- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bjørgersson #5723 üzenetére
-
castiels
addikt
válasz
Bjørgersson #5723 üzenetére
meg akarják csinálni, nem jelenti azt, hogy meg is tudják, de igen fő az optimizmus.
Nincs rá szükségem, mert nincs olyan készülékem, nem értem miért kellene azt írnom, de akkor biztos más átlag user megtudja csinálni. No problem.
-
válasz
Bjørgersson #5721 üzenetére
Már amennyiben a “másoknak” egy igen kis halmaz a telefont vásárlók közül.....
-
castiels
addikt
válasz
Bjørgersson #5557 üzenetére
-
Pompi
nagyúr
válasz
Bjørgersson #5357 üzenetére
Kinek mi. Nekem eszembe se jutna kikapcsolni a javaslatokat. Szépen megtanulta a szavakat amiket használok és 1-2 karakter begépelése után szépen felajánlja ami kell. Én szeretem, de persze kinek a pap, kinek a paplan.
-
Mattb
senior tag
válasz
Bjørgersson #5357 üzenetére
Köszönöm! Ez lett belőle :)
-
laaceee98
tag
válasz
Bjørgersson #5338 üzenetére
Szerintem itt fogok hamarabb választ kapni. Abban a topikban írtam, hetek óta, senki rá se bagózik mivel halott a topik. Kb három havonta tesz fel valami hozzám hasonló szerencsétlen egy kérdést, de egyikre sem érkezik válasz.
Ezért írtam ide, de előtte természetesen az erre kiírt topikban próbálkoztam.
Mindenesetre köszönöm szépen az építő jellegű hozzáállást.Amennyiben ekkora gond, hogy ilyen jellegű segítséget kértem itt és nem fér el attól az 5 soros kommentemtől valaki kérem a moderátort törölje.
-
kuk@c
tag
válasz
Bjørgersson #5269 üzenetére
Gondolom új lenyomatot az ujjaimról "új lenyomat" olvasóval lehet készíteni.
@mouzrr
hetente csinálom, de már kezdek beleunni. -
castiels
addikt
válasz
Bjørgersson #5265 üzenetére
Ezentúl bárki, bármilyen helyesírási hibát vét felhívjuk rá a figyelmet?
Vagy csak ha sorozatos és több fórumtársnál is előjön? Picit túl van ragozva, leírta a fórumtárs, így dobta fel neki a billentyűzet, de amúgy ismeri a "rendet".
-
szemesi69
addikt
válasz
Ez nem olyan veszélyes hiba
A facén vannak olyanok, hogy Grétsy tanár úr, sírva olvasná
Más nekem is megérkezett reggel a frissítés, tetszenek az újdonságok.
-
mouzrr
őstag
válasz
Naprakész mintázatokat olvas le, de sokaknak nem jól működik
@kuk@c
Próbáld felvenni újra az ujjadat! -
törölt tag
válasz
Úgy látom rajtam kívül még jópáran beleesnek ebbe a hibába
-
castiels
addikt
válasz
Bjørgersson #5262 üzenetére
-
válasz
Bjørgersson #5217 üzenetére
Flottások vagytok? Akkor ti alapból kapjátok a kedvezményeket olcsóbb tarifával. Nekem két s-es, egy m- eső és egy hellodata előfizetéssel havi átlag 23 ezres számlával semmi ügyfélmegtartó kedvezményt nem adnak, igaz még csak 20 éve vagyok előfizetőjük. De azt hiszem a lapont-ot már nem várom meg, átviszek mindent a téhomályhoz.
-
szemesi69
addikt
válasz
Bjørgersson #5220 üzenetére
Persze, hogy nem gond, hajrá
Minél több infó kerül bele, annál jobb, és bízzunk benne el is olvassák
-
kp78
addikt
válasz
Bjørgersson #5220 üzenetére
Majd ha kész leszel ezzel az összefoglalóval és telefont cserélnél, válts P30 pro-ra, és csinálj ott is egy jó összefoglalót. (P20 pro-hoz anno nagyon jót készítettek)
-
Exian
addikt
válasz
Bjørgersson #5217 üzenetére
Jah értem, bocs, félreértettem először. Azt hittem azért vetted csak így, mert így független készüléket kaptál.
Én sem értem tényleg. A lényeg: 2db telefon részletre (Mate 20 Lite és a feleségem Samsungjára) + a két előfizetésre ÖSSZESEN fizetek havonta 10-12 ezret. Tehát a 2 telefon törlesztője, a 2 előfizetés havidíja sem haladja meg összesen a 12e Ft-ot. Ez nem olyan vészes. Ráadásul mindkettő most fog lejárni, ezért is ugrottam bele most a P30-ba. Anyumnak meg tökéletes lesz a Mate 20 Lite-om, hibátlan, karcmentes, 0 perctől fogva az okostokban használtam.
-
szemesi69
addikt
válasz
Bjørgersson #5211 üzenetére
Bárki megteheti, akár te is. Leírod aztán jelzed egy moderátornak, hogy tegye bele. Mivel nincs topik gazda, így szerkeszteni nem lehet, csak a ph. moderátorai tudják. Ha lesz időm össze hozom
Csak elkeserítő, hogy hiába van, mert nem olvassa senki
Voltam többször topikgazda, de ezen okból lemondtam róla, így saját blogba szoktam írni, aztán néha betetetem. A saját oldalamon, majd megcsinálom ha lesz időm, aztán meglátjuk
-
Exian
addikt
válasz
Bjørgersson #5213 üzenetére
Persze, nyilván így is lehet nézni, hogy kötődés nélkül megvehető ugyananyiért, és akkor nincs hűség. Ez is igaz. Ugyanakkor ennyit egyösszegben MOST nem akartam kiadni rá, meg ahogy írtam, nekem órával együtt olcsóbb úgy 30-40 ezerrel így, mintha megvenném valahol. Így meg már akkor miért ne?!
De hovatovább, ha már szóba került: tudja e valaki, hogy a Telekom, amit küld, az független? Nem mintha sokat számítana, mert amúgy is T-s kártyával használom majd, de azért érdekelne. Mert ezekszerint, ahogy írod, a Telenornál függő verziót adnak?
SZERK: rákerestem itt, azt írjátok, hogy csak függetlent ad mindhárom szolgáltató. Ez akkor is így van, ha előfizetéssel veszi az ember, vagy csak ha valaki a telefont veszi, előfizetés nélkül?
-
sch_a
addikt
válasz
Bjørgersson #5208 üzenetére
Köszi a válaszokat! Pont ezért volt gyanús, hogy ezek valószínű szürke importos darabok.
Az összefoglalót pedig túl felületesen futottam át, bocs! -
snorbi82
senior tag
válasz
Bjørgersson #5203 üzenetére
Értem én, csak a Mate9nél hozzá szoktam, hogy elsők között kaptam.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #5185 üzenetére
Igazság szerint SzkTim vetette fel a problémát, én csak sodródom az árral!
De kipróbáltam amit írtál, újra engedélyeztem a Google appot és utána valóban ki lehet kapcsolni az asszisztenst végleg! Megint okosabb lettem, köszi neked is!
-
szemesi69
addikt
válasz
Bjørgersson #5185 üzenetére
Megnéztem, ez nekem is új
De kinyírja teljesen
-
snorbi82
senior tag
válasz
Bjørgersson #5163 üzenetére
Nekem is. Majd két hét múlva megkapjuk!
-
castiels
addikt
válasz
Bjørgersson #5163 üzenetére
Telenornál vetted?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Bjørgersson #5161 üzenetére
A támogatás appban sem?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Bjørgersson #5134 üzenetére
Baromira
eddig elég volt a hold ikon is meg a zárképernyőn megjelenés.
-
korpicschess
veterán
válasz
Bjørgersson #5125 üzenetére
Nem tudom sajnos, nekem ki vannak kapcsolva a hangok, telefon is mindig rezgőn, szeretném így hagyni.
-
korpicschess
veterán
válasz
Bjørgersson #5122 üzenetére
Példa: meg van nyitva Facebook, Galéria, Youtube, ebben a sorrendben. Át tudsz swipeolni direktben ha a Galérián vagy a Facebookra, illetve a Youtubera is, megfelelő irányban.
Ugyanaz, mint az Apple 4 ujjas gesztusa iPaden mondjuk. -
szemesi69
addikt
válasz
Bjørgersson #5070 üzenetére
Mivel nem hivatalos lista, és elírás is lehet, a c431 amit vegyünk alapul, mert a miénk az, én még c432- s p30- t nem láttam. Ha van is az teljesen más régiós lehet. A tiéd független a szoftver verzió szerint is. A szolgáltatói build az más lenne, pl. telekom c150, voda co2, telenorra nem emlékszem az nem volt nekem soha.
-
szemesi69
addikt
válasz
Bjørgersson #5062 üzenetére
Rajta van a listán, én is csak azt tudom mondani, amit te is látsz. Ha a build szám szerint független c431 mint ahogy az enyém is, telekomnál vettem, vodás kártya is van benne. Akkor a lista szerint június közepe.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #5062 üzenetére
Valamikor júniusban
-
manokaki
addikt
válasz
Bjørgersson #5049 üzenetére
Én megcsináltam ugyanezt ,néma rögzitéssel , de visszaugrott alapbeállitasra mindig..
-
manokaki
addikt
válasz
Bjørgersson #5045 üzenetére
Facebook messenger hiba szerintem..
-
manokaki
addikt
válasz
Bjørgersson #5042 üzenetére
Nem fog sikerülni , akarmit csinálsz , nekem csak ugy sikerült ,hogy egy régebbi messenger apk-trttem fel és nem frissitem , annál lehet némára állitani és nem allitja vissza.
-
kp78
addikt
válasz
Bjørgersson #4978 üzenetére
P20 pro-ból húzva az adatokat vmelyik beállítást is bepipálva nekem áthozta a WiFi kódokat.
De nem tudom, mi volt már. Rendszer beállítás talán.Meg Huawei-ből Huawei-be költözés. Lehet Samut nem annyira szeretné.
De rendszer beállítást sosem szoktam másoltatni, csak kíváncsi voltam, és nemsokára ha felteszem a 10.0-át akkor úgyis csinálok egy visszaállítást.
Szerintem néha jobb kipucolni azt a sok WiFi adatot is, épp megnéztem én is, mik vannak nekem is elmentve.
Azt a 10-15 gyakori WiFi-t majd begyűjtöm újra. -
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #4975 üzenetére
Egy dolog eszembe jutott, a Phone Clone-nal nem tudtam áthozni az eddig elmentett Wi-Fi hálózatokat az A3-ról. Van erre valami mód, hogy ne vesszen el az évek alatt összegyűlt rengeteg elmentett Wi-Fi hálózat adata?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Bjørgersson #4966 üzenetére
Te tudsz valamit!
Nekem pl a gyári ikonok unalmasak voltak, és nagyon jókat lehet találni a témában. Nekem teszik, hogy egyedi így a telóm. -
kp78
addikt
válasz
Bjørgersson #4968 üzenetére
A halálom, mikor egy társaságban jönnek a messenger/viber üzenetek, és senki sem tudja, h éppen kié.
Mert mindenkinek hallania/tudnia kell, hogy te éppen milyen csevegőalkalmazáson keresztül tartod XY-nal a kapcsolatot, és ne akarj már különbözni. -
törölt tag
válasz
Bjørgersson #4946 üzenetére
A telepítés tovább tart mint a letöltés
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #4941 üzenetére
A méret nekem nem számít (vagyis igen de ez nem ide tartozik
) mert wifin kb 2 perc alatt lejön.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Bjørgersson #4943 üzenetére
Jól gondoltad, de inkább mint egy miui frissítés. Volt, mikor sima frissítésre is kaptunk ekkora csomagot. A miért jó kérdés....
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Bjørgersson #4941 üzenetére
A 10-es droid is ilyen nagy telepítő csomagot kapott, ez meg egy új emui verzió.
-
kp78
addikt
válasz
Bjørgersson #4931 üzenetére
Xiaomi Redmi Note 7-ről gond nélkül "költöztetett" mindent, amit kellett.
-
kp78
addikt
válasz
Bjørgersson #4927 üzenetére
A rajta lévő >>Phone clone<< is meg kell, hogy oldja ezt.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Bjørgersson #4927 üzenetére
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.riteshsahu.SMSBackupRestore
SMS, híváslista egyaránt.
-
juuzer
addikt
válasz
Bjørgersson #4851 üzenetére
Nekem ilyen tokom van, igaz Edigitalban vettem, de szerintem full gyári. :)
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Bjørgersson #4873 üzenetére
+1
itthon vízbázisú ablakmosó + mikroszálas törlő illetve mostanában, ha városban kellett mászkáljak gyógyszertári 3%-os hydrogénperoxid-dal átitatott papírzsepivel törlöm teljesen át a képernyőt+tokot elöl-hátul+oldalait
-
laszlolczka
őstag
válasz
Bjørgersson #4851 üzenetére
A logó rajta van,valószinű.Szerintem kérdezz rá(az a biztos).
-
trebrona
nagyúr
válasz
Bjørgersson #4789 üzenetére
Nagyon régen azok, annyira, hogy hivatalos szerviz is.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Bjørgersson #4787 üzenetére
Sztem benne voltak már régóta....
-
Zso83
tag
válasz
Bjørgersson #4720 üzenetére
Szia!
Nagyon halványan, de az enyém is sárgulni kezdett. Ezek sajnos mind besárgulnak egy idő után.
-
Ellia
addikt
válasz
Bjørgersson #4720 üzenetére
Mindegyik műanyag toknak ez az átka...
-
laaceee98
tag
válasz
Bjørgersson #4312 üzenetére
Nehéz lett volna
haha
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #4253 üzenetére
Igazából mindkét felületnek van előnye, hátránya. Nekem a 9.1-ből a rendszer szintű sötét mód hiányzik, viszont a hívásnapló kezelés sokkal jobb, a telefonkönyv is szebb, meg úgy a megjelenése is. Feltettem a hívásrögzítőt mellé, ami ugyan működik EMUI 10 alatt is elvileg, de kitudja meddig... Sajnos biztonsági frissítést külön nem kap.
Azt nem mondom, hogy örökre ezen maradok, de egy ideig igen.Szerk.: az értesítéseket elfelejtetettem még említeni. Nálam bugos volt 10 alatt, 9.1-en semmi gáz.
-
Madoc
veterán
válasz
Bjørgersson #3946 üzenetére
Van.
-
Madoc
veterán
válasz
Bjørgersson #3943 üzenetére
Van,a pénzedért kapsz támogatást. Vagy nem.
-
Madoc
veterán
válasz
Bjørgersson #3939 üzenetére
Nem ezt vártam a jelenlegi csúcsuktól. Oneplusnál a 3 éves készülékem is friss volt ,azért. Lassan egy éve lesz nálam de nem fogok ehhez hozzászokni.
-
laaceee98
tag
válasz
Bjørgersson #3894 üzenetére
Persze sima független tech boltokban is lehet jó árban találni. Olyan helyen is, ahol nem csak az ár korrekt, hanem még hivatalos Hüvely partner is az adott üzlet, tehát 2 éves fullos garit is kapsz vele.
Én csak a saját példámat mondtam, 130-ért megkaptam, a hűséget amúgy is "vállaltam volna", ha vásárolok, ha nem, mert így is úgy is ezt a szolgáltatót használom ezzel az előfizetéssel. A készülék egyébként független, tehát ez sem szól bele a dologba. (az én esetemben legalábbis a Telekomtól vásárolva független P30-at kaptam).
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Bjørgersson #3898 üzenetére
Euronics boltban most 150e, az 2 év gyári garis! [link]
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Bjørgersson #3894 üzenetére
Mindegyik szolgáltató független készüléket ad....ha meg 1 összegben kifizeted, akkor hűség sem kell.
-
laaceee98
tag
válasz
Bjørgersson #3877 üzenetére
Nem tudom milyen szolgáltatónál vagy (?).
Én telekomos vagyok, nem egy extra nagy előfizetéssel...
Hűséggel+online kedvezménnyel 132-ért vettem meg tőlük a P30-at.Szerintem ezt a fajta szolgáltatói árazást nem igen fogja verni egyik üzlet sem.
Egyrészt emiatt érdemes szolgáltatótól, másrészt meg mert a fent már beküldött listán is szerepelnek (tehát hivatalos viszonteladókként adják 2 éves gyári garival).Summa summarum szerintem egy ilyen mobil 130 ezerért 2 éves hivatalos garanciával nem rossz üzlet, és ahogy néztem egyébként mindhárom nagy szolgáltatónál kb. ilyen árban vannak. (egy átlagos csomagra vállalt hűséggel kb 130-140 között elhozhatók).
-
szemesi69
addikt
válasz
Bjørgersson #3875 üzenetére
Szia!
Ha nincs ezen a listán az üzlet, akkor nem venném meg [link]
A linkbe lévő listán a hivatalos viszont eladók vannak, ahol gyártói garanciát kapsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola edge 40 neo - makulátlan, ár-érték bajnok
- Csak Pénteken Honor Magic V2 16/512 GB - purple lila - hibátlan + gyári magic toll (pen)
- 1 hónapos Galaxy Z Fold 7 512Gb + ajándék
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 65e
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest