- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bálint OS
tag
válasz
butcher eu #15392 üzenetére
Szia
én vaterán szereztem be közvetett módon 11000 HUF ért(mondjuk 2 hónapot vártam rá) és 3000 meg kicserélték persze kihagytam a hivatalos inviteles utat mert akkor 40000 lett volna.
-
napocska2
senior tag
válasz
butcher eu #15387 üzenetére
Szerintem kérj egy árajánlatot a Telemaxtól, egyébként is ők javítják a garis problémákat és legalább szakszerűen megoldják a problémádat. Nézegettem az e-bay-en a kijelzőket, de nem nagyon találtam biztató darabokat, ráadásul még rizikót is hordoz magában az onnan való beszerzés.
-
mkRoland
senior tag
válasz
butcher eu #13872 üzenetére
Kompromiszumokkal van CyanogenMod10 - Jelly Bean (android 4.1 - nincs kamera, nincs internetmegosztás wifin és USB-n sem, HDMI még nem 100%). Ezek ellenére ezt használom napi szinten, ezt ajánlom is bátran.
Állítólag (nem próbáltam) kompromisszumok nélkül van Lawrence74-nek hála Pirate ROM v6, ami a gyári FroYo 2.2 rendszerre épül.
1. hozzászólásban lévő hivatkozást érdemes átolvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Eredeti 120 Wattos Xiaomi Töltő + kábel
- Motorola Edge 50 neo tokok 3db
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest