Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakter24
őstag
Az első kérdésedet nem értem. De a válasz gondolom igen. Autóban tölthető, a gyári madzaggal + egy szivaros usbs töltővel. Program buherált iGo, vagy Sygic. A gyári home lecserélhető. Szerintem ha olyan teszel rá, aminek van álló módja is, akkor elforog. De ezt majd megmondják, akik lecserélték.
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
KPistike
aktív tag
Szia!
Itt is kb. úgy van, mint Galaxy Tab esetében: minden modellt S7 Slim-nek hívnak, csak van 3G-s változat S7-201u jelzéssel - ez felel meg a GT-P1000-nek -, valamint van wifi only S7-201w jelzéssel - ez pedig a GT-P1010. Utóbbit csak Invitelnél lehet kapni, ergo ha forrásnak a Telekom van megjelelölve (T-Mobile, T-Home), akkor az a 3G képes S7-201u.
Remélem, sikerült tisztáznom a kérdésed lényegétBár az is igaz, hogy Sir Bakterrel egyetértek, amit itt leírtam, az az 1. hsz-ben linkelt oldalán ugyanígy van leírva
[ Szerkesztve ]
K. P.
-
dionaea
őstag
Én rendeltem szivargyujtos töltöt ebay rol ami 1.5A-tud. Meg nem jott meg majd jövô héten. De hálózatit még nem sikerült vennem. Hét elején remélem tudok venni mert az nagyon kell ha hirtelen el kell utaznom.
Jatekok mennek jol mostani best a where is my water hatalmas game[ Szerkesztve ]
-
KPistike
aktív tag
Töltésnél - egy korábbi hsz szerint - 1400 mA-t igényel, ami annyiból igaz lehet, hogy van egy ilyen töltőm, mely csak 1,5A-t ad le, de ugyanolyan mértékben tölt, mint a gyári.
Azt a forrást most nem találom, ahol csak magát a 2A-es fejet lehet kapni - amikor kerestem, kb 2000 Ft volt -, de itt találtam olyat, ami alkalmas a gyári kábellel való töltésre.
LauncherPro-t többen is használják itt, tehát az működik vele - a játékokról nem tudok nyilatkozni, mert nem nagyon játszom
K. P.
-
bakter24
őstag
A markettel elejétől voltak hasonló gondok, de nem akkora gáz szerintem. Nekem is volt pár olyan játék, ami utólag tölt le, azokat természetesen nem a cache-be menti, hanem egyből SD-re, és gond nélkül megoldja. A gond a marketből letölthető, eleve X>32mb-os cuccokkal van.
-
BalanceR
addikt
-
s_e_n_k_i
tag
Szia!
Természetesen ezek minden gond nélkül mennek. Sőt, akkor is lehet telepíteni 32 megásnál nagyobb apk-t, ha máshonnan szerzed be. Egyedül csak akkor van probléma, ha a marketről próbálsz telepíteni 32 megásnál nagyobb programot.
Pl. nekem a wind-up knights marketen kívüli forrásból simán települt.
-
veterán
T-home, 2 hetet vártam, de az az igazság, hogy nem számítottam rá.
Mikor megrendeltem azt mondta a hölgy, hogy nem tudja megrendelni biztos náluk van a hiba, de 24 órán belül hívni fognak.
Nem hívtak, én telefonáltam másnap, hogy még is mi újság. Akkor azt mondták, hogy nincs már készleten, rendeljek mást...
Megköszöntem, és leraktam.
Erre múlt hét, csüt, vagy pénteken hívnak délelőtt, hogy 30 perc és jönnek.
Picit késtek, mert a nagy fiamnak a névnapjára akartam, így karácsonyi elő ajándék lett belőle.[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
-
Nara19
aktív tag
-
KPistike
aktív tag
Gondolom, ez az E173-as készülék lehet. Viszont az üzenet arra utal, amit tippeltem.
VPN-nel az a gond, hogy az teljesen mást jelent, ezért nem ott van Számodra a megoldás.
(VPN = virtual private network, gyakorlatilag az interneten belül létesített magánhálózat. Főleg arra használatos, hogy ennek segítségével lehet otthonról dolgozni a céges hálózaton.)Ahol nem tudod a 3G mobil adatot bekapcsolni, nincs "APN settings" menü? Vagy valahol a "Wireless options"-n belül?
[ Szerkesztve ]
K. P.
-
V.Stryker
nagyúr
- Töltő kábelét szvsz tetszőlegesen lehet cserélni. Egy kis leleményesség kell csak. Filléres dolog.
- Market inkompatibilitás. Hát talán egy főzött rom megoldja.
-Az akku itt biztos jobb, mondjuk nem mindegy milyen körülmények során bírja 3 órát.
Attól függ,hogy megéri-e,hogy milyen konstrukciós lenne a csere. SZVSZ
direwolf - Jogos amit írsz. Az az igazság,hogy nekem is tökéletes arra, amire használom. Csak az a fránya fogyasztói társadalom, ami beszippantott, az bassza az agyam,hogy mindig a legújabb szoft legyen rajta.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Etikusz
tag
Nara19,Jabby
Privátban tudnátok linkelni hogy milyen töltőtök van?
Nekem az már bőven elég ha szinten tart, nem kell hogy feltöltse!
Előre is hálás köszönet!
Szerintetek amit az előző hozzászólásomban linkeltem az megvehető?
[ Szerkesztve ]
Nokia 3210 (5év)->Nokia 6020(4év)->Nokia 3120c(3év)->Nokia 6303ic(2év)->Nokia Lumia 620(2év)-> Microsoft Lumia 650(2év)->Apple Iphone SE 32GB(2év)->Apple Iphone 8 64GB
-
wertigo1984
őstag
Köszi a választ. Mondjuk nem pakolgatnék rá ezt azt, mert nem is igazán értek a droidhoz. Tehát ha beteszem a sim-emet, amihez nekem van fél giga net előfizetve, akkor értelemszerűen tudom azzal is használni pl buszon...
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
bakter24
őstag
-
Bálint OS
tag
Elvileg ha wipe cache de mondom ebben nem én vagyok a szaki
Az nem vàgja haza az alkalmazásokat.De azt próbáltad hogy amikor fennnt volt a a navitel akkor a törlése elött cache és adatok törlése?Wipe cacheel elvesznek az aktív bejelentkezések meg az ilyenek úgyhogy gondold meg.Rakj fel inkább valami egyebet plsmand,locus pro....
Getjarrol,apkmania.comról vagy getapk.co ról be is tudod szerezni, na meg playról hivatalos módon[ Szerkesztve ]
-
-
DonElvis
aktív tag
Szia,
Szar.
Vettem már ilyet ilyet, másfél éve ittt pihen a dobozában.
Nem jó, nem tudod beállítani hozzá, mert egyrészt felűl csak a sarkait fogja fogni, azt is bozinytalanúl.A megoldás egy normál telcsis tartó, a nagyobbik féle tapadókorongal. Úgy már végignavigált engem 3000 km-en keresztűl. De amit kinéztél feletsd el.
Ami nem számít, az nem érdekel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Egészséges életmód
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- BestBuy topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- Milyen széket vegyek?
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Apple Pencil 2nd Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Apple iPhone 15 Pro & Pro Max Fine Woven
- Apple AirTag használt , 12hó jótállással/számlával
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Leather Case bőr tok - Midnight
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest