- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lawrence74
tag
-
bodnarzoltan
tag
válasz
BalanceR #11041 üzenetére
Szia! Így van odatartom a fülemhez a kütyüt és ugyan úgy telefonálok mint egy telefonnal. Ennyi a gond hogy egy kicsit hangos. AMÚGY ha viberen keresztül telefonálok azon lejjebb lehet venni a hangerőt és úgy frankó. Ha leveszem a leghalkabbra már túl halk is. Úgy lenne jó a GSM hívásoknál is. Esetleg ha találkozol valami jó megoldással oszd meg velem! Köszönöm. Én is nézelődök. Üdv, Zoli
-
Lawrence74
tag
válasz
BalanceR #11027 üzenetére
Erre gondoltam én is, feljebb is állítottam 2048-ra, első tesztnél rá is vert alaposan a DHD-ra, másodiknál rosszabb volt mint előtte. Rapszodikus.
Egy tipp azoknak akiknek a wifi bekapcsolásakor újraindul a tab. Mióta feltettem a legfrissebb System Tuner Pro-t a full verziót, abban van egy SysCtl rész ami finomhangol pár dolgot, Recommended beállításait alkalmaztam illetve beállítottam hogy bootoláskor is beállítsa, azóta egyetlen egyszer sem volt olyan hogy ne tudott volna csatlakozni, vagy éppen újraindult volna wifi bekapcsolásakor a tablet (kb. egy hete). Ez nem reklám. Aki gondolja megnézheti. A próbaverzióban nem tudom benne van-e, érdemes megnézni.
-
C0mman
tag
válasz
BalanceR #10619 üzenetére
Remek app! Azonnal a szívembe is lopta magát
Már csak azt árúld el miért nem fut az ubuntu nálamV.Stryker:Én meg az hittem látja az egyébként rejtett hálózatokat, amikre rá lehet cuppanni
Őszintén szólva nekem 3G-s a vasam és ez nem hoz lázba, mert ahol nincs vifi megy a 3G. Ha, nem így lenne (és ki tudja mit hoz a jövő) akkor biztos piszkálná a csőrömet!
-
C0mman
tag
válasz
BalanceR #10576 üzenetére
Hmm... Belépő tabnak nem rossz, de azért nem cserélném le a slim-re!
Kolegámnak van egy hasonló (showtone 777r) amin igaz android 2.3 fut és nem ICS, de gondolom egy családból származnak akárcsak a haipad 7M. Valjuk be őszintén nem épp minőségi anyagból rakták őket össze! Néztem vidit miképp lehet az aksihoz hozzáférni és a belső alaplap fehér leukoplaszt ragszalaggal volt rögzítve... :s
Félreértés ne essék, nem fikázom ezeket a tabokat, de mindenesetre a jó megjelenés és ROM mögött nem biztos, hogy azt kapjuk amit várunk. Persze erről az ára is árúlkodik.
Ez az én véleményem és lehet tévedek, de mint mondottam én nem cserélném le, ICS ide vagy oda! -
Lawrence74
tag
válasz
BalanceR #10098 üzenetére
Passz, reggel óta gyári romon vagyok. Most fogom vissza rakni az enyémet. Javítva a hibákat. Munkahelyen próbálkoztam. SD-kártyán megvan az a fájl amire gyanakszom hogy az miatt nem találja meg a poziciót a hálózat alapú helymeghatározás. Kicseréltem root explorerrel, újraindítom a táblát, közben dolgom akadt, letettem, fél perc múlva nézem,
a fenébe benne maradt az SD-kártya rajta a gyári rom vészhelyzet esetére... Gondolhatod, már javában rakta fel a táblára. Jól megsz.....am magam.
drmottonak nem volt úgyhogy reménykedhetsz.
-
Lawrence74
tag
-
Lawrence74
tag
válasz
BalanceR #10083 üzenetére
Keresem a megoldást. Különben a PFC 1.0.1-ben lehet hogy csak akkor hallottam mikor először bebootol, lehet abban más a boot.img (sőt biztos) mivel abban van szerintem az Ideos induló képernyő is ami felül írja a kínait.
Na most jól belekavarodtam. Akkor a logo.img micsoda ?
Azt hiszem az lesz a tuti ha a 21-es romból főzök majd romot. Abban eleve megvan a magyar nyelv, csak a fölös dolgokat kell kidobni, cserélni, csinosítani.
Egy ötlet: Vedd ki a romomból a boot.img-t, tedd be oda ahova a recoveryt kicsomagoltad, és úgy telepítsd a recoveryt. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
BalanceR #9100 üzenetére
Oké. Köszi. Te vagy nagy TRZ fan ugye? Na, nálam is bevált. Akartam mondani neked, mert anno fikáztam. Gondoltam így tisztességes.
A rootolás viszont SOC-al úgy ment,hogy rátoltam, majd kiírta,hogy valami függvény hosszú vagy mi a franc és failed. De aztán restart után mégis rootolt.
De egy fontos kérdésem lenne, ami nekem nem tiszta. Van most nálam belső memóriában 2,5gb kb szabad, van a belső sd és a külső sd kártya. gondolom a belső 2,5gb ami szabad, az a progiknak , amiket rátelepítek ugye? mert felcsatolni nem tudom, máshogy meg hogy használjam adattárolásra?
-
bakter24
őstag
válasz
BalanceR #8841 üzenetére
Ráadásul azon kevesek egyike vagy, aki még versenyben van a nagy és egyedülálló Humán Tippmix-ben
-
Cynicelectro
aktív tag
válasz
BalanceR #8582 üzenetére
A ROOT jó mert rögtön ki is próbáltam Antutu procipörgetőt, de szerintem semmi értelme.
Csak pendrive-vel próbáltam. "Please select block device" - nál: nem sda jelenik meg, hanem dm-0, dm-1, dm-2. Minddel kipróbáltam de semmi.
Az OTG kábelt úgy vettem, h. direkt Huawei IDEOS S7 Slim-hez való.
Az egeret automatikusan fel kellene ismernie? Mert nem teszi, lehet h. a kábel a sz@r. -
napocska2
senior tag
-
gyuluskám
tag
válasz
BalanceR #8352 üzenetére
Hát ez a Blueinput progi valamit csinált de nem tökéletes!
A programban van egy teszt rész ott működik,de ha máshol akarom használni pl: menube,vagy böngészőbe írni ott nem működik
Olvasgattam a neten és állítólag csak a Cyanogenmod féle romokon működik az ilyen,mert ott van Bluetooth HID támogatás!
Voltam olyan bátor,hogy felrakjak egy ilyen romot kíváncsiságból,de a CWM install reboot után a boot képernyőnél megállt a ROM, úgyhogy visszament a gyári!
Itt találtam:
[link]
[ROM] Huawei Ideos S7 CM7.2 Alpha 4 -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Videó stream letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged