- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Google Pixel topik
- Magisk
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacccca87
addikt
válasz
Nikaré #23663 üzenetére
De most érted, ha tudják hogy a 11 től régebbi Android verziókkal gond van és nem is akarják megoldani akkor miért 5-öst határoznak meg minimum elvárnak, miért nem a 11-et?
Ha így tennének akkor azt mondanám hogy ok, nem érem el a szükséges szintet, nem hőbörgök a hibás működés miatt, mert nem is tudom telepíteni.
-
válasz
Nikaré #23323 üzenetére
LG G2 megjelent 2013 szeptember, megvettem október-november körül még frissen, nagyon jó volt, és jó áron is volt. Talán 130 körül vettem, a többi flagship ugyan ezzel a Snapdragonnal majdnem 200 volt.
Mikor eltört a családból kaptam kölcsön egy Sony Z3 Compactot egy időre
Mate 10 Pro megjelent 2017 október, megvettem 2018 szeptember, ez már elég késői vásárlásnak érződött, már jött a Mate 20 Pro pár hétre rá.
P30 Pro megjelent 2019 március, megvettem 2020 szeptember, ez már egyértelműen szinte túl késői vásárlás volt, bár jó telefon volt végig, a kezdeti agyonhájpolt agyontámogatott flagship időszakot nem tudtam egyáltalán kiélvezni. -
Technoman
őstag
válasz
Nikaré #23277 üzenetére
NEM, semmi ilyet nem csináltam. Igaz, ez a Spigen egy kétrétegű tok ( van egy vékony gumiszerű és egy erős, TPU része), de ahogy mondtam az előző években uezzel a tokkal, az NFC fizetés működött, mint a kisangyal. Csak az utóbbi időben "arcoskodik" (Tesco-ba pld ide-oda kell mozgatnom, míg a Wallet kipipálja a tranzakciót.)
Két ok lehet:
1. MBH kártyám van digitalizálva
2. Az van, amit a kocka kollégám mondott. Szigorodtak a szabályok vagy a terminálok egyre sz@rabbak. Ő sem mindig tud Apple Watch-al fizetni, csak, ha a terminál mellé teszi, nem pedig ha fölé (?) -
Tutu7030
veterán
válasz
Nikaré #22962 üzenetére
Az az uv reagens ragasztó. Képernyőt megtisztítod, a ragasztót a közepére rányomod majd a fóliát/üveget ráteszed óvatosan, hogy a ragasztó egyenletesen elterüljön. Vigyázz, hogy ne kerüljön be olyan helyre, ahová nem való! Ami kifolyik, azt töröld le rögtön. Utána jöhet a led lámpázás x ideig. De ennek a készlethez kapott leírásban is ott kellene lennie. A youtube-on találhatsz videót is, hogyan csináld.
-
szemesi69
addikt
válasz
Nikaré #22759 üzenetére
Xiaomi, utáltam mindig, most az van jelenleg. 2 hétig utáltam, miután megvettem, aztán ráéreztem a menü rendszerére, most azt mondom nem is rossz. Redmi note 12 pro a nevezett. Nekem bőven elég, itt még jár a töltő fej és tok is járt hozzá. Üzemidő a p30 pro szintje, kamera is bőven jó. Ha ragaszkodsz a felső kategóriához, nézz be a xiaomi 13 topikjaiba, nagyon jó tapasztalatokat írnak, főleg a kameráról. Volt honor 50-m is, teljesen jó az is a 90-ről is jókat írnak. Szóval vannak jó lehetőségek aránylag jó áron, szóval hajrá
-
Diokhan
addikt
-
Diokhan
addikt
válasz
Nikaré #22717 üzenetére
Nos, kész a műtét. A legnehezebb (vagy inkább legmacerásabb része) a dolognak a régi ragasztó eltávolítása volt. Hálistennek ebben is ver-D kábel volt, simán beilleszkedett a helyére, bár az alsó töltőport melletti csatlakozó kicsit kérette magát, de végül az is a helyére ment.
A régi ragasztó eltávolítása után a hátlapot nagyon alapos por és szennyeződésellenőrzés után simán vissza lehetett helyezni a helyére, majd a telefont betettem két közepesen vastagon összehajtott rongy közé és rátettem egy fazék vizet, ezzel a ragasztás után kb húsz percig súlyoztam a telefont.
Bekapcsolás után (még a hátlap visszatétele előtt nyilván ellenőriztem ezeket) a mikrofon újra működik, az ujjlenyomat olvasó is újra működik, és azonnal jött is egy frissítés az EMUI-ra, ami jelenleg még települ. A műtét sikeresnek mondható -
Sztyepadzso
őstag
válasz
Nikaré #21980 üzenetére
Spigen csinál ilyet, de nekem rossz tapasztalatom volt csak vele, mert az üveg nem mindehol tapad, csak a széleke, ezért van egy rés a kijelző és közte.
Emiatt viszont kopog, üveg az üvegen, amikor pl duplakoppal ébreszted, de a sima tapicskáláskor is előjöhet ez a zavaró hiba.
@#21978 zsoca929
A spigen a spigennel működik legjobban, ott biztos, hogy nem lesz nagy a fólia a kereten belül. Ha tudsz szerezni, és eddig meg voltál vele elégedve, akkor én azt javaslom. -
Pinyo16689
senior tag
válasz
Nikaré #21864 üzenetére
Nálam még azt sem dobta fel... Türelmes vagyok amúgy, de azért na...
Más:
Akkumulátor állapot monitorozásra használtok valamilyen alkalmazást? Csak mert most cserélték akkumulátort garanciában, és az Accubattery 2310 mAh számított kapacitást mutat... Jó, második töltés a csere óta, de akkor is furcsa.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Nikaré #21312 üzenetére
Social media(Facebook, Messenger) ugyan úgy működik mint a P30 Pro-n. A gyári email programhoz hozzá lehet adni a Gmail fiókot, annyi különbséggel hogy legkorábban 25 perces szinkronizálást lehet beállítani rajta, de az legalább stabil. Nekem volt, hogy a Gmail program fél napig nem jelzett, de ez a program hibája volt P30 Pro-n..
-
-
njnl
aktív tag
-
tal-garius
aktív tag
válasz
Nikaré #20300 üzenetére
Őszintén? Én semmit nem vettem volna, azért is vittem aksi cserére márciusban. Ez a Samsung van amiben jobb, de van amiben rosszabb és ugye 3 év min dif a kettő készülék közt ami elég vicces. Rohadtul sajnálom a Huaweit, simán világelső lenne telefonok terén csak hát a nagyhatalom közbe szólt. (Persze iphone szárnyal, megannyi kémkedéssel a készülékeiken.) Összehasonlítást majd írok persze, de ahhoz jobban ki kell ismernem a készüléket.
-
-
G.Krisz91
csendes tag
válasz
Nikaré #20154 üzenetére
Ez a mai napi emailemre a válasz.
Kedves Krisztián!
Köszönjük türelmét.
Megkeresésével kapcsolatban az alábbi információt kaptam:
Az Ön által tapasztalt kellemetlenség a kamera AI mód funkció használatával nincs jelen.
Javasoljuk ennek a funkciónak a bekapcsolását, továbbá a fényerőszabályozás automatikusra állítását is.
Természetesen, ha bármilyen egyéb kérdése van írjon nekünk bizalommal! -
AtHoS
nagyúr
-
Occon adom
aktív tag
válasz
Nikaré #19761 üzenetére
Megírtam már párszor, a Huawei a telefont a francia piacra gyártotta és adta el az ottani márkaképviseletnek, vagy a disztribútornak.
Francia régiós a telefon, hogy írjam érthetőbben?
Onnan került Magyarországra, a készülék értékesítésre.
[kép] a telefon sorszáma szerinti garancia
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged