- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
napocska2
senior tag
válasz
Ace Ventura #16279 üzenetére
Nálam nem szoktak térerő problémák fellépni se wifinél, se 3G-nél. Sőt, mi a negyediken lakunk és a ház előtt rátudtam kapcsolódni a saját routerünkre. Igaz, hogy nem hasított, de behozta az oldalakat.
Egyedül arra allergiás, ha kikapcsolom a wifit és újra be akarom kapcsolni. Ekkor, ha olyanja van szeret újraindulni, de ezt egyszerűen kiküszöböltem, mert sosem kapcsolom ki. -
kopepe
aktív tag
válasz
Ace Ventura #16279 üzenetére
Nálam majdnem fullon volt a térerő,azért volt,mert a múlt héten adtam el 20-ért.
Mennyiért vetted? -
napocska2
senior tag
válasz
Ace Ventura #16277 üzenetére
Üdv a klubban!
Valami nagyon nem oké a tablettáddal, ha így viselkedik. Gondolom az újraindítás, újrakapcsolódás játékot már végigjátszottad...
Javasolnám, hogy dobd fel a WiFi Managert a Playről, hogy több információhoz juss wifi ügyben, de ha nem töltődik be a Play, úgy elég nehéz lesz. -
turai_
tag
válasz
Ace Ventura #16261 üzenetére
Hivatalosan 2.2, hivataltalanul van 4-es is, olvass vissza es megtudod melyiknek mik az elonyei/hatranyai.
Hende: persze, tessek. -
bakter24
őstag
válasz
Ace Ventura #10197 üzenetére
... vagy MX Player
-
KTU
addikt
válasz
Ace Ventura #10197 üzenetére
-
insido
tag
válasz
Ace Ventura #8460 üzenetére
Csak előtte próbáld ki ha lehetséges mert nem mindet eszi! Ha jól tudom a Class 4-est felismeri.
-
Cindercone82
tag
válasz
Ace Ventura #8458 üzenetére
Belemegy...és elvileg még kezeli is
-
mkRoland
senior tag
válasz
Ace Ventura #8079 üzenetére
File Expert.
A többiek mást fognak mondani, de nekem ez a mindenes kedvenc (fájlkezelő, alkalmazás mentés-visszaállítás, fájl küldés-fogadás, FTP megosztás - és folyékonyan beszél magyarul). -
Luissimo
veterán
válasz
Ace Ventura #8077 üzenetére
rámásolod a kártya gyökerébe, és egy fájlkezelővel ráböx, megfuttatod, feltelepül és utána szed le magának térképeket, ha hagyod neki :-)
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Ace Ventura #7652 üzenetére
Segáz.
-
bakter24
őstag
válasz
Ace Ventura #7103 üzenetére
Manapság semmi sincs ingyen, my friend... Illetve úgy fogalmaznék, hogy ez nem egy warez fórum... De aki jó helyen keres, az talál, csak ez nem az a hely.. A google féle az ingyenes, de online kapcsolattal.
-
bakter24
őstag
válasz
Ace Ventura #7096 üzenetére
Ingyenes próbaverzió. Azt nem mondtam, hogy teljesen ingyenes, csak hogy nagyon jól használható.
hackeeeee: még a gyárit használom (mármint a huawei bill-t, nem a gyári androidosat) és abban van ékezet, a betűt hosszan nyomod, és előjön. De nem ezt használtam, hanem a Keyboard Pro-t, de most, hogy megint csupasz a gép, ki fogok próbálni többet is.
-
bakter24
őstag
válasz
Ace Ventura #7091 üzenetére
Én fólia nélkül használom, nekem is lejött első napokban, de nem karcolódik a kijelző. Kapható rá fólia, pontos linket nem tudok most hirtelen, teszvesz, hardverapró, ebay, telefonos boltok.
Filmeket bárhova, csinálsz egy filmek mappát és kész, nincs kötelező helye.
hackeeee: a videók linkjei benne vannak a leírásban, mindegyik az adott résznél. De a csatornán is egyben vannak, legalábbis amiket én csinálok. Annak a linkje meg a főoldalamon, jobb oldalt, batárnagy youtube logó
Ha van más jó videó is, amit nem én követtem el, szóljatok, azt is belelinkelem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Ace Ventura #7091 üzenetére
Valaki itt írta korábban, hogy van fóliája, asszem.. De amúgymeg ebay..
~3 font körül van 5db + posta.
-
bakter24
őstag
válasz
Ace Ventura #7088 üzenetére
Üdv köztünk!
A gyári csak online működik, tehát 3G nélküli verzióban felejtős. A Sygic-et próbáld ki, az megy net nélkül is.
hackeeeee: A leírásomban erre is fény derül (első hsz)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged