Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferike81
senior tag
válasz
napocska2 #16696 üzenetére
Köszönöm, Már azóta végigböngésztem a téma egy részét, kerestem és lám meg is van. Ezek jó minőségűek? Bár 300 ft-ért max rendelek 2-3 db-ot, és csak jó lesz. 2 Amperes töltőfejben mi az ajánlott? Eddig ennek a fejével töltöttem mindent, de a gyerek kitörte az usb aljzatot belőle.
-
bakter24
őstag
válasz
napocska2 #16565 üzenetére
Köszi
Jó kis gép, és jó kis közösség. Elég nagy élmény volt látni, hogy milyen összetartóak akik itt összeverődtek a puszta hardverközösség okán
Sosem felejtem el a tippmixet, mikor született a fiam
Nagy poén volt
szerk.: Nekem is közrejátszik a döntésben, hogy kaptam az öcsémtől egy 6"-os E-inkes olvasót, ami olvasásra egy sokkal jobb alternatíva. Navigációra meg van egy régebbi WinMobil 6.1-es PDA-m, ha kéne.
-
Digger
senior tag
válasz
napocska2 #16536 üzenetére
Jó reggelt szomszéd!
Már rendeltem is töltőkábelt, amit lentebb ajánlottál!
A gyári már igencsak rossz állapotban van!Tegnap jöttem haza Pestről és az új csilivili, nyolcmagoskétgigásfulhádéskitkatos MTK processzoros telefonra telepített naviprogram eldobta az agyát!
Nosza előkaptam az öreg hüvelyt és hiba nélkül tette a dolgát!
Kár, hogy a nyáron a puttonyos autó ajtaját kinyitva a táskámból kipottyant az aszfaltra és a sarkán az üveg kicsit megpattant! De még így is szuper! -
jarisz46
csendes tag
válasz
napocska2 #16521 üzenetére
Köszi !
Az általad jelzett app-ot
11.11 én töltöttem le, hogy pontosan miért nem tom.! Csak úgy ,mert mások is letöltötték...Aztán homályba veszett.
Mivel nagyon gyakran kiadta /7-8mp/ ezért alap SW hibát feltételeztem, tekintettel a gép korára is.
Más Appoknál is előfordul ilyen kijelzés, de ritkán.. Ezért egy koppintás a "kényszerített bezárásra" és megy tovább..jól.
Lehetséges, hogy -
Jabby
őstag
válasz
napocska2 #16369 üzenetére
Sziasztok!
Mostanában gondjaim vannak az apk-k telepítésével, ha elindítok egy install apk-t, 80-90 százalékban a csomagtelepítőben Telepítésre nyomva szinte azonnal kiírja, hogy az alkalmazás nincs telepítve, s már csak egy kész gombra lehet rábökni :-(Gyári FW van fent, van valamilyen megoldás?
-
napocska2
senior tag
válasz
napocska2 #15655 üzenetére
És köszi, hogy elolvastátok a nyavalygásomat, de az imént az USB-s hibakeresést kellett bekapcsolnom és csodák-csodája, ott van alatta bepipálva, hogy Soha ne kapcsoljon ki a képernyő töltés közben. Hogy miket nem talál az ember ennyi idő után is.
Nincs mese, tényleg szőke vagyok...
-
eladohardver
őstag
válasz
napocska2 #14668 üzenetére
E-bolt ban vettem, de ha rákeresel a típus számra gondolom találsz másutt is.
Toknak tetején kb másfél centis szivacs v tán még valamivel vastagabb van össze tömörítve... védi a kijelzőt és ha netán el mozog (gumi védő bigyóval meg se moccan) fel is polírozza, az anyaga... Illetve a tok külső része valamilyen szinten merev gyöngyvászon...
-
Rabidsnail
senior tag
válasz
napocska2 #13495 üzenetére
Amikor elért az OK ig,akkor ne indítsd el,hanem vedd ki az akksit,tedd vissza és úgy indítsd el. Nekem úgy tűnik,mintha bent maradt volna az SD,amin rajta maradt a loader! Javaslom,hogy ezután vedd ki a kártyát és egy olvasóba téve nevezd át a kártyán lévő dloader máppát bármire!
-
bakter24
őstag
válasz
napocska2 #13383 üzenetére
Így van, így van. Tegnap délután már kértem egy moderátort, hogy cserélje ki a linket az első hsz-ben, mert már teljesen kész van az új oldal, de még nem tette meg. Gondolom, más dolga is van, majd ha holnapig sem sikerül, akkor ráírok megint. Addig is: Itt a közvetlen link !
-
dionaea
őstag
válasz
napocska2 #12859 üzenetére
Nekem ugyan ez a bajom teganap vitték el. Nekem inviteles. A vicc hogy tegnap vitték el Bp n belül és ma vitték ki a szervizbe.Nem lehet csak futárral intézni pedig még gyalog is hamarabb viszem ki. Azt mondták telefonban hogy panel csere gyanús elsőre de jövő héten térünk vissza rá. Egyébként az ügyintéző hölgy kedves volt meg normális. Ha van alkatrész akkor pár nap ha nincs akkor több idő.1-2 hét.
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
napocska2 #11831 üzenetére
Jópofa ez a swype, de hogy tudok vele ékezetet, új sort tetetni? Mondom neki, hogy pont...akkor leírja,hogy pont.
De egyébként meglepően k.rva jó. Szkeptikus voltam, mint itt sokan, de feltettem és mondom neki, hát marha jól csinálja...nekem alig kell javítanom. Mondom, csak az írásjelek, új mondat, új sor kérése nem tiszta így 5 perc után.
Az is normális,hogy minden feldolgozás után a kis lángocskát meg kell nyomnom,hogy diktálhassak neki?
-
gretzky77
veterán
válasz
napocska2 #11328 üzenetére
sziasztok én amikor a forma1-et vagy meccset akartam nézni tévén a daroon playerrel mindig azt írta hogy hamarosan interneten is nézhetö adásunk következik! Nem lehet hogy ezek neten le vannak tiltva? Valaki tudja nézni tabon a meccset akkor az ossza meg velünk hogy hogyan! Köszönöm
-
Nara19
aktív tag
válasz
napocska2 #10476 üzenetére
Sajnálom, mert jó buli filmet nézni slim-en keresztül a tv-n. Anyukám Sony tv-jén ugyanúgy nem támogatott ez a felbontás míg a mi Lg 530-unk viszi szépen. Megoldás? Talán sok 100 hsz-sal ezelőtt éppen Te írtad, hogy usb lejátszón keresztül is lehet slimről filmet nézni, bár az nem ugyanaz.
Szerk: egy kicsit más: nekem Invis wifi only gép(eim) van(nak) de a gyári frissítések után tökéletesen müködnek. -
KPistike
aktív tag
válasz
napocska2 #10471 üzenetére
Eddig azt vettem észre, hogy Samsung minden nagyméretű kijelzője szabotálja a 800x480-as felbontást (még GT-P1000 is 1024x600-as). Elég sok HDMI-s monitort és TV-t skubiztam meg ilyen szinten is, mert le kívánom cserélni a mostani monitoromat.
Telefonoknak ennyire nem néztem utána - ennek az az oka, hogy elegem lett a Kies és adott készülék inkompatibitásaiból, szerencsére nem saját készülékem volt.
-
Sanyaman
tag
válasz
napocska2 #9320 üzenetére
Igen, T-Home-os Cisco HGW csodarouteren, de fix ip-vel sem megy. Egyik napról a másikra hülyült meg, először azt hittem a gyerek állított el vmit a tableten, de ezt kizárta a gyári szűz rom újrahúzása, mivel ez sem segített. Újraindítás után pár percig jó, aztán meghülyül. Most megnézem még egy új gmailes címmel, hátha az segít ahogy itt javasolta vki tegnap.
-
Frusztréthy
tag
válasz
napocska2 #8763 üzenetére
Kösz. Ezzel hajtok én is.
Még a gyári billentyűzettel kinlodok, hol bejonnek az ékezetek, hol nem. Rapszodikus. Letöltöttem a SlideIt keyb. erre vmi üzenet arrol regel, hogy ezentúl minden mozdulatomat követik majd. Vicc ez?
Az Opera Mobilhoz szoktam. Most az update után megint nem lehet full screent produkálni. Plusz crash, crash, crash. Frustrating.
Ami viszont finom az a hang. Sennheiser CX-270 ÷ SRS WOWHD = nirvana
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest