- Apple iPhone 17 - alap
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
#7354 AtHoS, #7355 Quqesz , #7356 CzGöbe:
Koszonom szepen Nektek a valaszt! Erdekes, hogy volt fent egy Google-fele Word doksi megtekinto, es az altalam leirtat produkalta. Feltettem egy MS Word-ot, es most mar szepen megnyitja a Word csatolmanyt, mint ahogy azt kell.
Ezek szerint a tarsitott alkalmazast nem talalta, es nem tudta, mit kezdjen a fajllal?Erdekes, hogy miert irta a fajlra, hogy "Upload", pedig atfutottam, es a Huawei Backup nincs bekapcsolva.
Mindegy, a lenyeg, hogy az alapveto kerdes megoldodott, megegyszer koszonom a segitseget!
-
AtHoS
nagyúr
Én azonos hálózaton AirDroid + PC-n böngészővel pakoltam át egyszerűen vezeték nélkül nagy méretű/mennyiségű fájlokat.
Esetleg: WiFi/WLAN Plugin for Totalcmd
"This plugin/tool supports direct connections via HTTP over WiFi/WLAN between two Android devices, or between Android (Server) and any device or computer with a Web browser or WebDAV client."
-
laaceee98
tag
Ezer hála, nagyon szépen köszönöm a segítséged!
Még egy kérdés...
Erről valaki tud valamit? Márkát ismeri, esetleg használta látta valahol vagy bármi?
https://www.mobilefun.co.uk/olixar-ultra-thin-huawei-p30-case-100-clear-70583 -
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ezek szerint a tarsitott alkalmazast nem talalta, es nem tudta, mit kezdjen a fajllal?

AppGalleryben ezek úgy vannak, hogy letöltőlinkek vannak egyenesen a Facebook illetve Instagram oldaláról .apk formátumban megkapod. Tehát letöltöd, telepíted és működik.