Hirdetés
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frusztréthy
tag
Hi, everybody!
A TVgo live app-ot emlitette valaki itt a napokban, erre ráharaptam, de... Nem valami ragyogóan fut. Most upgradelte a fejlesztoje, erre eltunt a Duna tv, stb. Latom, hogy valami Vitamino plugin is kell, egyet letöltöttem találomra, mivel mind Arm procikra íródott, az Ideos pedig Snapdragon. Any idea?
Más: filmet akarok filemanagerból nyitni (avi) erre ismeretlennek velemenyezi. Egyebkent meg megy.???!! Normális???!!
Facts are stranger than fiction.
-
Frusztréthy
tag
Pardon. Vitamio. Mármint a plugin.
-
Frusztréthy
tag
válasz napocska2 #8763 üzenetére
Kösz. Ezzel hajtok én is.
Még a gyári billentyűzettel kinlodok, hol bejonnek az ékezetek, hol nem. Rapszodikus. Letöltöttem a SlideIt keyb. erre vmi üzenet arrol regel, hogy ezentúl minden mozdulatomat követik majd. Vicc ez?
Az Opera Mobilhoz szoktam. Most az update után megint nem lehet full screent produkálni. Plusz crash, crash, crash. Frustrating.
Ami viszont finom az a hang. Sennheiser CX-270 ÷ SRS WOWHD = nirvana
[ Szerkesztve ]
-
Frusztréthy
tag
Zenélés, videózás közben jövő hívást észlelem? Gondoltam igen, aztán két tengerentuli hívást kihagytam ma netradiozas alatt. Közben felvétel is folyt a Resco Rádióval. Normális?
-
Frusztréthy
tag
Nagyságos Uraim!
Ezt kérdeztem pár napja:
"Zenélés, videózás közben jövő hívást észlelem? Gondoltam igen, aztán két tengerentuli hívást kihagytam ma netradiozas alatt. Közben felvétel is folyt a Resco Rádióval. Normális?"
-
Frusztréthy
tag
Wow!! Megyek a getjar-ra! A Tunein Radio remek!! De azért tettem át a kártyámat a táblára, hogy zenélés közben is elérhető legyek. Rejtély, hogy miért nem ugrott be a hívàs. Lehet, hogy a recording volt az ok? Ciki lenne. Egyébként azt se tudtam még kifurkeszni, hogy a call forwarding opcio-e? De ha a kártyás gépek ritkák, akkor hiába kérdezgetek....
-
Frusztréthy
tag
Nahát kérem, vettem április 1. - én egy u.n. Power Bank-et. Tevion / Aldi. 7400 mAh lithium-polimer. Kisebb mint a fele tablet. Úgy tűnik hasznos lesz. Ami frusztral az a dili gyári kabel, tablet-tevion viszonylatban. Állítolag a microUSB-en is lehetne tolteni a tabletet, ehhez lenne egy csinos kis rövid kabel mellékelve a tevionhoz. Csatlakoztattam, ugy tűnik tölt, de a toltes ikonon ez nem látszik. Velemény?
-
Frusztréthy
tag
Lenyegeben a slim7 kabelenek rövid szimpla valtozata lenne jó. Lenne....
-
Frusztréthy
tag
A kegyetlen életbe! Ha wifin vagyok mégis előfordulhat, hogy a mobil előfizetésemet eszi a gép? Nagyon úgy néz ki hogy ma ez történt. Több szaz mb a havi 500 mb-ombol!!!
-
Frusztréthy
tag
Boldog Nyulat Urak!
Vagy egy hete belevágtam a video skypolásba, de az ellenfél nem hallott engem. Ma délben megint nekivágtunk, de még ennyi se jött össze. Beleolvastam a témába, és még olyanra is bukkantam, hogy a video csak android 2. 3 - tól lehetséges. Aztán ennek ellenkezőjét is olvastam. Röviden, mi a valós helyzet, könyörgöm???!
-
Frusztréthy
tag
Tehát - honnan veszem én azt, hogy ha WIFI-n vagyok, akkor a gép automatice nem fogja a mobildata előfizetésem zabálni? Ha van az a ritka ember akinek szintén kártyás tabletje van, kérem válaszoljon.
-
Frusztréthy
tag
MÁS:
Nem azért, hogy dicsekedjek, de egy Alcor e-padról váltottam a Slimre. Rengeteg baj volt vele, de a videolejátszas perfekt volt. Viszont a Slimen tegnap pl. egy több mint két órás filmet (900 mb avi) nezve moboplayerrel, többször le kellett allnom es task gyilkolasznom akadozas miatt.???!!!?? Azonkivul filemanagerbol nem tudok inditani mert a film fajlokat nem ismeri fel!!Facts are stranger than fiction.
-
Frusztréthy
tag
SOS!
Hozzámkerült néhány flac fájl, és órák óta kinlódok. Sehogy se megy a lejátszás. Miért? A gép specifikácio szerint menne. Letöltöttem vagy 6 lejátszót is, mégse!!!
-
Frusztréthy
tag
válasz hackeeeee #10157 üzenetére
Gyári - no flac / Poweramp - no SRS. Frusztráló.
MÁS: mintegy 2 hónapja használom a kartyas Slimemet. Eddig nagyobb bajok nem voltak, így nem pepecseltem firmware ügyekben, de az utóbbi napokban surusodnek az ujrainditasok, fagyások, úgyhogy be kell avatkoznom. Mi a szolid jotanacs?
[ Szerkesztve ]
-
Frusztréthy
tag
Azért bátorkodtam tegnap megkerdezni hogy melyik az ajánlott FW jelenleg, mivel nagy erjedesben van az ügy mint látom. Nekem lenyegtelen a nyelv - tehát mi a legstabilabb jelenleg?
Nehezen vágok neki, mert még ilyet nem tettem ezeddig. Gondolom valami gyari FW van a gépemben jelenleg ami talán elavult, pl. a forgatas nem mukodik, és ujabban lassulast és gyakori fagyasokat eszlelek - ezt persze app is okozhatja, nemde? (vagy mi más?)
-
Frusztréthy
tag
Már elnézést, hogy csak itt tartok, de azt hol látom, hogy jelenleg mi van a gépben? Mármint FW?
-
Frusztréthy
tag
-
Frusztréthy
tag
Kedves Uraim!
Van valaki a láthatáron aki telefonként is használja a gépet? Nagyon frusztráló hibajelenség lép fel időnként: a beszélgetőparner hallható, de ő nem hall engem. Normal telenor hívások. What is this??!
[ Szerkesztve ]
-
Frusztréthy
tag
Ciki. Ezekszerint nem lazsálhatok tovább a frissitessel. Kösz a választ és a régebbi válaszokat a frissitésekkel kapcsolatban!
-
Frusztréthy
tag
Bosszankodjunk együtt rovatom / Opera Mobile
- Ugye egyre kacifántosabbak lesznek a weblapok. A legidegesitőbbek azonban a lelőhetelen-fajtájú horizontális csuszkák, amelyek követik minden mozdulatod, gondosan takarván amit obszerválni szeretnél. Any remedy? ( bármi gyógyír? )
Az meg csak rejtély, hogy miért tűnt el a full screen opció az Operaból, holott egykor létezett...Facts are stranger than fiction.
-
Frusztréthy
tag
válasz Frusztréthy #10914 üzenetére
Ez még persze a szerényebb fajta.
-
Frusztréthy
tag
-
Frusztréthy
tag
válasz Frusztréthy #10918 üzenetére
Ja, már tudom. Egy exotikus táblagépmárka!!!
-
Frusztréthy
tag
válasz ekrisztian #10920 üzenetére
Bácsi! Gondolom káromkodni tetszeni akarni, csúnyán? Nem szabad. De ha elmondja mi volt a legeslegborzasztóbb a masinaban, nagyon szivesen olvasom.
-
Frusztréthy
tag
Vegre beallitottam a slide~it demo keyboardot tegnap este. Elojott mukodott 3 nyelven. Viszont mara eltunt, es helyette egy csak angol van. Mi tortent??!
-
Frusztréthy
tag
Egyeb orom: csak egyetlen telenoros email fiokom van rateve a gyari widgetre. Orak ota allandoan leveleket jelezget, holott nem jott semmi.
-
Frusztréthy
tag
While I am waiting for an answer from this community of jaded Huawei users I take my precious time to share my latest observations about Telenor Mobilnet. Well, it was down for hours lately IMHO, but no record of this failure is recorded anywhere on the net. How come? Nobody on Earth noticed it? Am I hallucinating again?! Possible..
-
Frusztréthy
tag
Again, the mail widget is chiming & chiming, icon flashing, but no letter in the box. Uncanny..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest