- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zyben
tag
válasz
molnartom #16721 üzenetére
Sziasztok. Hozzá jutottam egy ilyen készülékhez. Az lenne a gondom,hogy nyomtam egy gyári visszaállítást, és a market nem akar működni... Nem frissíti magát playre. Így nem megy a youtube sem. Azt írja ki: an error has occurred. Please try later. Már mindent megpróbáltam, azért kérnék itt segítséget.
-
zodes
aktív tag
válasz
molnartom #15997 üzenetére
Szeretem, amikor valaki nagyon okos! A T-home-tól vettem számlásan a táblagépet 9900 Ft-ért! Akár a számlát is be tudom mutatni! Bár ehhez semmi közöd! Szóval teljesen legális a gép. Azt pedig, hogy mit csinálok vele 2 év után senkinek semmi köze hozzá. Semmiféle "más" rootolás nem történt! A saját hátlapján lévő IMEI számát szeretném vissza tenni rá, nem mást. Ja és pontosan mitől nincs imei száma nem tudom, de nincs az tény. Bakter javasolta, hogy tegyem vissza az eredeti progit, valszeg ezt teszem, csak nem akartam egésznap ezzel foglalkozni....
-
válasz
molnartom #15689 üzenetére
30 nap után szerintem lehet velük valamit kezdeni.
Bár tablettel nincs tapasztalatom, de robotporszívónk elhalálozott az év elején, szerviz, 30 nap után érdeklődés, az első kérdése a forgalmazónak az volt megfelel-e ha visszaadják az árát
Javaslom kérdezz rá a fogyasztóvédelemnél, van egy fórumuk, ahol korrekten válaszolnak. Higgadtan fogalmazd meg mi a helyzet, várd meg az állásfoglalást, annak a fényében talán könnyebben lépsz előre.
-
napocska2
senior tag
válasz
molnartom #15556 üzenetére
Innen letöltheted: MinDig TV.apk
Nyilván nem akar elsőre sikerülni...
-
napocska2
senior tag
-
Joeker67
aktív tag
válasz
molnartom #15246 üzenetére
Ez volt a gond.
múlt héten, 7.-én vittem be és ma reggel jött az sms, hogy készen van átvehetem.
Ja és mivel fődarab cserés, ezért újra 1 évig van rá gari! -
drmotto
őstag
válasz
molnartom #15233 üzenetére
Azért mondtak ennyit, mert ha nem ott javítják, akkor elvileg egyszer visznek csak cuccot a szervizbe hetente. meg vissza is. De az is lehet, hogy az alkatrész jön lassan. Nekem pl, annó az Omniámat szerelték másfél hétig, mert nem akart megérkezni az érintőpanel hozzá.
-
noxika72
tag
válasz
molnartom #14099 üzenetére
Már egy ideje, azt hiszem kemény 10 napja nem volt a gépen CM10.
Ma egy próba erejéig felraktam a legfrissebbet, az első szembetűnő változás a képernyőfeloldás jobb szélről átkerült középre, és nem láttam a programok között az eddigi apollo lejátszót és a Rom managert.
És amit igazán szerettem volna kipróbálni az nem jött össze
Gondoltam hátha IC alatt sikerül a DVB-T, de nem
[link] -
bakter24
őstag
-
mkRoland
senior tag
válasz
molnartom #13943 üzenetére
Megtörtént, többször is. Volt csak wipe cache, volt wipe minden, majd install from .zip-pel feltettem egy tök szűz 26_v2-t, és ezután restart, majd a recovery-s boot logó jön be, ahonnét nem lép tovább (illetve egy majdnem ugyanolyan logó jön be után, kínai szöveggel alatta, két különálló szó és jó pár pötty (gondolom, valami error lehet, de kínaiul nem beszélek).
Úgyhogy nem vártam tovább: SD-ről felraktam a gyárit, most fogok recovery-zni, innét meg már egyenesben leszek, csak buktam a beállításokat, stb-t. -
doncsobarbik
csendes tag
válasz
molnartom #13948 üzenetére
Vááj, de istenek vagytok! KÖSZÖNÖM! Hibátlan! Nagyon megijedtem, mert tavaj karácsonyra kapta egy MID eken-t és pont így nyírtam ki, brickelődött, na mondom ezzel is ez történik.. de szerencsére nem. Köszönöm mégegyszer!
Azt azért hadd kérdezzem meg,hogy a pirate főzött romot, amiben nincs dload mappa, ezeket a belső SD-re kell másolni? Mert a recovery a külső sd-met nem látta, csak a belső SD tartalmát. Vagy mindig minden esetben külsőre kell és látnia kell a recoverynek?
Üdv. -
KPistike
aktív tag
válasz
molnartom #13869 üzenetére
Bár én maradtam a gyári Froyo-nál, egyik megoldási tippem:
Beállítások -> Alkalmazások -> Fejlesztés -> USB hibakeresés - kikapcsolni.
Ugyan nem volt a közelemben JB / CM10 rendszerű készülék, gyanítom, abban is van ilyen opció.
Korábban e helyen (vagy a RedlinePC-n) pont én írtam, hogy nálam akkor is csatolja USB meghajtóként a tárhelyet, ha bekapcsolva marad - azóta valami történt, mert legutóbb nekem is a Nálad előforduló jelenség volt, amíg a fenti műveletet nem alkalmaztam (nem kellett a hozzászólásom óta újraraknom a ROM-ot, így nem az a magyarázat).Másik lehetőség: a Windows lemezkezelését meglesni, hogy esetleg (hálózati meghajtó vagy belső kártyaolvasó által) már foglalt betűjelekre óhajtja-e tenni - bár ez nálam vállalati környezetben előforduló ok, hátha Nálad is segítség.
-
asturel
őstag
válasz
molnartom #13675 üzenetére
Mai buildben lett 1-2 valtozas (de lehet ezzel se mukodik)
Mellesleg a cm10 buildek amolyan 'nightly-k', (van cm10-bol nem nightly mellesleg?), ami nagyjabol annyit takar, hogy patcheket mergeltek cm10-be azokat bekerulnek a buildbe is, amik nincsenek agyontesztelve, igy lehet eppen valami elromlik (vagy jobb lesz)
ha jol lattam, elvileg a soft navbart is lehet customizalni mostantol. -
asturel
őstag
válasz
molnartom #13644 üzenetére
Itt kezzel mountoljak fel :d (abban meg nem vagyok biztos, hogy nekunk is ilyen a blockszerkezet, valoszinuleg igen)
ha valaki ez vagy ez (igazabol rengeteg howto van, lenyegeben csak legujabb android sdk kell) alapjan meg tudna nezni par dolgot.. , igaz ezek terminalbol is megnezhetoek, de onnan nehezkes a copy
adb shell
ls /dev/block/
dmesg
ctrl + c
aztan egy adb logcat > fajl -
Lawrence74
tag
válasz
molnartom #12445 üzenetére
Ne csináld már, hogy az jobban tetszik...
Eredeti romot úgy tudod kibontani, hogy felteszel egy Ubuntut, felrakod rá a dsiXDA Kitchent.
Felteszed a gyári romot, rootolod, felteszed a recoveryt, lemented vele a romot. A kapott fájlokból a boot.img és a system.img-re lesz szükséged. Ezt a dsiXDA kitchen-ben ki tudod bontani, újrafőzni, stb.
De ha annyira a gyári Launcher kell mindjárt feldobom valahová. -
Lawrence74
tag
válasz
molnartom #12397 üzenetére
Ez a framework egész másképpen van összerakva mint az sima framework, dolgozott rajta a Huawei rendesen. Direkt a tabhoz van igazítva, két külön oszlop van, egy a futó programoknak, egy pedig az értesítéseknek. Nem szívesen engedném neki az UOT Kitchent, az többet tákol mint én.
Próbáltam keresni róla, de mindenhol csak a sima értesítési terület szerepel, ez túl egyedi. -
Lawrence74
tag
válasz
molnartom #11599 üzenetére
Elmondom mi a probléma. Tegnap délelőtt összeraktam kézzel a táblagépen a romot, könnyen települt, tökéletesen működött, (leszámítva a facebook és böngészőt) mondom oké, mehet a konyhába. Na ezt nem kellett volna. Vérszemet kaptam, tegyük külön mappába a hozzáadott külső programokat, hogy egyszerűen frissíthetőek legyenek, illetve törölhetőek ha nem kellenek, frissítsük fel a superuser alkalmazást, adjunk hozzá scripteket... stb.
Megfőztem. Felraktam, nem látszanak a külön mappába rakott programok... Hoppá, mi van ? Újratelepítettem, első indításkor mikor végzett a touchscreen frissítéssel hozzá lehet már férni a software-hez amíg az akkut kalibrálja, nézem a program listát ott van minden. Oké, ezek szerint jó. Újraindulás után már semmi sincs ott amit külön raktam. Csessze meg. Ment vissza az eddigi helyére. Így oké.
Superuser probléma nélkül belekerült az újabb.
init.d mappa hozzá lett adva, script hozzáadva (nem vettem észre változást, a wifi ma már alig akart felcsatlakozni, mikor kilőttem feladatkezelővel mindent, akkor viszont rögtön.)
Készítettem egy patchet ami felülírja a telefonos részt, ugyanúgy nem látszik.
Szóval ennyi, holnap kézimunka az a tuti. Nem bízom még egyszer konyhára a főzést.
Bocs ha hosszú voltam de ki kellett adni magamból.Nem androidos a moci számítógépe, sajnos, Aprilia SR 50 Ditech, meghülyült, csere 30 ropi, előtte vízpumpa, 15 ropi, hátsó lengéscsillapító elengedte az olajat, 9 ropi. Mondjam még ?
-
-
-
napocska2
senior tag
válasz
molnartom #8418 üzenetére
Az SPB Tv elég jól működik, én wifin keresztül szoktam nézni, ha a tévé foglalt vagy éjszaka van.
Egyébként engem is foglalkoztat a dvb-t-s tévézés a tabin. Még ha nem is erre rendezkedik be az ember, de alkalmanként jól jöhet. Ráadásul van is USB-s dvb-t tunerem, már csak egy OTG kellene, meg a kidolgozott metódus.
-
BalanceR
addikt
válasz
molnartom #8416 üzenetére
Simán, de szerintem nem ér annyit az egész...
Ha nagyon TV-t akar az ember, elég jó online streamje van a MTV1 MTV2 DunaTVHD HírTV -csatornáknak.Híreket + 1-2 értelmes műsort nézni teljesne jó.
RTL / Tv2 felejtős így, de ezeken a sz@rokon meg úgysincs értelmes műsor.
(hacsak nem valóságshowt/bulvárműsort/gigamegaszárszületiket/távjóslást szeretnél nézni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged