- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
spileraaa
senior tag
válasz
Tutu7030 #23146 üzenetére
Én 267 ezer forintért sikerült meg vegyem újonnan bontatlanul. Hivatalos forgalmazótól vásárolta aki eladta bérlet hosszabbításra az Orange -tol ö 230 ezer forintért vette vagyis nem sokat rakott rá pluszba.
Tényleg nagyon hasonló mint a Huawei én mate 20 pro váltottam rá. Eddig egyetlen negatívum talán hogy nincsenek belföldről hozzá minőségű tok és fólia pl Spigen és mindent az alirol kell beszerezni tokot azt sikerült 2 is ami elég jó de fóliát eddig nem sikerült.
-
knox83
senior tag
válasz
Tutu7030 #22281 üzenetére
Számomra a honor algoritmusa nagyon nem szép. Nekem jobban tetszik a p30 pro.. Nézd meg a házak tetejét közelebbről, olyan digitális, éles rajz szerű valami. Nagyon nem szép. De ez csak az én véleményem. Ennyi pénzért ez lofax.. És ha megnézed a p60 prot vagy a mate 50 prot ott ezt nem fogod látni. Csak hat ott meg tudjuk mi nincsen..
-
Macika66
őstag
válasz
Tutu7030 #19602 üzenetére
Nem értelek. ELŐRE honnan lehet tudni, hogy kibírta VOLNA a jövőben bekövetkező esést a kijelző?
Hát akkor ne rakj rá semmit, ha nem érted a védőüveg szerepét.
Csak aztén ne sírj, ha összetörik mégis a kijelződ, 80 rugóért vállalják a cserét, benned meg végig ott motoszkál a kis ördög, hogy VAJON akkor is összetört volna a kijelző, ha van rajta védőüveg????
Egyebekben az UV-ragasztós és az ún. FullGlue edzett üvegek ugyanazt tudják védelemben, csak a FullGlue-t nehezebb felrakni buborék és pormentesen, mint a folyadékból UV hatására megszilárduló ragasztósat.
A kijelzőre TÉNYLEGES védelmet csak ezek a fajta üvegek adnak...
De ezen üvegek sem csodaszerek, eshet akkorát és olyan szerencsétlenül a a telefon, hogy védőüvegestől, kijelzőstől, mindenestől törik minden.... -
-
rolandrepasi
tag
válasz
Tutu7030 #17745 üzenetére
Szia!
Nekem is ezt mutatja, de közben minden okés. A facebook,instagram,whatsapp,messenger világ szinten meghalt... Itt ott amott... Nem tudom nem e annak van hozzá köze valami úton módon. Vagy a google is kínlódik... Passz. Tesóm p40 liteja is ezt csinálja, feleségem mate20 pro ja is... Lehet a huawei-nél is van valami...Lehet megtörtént a mostanában rebesgetett pólusváltás... De lehet ez is a covid miatt van...
-
Technoman
őstag
válasz
Tutu7030 #17339 üzenetére
Ezt most nem értem. A te általad betett kép pontosan megegyezik, a cca 1 órája regisztált telóm képével, azaz -értelmezéseim szerint- mivel már reggeltem a + garira, így a telómat már nem tudom másodjára is "táncba vinni".
A promóter valami olyat mondott, hogy az IMEI/gyári számmal lehet más eszközöket (pld az én Watch GT-met) reggelni a +garira.Frissítés: A Live Chat-en feltettem a kérdést. A köv. választ kaptam: "A garancia kiterjesztést csak okostelefon felhasználók vehetik igénybe, a kampány többi részében egyéb eszközzel is részt vehetnek a felhasználók"
-
törölt tag
válasz
Tutu7030 #15857 üzenetére
Így van. Az EMUI 11-re frissítés után is működik még a 10.1 hívűsrögzítő. Viszont, ha esetleg gyári visszaállításra kerül sor vagy valami miatt el kellene távolítani a hívásrögzítőt, a 10.1 verziót már nem lehet visszarakni, nem települ az app, csak az új, 11-es verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Formula-1
- Everest / AIDA64 topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged