- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
eclipse19
senior tag
Üdv!
Az létezik, hogy a P30-ról nem lehet a képet kiküldeni egy Android TV-re?
(2017-es Philips, Android 8)
Egyféle kép kiküldési opciót találok a P30-on, ha azt bekapcsolom nem látja a TV-t. Samsung A40 mobilról és "stock" Androidos MI A1-ról simán működik a dologKöszönöm.
-
eclipse19
senior tag
Üdv!
Ki lehet ideiglenesen kapcsolni a GMS-t a P30-on, úgy hogy utána gond nélkül visszakapcsolható legyen? Mármint root és garanciavesztés nélkül.
Gondolkodom egy P40 vásárláson és arra gondoltam, hogy kipróbálnám milyen az élet GMS nélkül, mennyire és hogyan lehet meglenni nélküle.
Köszönöm. -
eclipse19
senior tag
Üdv!
Nemrég lettem "rendszergazdája" egy P30-nak.
Anyukám kapta a mobilt, de mivel ő már 70+-os nincs sok affinitása, hogy ő fejtse meg a működés mikéntjét, így praktikusan rám hárul, hogy mindet beállítsak, telepítsek, stb.
Egyébként én már 10 éve használok Androidot, szóval nem vagyok már kezdő a témában, de a Huawei és az EMUI az új nekem.Most azzal küzdök, hogy hiába vannak engedélyezve a záróképernyő értesítések globálisan, továbbá a konkrét alkalmazások konkrét értesítés típusainál is, a záróképernyőn mégsem jelenik meg értesítés szinte semmilyen alkalmazásnál.
Vagy lehet, hogy csak egyszer jelennek meg ezek?
Láttam olyat, hogy olvasatlan SMS-ről szóló értesítés megjelent, de csak akkor amikor úgymond "új" volt. Ezalatt azt értem, hogy csak az érkezés utáni első manuális kijelző felébresztésnél látszott. Utána feloldottam a kijelzőt (sima elhúzás, zár még nincs beállítva) akkor is ott volt, ha lehúztam az értesítéseket. A konkrét értesítéssel semmit nem csináltam, nem töröltem ki, nem nyomtam rá, tehát ott maradt, ahol volt (az SMS alkalmazást sem nyitottam meg), majd ezután újra lezárva a képernyőt majd felébresztve a mobilt az értesítés már nem látszott a záróképernyőn.
Ezután feloldva a képernyőt továbbra is megvolt a konkrét értesítés.
Ez rendben van így vagy valamit rosszul csinálok?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest