- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
n42
tag
Sziasztok,
Van egy P30-as telefonom, se nem lite és nem pro.
Két kérdésem van:
- az első inkább valamilyen hiba: böngésző (brave, chrome) bizonyos időnként befagy, teljesen, lehet, hogy magához tér 10-20 másodperc után, de inkább ki kell lépni belőle. Ez ismert hiba, lehet tenni ellene valamit? (frissítéstől függetlenül előjött, most is a legfrissebb van fent). Előző telefonom P20 volt, ott ez nem volt, de itt a legelső napoktól előjött - közel egy éve már,
- régen volt egy LG G3-as telefonom, abban volt olyan opció, hogy intelligens képernyőkikapcsolás (lehet nem így hívták), addig nem kapcsolta le a telefont, amíg néztem, olvastam. Ez a technológia szabadalmas? P30-nál nem lehet valahogyan beállítani? Nagyon idegesítő, hogy rendszeresen lekapcsolja a képernyőt, míg olvasok... :/Köszi a választ srácok!
-
n42
tag
Sziasztok,
Használ valaki közületek Brave Browsert? Két előnye van a böngészőnek, automatikus adblock és, hogy háttérben, lezárt képernyő mellett is lehet YT-t (vagy bármi más platformot) hallgatni.Az utóbbi mód egy picit bugos az utóbbi időben, lelövi a videó lejátszót, ha lapot váltasz, vagy kikapcsolod a képernyőt (GYk: nem működik). Viszont, ha újratőltöd az oldalt, videót, amit szeretnél nézni, akkor ismét működik, messengerezhet, vagy simán kikapcsolhatod a képernyőt, a videó pereg tovább. Esetleg valaki tud rá valamilyen megoldást, hogy ne kelljen újratölteni az oldalt, hogy ismét, rendesen működjen ez a funkciója a böngészőnek?
(Azt nem tudom eldönteni, hogy ez a böngésző bug, vagy Huawei fícsör, ezért itt kérdezem.
)
-
-
n42
tag
válasz
Black_Raven #4295 üzenetére
Az "azt" más írta, sorry, de igazság szerint ezt is megcsináltam.
Keveset teszteltem, de mintha ez is működne.
A másik észrevételem, hogy egy picivel erősebben kell megnyomni a telefont, az is sokat segít az érzékenységen.)
-
n42
tag
válasz
Black_Raven #4293 üzenetére
de igen, és az működik (eddig működött _). alapból se túl higiénikus megnyalni az ujjam, főleg koronavírus idején nem az.
Most testápolóval próbálkozom, de az sem tart ki pár óránál tovább. -
n42
tag
válasz
Black_Raven #4291 üzenetére
Nálam biztosan nem az idő a baj, egyszerűen nem veszi be és amikor elkezdi, utána folyamatosan nem veszi be. Amikor jó, akkor meg jó...
-
n42
tag
1) Google biztosan nem, GMS marad a készüléken. Abban még lehet reménykedni, hogy az Android 11-et megkapja a készülék GMS-sel együtt. Kettő év simán benne van.
2) HotS-tal semmi gond nem lehet.
3) Az aksinak jobbnak kell lennie, mint egy Applenek, messze a legjobb volt eddigi készülékeim közül, plusz gyorstöltés, amivel nagyon gyorsan fel lehet tölteni a készüléket.
4) ujjlenyomatolvasó nálam (is) katasztrófa, ez viszont gáz. -
n42
tag
köszönöm a válaszokat, akkor nem nálam van gond. (igen, azt olvastam régebben, h ez nem olyan jól működő dolog, anno az apple el is halasztotta ezt a technológiát és a face id-t erőltette...)
(az meg teljesen jogos, h a hátsó újlenyomatolvasó eddig a legjobb megoldás ergonómiákáig, ez felesleges faszság....)
-
n42
tag
válasz
Black_Raven #4263 üzenetére
Belépésnél még nem is zavaró, mert az arcfelismerés viszont ezerszer jobb, mint a P20-ban volt, de a banki alkalmazás kikészít...
Alapból egy picit lenetbb és jobbra érzékel jobban, nem ott, ahol a nyom van, de lehet, h tényleg az ujjammal van gond. -
n42
tag
Sziasztok,
Pár napja váltottam egy P20-ról, p30-ra és a legtöbb ergonómiai hibát teljesen javította a P30, de az ujjlenyomat-olvasóval nem tudok megbarátkozni, tényleg annyira rosszul olvas, vagy esetleg az én készülékemben van hiba...? (tudom, h ez szubjektív, de nagyon pontatlan a beolvasási arány nálam...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Bittorrent topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest