-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bontabela73
aktív tag
válasz pontyos #19510 üzenetére
Szerintem mókolás (bootloader nyitása, rootolás) nélkül nem nagyon lehet eltávolítani. Ha csak nem ADB Díebugging-gal és parancssorral nem (persze ez csak elrejti a felhasználó elől az appot, factory reset után ott lesz megint). Egy ideje már külön ikon van a Cloud-nak, korábban a Beállításokban, a Huawei ID-n belül lehetett elérni.
A Cloud az EMUI 5.1-nél jött be, 5 GB ingyenes tárhely jár vele. A Biztonsági mentésnél nincs olyan opció, hogy ne legyen ilyen. Ha sok adat van (appok mellett mondjuk média vagy dokumentumok is), manapság az 5 GB hamar elfogy hetente történő mentés mellett.
A mentés csak akkor történik meg, ha be van kapcsolva a wifi. Ha meg nem kapcsolom be a wifit, akkor egy idő után elkezd nyavalyogni, hogy x napja nem volt biztonsági mentés. Eleinte idegesített egy kicsit, próbáltam én is rákeresni, hogy ki lehet-e valahogy kapcsolni, de most már nem foglalkozom vele. Néha ránézek és ennyi.
Da pacem, Domine!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest