- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bisti79
tag
válasz
Digger #16647 üzenetére
Nem boszorkányos dolog...
Akkut kiveszed. Hátlapot (a teljes fehér) leszeded (6 csavar az akku fedlap alatt, 3 a lepattintható rész alatt). Óvatosan - lehetőleg nem fém eszközzel (késsel) - körben elválasztod egymástól a fekete és a fehér (hátlap) részt. Ha ez megvan, kábeleket leoldod az alaplapról, amit kiszerelsz (3 csavar tartja). Két oldalt találsz 7 apró csavart a fémkereten (4+3) amit szintén kiveszel. A hangszórók mellet találsz 1-1 csavart, olyat, mint ami a fehér hátlapot is tartotta. Ezeket szntén kihajtod. Ekkor ki tudod buktatni azt a műanyag lapot, amin a kijelző, a hangszórók és a többi cucc van rögzítve. marad az előlapi műanyag keret, amire az érintő van ragasztva. Innen már izlés szerinti a móka: nekieshetsz kézzel, és darabonként kifeszegted, vagy kicsit rámelegítsz (akár hajszárítóval) és akkor könnyebben kijön. Kezedre vigyázz, mert szinte biztos, hogy közben reped, törik a régi érintő, és az apró szilánkok nagyon szeretnek az ember ujjába kihúzhatatlanul beleépülni...
Összerakni értelemszerűen fordított sorrendben kell.
Ha nem hibás az új érintő, akkor következő bekapcsolásnál pöcc-ropp megy. Nem kell semmit beállítani, kalibrálni. -
Smiro
senior tag
válasz
Digger #16570 üzenetére
A Torque progit használom. Nekem Peugeotom van, a franciáknál kicsit kevesebb adatot lehet paraméterezni, de már komolyabb szaktudást igénylő értékek diagolásával úgysem foglalkozom. Ami a gyári kijelző mellett nekem "lényeges" - tetszetős parasztvakítás
-, ki tudom rakni a fogyasztást forintosítva, tehát a megtett kilométereket az elfüstölt pénz vonatkozásában látom. Kiraktam a teljesítményt, nyomatékot, érdekes látni, hogy (jön került ide az árok és a fa, az előbb még az úton haladtam
) mennyi lóerő, nyomaték áll még rendelkezésre egy gyorsításkor, hány százalékot használok ki épp a motor 100%-jából, olajhőfokkal hogy állok, akksi feszültség mennyi, hányadik sebességi fokozatban vagyok épp. (közel 40 éves jogsi és vezetés mellett micsoda meglepő újdonságok
) Mondjuk az jó, hogy ha esetleges hibaüzenetet azonnal be tudok lőni, ha átmeneti hiba, törölni is tudom, de igazából mint írtam, inkább látványos számomra. Ha nem lenne gyári fogyasztás mérőm, az lenne talán a legfontosabb funkció számomra, de az nin is beállítva. Ezen kívül rengeteg aktuális, üzemeléssel kapcsolatos motoradatot tud kijelezni, talán 7 lapon keresztül lehet kiíratni adatokat mindenről. GPS bekapcsoláskor térképen is nyomonkövethető utólag, hol és mikor milyen paraméterekkel haladtál, HUD kijelzést is lehet produkálni a kijelző megfelelő beállításával, stb. Play Áruházban részletesen. Szerintem a legjobb diag progi.
-
napocska2
senior tag
válasz
Digger #16544 üzenetére
Na örülök, hogy sikerült megrendelned, szomszéd!
Hosszabb utakon mindig a tabinkkal szoktam navigálni az embört és tényleg elég jól teszi a dolgát sok órán keresztül is. Bár adódott néha egy-két kellemetlen szituáció, amikor magas hegyek között éppen valamilyen fontos csomópont környékén ment el a GPS jele, de azért valahogy megoldottuk a helyzetet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- BestBuy topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- A ventilátorok világában feltűnt a Noctua új, 120 mm-es bajnoka
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- További aktív témák...
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged