- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
knox83
senior tag
válasz
ZPKing #22496 üzenetére
Igen, annak én is örültem volna ha kicsit kisebb de sajnos ez van. Egy s23 ultrahoz képest még így is "kecsesebb". Szerintem 40 fokban folyamatos kamera használat mellett nincs az a telefon ami ne lenne forró..
Végül eladtam a p30prot 90 ezerért (pedig nem akartam) a honort meg 340ért vettem, így ki lehetett bírni.. -
-
AtHoS
nagyúr
válasz
ZPKing #21839 üzenetére
Wi-Fi -> Egyéb beállítások -> Wi-Fi+ is be van kapcsolva?
Talán ez adná, ha wifi-re van csatlakozva, de azon nincs internet hozzáférés, akkor auto mobiladatra vált
szerk.
Egyébként biztosan így kell a kapcsolatot létrehoznod, hogy a kocsi adja a HotSpot-ot amire kapcsolódsz a telefonnal és nem fordítva, amikor is a Telefon által létrehozott HotSpot-ra kapcsolódna a kocsi fejegysége?
Én eddig az utóbbival találkoztam, igaz ott a fejegység nem volt önmagától net képes
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
ZPKing #19544 üzenetére
Eddig itt szerintem csak te jelentkeztél ezzel a problémával, és reméljük, hogy nem lesz ebből itt napi téma(bocs).
De utánaolvasva az angol ( 1, 2, ) német (1) fórumokon, többekkel megesett már. Említik, hogy a telefon beépített ellenőrző-programját használhatod az esetleges hardverhibák kiszűrésére, de jellemzően a semmi sem oldotta meg, csak ha a hívás létrejöttekor ki- és bekapcsolták a hangszórót. Ami élhetetlen, tény.
Írta valaki, hogy ez egyik lapos kábel cseréje orvosolta a hibát(ezen) .
Elviekben(bocs, ha valamit rosszul betűzök, csak emlékből írom) a Wlancall, Volte, 2g/3g,LTA, Wipe Catche, Factory Reset nincs hatással rá(mármint nem javul meg) Se az EMUI 12 telepítése.
Remélem, hogy valahogy szerencséd lesz, és valaki kitalál valami okosat. -
Ernesst
aktív tag
válasz
ZPKing #19448 üzenetére
A helyedben előbb kipróbálnám a SIM-et másik készülékben. A másik, hogy helyhez kötött-e a jelenség, ugyanott (pl. otthon, vagy munkahely adott irodája) lép-e fel a hiba? Mert ezzel kizárható lenne a szolgáltatásbeli probléma. Esetleg egyeztess is a szolgáltatóval. Addig nem resetelném a telefont, ha nem muszáj.
-
Nikaré
őstag
-
-
andor80
senior tag
Szia!
Egyrészt a Portré mód fotóknál használja.A gyári AR mérés is használja
És két nagyon érdekes nekem hasznos app is ami TELJES mértékben használja/kihasználja a Tof szenzort:
[link] -Ez egy frankó éjjeltátó kamera ToF alapon
[link] -Ő pedig egy3D scanner.Remélem a későbbi Huawei modeleken nagyobb felbontású lesz a ToF kamera mert rengeteg lehetőség rejlik benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest