Új hozzászólás Aktív témák
-
dionaea
őstag
válasz
duncan66 #4847 üzenetére
Én szerintem nem fordulóval dolgoznak hanem amikortól aktiváltad a kártyát vagy amikor megkötötték a szerződést. Számlás előfizu se 01-31 ig tart hanem amikor megötötted nekem ez hónap 19 e cégesnél meg hónap 26. ebből gondolom. Cégesen is van net és ott 27. én már nulláról indul a felhasználható adat
-
mkRoland
senior tag
válasz
duncan66 #4847 üzenetére
Nincs valami olyanod, ami a szerződés szerint lassítást indokolna? P2P, egyéb durvább adatforgalmat igénylő valami? Esetleg megosztva a mobilneted wifin, és a PC-n háttérben fut valami torrent progi? Videótelefonálás?
Ezek miatt nem tartom kizártnak a forgalomkorlát előtti lassítást, a szerződést kellene átnézni, mi van leírva! -
bakter24
őstag
válasz
duncan66 #4842 üzenetére
Az első gondolatom az volt, hogy nem lehet, hogy valaki másolatot csinált a sim-edről, és ő használja le? (Mármint nem gonosz unokatestvérre gondolok, hanem valaki a telenortól, vagy inviteltől) Elég kémdrámába illő lenne, de a jelenség olyasmi. A másik, hogy a fordulónapod mikor van? Ebben nem vagyok biztos, hogy szerződéskötés napja, vagy naptári fordulóval dolgozik az invitel, ill. a pannon. Azt meg lehet tudni, melyik cég forgalmi adatai alapján csökkentenek sebességet? (Én a forgalmamat a selfcare.invitel.hu-n követem, és eddig pontos volt.) Minden esetre érdekes ügy. Már cserélték a sim-edet is, ha jól emléxem, ugye?
-
mkRoland
senior tag
válasz
duncan66 #4118 üzenetére
A feltelepített programjaidról egy listát tudnál küldeni? Lehet, hogy valami szótár program... Esetleg EZ: DroidWall?
-
-
mkRoland
senior tag
válasz
duncan66 #3950 üzenetére
Nem használtál peer-to-peer kapcsolatot? Nézd át a szerződést, van-e benne szó valami ilyesmiről!
Egy több mint 1 éves cikkből idézek:
"Mostanra a korlátlan mobilnet-csomagok teljesen eltűntek a szolgáltatók palettájáról, így az Internet Praktikum sem korlátlan, nem csak azért, mert meghatározott időkeretet (a kezdőcsomag háromezer forintja tíz óra netezére elég) tartalmaz. A szolgáltató így elsősorban itt is a hang- és videohívások, valamint a peer-to-peer alkalmazások korlátozására utazik. Tapasztalataink azt mutatják, hogy a Telenor a VoIP- és a videohívások esetében megengedőbb: nálunk mind a Skype, mind a Google Talk szolgáltatásai gond nélkül elérhetők voltak, és ugyanígy probléma nélkül működtek az ismertebb netes zene- vagy videostreaming-szolgáltatások (Spotify, Last.fm, Youtube). Ezzel szemben a p2p-alkalmazások, vagy az FTP-kliensek használhatatlanságig le voltak lassítva."
Ha nem használtál semmi szerződésben tiltólistán említett dolgot (tudtoddal vagy azon kívül - ennek utána kell nézni), akkor fogyasztóvédelem!Solaris51@3951: Én sem azért bérlem az invitől, mert nem tudok számolni, hanem mert NINCS T-HOME a környékünkön, csak Invitel (falu), de azzal elégedettek vagyunk, így aláírtunk még 2 évet velük! A T-mobilnál lett volna még lehetőség venni, ILYEN árban. Akkor meg már jobb a (2+1)x12x990 forint + 2x12x1100 forint mobilnetre, amiből havi 1 giga leforgalmazása után lassítás van, nem túlfizetés (tehát azt így is - úgy is elhasználom, ilyen árban és feltételekkel 100 mega után lenne máshol lassítás)...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest