- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM43
őstag
válasz
Joeker67 #15175 üzenetére
Én is hasonlóan jártam, mint te, nem lehet bekapcsolni a gépet. Viszont egyelőre még nem tudom szervizbe vinni, mert nincs garanciajegyem. Annó a géppel nem kaptam, most meg 3 hete várok arra, hogy a magasságos T-Home kiküldje postán.
Egyébként nekem ezt a szervizt ajánlották: http://www.cylex-tudakozo.hu/ceg-info/telemax-gsm-szerviz-kft--35624.html
Elolvasva az oldalon szereplő kritikákat kicsit megijedtem, de az ismeretségi körömben ketten is azt mondták, hogy teljesen meg voltak elégedve a szerviz szolgáltatásával.Viszont minden rosszban van valami jó
Azóta boldog tulajdonosa lettem egy ilyen masinának. Ezért a szervizelés után a Huaweiem eladósorba fog kerülni billentyűzetes tokkal, kijelző fóliával, otg kábellel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Apple iPad Pro 12,9 Magic keyboard
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged