Új hozzászólás Aktív témák
-
DM43
őstag
Új alaplapot kapott a készülék, amire 1 év garanciát adtak.
Ahogy írtam már, mostantól eladó sorba került a Huawei egy pár tartozékkal együtt (klaviatúrás tok, otg kábel, autós tartó, szimpla usb-s töltőkábel, gyári töltőkábel és fej). Ha valakit érdekel keressen meg privátban. -
Joeker67
aktív tag
Még novemberig érvényes a garancia a készülékemre
és meg kell mondjam, hogy a T most teljesen korrekt volt,
elmondtam, hogy nincs semmi papírom csak imei.
Srác mondta, no problem, megnézte a gépben, hogy nincs-e
tiltva, majd kiállított egy új garanciajegyet.
Holnap be is viszem a szervizbe.
Így akkor nem kell megkérdezni, azért köszi! -
StSanya
senior tag
T-Home-os papíron nézed ezt? Ha igen, akkor azt jelenti, hogy egy évig készülékre ÉS tartozékokra (töltő + aksi + stb.) + egy évig CSAK magára a készülékre van jótállás (aksira, töltőre, stb. már nem).
Kb. így:
t-mobile.huSzerk: Jaja...
-
DM43
őstag
Délelőtt beszéltem velük. Közölték, hogy nem kell garanciapapír, az adásvételi szerződéssel menjek a szervizbe. Pár perce felhívtak és elmondták ugyanezt.
Most már csak az a kérdés, hogy a következő mit jelent:
"12 hónap teljes körű és további 12 hónap készülékre vonatkozó garanciát biztosítunk"
Gondolom az akkura és a töltő kábelre nem vonatkozik a második 12 hónap.
Holnap irány a szerviz! -
napocska2
senior tag
A szervizes fiatalember kérte volna a garijegyet, de kitartottam amellett, hogy nem kaptam és a tapasztaltabb kollégája szólt rá, hogy fogadja csak el az adásvételit. Mondjuk akkora stresszben voltam a tudattól, hogy oda kell adni neki a kicsikémet hosszabb időre, hogy ha nem akarta volna elfogadni az adásvételit, akár hangos vitáig is süllyedtem volna. Pedig alapvetően jámbor lélek lennék...
-
Voice24
őstag
Most, hogy mondod: a "hangerő fel" gomb valóban furcsa, azt nyomogatva nem érezni azt a kis kattanást, amit normálisan érezni kellene. Akkor ez lenne a gond? Most nálam van a gép, megkért a kolléga, hogy rakjam rá neki a gyári ROM-ot. Kis műszaki érzékkel meg tudom birizgálni azt a gombot, hozzáférek úgy, hogy ne csináljak nagy galibát?
Jól gondolom, hogy ha tényleg ez a gondja, akkor hiába is próbálkozok a ROM felrakással?
-
Luissimo
veterán
Érdekes, hogy a Dropadon egyből akarta az igazságot, sőt a régebbivel is igy működött, a hüvelyen pedig harmadszorra sikerült rávenni, de akkor is csak egy teljes reboot után
lelke van a kicsikének, más dolgokban is soxor kéreti magát ..
dlor:
megírhatnád mi volt a varázsige, ne nekünk keljen rájönni majd, ha szükségünk lesz rá -
Skynet258
veterán
Miazhogy nem a legjobb kép, én csináltam!
Mondjuk a blogon jobb, ott nagyítható is.
-
KPistike
aktív tag
Ne legyen félreértés, én magam is azt preferálom, hogy a megérkező dokkoló mindarra alkalmas, amit a forgalmazó ír - pláne, hogy ilyen sokat kell várni rá
Már annak is tudnék örülni - ha már forgalmazásról gépelek -, hogy a magyar T webshopban megtalálható fóliát egy T-Pontba besétálva röpke 5-6 perces procedúra után át is lehetne venni - még akkor is, ha személy szerint már nincs rá szükségem
-
KPistike
aktív tag
Engem főleg az zavart a hirdetésben, hogy bőszen írta a 'USB kapcsolódási lehetőség PC-vel" opciót, viszont egyetlen képen sem lehetett USB-re utaló valamit látni. OK, nem volt minden szögből kép róla, de azért ...
Huawei8500 felismerte, hogy az a gyári, viszont Ő sem tud arról, hogy az rendelkezne USB-vel. Ahogy Sir Bakter sem.
Amióta megfelelő tokom van a Slimhez, igazából nekem nem is hiányzik a dokkoló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged