Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcusa
addikt
válasz
Black_Raven #3767 üzenetére
MiazazNP?
-
marcusa
addikt
válasz
Diamond500 #3726 üzenetére
Ha zárolt a képernyő akkor húzókásan lehet felvenni, ha fel van oldva akkor nyomókásan...
-
marcusa
addikt
Sziasztok!
Hogy tudnám 10-es androidra frissíteni a telefont? Jelenleg 9-es van rajta, de a szoftverfrissítés menüpontban azt írja naprakész. A Támogatás app-ból ha próbálom a frissítést, ott is ezt írja.
Köszi! -
marcusa
addikt
Nagyon köszi neked is! Én is a kettő között gondolkodom, picit már nagynak találom a note 10-et, de az ezzel járó hatalmas akksi vonzó... A 6s-emet napi 2x kell már tölteni, és nagyon vágyom egy olyan telóra, ami szinte bármit kibír használatban reggeltől estig.
Fotózni nagyon ritkán szoktam, játszani meg egyáltalán nem. Böngészésre, youtube videózásra, chat-elésre és telefonálásra használom a telefont. -
marcusa
addikt
-
marcusa
addikt
Sziasztok!
Új telefont választhatok a munkahelyemen, és köztük van a P30 is, ezért kérdeznék. A lista amiből választhatok:
P30
Xiaomi note 10
Xiaomi 9 se
Samsung s9
Elmentem telefonboltba és megnéztem őket, a P30 tetszene, de nem tudom milyen hátránya van a többi készülékkel szemben a májusban indult google ban téma miatt. Fel tudnátok erről világosítani? A gyakorlati használatban hogy érzékelném ezt?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Jóval olcsóbb, mint a csúcsmodell, de majdnem annyit tud. A legfrissebb trükkök nincsenek benne, de van olyan funkciója is, ami a drágább verzióból hiányzik.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest