- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
válasz
Lackooo84 #6960 üzenetére
Nem azt linkeltem ami utánad íródott....
de te vagy az aki itt kapischeolgatsz...
Nem volt még csak szó sem az android 11-ről, de beszólsz, aztán kioktatsz. És ennek semmi köze a moderátorságomhoz, követem a topikot és nem értettem, hogy miért írod azt ide be. De még utána is próbáltad elmagyarázni. Kapisch?! -
válasz
Lackooo84 #6953 üzenetére
Jogosan várják a hivatalos gugli droid 11-et, mert a tiltással kapcsolatos gugli kommunikáció az volt, hogy 2019 augusztus előtt gyártott Huawei telefonok ( P40 szériánál korábbiak) továbbra is minden támogatást ( értsd, új főverziók, biztonsági frissítések) megkapnak. Kaptuk is a 10-es droidot, és két órával ezelőtt kaptam aktuális biztonsági frissítést.Ehhez képest most az van, hogy 11-es guglidroid semelyik telefonra nem lesz. Ez olyan olyan nagyon amerikás, nagyon demokratikus, nagyon freedom. Usákok szemközt köptek minket. Nemcsak a Huawei felhasználókat. Mindenkit, aki bekajálta az usa globál maszlagot. Téged is. Kapische?
-
N_A_S
veterán
válasz
Lackooo84 #6780 üzenetére
Én megcsináltam ma, és gyalu lett a vége. Újra indítás után kiírta hogy a Data partíció "Corrupted" és formázni kell.
Megnéztem hogy így megtalálja-e a .161-est, de sajnos nem, viszont a HiSuite már engedi rollbackelni.
Engem nem zavar mert úgyis gyalulni akartam. Ma megválok a P30-tól. Viszont úgy néz ki marad jó sok gyári tokom, ha valakit érdekel.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Lackooo84 #6753 üzenetére
Nincs lemaradva, csak másképp dátumozzák. Az októberi hibajavításokat novemberben adják ki, de októberinek írják. Míg a samsung a novemberben kiadott frissítést novemberinek írja, de az is az októberi javításokat tartalmazza. Gyakorlatilag ugyan az a kettő.
De tény, most lassan jött ki.
-
Oktaan
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest