Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Tasker
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
Én már aludni sem tudok, annyira várom, hogy végre megkapjam a 10.1-et.
-
-
Bjørgersson
félisten
Nekem még mindig semmi, úgyhogy mindjárt kibontom a hajamat annyira nem bírok már magammal.
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
Nekem az iment a HMS Core frissult, 10.1-nek meg nyoma sincs.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
korpicschess #5123 üzenetére
Így már értem, köszi.
A Messenger prüttyögése még mindig bugos?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
korpicschess #5121 üzenetére
Mit értesz szomszédos appok alatt?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Black_Raven #5069 üzenetére
Az enyém ELE-L29, a build pedig C431E22R2P5, kézi kereséssel nem talált frissítést.
-
Bjørgersson
félisten
Ez a mindig prüttyögő Messenger bug mióta van jelen? Huawei vagy Facebook oldali hiba?
Úgy próbáltam megoldani, hogy beállítottam egy 0,25 mp hosszú üres mp3-at jelzőhangnak, hogy ne csipogjon, így viszont YouTube videó vagy zenelejátszás közben "lejátsza" a 0,25 mp hosszú csendet amikor elfelejti, hogy le lett némítva. Bosszantó tud lenni, jó lenne, ha rövid időn belül javítanák.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Pinyo16689 #5020 üzenetére
Én nem látok semmi utánhuzást 10-esen, 9-esen sem láttam.
-
Bjørgersson
félisten
Telenor nálam még nem csinált ilyet.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #4975 üzenetére
Egy dolog eszembe jutott, a Phone Clone-nal nem tudtam áthozni az eddig elmentett Wi-Fi hálózatokat az A3-ról. Van erre valami mód, hogy ne vesszen el az évek alatt összegyűlt rengeteg elmentett Wi-Fi hálózat adata?
-
Bjørgersson
félisten
Már csordogál is lefele a 10.0, ez is 4,47 GB.
-
Bjørgersson
félisten
Na végre megérkezett az én P30-am is.
Samsungról az SMS-eket és a híváslistát át tudom rá varázsolni valahogy? A többit ugye meg lehet oldani, viszont szeretném, ha ezek is, de legalább az SMS-ek megmaradnának. -
Bjørgersson
félisten
válasz
laszlolczka #4852 üzenetére
Én is így gondolom. Ma már szerintem úgysem válaszolnak, a telefon pedig holnap elvileg már nem lesz akciós, úgyhogy inkább megrendelem.
-
Bjørgersson
félisten
Ez gyári Huawei tok, ugye?
-
Bjørgersson
félisten
Az Árukereső szerint a First Phone is bekerült a hivatalos Huawei partnerek közé.
-
Bjørgersson
félisten
Átlátszó gyári Huawei tokot használ valaki? Elkezd sárgulni egy idő után, mint az átlátszó tokot nagy része?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Black_Raven #4333 üzenetére
Írsz nekik egy e-mailt vagy felhívod őket, ha valami baja van a telefonnak, ők pedig megírják / elmondják neked, hova küldd vissza.
Aztán talán kókányolnak vele valamit, te pedig remélhetőleg működőképes állapotban kapod vissza.
-
Bjørgersson
félisten
Az Euronicsban megint olcsóbb egy tízessel.
-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
Egy ideje tervezgetem egy P30 vásárlását, szerintem egy-két hónapon belül sikerül is végre rászánnom magam.
Keresgéltem itt a fórumon és a Huawei blogon is; ha jól értem, akkor csak és kizárólag az Árukeresőn Huawei logóval jelzett, hivatalos vagy kiemelt partnerektől vásárolt telefonra van két év gyártói garancia?
Ha pl. innen veszem ~20 ezerrel olcsóbban, akkor az oldalon feltüntetett 2 év teljes körű gyári garancia valószínűleg valami bolt által intézett megoldás lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Jóval olcsóbb, mint a csúcsmodell, de majdnem annyit tud. A legfrissebb trükkök nincsenek benne, de van olyan funkciója is, ami a drágább verzióból hiányzik.
- Politika
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest