- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
kisbarack #6462 üzenetére
[Fototrendre] mehet fel és onnan linkeld
-
Quqesz
nagyúr
válasz
kisbarack #6445 üzenetére
Igazából nem értem a fenti képpel mi a bajod? Ilyen fotós szituációban 10 telefonból 10 telefon ilyen képet fog lőni(vagy szarabbat). Inkább a témával van baj, mint a telefonnal. Viszont tényleg van hibája a kamerának, pl auto módban sötét helyen nagyon pici fénynél lehet full lila képet lőni, de ugyan az a téma este módban már jó(pro módban is).
Szóval ha csillagokat akarsz fotózni akkor ne így. A legfontosabb a helyszín megkeresése ha pl tejútrendszeres fotót akarsz. -
Quqesz
nagyúr
válasz
kisbarack #6411 üzenetére
Milyen beállítással csináltad? Kamera szenzor 4:3, azt használd, 10mp. Este vagy a pro mód és ott záridő+iso(ezt vedd 50-100 közé, a záridőt emeld). Esetleg a fénnyel festés módot használd.
Fos nezem volt, most digi 1000 és egyikkel sem volt gond. Pedig volt már vagy 3 router+ apóséké. Nálam mindenhol egyből csatlakozik.Más
Megjött a 150-es szoft. -
Gstyler
senior tag
válasz
kisbarack #6418 üzenetére
Valamiért nálam is bénázik a wifivel.
Pl a P9nél megszoktam, hogy már akkor automatikusan átugrott wifire, ha bejöttem a kapun.
P30-nál sokszor csak akkor kapok észbe, amikor jön a szolgáltatói üzenet, hogy 80% mobilnet elfogyott
Szuper akkor megint elfelejtett átállni ...Energie: köszi, akkor próbálkozok a router menüjében
-
válasz
kisbarack #6412 üzenetére
A Telefon nálam otthon D-Link routerrel 2.4 és 5 Ghz-en is tökéletes, havernál TP-Link router van ott is fasza. Viszont! Ismerősnek UPC előfizetése van egy fehér UPC modem/routerrel. Na ott van baj. Míg a régi Honor 8-am simán tud csatlakozni rá mindkét frekvencián, addig a P30 csak a 2.4 Ghz-en megy vele, az 5Ghz-et azonnal eldobja és sokszor nem is látja. Nem találtam rá megoldást sajnos, elfogadtam, hogy ott csak 2.4 Ghz. Mindenhol máshol patika. Kérdés, milyen router van otthon, hogy van bekonfigurálva, mennyi aktív eszköz van rajta és milyen sávon?
-
válasz
kisbarack #6308 üzenetére
Ujjlenyomat olvasót sosem használtam, de mostanában többen problémásnak mondták ezért kipróbáltam. Rögzítettem a hüvelyk ujjamat. Arcfeloldásról átkapcsoltam ujjnyomatos feloldásra. Ötből ötször nem ismerte fel. Áh, ilyen nincs, tuti én vagyok a hiba oka. Próbáltam kideríteni a hiba okát.
Van egy ilyen menüpont, ujjlenyomat azonosítása. Ott belépve pár próbálkozás után rájöttem hogyan kell odatartani az ujjam. Utána már 10- ből 10- szer feloldott elsőre, pillanat alatt. Ha kicsit másképp raktam az ujjam akkor megint volt pár fault.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest