy amikor hosszabb ideig használom a telefont és ránézek az akkuszintre, azt látom, hogy alig merült. Lassan 2 éve lesz, hogy megvan a telefon, de nagyon jónak tartom az akku állapotát.
(Ha esetleg nem jönne fel az értesítés, hogy frissíteni kell a Play-szolgáltatások appot, meg kell nyitni valamelyik Google-s alkalmazást és akkor feldobja az értesítést, mert a Google-s appokhoz kell a Play-szolgáltatások app).
Korábban írtam, hogy nálam a Spark Email app-pal kapcsolatban jelzett az Optimizáló, hogy az app túl sok energiát fogyaszt. Tegnapelőtt jött egy frissítés a Spark-hoz, azóta nincs ilyen értesítés.
-
F-ECT$
titán
válasz
NoOne1976 #18391 üzenetére
A készenléti fogyasztásnak a 2% / óra nem olyan rossz. Nem is jó, de ha 2 sim van benne, gyenge a térerő, sok app ébresztgeti a telefont, stb, akkor bőven lehet ennyi.
A másik példádban a készenléti fogyasztásod lehetett kb 15%, a YT óránként eszik 6-10%-ot, szóval kijön a matek ott is
-
-
törölt tag
válasz
NoOne1976 #18283 üzenetére
Alapból az Eszközök nevű mappában kell lennie a Névjegyek ikonnak. A Tárcsázó/Telefon appban is elérhetőek a névjegyek, alul a középső ikon.
Ha nincs meg az Eszközök mappában sem a Névjegyek ikon, akkor esetleg egy gyári visszaállítás visszahozza (ahogyan a fentiekben említett multi-window menüpontot is visszahozta).
-
eversman
tag
válasz
NoOne1976 #18084 üzenetére
Szerintem cserélhető külön, a kijelző biztos maradt a régi, mert rajta volt az ótvar fóliám...
A másikon akartam hangerő gombot cseréltetni, ott viszont az a kaland, hogy a gomb egyben van a kerettel, a keret meg a kijelzővel, így az kb 65K lenne. Annyit azért szerintem nem ér, majd keresek rá valami megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest