Új hozzászólás Aktív témák
-
eladohardver
őstag
válasz
Rabidsnail #15460 üzenetére
Fel adtam! Nem jön le se, foltbenzinnel, lakbenzinnel, orvosi 70% os alkohollal, szintetkius higító, paraffin.... se fogrém
-
Lawrence74
tag
válasz
Rabidsnail #14924 üzenetére
Köszönöm, és viszont kívánom mindenkinek !
ui: Bocsánat, hogy a privátodra még nem válaszoltam, utána kell majd néznem a dolognak.
-
-
Bálint OS
tag
válasz
Rabidsnail #14642 üzenetére
Nekem pl az hozta valamelyst rendbe hogy lenyomta a wipeokat de előtte mielőtt ezekkel végeztem volna a belső SD-is formáztam.Úgy valahogy megjavult.
csabi:
Tök mind1.Én pl a konstanKANG-ot toltam fel és megy.
-
gabe96
aktív tag
válasz
Rabidsnail #14638 üzenetére
Cm10-en megy a flash?
-
vt602
tag
válasz
Rabidsnail #14595 üzenetére
Köszönöm szépen. Még ha válaszolnál hogy mi a függetlenítés megnevezése, illetve mi a CUSTOM-GYÁRI-ésFÖZÖTT ROM kijelentés. Köszi
-
gretzky77
veterán
válasz
Rabidsnail #14506 üzenetére
Szia nincs esetleg ötleted,hogy nekem miért nem müködik ez az àtiràs dolog? Egy az egyben àtmàsoltam mindent a belsö sd-röl a memkarira de ha elinditok egy jàtékot akkor le akarja tölteni a datat ha meg telepiteni akarok akkor kiirja nincs elég hely ami az eredeti belsö sd-re igaz viszont a memkarira ami az ùj belsö sd-nek kéne,hogy legyen arra nem mert böven van hely! Köszi
-
Hende
tag
válasz
Rabidsnail #14500 üzenetére
system/etc vold.fstab-ot kell átírni
ezt a két sort a végéről:
dev_mount sdcard /mnt/sdcard auto /devices/platform/msm_sdcc.3/mmc_host/mmc2
dev_mount sdcard2 /mnt/sdcard2 auto /devices/platform/msm_sdcc.1/mmc_host/mmc0erre kell átírni:
dev_mount sdcard2 /mnt/sdcard2 auto /devices/platform/msm_sdcc.3/mmc_host/mmc2
dev_mount sdcard /mnt/sdcard auto /devices/platform/msm_sdcc.1/mmc_host/mmc0és ezekután a microSD-t belső SDként fogja kezelni, tudsz rá telepíteni is, és a belső SD-t külsőként kezeli majd.
-
Hende
tag
válasz
Rabidsnail #14488 üzenetére
De lehet. /system/etc-ben a vold.fstabnál alul a két sorban meg kell cserélni hogy az sd1 az sd2 az sd2 meg az sd1 és megy, nekem sikerült, fejből most a két sort nem tudom.
-
bakter24
őstag
válasz
Rabidsnail #14488 üzenetére
Ezzel már sokan sokat szívtak, a szomorú végeredmény: Sajna nem
-
eladohardver
őstag
válasz
Rabidsnail #14235 üzenetére
Nem úgy tűnik! Nem lehet vele vissza rakni a v6-ot
-
eladohardver
őstag
válasz
nekem ugrott ezzel a módszerrel minden beállításom app-om... és mintha fel dobtam volna újra a v6 rom-ot
hüppp hüpp illetve most második indítás után nyomott egy restartot
-
batabe
senior tag
válasz
Rabidsnail #14238 üzenetére
akkor ki kell próbálni?
-
batabe
senior tag
válasz
ha az install.bat eleve recovery-t flash-sel, akkor logikusan igen.
-
Vikt0r
aktív tag
válasz
Rabidsnail #14219 üzenetére
Még egy problémám lenne a gappsot nem sikerül telepítenem pedig több CM ROM-mal és több gapps-al is próbáltam de mindig ezt írja ki: (bad) install aborted. mi lehet a gond?
-
Vikt0r
aktív tag
válasz
Rabidsnail #14217 üzenetére
Köszönöm
a segítséget így már sikerült feltenni csak a gapps telepítésénél hibát írt ki így az még nincs. Egy működő gappsot tudnál feltenni?
szerk.: ebből is lehetne egy kis összefoglalót írni a redline-ra, hogy másnak nagyobb szerencséje legyen ezzel, ha így jár mint én.
-
Vikt0r
aktív tag
válasz
Rabidsnail #14215 üzenetére
Így sikerült elindítani Recovery menüt de ha valamire rámegyek és ráklikkelek csak egy fekete képernyő jön be majd ha újra klikkelek akkor visszajutok a főmenübe tehát nem csinál semmit.
-
Vikt0r
aktív tag
válasz
Rabidsnail #14213 üzenetére
semmit nem csinál
-
Vikt0r
aktív tag
válasz
Rabidsnail #14211 üzenetére
Lefut a bat fájl de nem csinál semmit.
-
Vikt0r
aktív tag
válasz
Rabidsnail #14208 üzenetére
Ezt most nem értem, bocsi rádugom a gépet a pc-re elindítom a az ADB fájlt majd a fastboot fájlt (simán csak fastboot.bat van a zip-ben) és recovery módban indul a tábla? Mert ha így csinálom akkor csak lefut a két fájl és nem történik semmi.
-
Maffia91
aktív tag
válasz
Rabidsnail #14176 üzenetére
Köszönöm a segítséged! Sikerült
-
KPistike
aktív tag
válasz
Rabidsnail #14090 üzenetére
Üdvözlet!
Hála Attis Radeon rugalmasságának - no meg annak, hogy sulikezdést lerendeztük -, már én is tapasztalgatom a CM10-et. Most a 20121001 van, még ismerkedünk
Néha nekem is szórakozik a hang, zene lejátszásakor módosítom a hangerőt, azzal jön helyre - remélem, ez Nálad is beválikFrissen próbált módszer, reggeli KV mellé való ébresztővel teszteltem 20 perce
Bostone: kipróbáltam, még tegnap, de a Play nálam állandóan minimalizálta magát, és nem tudtam ezen mentalitásán változtatni. Visszaraktam a fent említett 1001-est, és abban is jött a hiba - ergo nem valószínű, hogy az új ROM-ban van a hiba, de ezt majd esti frissítéskor derítem ki. Ami nekem feltűnt, hogy Apollo már nincs benne - bár e progival is most ismerkedem, eddig tetszik
Viszont éjfél óta megtudtam, hogyan lehet összehozni mindazt, amivel Attis Radeon-tól átvettem a készüléket
-
molnartom
aktív tag
válasz
Rabidsnail #14093 üzenetére
Érdekes!
-
molnartom
aktív tag
válasz
dupla!
-
molnartom
aktív tag
válasz
Eredeti rommal sincs hang? Nálam a kezdetektől van hang CM10 alatt!
-
Hende
tag
válasz
Rabidsnail #14050 üzenetére
Használd a youtube alkalmazást, mert android 4.1-től (CM10) nem támogatott már a flash a nagy erőforrás igénye miatt.
De nekem még csak CM9 van és abba még van elvileg, de sehogyse játsza le nekem. Skyfire-t meg ez ellen használnám, de nem mert ott meg csak fekete kép van. Valakinek nincs valami ötlete ez ellen? pl indavideó-t nézném, de firefox kifagy ha teljesképernyőre szeretném rakni, ha meg nem rakom ki késik a kép. -
punisher1
aktív tag
válasz
Rabidsnail #14064 üzenetére
Nekem is valami ilyen fordult meg a fejembe,hogy ez lehet a háttérbe vedd meg az újabbat.De a hozzáállást nem értem mivel akkora múlttal nem rendelkeznek az össz-vissz 4 tabletjükkel.Azt hittem az lenne a céljuk hogy a vásárlók meg legyenek elégedve...Mert így inkább embereket vesztenek ilyen hozzáálással mert én pl mint csóró csuka örültem,hogy ezt meg tudtam venni nincs 100 ezrem média padra meg ipadra stb,én hülye úgy gondoltam folyamatosan majd frissítenek stb.Azt hittem az az érdekük,hogy bedolgozzák magukat és egyre több vásárlót szerezzenek nem csak a lóvéra hajtanak.Bár ha lenne 100 ezrem nem hinném,hogy média padra adnám a fejem mert akkor inkább a nagyobb múlttal rendelkező ipad-ot választanám szerintem.Szerintem ezzel a hozzáállással gyorsan beletörik a bicskájuk a tablet bizniszbe mikor azt látni hogy az utolsó noname kínai sufni tabletbe amit lee bácsi a pajtába összerak azokon mind már android 4 van.A vatera is tele az ilyen 20-30 ezres noname tabletekkel.Bár ők gondolom úgy vannak jön egy újabb ez mehet a levesbe megveszik az újjat ők megtehetik mert negyed áron lehet ott kapni a tabikat.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Rabidsnail #14058 üzenetére
Én ezért nem is próbálkozom addig, amíg valami nem ~100%.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Rabidsnail #14047 üzenetére
Hm..
Nah, ez tetszik..
-
mkRoland
senior tag
válasz
A gyorsulásmérő (acceleration sensor) javítása engem is érdekelne. Szeretek NFS Shiftet játszani a tableten, eddig pedig ennél tapasztaltam, hogy hibásan kezeli (270°-kal forgatva).
Tudsz ikont cserélni Nova-ban is: az asztalon lévő ikonra hosszan rányomsz, mintha arrébb akarnád vinni, de maradsz egy helyben, ekkor bejön egy menücske, 4 választható opcióval, aminek a felső opciója: "Szerkesztés". Ezt választva, majd a program ikonjárakattintvaujjantva meg tudod azt változtatni, képes egy képből is kivágni. -
plgr
tag
válasz
Rabidsnail #14050 üzenetére
HDban nekem sem mennek, a de alapban teljesen jó.
-
válasz
Ezek szerintem csak simán apple style ikonok, ezért rendszeridegen. Jó néhány appnak ilyen van.
Ha a főképernyőn zavar, akkor pl. az Apex Launcher-ben lehet ikont cserélni. A kérdés megy-e CM10-zel. Amíg astu nem hekkel egy camera drivert rá, addig asszony letiltott a frissítésről -
mkRoland
senior tag
válasz
Rabidsnail #14045 üzenetére
Ikon? Nálam olyat nem csinált. Nem widgetről (modulról) van szó? Csinálj egy képernyőképet (kikapcs hosszan, és ha engedélyezve van ez az opció, akkor "Képernyőmentés", ezt töltsd fel ide egy üzenetbe)!
-
Attis Radeon
tag
válasz
Rabidsnail #14036 üzenetére
Én nem értem kinek miért dobál el wi-fi-t a Cm 10.
Nekem atom stabil.
Még sosem dobott el semmit,több napos nem ujraindítás,WI FI ki be kapcsolgatás stb után sem.
WI FI buddy-n be van állítva,hogy automatikusan ha elmegyek itthonról(viszem magammal a tab-ot) átváltson mobil hálózatra,és mikor hazaérek,azonnal bekapcsolja a WI_FI-t.
Vagy csak nekem van mázlim?
Sőt még random újraindulásom sem volt soha.
A gyári ROM vagy,cm 9-el viszont simán indult újra néha. -
mkRoland
senior tag
válasz
Rabidsnail #14034 üzenetére
beállítások => rendszerbeállítások => kisegítő lehetőségek => nagy szöveg/nagy betű (valami ilyesmi)
-
bakter24
őstag
válasz
Rabidsnail #13970 üzenetére
A gyári alatt is ez volt nekem, engem is zavart, szóval szerintem ez nem bug, hanem feature
-
molnartom
aktív tag
válasz
Rabidsnail #13847 üzenetére
-
asturel
őstag
válasz
Rabidsnail #13847 üzenetére
ez viszont mar jo, amugy tokjo, hogy visszaszamolas utan irja ki, hogy toroltek
-
asturel
őstag
válasz
Rabidsnail #13845 üzenetére
par hsz-el kesobb ott egy masik link
-
thespiler
csendes tag
válasz
Rabidsnail #13779 üzenetére
Köszi a választ.
Hogyan másolhatom fel?
Nem ismerem a parancsokat.
Igen asturel-ét használom. -
molnartom
aktív tag
válasz
Rabidsnail #13712 üzenetére
Én CM10-et minden gond nélkül visszaállítottam.
Más:
cm-10-20120918-EXPERIMENTAL-s7-asturel.zip lehet tudni, hogy miben változott az előzőkhöz képest? A changes.cm10.txt nem negyon frissül.
-
Szoszo94
őstag
válasz
Rabidsnail #13708 üzenetére
Nekem akkor csinálja ezt, mikor töltőn van, írni alig tudok vele, de ez már a gyári rendszernél is jelen volt.
-
Attis Radeon
tag
válasz
Rabidsnail #13706 üzenetére
Na szépen müxik a rendszer.
1 nagy bibim van.
Olyan minta rezisztriv-re váltott volna a kijelző
Alig akar érzékelni bármit is.
Pedig első indulásnál,olyan volt mint az álom.
Most meg beszaggat meg egyebek.
Érdekes -
jarisz1946
csendes tag
válasz
Rabidsnail #13610 üzenetére
Ezzel kinlódok mostmár sokadszorra. én is.
Az a baj a logikája sem érthető nekem Azt gondoltam, írtátok ha összejön a pc és Tab közötti kábeles kapcsolat, akkor a Norton kommanderrel úgy látom a képeket, videókat, mintha egy másik periférián lennék. pl pendrive. De nem... Hi siute a PC van mi bánatra kell ez oda???? Két korábbi hozzászólást találtam abból indultam el, de a lutenek ulácc ez kevés. Plíz,. -
Rabidsnail
senior tag
válasz
Rabidsnail #13636 üzenetére
Megvan az érték is! Egyre jobb ez a rom!! Ma beszéltem a lányommal viberen és teljesen jól hallott!!!
Tekintettel a fizimiskámra,a kamera hiánya csak javít a helyzetemen!! Asturel!! Megemelem a kalapomat!
Mille grazie!!!!
-
plgr
tag
válasz
Rabidsnail #13631 üzenetére
Rendszerbeállítások->képernyő->automatikus háttérfény->saját beállításhoz pipa, majd szintek kezelése (angol nyelven használom, nem tudom mik pontosan az elnevezések magyarul, de ez alapján szeriontem meglesz)
System settings->Display->Automatic blacklight->itt Light levels-nél Use customra pipa, és edit other levels
-
eladohardver
őstag
válasz
Rabidsnail #13614 üzenetére
Szerintem ilyet ne nagyon akarjon senki sem CM10 el
mert nem indul.
De amíg bootol ha rányomja ember adatkábelt és adb reboot recovery parancsot indítás után be üti párszor be lehet menni recoverybe
nem kell elölről kezdeni....
-
Hende
tag
válasz
Rabidsnail #13608 üzenetére
fájlokat másolni.
-
Hende
tag
válasz
Rabidsnail #13606 üzenetére
Szóval ha összedugom a géppel akkor a windows felismeri, de eszközkezelőbe kiírja hogy valami nem stimmel (felkiálltójel), és a tableten meg semmi se történik. Olyan mintha be össze se dugtam volna a géppel.
-
bostone
addikt
válasz
Rabidsnail #13590 üzenetére
Itt a fórumon linkeltek flashplayer-t. Nem emlékszem melyik verzió alkalmatos a cm9-hez. Letöltöd, ráklikkelsz az alkalmazásra, az megnyitja a böngésződben az izét és működnie kell. Maxthon böngetővel próbáltad vagy a youtube kliens nem akarja az igazságot?
-
bostone
addikt
válasz
Rabidsnail #13583 üzenetére
Szerintem próbálkozz az elérhető flashplayerekkel. Nekem nem tökéletesen, de működik. Néha picit darabos.
-
napocska2
senior tag
válasz
Rabidsnail #13503 üzenetére
Meg is látszik, hogy nem vagyok egy nagy frissíthető, ha fel sem ismertem, hogy mit csinál.
Azt hiszem, hogy mára elég is az izgalmakból, jobb lesz, ha elteszem magam holnapra... -
napocska2
senior tag
válasz
Rabidsnail #13497 üzenetére
Isten vagy, megjelent az IDEOS felirat!
Gyanítottam, hogy itt valami más gáz van a sima lemerült aksin kívül.
Mi a túrónak tettem be az SD kártyát, mikor már arra sem emlékszem mi van rajta...
Nagyon-nagyon köszi!mkRoland: Neked is köszönöm a gyors választ!
A nagy izgalomban meg majdnem megégett a rétes a sütőben.
-
asturel
őstag
válasz
Rabidsnail #13440 üzenetére
Mikrofon: /system/etc/AudioFilter.csv lenne a megoldas, de egyelore meg nem foglalkoztam ezzel (es nem tul emberbarat). Youtube nekem tokeletes es a hang se ment meg el, esetleg ha belinkelned melyik yt video nem megy, vagy mikor megy el a hang.
recovery: nem nagyon ertem, miert ne kene mukodnie, en ugy gondolom, hogy ezek low level szinten vannak kezelve, mint a bootloader, igy a cwmnek nem kene, hogy koze legyen hozza.. de megse megy..
Jol emlekszem, hogy alap recoveryvel a power+voldown hard reset? (wipe) ? -
Bálint OS
tag
válasz
Rabidsnail #13406 üzenetére
Ez nekem is feltűnt. Nekem pl antutunál 200plusz pontot hozott.
-
Lawrence74
tag
válasz
Rabidsnail #13409 üzenetére
Asturel biztos meg tudja csinálni, ehhez a részéhez nem értek sajnos.
-
Lawrence74
tag
válasz
Rabidsnail #13406 üzenetére
Ez nekem is feltűnt, de azt hittem csak placebo. Lehet hogy Asturel recoveryje jobban takarít (az biztos hogy nagyságrendekkel használhatóbb mint az előző).
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Rabidsnail #13381 üzenetére
Nekem se jött be, de ha ráméssz a redlinepc-re, akkor ott már ki tudod keresni, mert működik, szerintem csak az itt lévő link nem pontos már. Tegnap én is onnan néztem a tudnivalókat.
-
napocska2
senior tag
válasz
Jelezte pár napja, hogy új oldalt készít. Itt találtam meg a blogot: katt
-
Brumi˘
addikt
válasz
A multkor írta, hogy megújul az oldala, azon munkálkodott az utóbbi időben. Lehet még nem készült el vele 100%-ra.
-
Rabidsnail
senior tag
válasz
Rabidsnail #13369 üzenetére
Én vagyok a barom!!
Azonkívül,hogy megint szétb...tam a rendszeremet,nem sok újat látok!!!
-
karakpecze21
senior tag
válasz
Rabidsnail #13359 üzenetére
Na ezt játsza az enyém.Majd most kap egy hard resetet, ha akkor is csinálja, akkor lehet falhoz vágom.
Nekem nem ki-be kapcsolja a világítást, hanem szépen bekapcsolja és addig világít amig le nem merül. -
Lawrence74
tag
válasz
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Nem mert itt van a nappaliban, a tv melleti polcon...észre vettem volna ha csak felvillan egy percre is.
-
bostone
addikt
válasz
Rabidsnail #13349 üzenetére
Melyek ezek a hiányosságok? Szeretnék felkészülni lelkileg.
-
bostone
addikt
válasz
Rabidsnail #13347 üzenetére
Igaz csak pár órát pötyögtem eddig az ICS-vel, de nálam sokat dobott élményben. Használható kategória. Frissebb, lágyabb, jobb. Sokat tolt rajta rendszeroptimalizáció.
-
karakpecze21
senior tag
válasz
Rabidsnail #13309 üzenetére
Nah, akkor elkezdek mindent leszedni.Neked melyik okozta nem emlékszel?
-
Lawrence74
tag
válasz
Rabidsnail #13310 üzenetére
Ha annyira értenék hozzá mint Asturel, már lenne egy tökéletesre csiszolt 2.2, a 4.0.3-at meg javában fejleszteném. Minden tiszteletem Asturel-é, hogy eddig is kitartott.
-
eladohardver
őstag
válasz
Rabidsnail #13249 üzenetére
Utsó 4 mondattal egyet értek
-
asturel
őstag
válasz
Rabidsnail #13171 üzenetére
Nem igazan ertem, hogy kene az accelerometernek viselkednie ezen az eszkozon (milyen x,y,z ertekeknek kene lennie milyen allasban, ugy nez ki, amit en felteteleztem a portrait eszkozombol kisse teves volt), eloszor cm9-ben total rossz iranyba forditott az auto rotation, ekkor azt hittem, hogy maga a sensor adat rossz (legalabb is nekem ugy tunt), igy kernel szinten lett modositva:
#define X_AZIMUTH 270 -- emiatt van minden 270 fokkal elforgatva, azt hittem,
hogy itt van a hiba, es nem userspace szinten (cm9-ben),
de ezek szerint androidban kell megoldani a rotation dolgot.
(mivel 0ra atirva az auto rotation jo, de megse igy kell akkor megoldani)
#define Y_MIRROR -1
#define Z_TOP_DIRECTION 1
y_ajusted = (y * COS(X_AZIMUTH) - x * SIN(X_AZIMUTH)) * Y_MIRROR;
y_ajusted = (y * COS(X_AZIMUTH) - x * SIN(X_AZIMUTH)) * Z_TOP_DIRECTION;
z_adjusted = Z_TOP_DIRECTION * z;Mellesleg rohadtul fel tud idegelni ez a cm9, 240 densityn kivul mast nem nagyon tamogatnak (talan 120, de ott meg a launcher ***), igy notification bar widget, power menu, application manager 240es densityn kivul nem nagyon mukodik (arra meg mar vegkepp nincs otletem, hogy anno 160on miert ment regebben..)
-
Tityahome
aktív tag
válasz
Rabidsnail #13171 üzenetére
ez a hiba a régebbi fw-k-nél is meg volt...már a redlinepc-n írtak is róla anno.
a megoldáshoz annyi volt írva hogy ,,fw frisíítés megoldja" -
zozimoto
aktív tag
válasz
Rabidsnail #13125 üzenetére
Chrome
-
kj007
tag
válasz
Rabidsnail #13126 üzenetére
Lásd: changes.txt fájlban.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Rabidsnail #13098 üzenetére
Jól elvagy itt magadban.
Na, majd jönnek az okosok, oszt megmondják. A belső sd-t próbáld recoveryből formázni. Vagy nem is tudom mit akarsz.
Jelszót? Nem kérhet jelszót... nincs jelszó
Nem a gmailedhez tartozó jelszót kéri?
-
plgr
tag
válasz
Rabidsnail #13039 üzenetére
Ha fent van az új recovery, a Rom Managerből be tudsz booltolni a recoverybe (Reboot into Recovery). A régi hang le+bekapcs kombóval nekem sem töltte be.
-
Lawrence74
tag
válasz
Rabidsnail #12911 üzenetére
Akkor nem feltétlenül kell frissíteni.
Van egy jó hírem is. Többet nem kell a Cache fixer, módosítottam a boot.img-t,
mostmár simán települt a Play!-ről a Trial Xtreme 2 ami 44Mb. -
mkRoland
senior tag
válasz
Rabidsnail #12795 üzenetére
Akkor harmadik nekifutás előtt kis segítség:
SCRIPT
(korábbi köztársasági elnöki módszerrel biztosan sikerül: Ctrl+C => Ctrl+V). Pedig már eléggé közel jártál...Gyári böngésző kell rá mindenképpen system appok között? Nem lehetne később telepíteni, hátha az megoldja a problémát?
-
bb.bocs
őstag
válasz
Rabidsnail #12678 üzenetére
a gond még mindig fentáll
most már besem tölt rendszert, és nem tudom mit tegyek, belsö sdröl hiába teszi fel a rendszert, nem indul be. számitógépröl nem tudom megcsinálni vlhogy? (ergo a gyári fw t sem tuzdom feltenni, mivel a gép belsö memóriáját nem érem el
-
Jabby
őstag
válasz
Rabidsnail #12661 üzenetére
Van valahol magyar leírás ahol elolvasható mivel jobb a gyárinál?
-
gajdikuka
tag
válasz
Rabidsnail #12661 üzenetére
Mindent a leírtak szerint csináltam, de nem bootolt be. Sd-kártyáról nem lehetne ROM-ot telepíteni?
-
Lawrence74
tag
válasz
Rabidsnail #12650 üzenetére
Van amibe bele lehet nyúlni, van amelyikbe nem, legtöbbször a fizetősek le vannak védve rendesen.
-
Lawrence74
tag
válasz
Rabidsnail #12648 üzenetére
Ha átállítod tablet módba, akkor nagyon jó a Slimen. Nekem csak annyi bajom van még vele hogy a görgethető widgeteket nem támogatja, mint például az APW-t.
-
Inarus
addikt
válasz
Rabidsnail #12608 üzenetére
Nemus Launcher-t próbáltad? Kis memóriaigény nagy tudás. Legalábbis eddigi tapasztalataim alapján.
-
Lawrence74
tag
válasz
Rabidsnail #12599 üzenetére
Köszi. Akkor nálam volt valami hiba, most v4-en vagyok.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Rabidsnail #12555 üzenetére
Hát igen, nyár van, mindenki nyaral.
Az enyémet kölcsön kérte após, hogy ne kelljen laptopot vinnie. (Cserébe itt maradt a Saab-ja.)
Mondjuk nálam nem tudom meddig marad meg. Amióta szert tettem egy ájfonra, azóta az android nálam hátrább szorult.
-
Lawrence74
tag
válasz
Rabidsnail #12526 üzenetére
Biztos lehetsz benne.
Azt a vonalat valahogy jobban kedvelem. -
molnartom
aktív tag
válasz
Rabidsnail #12526 üzenetére
Elárulod, hogy ilyen programoknál lassul be?
-
jarisz1946
csendes tag
válasz
Rabidsnail #12515 üzenetére
Kötelező Sorrend:
bekapcs., pinkód, hálózatra kapcs, majd bármilyen más funkció /pl. vidózás/
Külfüldön nem szeretnék horror dijakat összeszedni, a kapcsolódáskor, azért kérdeztem.
Persze nem tom mit csinál, számol kint, mert még itthon vagyok. - -
Lawrence74
tag
válasz
Rabidsnail #12494 üzenetére
ITT van a módosított framework.
Pillanatnyilag ennyire futotta. -
Lawrence74
tag
válasz
Rabidsnail #12491 üzenetére
Folyamatban van.
-
molnartom
aktív tag
válasz
Rabidsnail #12485 üzenetére
[Így] állítsd be és jó lesz. Nálam tökéletesen működik.
-
Lawrence74
tag
válasz
Rabidsnail #12485 üzenetére
Értem már. Nem hiányzik az neked szerintem.
-
Lawrence74
tag
válasz
Rabidsnail #12483 üzenetére
???
-
Lawrence74
tag
válasz
Rabidsnail #12481 üzenetére
Kösz. Ma jöttem rá különben, hogy Setac a Pirate romot a TRZ_MOD 0.3-ból készítette, az az alapja.
Nem emlékezik valaki, hogy a TRZ romban a böngésző működött rendesen, vagy az is kilépett néha ? -
Lawrence74
tag
válasz
Rabidsnail #12477 üzenetére
Fogom módosítani. De nem átlátszó lesz, annyit elárulok. Gondolom emlékeztek még a v4-re.
Csak teljen le az éjszakás műszakom, meg legyen egy kis szabadidőm. -
molnartom
aktív tag
válasz
Rabidsnail #12477 üzenetére
Na abban biztos vagyok!
-
molnartom
aktív tag
válasz
Rabidsnail #12473 üzenetére
Na grat, annak aki megcsinálja!
-
Lawrence74
tag
válasz
Rabidsnail #12473 üzenetére
10:00 után érek rá, most indulok dolgozni. Egyenlőre annyit hogy nem olyan egyszerű, több háttere is van a státusbárnak, amikor átlátszó (alapértelmezett launchernél) ott nincs is háttér.
-
molnartom
aktív tag
válasz
Rabidsnail #12471 üzenetére
A film?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Rabidsnail #12278 üzenetére
Ne is mond basszus. Délelőtt belütyköltem vagy hat sört, majd betoltam egy adag chilis babot és bakker, most ébredtem meg.
drmotto : Köszi a leírást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest